Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

endzi204

jaki wózek dla dziecka

Polecane posty

Gość wózek ani muchy
Ania Mucha ma ORBIT BABY G2 w kolorze moccha Na 100 % bo mam identyczny:) Jest bezkonkurencyjny ! Sprawdza nam się na medal i ma taką moc bajerów, że tylko wymieniać : obrotowe siedzenie, przedłużana wygodna budka, pasy w gondolce i wygodny uchwyt do przenoszenia gondoli, regulowane raczki, tacka przy raczkach na kubeczek, wyjmowany kosz z fajnymi kieszonkami i miejscem na butelki, kosze na zakupy - ja sobie akurat dokupiłam jak zobaczyłam na zdjęciach a.muchy , gondole można zmienić w kołyske, spacerówka ma fajne kieszonki i tacke zamykana i tez mozna ja zmienic w lezaczek- bujaczek i łatwiutko się składa :)) jak chcesz to pytaj

Gość carpee_08
ani muchy, nie ani muchy. ja na to nie patrzę. wózek kupowałam w magdalence i jestem zadowolona, świetnie się psrawdza

Gość nowa11111
Witam. wprawdzie termin mam dopiero na wrzesien ale juz teraz zastanawiam sie nad wyborem wozka. chyba za duzo ich jest i nie mam pojecia co wybrac. zrobilam liste czego od wozka oczekuje. Wiec tak: wozek ma byc wielofunkcyjny, na czterech pompowanych kolach. przednie kola obrotowe 380stopni, BARDZO DOBRA AMORTYZACJA,duza gondola(dziecko chce przewozic cala zime) dobre by bylo regulowane dno w gondoli, i regulowana wysokosc raczki. i pojemny kosz na zakupy. jezeli chodzi o spacerowke odpada siedzenie kubelkowe. Oparcie regulowane do pozycji lezacej i regulowany podnozek. opcja jazdy dziecka na wprost i tylem. dobra wentylacja budy. no i nieszkodliwe materialy o ktorych tyle sie ostatnio slyszy. cena nie gra roli. fajnie by bylo gdyby jeszcze byl lekki i fajnie sie prezentowal. ale to juz mniej istotne. wiec co polecacie? czekam na Wasze propozycje. :)

Gość do nowa 1111
takie rzeczy tylko w Erze :O a wózek Anki Muchy to paskudztwo,chwalcie sobie,ze ma zalety dla mnie okaryna i wstrętny kanciasty na małych kołach stwór :O

Gość Klauduska84
Mnie też ten orbit baby się nie podoba, dla mnie zbyt kosmiczny i więcej wózka i tych wszystkich pierdół niż miejsca dla dziecka...poza tym te małe kółka mnie odstraszają, kiepska amortyzacja :/ Nowa11111 wiesz co chyba taki nie istnieje...koła to chyba literówka Ci się wkradła 360 st. chodziło i dobra amortyzacja się wykluczają, dla mnie bardzo dobra amortyzacja to wahacze, nie ma bardziej miękkiego, ale wtedy nie mają skrętnych kół jedynie przednią oś skrętną ma Bebecar Stylo, a wszystkie z kołami przednimi skrętnymi mają resory.

Gość lopera
JA stawiam na funkcjonalność i dlatego przede wszystkim maxi-cosi, czyli w tym przypadku: http://www.chiccomio.com.pl/215-wozki-maxi-cosi naprawdę, mogą być super modne wózki ale na koniec i tak liczy się funkcjonalnosc czyli to czy sie dobrze składa i wnosi. Dziękuje za uwagę ;)

Gość fankajulianka
dla mnie to dobrze jak wózek jest przede wszystkim funkcjonalny i LEKKI !!! Ja niestety wybrałam molocha na wielkich pompowanych kołach i nie wiem co wy w takich widzicie - ja sie załamałam jak miałam to to wkładać do auta albo wnosic po schodach do mamy na 1 pietro no ale właśnie wyczytałam że najlepszy wózek to na dużych pompowanych kołach - dla mnie to totalna BZDURA Spacerówkę juz kupiłam na małych piankowych i jestem mega zadowolona A wózek Anki Muchy dla mnie bomba straaasznie mi sie podoba - właśnie mój styl i nie moloch tylko zgrabny wózeczek dała bym za niego wiele

Gość Klauduska84
Duże pompowane koła to nie wymysł i własne widzimisię, ale komfort i bezpieczeństwo dziecka to samo amortyzacja, a powiedz jaką ma spacerówka na małych piankowych kołach i amortyzacja prawie żadna? Ja nie jestem przeciwniczką oczywiście sama mam taką spacerówkę ale do pierwszej córki użyłam jej dopiero od grubo ponad roku bodajże miała 15 m-cy, do drugiej córy też mam zamiar wyjąć gdzieś koło czerwca/lipca. Nie liczy się wygoda matki i cieszące oko zgrabne lecz małe siedzisko, wystarczy że w fotelikach mają ciasno ;)

Gość Dziska
Wożę synka w wózku x-lander. zamawiałam go przez internet, po przewertowaniu kilku for i zasięgnięciu rad siostry, która w x-landrze woziła swoje bliźniaki. Ja jestem zadowolona, bo to dość zwrotny wózek - mam wersję trzykołową. Ciesza mnie też solidne koła :D http://www.chiccomio.com.pl/wozki-spacerowe/4055-wozek-spacerowy-xq-kolor-antarctica.html

A ja postawiłam na uniwersalność, gondola + spacerówka Tutek Xpero i jestem bardzo zadowolona :) Dopóki nie kupiłam tego wózka starsznie się martwiłam, bo zakup dobrego wózka to czasem niezły dramat! Znajomi mówią co innego, w sklepie polecaja co innego, a jeszcze w internecie przeczytasz sto różnych opinii na ten sam temat. No ale mam, kupiłam i nie zamieniłabym go na żaden inny.

