dupajana 0 Napisano Listopad 8, 2005 Hrabio, wybacz ale choć dawno po urodzinach to się jeszcze nie zdecydowałam, nie chodzi o jakieś tam opory że mi nie wyślesz perfumów mimo że ja wyślę kasę czy coś w tym rodzaju, bo raczej mogę mieć zaufanie do Ciebie :) Tylko mam jakieś opory przed kupowaniem w ciemno zapachu, jak wiadomo każdemu co innego się podoba :( Hrabio mam takie pytanko jeśli oczywiście masz czas mi odpisać, co byś mi polecał, napiszę Ci jakie zapachy lubię a jakich nie: wiec najgorszy pod słońcem jaki wąchałam i miałam na sobie to Yves Rocher Ode a la amour i cała ta seria :o niby dla 16-latek okej ale a miałam mdłości :o najbardziej z Avonu podoba mi się Incandessence :) nie lubię: Perceive, Surrender,Pur Blanca, Lirycal, (avon) niezbyt podoba mi się Puma - Jamaica - zbyt cytrusowy Ostatnio spodobał mi się Coty, Espirt Collection for Women naprawdę wielokrotnie czytałam opisy z katalogu ale mam taki mętlik, że szok lubię ciepłe zapachy, ale nie jakieś bardzo intensywne, ale takie dziecinne słodkie nie podobają mi się, myślę, że coś w stylu Incandessense (avon) lub Esprit (Coty) spodobałoby mi się :) masz coś takiego, Hrabio? :) sorki że Cię tak męczę ale sam rozumiesz, trudno perfumy przymierzyć przez internet... a tak poważnie to Hrabio, może przygotuj jakiś programik który na podstawie określania przez kobitki zapachów lubianych i nielubianych i jakichś konkretnych nut (np. morela, wanilia) będzie wskazywał odpowiednie perfumy :D pomyśl Hrabio :)to naprawdę dobra rada:) wiesz ile byś czasu zaoszczędził :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Listopad 9, 2005 Papajo :) jakbym tylko maila wiecej czasu to kto wie :) pomyśle co by dal Ciebie dobre bylo :) jak wróce do domku :) tymczasem pozdrawiam i miłego dzionka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupajana 0 Napisano Listopad 9, 2005 Hrabio dla Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Listopad 9, 2005 papaja :) jeżeli masz gdzie :) powąchaj prosze Sensi Armaniego :) jakos wydaje mi sie ,ze bedzie pasował do Ciebie :) Ps. sliczny kwatuszzek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Listopad 9, 2005 Magdooosia :) perfumy pojechały :) Piekna ulica ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupajana 0 Napisano Listopad 9, 2005 Hrabio:) oki, na razie jestem chora (myślę że widać po godzinach postów, bo powinnam być w szkole) ale wybiorę się do takiej fajnej drogerii i poproszę żeby mi psiknęli na testerek :) albo na moją skórę najlepiej :) dzięki serdeczne za zaangażowanie :) muszę się pochwalić, że założyliśmy z tatą konto na allegro :) pozdro:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupajana 0 Napisano Listopad 9, 2005 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=0a4304ee3cdd3210b858d20e822119b9&cmd=details&itemid=2296 hmm, chyba właśnie taki by mi się spodobał :) podoba mi się określenie \"bezpieczny zapach\" ;) jeszcze pomyślę, ale jestem o wiele bliżej podjęcia decyzji:) nie gniewaj się Hrabio, ja jestem okropnie niezdecydowana, głupi sok czy batonik w sklepie wybieram pół godziny (ostatnio uciekł mi autobus ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupajana 0 Napisano Listopad 9, 2005 w ogole dlaczego zadowolone klientki Hrabii nie pochwalą się na tym topicu co kupiły i jaki to zapach - taki opis w kilku zdaniach :)? Sorki moze to co napisałam jest w formie żądania ale uważam, że skoro jest taki topic to klienti - Kafeterianki powinny coś napisać o tych perfumach :) a ten Sensi to bardziej Incandessense czy Esprit? to już kolejne setne chyba pytanko do Hrabii... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupajana 0 Napisano Listopad 9, 2005 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=09fafff86c2b9b217d93ad4c321c4a9c&cmd=details&itemid=7231 Hrabio, a masz ten zapach? Givenchy, Organza Incedecence myślałam już żeby zmienić nicka bo mi wstyd wciąż zadawać pytania :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdooosia_85 0 Napisano Listopad 9, 2005 Jakże się cieszę :D Piękna, piękna, nad samym jeziorkiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Listopad 9, 2005 Papajo :)Givenchy mam jedynie Very Irresistible .