Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

endzi204

jaki wózek dla dziecka

Polecane posty

Gość embla
nie zauwazylam daty tak wciagła mnie dyskusja na temat mniej lub bardziej obciachowych wózków

Mam caly zestaw Boldera 4 z Implastu. Moja kochana corenka wlasnie z niego wyrosla - tzn juz nie chce jezdzic, woli chodzic. Śmiało odsprzedam cały zestaw. Sprawowal sie fantastycznie, ani razu nie narzekalam. Zaden teren nie jest dla niego przeszkoda, poniewaz posiada grube pompowane koła i amortyzatory - maz bil mu poklony jak spacerowalismy plaza nad morzem. 90% tatusiow wozki wtedy niosla pod pacha :D Kolorek bardzo ladny - wogole nie wyplowial od slonca! Czerwony z elementami w kwiaty z odcieniami rozu. Posiadam: stelaz - 4 kola (przod skretny z mozliwoscia zablokowania) gondola z pokryciem na nozki (w srodku materacyk) spacerowka z pokryciem na nozki moskitiera do gondoli i spacerowki folia p/deszczowa do gondoli i spacerowki torba na raczke od wozka z przewijakiem parasolka fotelik samochodowy z odpinaną budka i pokryciem na nozki oraz wkladka dla nowordoka (zeby glowka nie latala za mocno podczas jazdy) adaptery do fotelika umozliwiajace montowanie go na stelażu Polecam!!! Bardzo duza gondola – malo który wozek taka posiada! Trzy stopniowa regulacja oparcia w gondoli!!! Możliwosc montowania wszystkich elementow przodem lub tylem!!! Regulacja wysokości raczki, podnozka i oparcia w gondoli i w spacerowce. zdjecia: http://picasaweb.google.com/aniesiaw GG: 2514552 aniesiaw@o2.pl Chetnie odpowiem na wiecej pytan! Mozliwe opcje dowozu bezplatnego: Żagań - Zielona Góra - Poznań i miejscowosci na trasie Żagań - Legnica - Wałbrzych - Świdnica i miejscowosci na trasie

Gość małami8976
JA tez brałam z babyfanta i wsyztsko było w porzadku.

Gość Frania908
Rzeczywiscie babyfant.pl to uczciwa i godna zaufania firma. Jesli szukasz dobrego wózka dla dziecka to tylko tam.

Gość asssssoollpop123
ASIEŃKA- czytam cztam i powiem ci ż enie podoba mi sie twoja wypowiedz o chicio:o Fakt cena jest około 2 tys ale własnie NIE ZGADZAM SIĘ Z TYM CO NAPISAŁAS Ż EWÓZEK SŁUŻY TYLKO ROK A POTEM TRZEBA KUPIC SPACERÓWKĘ bo właśnie ta spacerówka jest tak ż enie trzeba juz kupowac ja go mam i jestem OGROMNIE ZADOWOLONA w przeciwieństwie do koleżanek które maja np. x-landera czy ABC desing gdzie dziecieca spacerówka wygląda jak nie wiadomo co i dziecko może tylko leżec z zgietymi kolankami jak litera L niemal teraz muszą biegać i szukac spacerówek i wszystkie zazdroszczą ze ja tego nie robię :) Kupiłam wóżek chicio bo własnie miałam takie same doswiadczenia jak one w pierwszej ciąży i stwierdzam ze jak kogoś stac to lepiej wydać więcej niż dwa razy płacić i miec 2 wóżki :) POZDRAWIAM

Witam wszystkich,jestem mama 5cznego synka i w pierwszym miesiacu ego zycia zmienialam 5xwozek. To nie jest latwy wybor, ale teraz wiem ze wozek musi odpowiadac nam matka, bo to my go pchamy, dzwigamy... mialam x-landera na 3 kolach - pomylka baby desing - pomylka x-lander xt -pomylka az w koncu po dlugim okresie szukania znalazlam!! Powiem czego szukalam w wozku. 1. zeby spacerowka rozkladala sie na plasko, z racji na to ze nie chcialam gondoli bo moje male urodzilo sie w maju, takze uzywam tylko spacerowki i jestem super zadowolona z takiej opcji 2. wywazenie wozka to podstawa, pierwsza rzecza jaka powinnas zrobic to sprobowac w sklepie podbic wozek jedna reka, jesli bedzie lekko sie podbijal to juz polowa sukcesu.

Witam, ja kupilam Emaljunga i jest bezkonkurencyjny, jest to wozek z wysokiej polki cenowej ale wart swojej ceny!!! podstawa jest wywazenie tego wozka!! jedna reka podbijecie go pod kraweznik co jest bardzo wazne. W budce ma moskitiere ktora mozna odpiac i posiada elegancka oslonke przeciwdeszczowa. Jest niezawodny w kazdej sytuacji. Budke mozna zaslonic calkowicie ze dziecku nie bedzie wialo, no i jest niski co daje duzy komfort podczas odpoczynku na lawce, bo jets na wysokosci idealnej np. do nakarmienia dzidzi. moglabym wymieniac same zalety tego wozka, poki co nie ma on dla mnie wady a przetestowalam w pierwszym miesiacu zycia mojego synka 5 wozkow, od 3 kolowcow po tania spacerowke baby desing co bylo ogromna pomylko i nie polecam!!!!!!!!!!!!!!! I dodam ze spacerowki uzywalam jako wozka dla noworodka, bo nie chcialam gondoli bo rodzilam w maju a na lato. duzo wozkow jest na www.bobowozki.pl i tosia.pl tu maja wozki emaljunga i chyba wszystkie dodatki a ajak nie to zawsze moga sprowadzic. tez fajne wozki i dobre ma teutonia, ale tu mie sie nie podobalo to ze zlozona budka w spacerowce rozlozonej na plasko sklada sie na buzke dziecka.

Gość ane123
Ja uważam, że wózekw który warto zinwestowac to spacerówka. Służy długo, bo praktycznie od 1 do 3 lat..u mnie dłużej nawet:) I powinien byc naprawdę dabry tzn lekki, łatwo się składac, mieć dobre koła, ważne żeby oparcie było rozkładane do pozycji leżącej niezależnie czy będziemy wozić roczniaka czy 3latka, każdy się zdrzemnie z chęcią na spacerku:) Polecam fajną stronkę, może cos znajdziecie http://www.cenkowo.pl/wozki,0,948,3,0,K,kategoria.html

Gość Aga35
Kochane dziewczyny podajcie jakieś fajne linki do wózków (nie za drogich),bo mam dylemat jaki wózek kupić-bardzo proszę i z góry dziękuję.

Ja z czystym suimeniem moge polecic sklep internetowy www.sklep-smile.pl Jesli masz problem z wyborem to tam szybko mozna dowiedziec sie jaki wozek bedzie dla Ciebie odpowiedni. Wszystko jest w poradniku. Musze przyznac, ze ceny maja bardzo przystepne. Sami zamowilismy u nich wozek i jestesmy bardzo zadowloeni...nawet sami przywiezli nam do domu, poniewaz mieszkamy w poznaniu. Polecam

Witam koleżanki. Ja kupiłam wózek firmy ADAMEX model Zeix. Kupiłam go z pełnym oprzyżądowaniem. Jest bardzo fajny w użytkowaniu. Kupiłam go za namową sklepu allewozki.pl i na hasło mybaby3 otrzymałam odrazu 3 % rabatu a jeszcze poza tym troszke ponegocjowałam cene. POLECAM

Ja się kompletnie nie znam na takich rzeczach, prawie zawsze pytam w sklepie, więc liczę zawsze na profesjonalizm sprzedawców. W krakowskim Entliczku maja naprawie świetną obsługę i niskie ceny, więc jak komuś zależy na dobrym wózku, to tam warto zaglądnąć, albo na ich stronę.

Gość hursamir
My kupilismy Sola. Wyglada niezle, lekki i dobrze sie sklada. Szukam info czy oliwic kola czy nie bo nie wiem.

Gość kasia1985_85@o2.pl
A ja mam pytanie. Korzystal ktos z wozka TINY WORLD? Znalazlam ostatnio na allegro i wlasciwie niczym sie nie rozni od CLIPPERA, wlasciwie to tylko kolorem, a jest tanszy o kilkaset zlotych. Korzystalyscie moze z tego wozka ??

Gość monisia6623@o2.pl
@kasia, z tego co ja czytalam Tiny World to sa te same wozki jakie ma CLIPPER tylko w innych kolorkach i tansze. Na allegro jest ich pelno i patrzylam wlasnie na nie ze wzgledu na cene. W komplecie spacerowka, gondola, fotelik do auta i nosidelko. Wlasnie sie zastanawiam nad takim wozkiem, ale popatrze jeszcze. Jesli sie zdecyduje na Tiny Worlda to dam znac na forum jak sie sprawuje. pozdrawiam

Gość Szukam wózka
Ja też szukam wózka dla mojego dzidziusia zastanawiam się nad wózkiem firmy Tutek Grander Alu Chrom ważą 10 kg mają zwrotne koła, a Wy słyszałyście o tym wózku możecie coś doradzić?

Gość Klauduska84
Nie wiem czemu piszecie o wózkach firmy Tako takie bzdury, chyba że tu mowa o samych starych modelach typu Easy Rider itd. bo Tako Patrol waży tyle co wiele innych wózków kosztujących ponad 2 tys. Poza tym gondola jest duża spokojnie do 6 m-cy starczy nawet dla dużego dziecka, ma podnoszony zagłówek czego nie ma wiele gondoli innych firm, miękkie zawieszenie na wahaczach powoduje że na wybojach wózek nie "skaka" tylko kołysa się i buja, poza tym ma fotelik montowany na stelaż co jest idealnym rozwiązaniem na zakupy i niewiarygodnie lekko poddaje się jedną ręką na krawężnikach itp. spacerówkę można montować przodem lub tyłem, tylko fakt trzeba ją odpiąć i przełożyć bo nie ma przekładanej rączki, ale wiele wózków nie ma, mają tylko te gdzie gondola i spacerówka to jedno ;) Jedyny minus dla mnie to koszyk na zakupy duży, ale płytki i zakupy raczej w siatce musiałam kłaść bo drobne rzeczy mogą powylatywać. Poza tym to strzał w 10. Teraz go używa druga dzidzia i jest w świetnym stanie. To prawda co ktoś napisał jak się zapłaci godnie za wózek to potem się go lekko nosi i trzeba go lubić ;) No bo za firmę-metkę też się płaci ;)

Gość kupilam Navi
Ja mam navingtona, to chyba jest nowa nazwa deltimu? W kazdym razie, jak dla mnie to jest wozek bezkonkurencyjny! Najpierw miałam gondole na ramie corvet, a pozniej dokupilam mala rame, taka do samochodu idelana i do miasta. Wozek kupowalam w czestochowie, w pierwszym usmiechu, bo mi zalezalo bardzo zeby jednak obejrzec przed zakupem. Chociaz na stronie tez widziałam, wybralam ta rame na duzych kolkach, a babka w sklepie jeszcze mi ta mala doradziła.

My kupiliśmy Nestor Quenne- wygląda identycznie jak wózki tako, tyle że tańszy. Mogę go polecić w 99%, jest ładny, posiada dużą gondolę, pompowane koła, amortyzatory i wiele innych. Po złożeniu zajmuje niewiele miejsca- przewozimy ramę+gondolę w tigrze (bagażnik jest nie zbyt wielki ). Jedyną wadą o jakiej muszę wspomnieć jest waga- wnoszę go na 1 piętro ledwo, ledwo... I zawsze zadyszka co nie miara ;), ale jak nie musisz targać wózka po schodach to polecam

Gość leniwakluska
my chyba kupimy x landera najnowszego http://www.youtube.com/watch?v=C6KHnPtZ7-c Spacerowka rozklada sie na plasko i mona montowac przodem lub tylem do kierunku jazdy, kosz jest zamykany to tez +, mala gondola, ale dziecku wiosennemu wystarczy.

Gość Helio33
wiesz co ja kupiłam synkowi wózek wykonany w formie EKO, ja kupiłam na allegro ale widziałam że będą takie w sklepie Zebra W Warszawie na ul. Spisaka, Ursus, kupiłam tam już sporo, w sumie prawie wszystko dla malucha i dla siebie, bardzo duży wybór.

Gość TeQuilaa92
Czesc i co z tym wozkiem Tiny World? Warto kupic?

Gość aniapro
Ja mam wózek coneco. Kupiłam w sklepie Bebi. za gondolę i spacerówkę dałam o ile mnie pamięć nie myli coś koło 1200 pln. Wóżek jest lekki wygodny i łatwo się składa, nawet mój mąż potrafi. możecie porównać wózki z innymi na ich stronie www.bebi.com.pl Większość moich koleżanek popłaciła za wózki chore pieniądze i po kilku miesiącach już żałują....

Gość WÓZEK ANI MUCHY
A kto zna wózeczek jaki ma ta aktorka Ania Mucha? Widziałam zdjęcia w Party i nie mogę znaleźć jaka to marka?????????