Gość BaśkaiAdaś
Zdecydowanie polecam X-Landery! Adaś również :) To naprawdę dobre wózki, zwrotne, nie za ciężkie, slicznie się prezentują. Można je znaleźć w fajnych cenach w różnych sklepach internetowych - w ogóle polecam szukanie w internecie, bo częściej trafiaja się fajne okazje niz w sklepach stacjonarnych. W Chicco Mio mają przystępne ceny i szeroki wybór X-landerów.

Gość Kumaneko
A co myślisz o spacerówkach Maxi Cosi w Chicco Mio? Jest tam pewien dobry model, który wpadł mi w oko już jakis czas temu. Jeszce się nie zdecydowałam na zakup, bo nigdy nie zamawiałam przez intenet...

Gość Klauduska84
No ładnie się reklamujecie ładnie hehe

Gość shifra
Maxi Cosi to dobre wózki, może nawet jedne z najlepszych obok x-landerów. Był czas, że u mnie w bloku co druga mama woziła dziecko w maxi cosi :D A to dobra rekomendacja, szczegolnie, że wcale nie sa tanie.

Gość DanaM
Dla mnie było istotne, żeby wózek nie nadszarpnął mojego budżetu. szczerze powiem że poltora tysiąca za wózek to dla mnie dużo. Szukałam czegoś tańszego i natrafiłam na wózki baby design. 5 miesiąc go użytkuje i jestem zadowolona.

Gość nickylavelle
Ja postawilam na jakosc i chyba nikogo zbytnio nie zaskocze jak napisze ze wybralam wozek x-lander :P Sa latwe w prowadzeniu a o to w wozku chodzi mi najbardziej. Na drugim miejscu stawiam inne wszelkie bajery.

Gość Galijka
pomocy! potrzebuje namiarow na dobre sklepy internetowe z wozeczkami gdzie szybko realizuja dostawy (najlepiej wysylka w ciagu doby, ewentualnei dwoch).

Gość eeeeemily
Galijka- i co zaraz Ci ktoś odpisze ,że w chiccomio masz zamówić tak?hahah Dajcie spokój z ta reklamą,bo daremnie to robicie, jak Wam nei idzie biznes to trzeba go zamknąc!!!

Gość inesines666
Oj dziewczyny, nie ma się co kłócić, wszystko jest przedmiotem gustu. Jedna osoba stawia na wydajność, druga na wygląd etc. Moim zdaniem każdy wózek ma swoje jakieś tam plusy i minusy. Osobiście kupowałam swojej córce całą wyprawkę malucha w Magdalence pod Krakowem (wieeelki wybór) i po długim zastanowieniu wybór padł na typ deltim focus. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Gość Paprotka1979
@Galijka- nie prościej pojechać sobie do jakiegoś stacjonarnego sklepu i mieć towar w łapce kilka minut po zakupie? :P

Gość leśny ssak
- bobowozki, ale najlepiej do nich przedzwonić i podpytać kiedy dokładnie dostarczą towar - 4kids, tu mają fajny myk, że jak zamówisz pow. 500 zł, to dostawa gratis - babynet - ale dopytuj dokladnie o zamówiony towar, bo ja zamiast fotelika w kolorze brązowym dostałam cos jasniejszego a la mocca, bo tylko taki w podobnym kolorze był na stanie

Gość znowu nic nie wiem
Jaki sprzęt dla bliźniaków? Byleby byl lekki, bo maluchy swoje ważą...

Gość olcia80
A ja postawiłam na uniwersalność i jakość. Koleżanka poleciła mi firmę Bebetto i 2 tygodnie temu kupiłam model Fabio. Konstrukcja mojego wózka pozwala na montowanie zamiennie gondoli, siedziska i fotelika samochodowego co jest bardzo wygodne. Oczywiście da się go przerobić na wersję spacerową. Jeśli nadal zastanawiacie się nad kupnem wózka to szczerze polecam ten model.

Gość Polecam jedo fyn
Nowa11111 polecam jedo fyn. Sama taki mam i jestem bardzo zadowolona. Ma wszystko o czym napisałas a do tego jest zgrabny i ładny (ja mam w kolorze brązowym z jasnym wnętrzem) cena ze spacerówką ok 1.500zł. Naprawde szczerze polecam.

Gość antonina-ferec
Witam, ja również słyszałam o firmie knorr-baby, podobno wózki tej firmy są bardzo fajne i proste w obsłudze, tak przynajmniej twierdzi moja znajoma.