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Listopad 9, 2005 I wcale sie nie gniewam :) lubie marudzace klientki również :):):) ale jeżeli szukasz bezpiecznego zapachu to poczytaj o Cacharelu - Noa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupajana 0 Napisano Listopad 9, 2005 dzięki Hrabio:) poczytam na pewno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupajana 0 Napisano Listopad 9, 2005 poczytałam :) na wizazu :) ale wydaje mi się po opisach że to takie \"babcine\" zapachy ;) a coś dla młodej dziewczyny? Hrabio, a masz Rush2? Ma same pozytywne opinie... a jak myślisz jest to coś dla młodej dziewczyny? Tak na codzień, do szkoły :) I od święta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HrabiaZneHorst Napisano Listopad 9, 2005 Pewnie ,ze mam :) to nr 97 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Listopad 9, 2005 heheheheeee literówki :P ale to naprawdę je i mam :) jak chcesz wystawię dla Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupajana 0 Napisano Listopad 9, 2005 Hrabio :) jeszcze nie:) nie chcę Ci robić kosztów bo za wystawienie czegoś chyba się płaci a ja się jeszcze na 100% nie zdecydowałam :) Jak będę pewna na bank to dam znać, oki? pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Listopad 9, 2005 Ja sie nigdzie nie spiesze :) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupajana 0 Napisano Listopad 9, 2005 hehe :) fajnie :) jutro wybieram się już do szkoły więc wstąpię do drogerii albo do rossmana i powącham co nieco ale spiszę sobie na kartce co, bo się pogubię w gąszczu zapachów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupajana 0 Napisano Listopad 9, 2005 Hrabio jeszcze słówko i ide spać :) daje sobie tydzień na wybranie czegoś :D codziennie będę wąchać 1-2 zapachy ze wstępnej selekcji którą zrobię jutro bo dziś już nie mam sił :( wypada na wstępie Opium i Chanel *5 - to chyba nie dla mnie :) jutro dalsza selekcja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupajana 0 Napisano Listopad 9, 2005 hmm czy ja mam na pewno dobry katalog? 47 48 49 i od razu 70 71 72... teraz dopiero zwróciłam uwagę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupajana 0 Napisano Listopad 9, 2005 aha już widzę ;) sorki... już chyba dość kompa na dziś ;) papatki idę już ;) sorki jeszcze raz za zamieszanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Listopad 10, 2005 Natio :) z lekkich zapachów to moze Cool Water Davidoffa :) albo Noa Cacharela :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Listopad 10, 2005 Papajo :) wszystkie zapachy , które były kiedyś ( w katalogu ) w penach sa juz w 30 ml butelkach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdooosia_85 0 Napisano Listopad 10, 2005 Hrabio, dostałam dzisiaj paczuszkę. Zapach boski. drugi zresztą też.Masz Hrabio nosa do perfum :) Siedzę i wącham łapkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Listopad 10, 2005 :D bardzo sie cieszę :) bardzo bardzo bardzo ....bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupajana 0 Napisano Listopad 10, 2005 Magdooosiu a jakie zamówiłaś perfumiki jeśli można spytać? :) moglabys je w kilku slowach opisać jaki zapach, czy raczej klasyczny czy zwariowany ;) bardziej dla mlodych czy starszych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Listopad 10, 2005 Papajo :) zawsze możesz sprawdzic sama :) wystarczy rzucic okiem w komentarze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupajana 0 Napisano Listopad 10, 2005 ja znow na forum, przez te dzisiejszy pobyt w szkole mam gorączkę znowu :( właśnie mialam, rzucić okiem na Twoje komenty Hrabio, naprawdę :) weszłam na ten topic właaśnie po to aby znaleźć link do Twoich aukji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdooosia_85 0 Napisano Listopad 11, 2005 Zapach numer 5, czyli Gucci Rush. Zapach orientu, cudo :) Hrabio pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach