Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
HrabiaZenHorst

PERFUMY - FM

Polecane posty

Hrabio, wybacz ale choć dawno po urodzinach to się jeszcze nie zdecydowałam, nie chodzi o jakieś tam opory że mi nie wyślesz perfumów mimo że ja wyślę kasę czy coś w tym rodzaju, bo raczej mogę mieć zaufanie do Ciebie :) Tylko mam jakieś opory przed kupowaniem w ciemno zapachu, jak wiadomo każdemu co innego się podoba :( Hrabio mam takie pytanko jeśli oczywiście masz czas mi odpisać, co byś mi polecał, napiszę Ci jakie zapachy lubię a jakich nie: wiec najgorszy pod słońcem jaki wąchałam i miałam na sobie to Yves Rocher Ode a la amour i cała ta seria :o niby dla 16-latek okej ale a miałam mdłości :o najbardziej z Avonu podoba mi się Incandessence :) nie lubię: Perceive, Surrender,Pur Blanca, Lirycal, (avon) niezbyt podoba mi się Puma - Jamaica - zbyt cytrusowy Ostatnio spodobał mi się Coty, Espirt Collection for Women naprawdę wielokrotnie czytałam opisy z katalogu ale mam taki mętlik, że szok lubię ciepłe zapachy, ale nie jakieś bardzo intensywne, ale takie dziecinne słodkie nie podobają mi się, myślę, że coś w stylu Incandessense (avon) lub Esprit (Coty) spodobałoby mi się :) masz coś takiego, Hrabio? :) sorki że Cię tak męczę ale sam rozumiesz, trudno perfumy przymierzyć przez internet... a tak poważnie to Hrabio, może przygotuj jakiś programik który na podstawie określania przez kobitki zapachów lubianych i nielubianych i jakichś konkretnych nut (np. morela, wanilia) będzie wskazywał odpowiednie perfumy :D pomyśl Hrabio :)to naprawdę dobra rada:) wiesz ile byś czasu zaoszczędził :)

Papajo :) jakbym tylko maila wiecej czasu to kto wie :) pomyśle co by dal Ciebie dobre bylo :) jak wróce do domku :) tymczasem pozdrawiam i miłego dzionka ;)

papaja :) jeżeli masz gdzie :) powąchaj prosze Sensi Armaniego :) jakos wydaje mi sie ,ze bedzie pasował do Ciebie :) Ps. sliczny kwatuszzek :)

Hrabio:) oki, na razie jestem chora (myślę że widać po godzinach postów, bo powinnam być w szkole) ale wybiorę się do takiej fajnej drogerii i poproszę żeby mi psiknęli na testerek :) albo na moją skórę najlepiej :) dzięki serdeczne za zaangażowanie :) muszę się pochwalić, że założyliśmy z tatą konto na allegro :) pozdro:) 🌼

http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=0a4304ee3cdd3210b858d20e822119b9&cmd=details&itemid=2296 hmm, chyba właśnie taki by mi się spodobał :) podoba mi się określenie \"bezpieczny zapach\" ;) jeszcze pomyślę, ale jestem o wiele bliżej podjęcia decyzji:) nie gniewaj się Hrabio, ja jestem okropnie niezdecydowana, głupi sok czy batonik w sklepie wybieram pół godziny (ostatnio uciekł mi autobus ;))

w ogole dlaczego zadowolone klientki Hrabii nie pochwalą się na tym topicu co kupiły i jaki to zapach - taki opis w kilku zdaniach :)? Sorki moze to co napisałam jest w formie żądania ale uważam, że skoro jest taki topic to klienti - Kafeterianki powinny coś napisać o tych perfumach :) a ten Sensi to bardziej Incandessense czy Esprit? to już kolejne setne chyba pytanko do Hrabii... :)

I wcale sie nie gniewam :) lubie marudzace klientki również :):):) ale jeżeli szukasz bezpiecznego zapachu to poczytaj o Cacharelu - Noa :)

poczytałam :) na wizazu :) ale wydaje mi się po opisach że to takie \"babcine\" zapachy ;) a coś dla młodej dziewczyny? Hrabio, a masz Rush2? Ma same pozytywne opinie... a jak myślisz jest to coś dla młodej dziewczyny? Tak na codzień, do szkoły :) I od święta ;)

Gość HrabiaZneHorst
Pewnie ,ze mam :) to nr 97 :)

Hrabio :) jeszcze nie:) nie chcę Ci robić kosztów bo za wystawienie czegoś chyba się płaci a ja się jeszcze na 100% nie zdecydowałam :) Jak będę pewna na bank to dam znać, oki? pozdrawiam :) 🌼

hehe :) fajnie :) jutro wybieram się już do szkoły więc wstąpię do drogerii albo do rossmana i powącham co nieco ale spiszę sobie na kartce co, bo się pogubię w gąszczu zapachów :D

Hrabio jeszcze słówko i ide spać :) daje sobie tydzień na wybranie czegoś :D codziennie będę wąchać 1-2 zapachy ze wstępnej selekcji którą zrobię jutro bo dziś już nie mam sił :( wypada na wstępie Opium i Chanel *5 - to chyba nie dla mnie :) jutro dalsza selekcja :)

hmm czy ja mam na pewno dobry katalog? 47 48 49 i od razu 70 71 72... teraz dopiero zwróciłam uwagę...

aha już widzę ;) sorki... już chyba dość kompa na dziś ;) papatki idę już ;) sorki jeszcze raz za zamieszanie ;)

Hrabio, dostałam dzisiaj paczuszkę. Zapach boski. drugi zresztą też.Masz Hrabio nosa do perfum :) Siedzę i wącham łapkę :)

Magdooosiu a jakie zamówiłaś perfumiki jeśli można spytać? :) moglabys je w kilku slowach opisać jaki zapach, czy raczej klasyczny czy zwariowany ;) bardziej dla mlodych czy starszych? 🌼

ja znow na forum, przez te dzisiejszy pobyt w szkole mam gorączkę znowu :( właśnie mialam, rzucić okiem na Twoje komenty Hrabio, naprawdę :) weszłam na ten topic właaśnie po to aby znaleźć link do Twoich aukji :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować