Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HrabiaZenHorst

PERFUMY - FM

Polecane posty

Hrabio, wybacz ale choć dawno po urodzinach to się jeszcze nie zdecydowałam, nie chodzi o jakieś tam opory że mi nie wyślesz perfumów mimo że ja wyślę kasę czy coś w tym rodzaju, bo raczej mogę mieć zaufanie do Ciebie :) Tylko mam jakieś opory przed kupowaniem w ciemno zapachu, jak wiadomo każdemu co innego się podoba :( Hrabio mam takie pytanko jeśli oczywiście masz czas mi odpisać, co byś mi polecał, napiszę Ci jakie zapachy lubię a jakich nie: wiec najgorszy pod słońcem jaki wąchałam i miałam na sobie to Yves Rocher Ode a la amour i cała ta seria :o niby dla 16-latek okej ale a miałam mdłości :o najbardziej z Avonu podoba mi się Incandessence :) nie lubię: Perceive, Surrender,Pur Blanca, Lirycal, (avon) niezbyt podoba mi się Puma - Jamaica - zbyt cytrusowy Ostatnio spodobał mi się Coty, Espirt Collection for Women naprawdę wielokrotnie czytałam opisy z katalogu ale mam taki mętlik, że szok lubię ciepłe zapachy, ale nie jakieś bardzo intensywne, ale takie dziecinne słodkie nie podobają mi się, myślę, że coś w stylu Incandessense (avon) lub Esprit (Coty) spodobałoby mi się :) masz coś takiego, Hrabio? :) sorki że Cię tak męczę ale sam rozumiesz, trudno perfumy przymierzyć przez internet... a tak poważnie to Hrabio, może przygotuj jakiś programik który na podstawie określania przez kobitki zapachów lubianych i nielubianych i jakichś konkretnych nut (np. morela, wanilia) będzie wskazywał odpowiednie perfumy :D pomyśl Hrabio :)to naprawdę dobra rada:) wiesz ile byś czasu zaoszczędził :)

Papajo :) jakbym tylko maila wiecej czasu to kto wie :) pomyśle co by dal Ciebie dobre bylo :) jak wróce do domku :) tymczasem pozdrawiam i miłego dzionka ;)

papaja :) jeżeli masz gdzie :) powąchaj prosze Sensi Armaniego :) jakos wydaje mi sie ,ze bedzie pasował do Ciebie :) Ps. sliczny kwatuszzek :)

Hrabio:) oki, na razie jestem chora (myślę że widać po godzinach postów, bo powinnam być w szkole) ale wybiorę się do takiej fajnej drogerii i poproszę żeby mi psiknęli na testerek :) albo na moją skórę najlepiej :) dzięki serdeczne za zaangażowanie :) muszę się pochwalić, że założyliśmy z tatą konto na allegro :) pozdro:) 🌼

http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=0a4304ee3cdd3210b858d20e822119b9&cmd=details&itemid=2296 hmm, chyba właśnie taki by mi się spodobał :) podoba mi się określenie \"bezpieczny zapach\" ;) jeszcze pomyślę, ale jestem o wiele bliżej podjęcia decyzji:) nie gniewaj się Hrabio, ja jestem okropnie niezdecydowana, głupi sok czy batonik w sklepie wybieram pół godziny (ostatnio uciekł mi autobus ;))

w ogole dlaczego zadowolone klientki Hrabii nie pochwalą się na tym topicu co kupiły i jaki to zapach - taki opis w kilku zdaniach :)? Sorki moze to co napisałam jest w formie żądania ale uważam, że skoro jest taki topic to klienti - Kafeterianki powinny coś napisać o tych perfumach :) a ten Sensi to bardziej Incandessense czy Esprit? to już kolejne setne chyba pytanko do Hrabii... :)

I wcale sie nie gniewam :) lubie marudzace klientki również :):):) ale jeżeli szukasz bezpiecznego zapachu to poczytaj o Cacharelu - Noa :)

poczytałam :) na wizazu :) ale wydaje mi się po opisach że to takie \"babcine\" zapachy ;) a coś dla młodej dziewczyny? Hrabio, a masz Rush2? Ma same pozytywne opinie... a jak myślisz jest to coś dla młodej dziewczyny? Tak na codzień, do szkoły :) I od święta ;)

Gość HrabiaZneHorst
Pewnie ,ze mam :) to nr 97 :)

Hrabio :) jeszcze nie:) nie chcę Ci robić kosztów bo za wystawienie czegoś chyba się płaci a ja się jeszcze na 100% nie zdecydowałam :) Jak będę pewna na bank to dam znać, oki? pozdrawiam :) 🌼

hehe :) fajnie :) jutro wybieram się już do szkoły więc wstąpię do drogerii albo do rossmana i powącham co nieco ale spiszę sobie na kartce co, bo się pogubię w gąszczu zapachów :D

Hrabio jeszcze słówko i ide spać :) daje sobie tydzień na wybranie czegoś :D codziennie będę wąchać 1-2 zapachy ze wstępnej selekcji którą zrobię jutro bo dziś już nie mam sił :( wypada na wstępie Opium i Chanel *5 - to chyba nie dla mnie :) jutro dalsza selekcja :)

hmm czy ja mam na pewno dobry katalog? 47 48 49 i od razu 70 71 72... teraz dopiero zwróciłam uwagę...

aha już widzę ;) sorki... już chyba dość kompa na dziś ;) papatki idę już ;) sorki jeszcze raz za zamieszanie ;)

Hrabio, dostałam dzisiaj paczuszkę. Zapach boski. drugi zresztą też.Masz Hrabio nosa do perfum :) Siedzę i wącham łapkę :)

Magdooosiu a jakie zamówiłaś perfumiki jeśli można spytać? :) moglabys je w kilku slowach opisać jaki zapach, czy raczej klasyczny czy zwariowany ;) bardziej dla mlodych czy starszych? 🌼

ja znow na forum, przez te dzisiejszy pobyt w szkole mam gorączkę znowu :( właśnie mialam, rzucić okiem na Twoje komenty Hrabio, naprawdę :) weszłam na ten topic właaśnie po to aby znaleźć link do Twoich aukji :)