Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

endzi204

jaki wózek dla dziecka

Polecane posty

witam wszystkie. mam problem bo tyle jest wozkow dla dzieci ze sama niewiem jaki mam wybrac wacham sie pomiedzy TAKO a DELTIM. moze wy mi cios podpowiecie.

Gość aluniaa
wiesz co prawda jestem w 5 tyg ciazy a juz ogladam wozki i powiem ci ze te TAKO wydja mi sie pozadne i sa bardzo ladne a ty juz rodzisz??

Gość uponceone
wozek tako !!!:):):) jest wielki,ciezki,ma wiesniackie barwy jest w stylu zupelnie bez klasy ,ma za duzo napisow,urozmaicen, jakichs sznurowadelprzeplatanych i wogole jest zupelnie pozbawiony gustu oraz dobrego smaku za duzoich pozatym na ulicy , a dziewczyny ktore je pchaja - naprawde to zaobserwowalamto takie typowe bezguscia i tu znajduje akurat odniesienie ze wozek upodabnia sie do wlasciciela :0 fuuujjj,,,ohyda!(sory to moje zdanie ale prosilas o opinie)

Gość margaritka ***
OJJ!!! okropny ten tako!!! czemu chcesz taki wstretny wozior??? przeciez teraz taki wybor jest...? widze ze nie masz za grosz gustu...:9 smutne to ze mala piekna dzidze ktos chce klasc do takiego malo gustownego,z wszcieklymi kolorami wozka..

Gość aluniaa
a waszym zdaniem jakie sa wozki super i z gustem bo napisalyscie a nic nie zaproponowalyscie

Gość margaritka ***
ale widze ze szukasz w tych tanszychwiec hmm ...mysle ze jest wiele takich na allegro za 500-700 zl i wcale nie sa tak kiczowato smieszne jak ten tako ,poszukaj tam

Gość aluniaa
margaritka wlasnie problem w tym ze na alegro nie ma nic fajnego moze zaproponujesz jakas firme??

Gość ciekawska**
Dziewczyny które skrytykowały TAKO niech podadzą strone gdzie są ( wg nich) gustowne wózki. Chętnie zobaczę bo też się tym interesuję.

Gość uponceone
jesli chodzi o moj gust to cos w stylu mutsy ,bebe confort,aaa!!! deltim focus jest bardzoladny ,za taka cene jest po prostu rewelacyjny,bardzo mi sie podoba

Po pierwsze - na stronie reklamowanej tu zapewne przez wspoltworczynie (http://www.dla.dziecka.pl/) ceny sa koszmarne, nawet wyzsze niz w sklepach, wiec radzilabym uwazac. Po drugie - wybierz taki wozek, jaki Tobie sie podoba, a nie jak \"kafeteryjne towarzystwo\" doradzi, bo pelno tu niewybrednych i chamskich opinii... Po trzecie - dla niemowlaczka najwazniejszy jest komfort jazdy - kola powinny byc pompowane (dotyczy to przede wszystkim wozka dla noworodka). Po czwarte - zwroc uwage na wage wozka i Twoj komfort - czy nie bedziesz musiala targac niemal 20 kilogramowego kombajnu na ktores tam pietro w bloku... Po piate - sprawdz przed kupnem, czy wozek bez problemu sie sklada i miesci w Waszym samochodzie... (u nas z tego powodu niestety odpadl Deltim Focus) Po szoste - nie kupowalabym uzywanego wozka \"w ciemno\" - sama powinnas sprawdzic, czy nie trzeszczy, czy nei halasuje przy uzywaniu, bujaniu, wertepach... Po siodme - cena - jest wazna - na pierwszy wozek nie ma sensu wydawanie 2000 zl (jak np Chicco), bo to i tak wozek, ktory posluzy max do roku... pozniej warto zainwestowac w dobra spacerowke - znacznie dluzej bedzie potrzebna... I to tyle... Ps. My wybralismy w koncu Deltim Voyager005... komfort, cena i wyglad przewazyly...

Gość haheh
ja uważam że najlepiej jest kupić na początek wózek głęboki a pozniej zainwestowac w spacerowke - nie podobaja mi sie poprostu wozki 3-funkcyjne :O a pozatym dzidziuś w takim głębokim lepiej się czuje i można go pobujać ;)

Gość Ewa34
Deltimy to jedene z cięższych wózków dziecięcych, sa kobylaste i mało zgrabne, za wyjątkiem Focusa, który faktycznie wygląda ładnie i zgrabnie. Jeśli zajdzie potrzeba tachania wózka na piętro bez windy to współczuję, wózek głęboki waży 14 kg, spacerówka jest o kilogram lżejsza

Gość wozkowa
taaaa bo takie bujanie jest bardzo zdrowe dla dziecka:-P Polecam pompowane koła-choc takie wozki sa ciezkie.Koniecznie duza gondola-dzieciaczki szybko rosna-tu odradzam np.Graco,fakt wyglada super,ale jako gondola posłuzy najwyzej do konca 3 msc.Najlepiej poogladaj w sklepie,sprawdz czy budka cicho "chodzi",zeby nie budzila spiacego dziecka.A kup na Allegro-jest duuuzo taniej.A i jeszcze duzy kosz na zakupy,to naprawde wazne.

ja wybralam deltim focus ze wzgledu na zgrabna gondolke,zgrabny stelaz ,bialy srodek, bogata kolorystyka ,wybralam jase e\'cru http://deltim.wozkidzieciece.pl/index.php?d1=9&d2=1710&d3=-1&d4=0&id=1509&p=0&x=0&p1=0&p2=0&session=bGSssWxc&k=0&dd=2&pp=1 wygladem niczym nie rozni sie od tych drogich (np.bebe confort trophy avenue) a kosztuje 800zl zalezy mi tylko na gondoli i foteliku, spacerowka wcale mi sie nie podoba,jak mala wyrosnie z gondoli zainwestuje w dobra,droga spacerowke ,na ten krotki okres starczy ten, a jaki wozek mozecie okreslic mianem \"NAJLZEJSZY I NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNY (TZN ,LATWO SKLADAJACY SIE?)

dziekuje wszystkim za opinie sama wiem ze te wozki tako sa nie zabardzo a najbardziej te sznurki mnie draznia. bardziej chodzilo mi o to ktory sprawdza sie w uzytku,czy jest funkcjonalny,czy ma wady. ja mam jeszcze miesiac ale i tak kupie dopiero jak urodze.

