Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bubutek

Może ktoś pomoże???Tabletki anty.

Polecane posty

Gość Bubutek

Witam :) Mam do Was kobietki pytanie. A więc brałam tabletki NOVYNETTE przez około 8 miesięcy, lecz zmieniłam je na REGULON z powodu palmień i złego samopoczucia. Teraz jestem w trakcie barania 2 opakowania REGULONU, pozostały mi 2 tabletki do końca opakowania, a mnie od 2 dni boli brzuch tak jak przed okresem :( Od czego może to być ???? Dodam, ze przy pierwszym opakowaniu Regulonu nie miałam żadnych skutków ubocznych. Aha i jeszcze jedno, czy wpływ na ten ból brzucha może mieć antybiotyk, który musiałam brac na początku opakowania z powodu choroby ??? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

Gość upppppppppppppppp

Gość pyt.
MNie tez czasami boli brzuch przed koncem opakowania. Na ogół w ostatni dzien przyjmowania pigułek. Jest to taki ból jakbym miała tego dnia dostac okres. To nic groźnego:)

wszystko w porzadku i normalnie :) tak reaguje organizm a bol brzuch - przed okresem tylko sie cieszyc :P ;) ja biore novynette i zle sie czuje; jaki jest ten regulon ?

Ja tez uwazam, ze nie masz sie czy martwic Nauzykaa--> ja tez biore Regulon i dla mnie rewelacja :)

Gość Bubutek
Dziekuje bardzo :) Regulon jest tej samej firmy co Novynette, tanszy o jakieś 3-5 zł, i ma chyba troszkę wiekszą dawkę hormonów,ale także jest niskodawkowy:) Tak się poprostu martwiłam bo mam jeszcze 2 tabletki do końca opakowania a tu już boli, nigdy nie miałam takich bóli, dopiero w czasie dni przerwy tóż przed samym okresem. Pozdrawiam i dziękuje raz jeszcze

Gość Julitta_
Wiadomo, że na każdą z nas inaczej tabletki działają. Dla mnie regulon jest naprawdę ok, bo przede wszystkim mam ładna cerę i nie spadło libido. Skutków ubocznych brak :)

ja też mam bóle przed końcem opakowania na dwa dni lub ostatniego dnia przyjmowania też uważam że to nic złego sie nie dzieje

Ja zawsze odczuwam bóle brzucha na kilka dni przed miesiączką. Bez względu na to czy biorę, czy nie biorę tabletek.

Gość Trinity for one
Ja tez czuję nadchodzący okres. Brzuch pobolewa i taki jakiś kiepski nastrój. Ale przynajmniej od kiedy biorę tabletki mam regularne krwawienie, a wcześniej to po prostu huśtawka.