Gość mamuńka
Mam Deltim Fokus, używam od 10 miesięcy, jest dobry, z częścią spacerówkową kosztował 900 zł, sprawdził się i w zimie na śniegu ( pompowane koła), i w lecie i teraz jako spacerówka. W miarę lekki. Dla mnie rewelacją jest dodatkowo dokupiony fotelik samochodowy pasujący do podwozia wózka. Jeździliśmy dużo z córeczką samochodem ( i dalej jeździmy) a potem fotelik można umieścic na podwoziu wózka i np. jechać na zakupy albo krótki spacer czy do przychodni. Wózek jest ładny i w ogóle sensowny, polecam. Wolę kupować polskie dobre rzeczy niż zagraniczne, zwłaszcza, że np. francuskie wózki są moim zdaniem po prostu za drogie, bezsens wydawać na wózek 2000-4000 zł. , wiem jak to jest bo przed zakupem zrobiłam spore rozeznanie i zdecydowałam się na moim zdaniem dobry wózek po normalnej cenie i jestem zadowolona.

Gość wiemmm
a co z amortyzacją w Focusie - zadowalająca?

Gość TAKO
kobieto !!!!!!!!!! jak mozna miec taki gust!!!!!!!! ciezki, kola jak w tirze,pelno jakis napisow, kolorow,jakis sznurowadel .......bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...:(:(:(:(:(:( czemu tak ?

Gość wiec dobrze
mnie takze bardzo podoba sie deltim i takze focus , kto to taki mundry i pisze ze voyager lekki i sie sklada ? klamczucha! ale wcale jeszcze sie nie zdecydowalam ,ale ja bym bardzo prosila o opinie jaki wozek jest lekki i latwy do przewozenia?moze byc nawet z tych drozszych?

Gość mamuńka
Deltim fokus ma niezłą amortyzację, koła ma pompowane, przez dłuższy czas nie dopompowywałam ich, wolałam gdy były nawet b. miękkie. to działało na naszych okropnych drogach. Córeczka urodziła się w styczniu i jeździła po dużym śniegu, na wiosnę po chodnikach miejskich a podczas wakacji nawet po ornym polu, lesie i piasku. Teraz jeżdzimy po parkach ponadto nieraz wciągam wózek po schodach na 2 piętro metodą " bęc, bęc, bęc" i daję radę. Oś jeszcze to wytrzymuje :) :) :)

Gość Ewa34
Moze w takim razie obejrzysz Quinny , jest lekki- posiada aluminiowy stelaż, bardzo zwrotny, ma pompowane koła, na stelazu spacerówki mozesz osadzic gondolę oraz fotelik samochodowy. Składasz go bez problemu jedna reką . Cena to ok 1000-1000 zł

Jak zwykle fala napastliwosci na kafeterii... (vide monia25, TACO, \"wiec dobrze\")... zenujacy brak kultury... Te ktore pisza, ze Voyager005 (TO INNY WOZEK NIZ VOYAGER) gorzej sie sklada i zajmuje wiecej miejsca niz Focus, chyba nawet go nie dotknely. My oba wozki skladalismy, jezdzilismy nimi po hali sklepowej i wkladalismy do naszego bagaznika... Focus sie nie zmiescil, a Voyager005 tak. Co do ceny Focusa - model tegoroczny kosztuje okolo 900 zl, a nie 800zl - proponuje popytac w sklepach i/lub sprawdzic w necie. Poza tym do wozka faktycznie pasuje fotelik Grillo, ale trzeba za niego dodatkowo zaplacic, nie jest w standardowym wyposazeniu.

Gość wiec dobrze
no to widze ze troche inny gust mamy i troche inne poglady na temat tego co ladne lekkie i zgrabne ...ale nie rozumiem po co zachowujesz sie jak dzieciak?asienka? o matko! przeciez po to jest to forum zeby wymieniac poglady np.o wozkach i wlasnie krytykowac je na maxa lub zachwalac i dyskutowac!!!nie rozumiesz takich prostych rzeczy? tylko bronisz "swoj"wozek jakby to twoje conajmniej dziecko bylo!!!!buahahaha :P:P:P:PP:P:P:P:P smieszne to!!!! a wlasnie ze bedzie tu krytyka bo na tym to polega zeby komus doradzic ! a ten twoj wlasnie ze jest najbrzydszy! ciezki i brzydki ! juz tako lepszy! masz straszny gust jako kobieta! moja 7 letnia corka wybralaby lepszy wozek! :) o ludzie! co sie tak obruszacie???? piszmy ile wlezie o wadach - o to tu chodzi! a tu ten voyager 005 : cudowny :P:P:P http://www.deltim.com.pl/voyager005.htm

witam, mam dwoje dzieci, syn miał Deltima, Abc Desing i zwykłą parasolkę, córka Wóż tim, a teraz Pegperego i z tych wszystkich wózków najbardziej polecam Peg perego może drogi z nich wszstkich ale polecam jeden droższy niż tańszych kilka!!!!!!!!!!!!