Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

endzi204

jaki wózek dla dziecka

Polecane posty

asienko nie chcialabym cie urazic ale moze sie nie wypowiadaj skorotakbardzoemocjonalie do tego podchodzisz ,hm?kochana totylko wozek,wiesz?ja takze uwazam ze nie jest on wcale ladny,jest naprawde ordynarny,taki chlopski:) co do deltima ladny estetyczny i delikatny tylko jak z jego funkcjonalnoscia?fajne sa bebe confort trophy eleganckie i zgrabniutkie i nie tak przesmieszne jaktako lub voyager gdzie sa one groteskowe i w tych czasach gdzie naprawde wybor przedewszystkim cenowy kest ogromny towyjatkowo te 2 wozki sa pudlem! te wozki sa bardzo ladne,praktyczne ilekkie i normalne a nie ciezkiego kalibru:P http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=69467923 http:/http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=68http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=69673227624619/aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=70090099 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=69706086 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=69759054 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=69680185 wybor naprawde jest spory cenowy ,markowy,kolorystyczny ,wystarczy poszukac a nie dziecinnie mowic ze jego wozek najlepszy a inne be! oj asienko,,,nieladnie

Gość matka...
odradzam bebe confort,jest naprawde ładny,ale nie nadaje się na nasze chodniki,cięzko się prowadzi np.w parku po alejkach,poza tym ma mały kosz na zakupy

Gość mamuńka
Jesień mamy taką piękną, że nie sposób nie cieszyć się nią wraz z maleństwem na długich spacerach!! Do wózka Deltim Fokus dodam jeszcze, że ma wygodną, dużą, odczepianą torbę która się bardzo przydaje. Ponadto na bagażnik pod spodem mieści się mnóstwo rzeczy, np. moje zakupy i ciężki plecak szkolny starszego syna gdy idę z nim do szkoły. Podoba mi się, że sam w sobie bagażnik jest lekki bo jest płócienny a nie jak w niektórych wózkach metalowy, dzięki temu wózek ogólnie jest lżejszy. Nie polecałabym kupowania wózka używanego. Stale przecież się z niego korzysta i nie oszczędza się go, lepiej nie ryzykować, że się zepsuje. Tak samo fotelki samochodowy, lepiej kupić nowy, to jest bezpieczniejsze dla dziecka.

Gość mamuńka
Dodam, że pasujący do wózka fotelik samochodowy grilo kosztował 300 zł, cena więc: wózek 900+ fotelik 300zł. nie jakaś zabójcza prawda? Oczywiście w porównaniu z francuskimi.

Wiecie, mi wszystko jedno, czy podoba Wam sie wybrany przeze mnie wozek czy nie - napisalam tylko dlaczego my go wybralismy... A odwracanie kota ogonem, ze podchodze do sprawy zbyt emocjonalnie, to wlasnie kafeteryjyny brak kultury, ktory przejrzyscie widac w wypowiedzi \"wiec dobrze\" - te wszystkie \"buahaha\" i ublizanie w stylu \"moja 7 letnia corka wybralaby lepszy wozek\" - wybacz, ale argumenty na poziomie przedszkola... Nikomu nie narzucam swojego zdania, w pierwszym swoim poscie wypunktowalam konkretne oglne rady na temat wozkow i przy nich pozostaje. A o gustach sie nie dyskutuje. I koncze ze swojej strony dyskusje, bo nie ma sensu, jesli spotykam sie z infantylna odpowiedzia ;)

Gość aaa co
a co myslicie o mutsy?i czemu peg prego jest tak dobry ?

widze ze kazdy ma rozne zdanie na temat wozkow ale piszcie dalej. mysle ze przyda sie to nie tylko mi ale i innym mlodym mamom stojacym przed takim wyborem.

oj ! dziewczyny!...niektore z was czynia widze z wyboru wozka dramat! :) asienka np.kobito! wyluzuj sie! :p wozek to jest przedmiot,nie obruszaj sie jak mala dziewczynka ze komus twoj wozek sie nie podoba (mi zreszta tez ) wiec mamuska chwalisz sobie focusa ?ja prawie na pewno go kupie,a chcialam sie spytac nowa, nowa albo kogokolwiek - co to za nowy jakis wozek virage? jakas podrobka mutsy?hmm...niezle wyglada nawet , ale 16 kg to ciezki prawda ?

Gość mamuńka
padały pytania o możliwość łatwego rozkładania wózka, w fokusie jest to proste ale wymaga odrobinę wprawy, jak wiesz co przycisnąć a za co pociągnąć-idzie łatwo. U mnie z reguły i tak robi to mąż jak wkłada i wyjmyje z bagażnika samochodu. Nie znam się na trójkołowcach bo takiego nie mam oglądałamtylko w sklepie, są z racji mniejszej ilości kół lżejsze ale miałam wątpliwość co do stabilności. Sprzedawca powiedział, że przy ciągnięciu za wózek, jeston mało stabilny. Ponadto trójkołowiec który oglądałam miał mniejszą gondolę niż fokus a mnie zalezało na dużej wygodnej gondoli jaką ma fokus.

monia25 - a gdzie Ty wyczytalas, ze ja sie obruszam, ze komus nie podoba sie \"moj\" wozek? ;) Podkresiliam tylko, ze nie lubie chamskich odpowiedzi na poziomie przedszkola... radze - naucz sie czytac ze zrozumieniem i nie przypisuj mi czegos, czego nie napisalam :)

Gość xccc
a ja mam Tako juz 6 mc i uwazam ze jet to super wozior super sie prowadzi i nadaje sie swietnie na nasze beznadziejne drogi

Gość celebre23
ja uwazam ze wozki teutonia sa super.sama mam i jestem zadowolona.przed zakupem polecali mi go znajomi i inne matki.

Gość ale tako
to nie wozek to specjalnie zaprojektowany model doprzewozenia dzieci dziewczyn z tandetnymi pasemkami,kolczykami za 3 zl,szpilkami za 90zl.podrabianymi jeansami itp :P ! tako hihihihihihihihihi a wiecej napisow ten wozeknie mial?a ciezszego nie bylo w sprzedazy? a brzydszego?:P tzn .raczej na pewno nie bylo hugihihihihi :P

Gość xccc
Mysle ze kazdy ma swoj gust a bzdura dla mnie jest kupowanie wozka np chicko za 1600 zl to jest dla tych co chca sie pokazac.Mysle ze tako jest niedrogi i super wiec kazdy robi to co chce i ja wcale nie uwazam go za tandete wedle mnie sprawuje sie super i napewno bede go polecac

Gość polecam mutsy
jesli nie zalezy wam na lekkosci wozka i nie mieszkacie wysoko ,jest to wozek o bardzo ladnej klasycznej stylistyce, nie jest w ogole wadliwy ,ma pompowane kola,jest zgrabny,zdejmowana gondola ,nie znalazlam u niego minusow mowie chyba ze to ze lekki nie jest tzn 14 kg to niby przecietny,ale tako :) ....ejjj dziefczyny, przeciez ten wozek jest tragiczny...:(i jeszcze inne typu jakis polak czy voyager sa po prostu obrzydliwe taki gust wiele mowi o wlascicielce..:p kurcze , laski! nie przesadzajcie nawet jak ktos nie ma zbyt wiele pieniedzy to czemu wybiera wlasnie najgorszy z tych tanich???bo tak mi sie kojarzy- nie mam na drogi wozek- kupie wstretne tako:) a jest tyle innych tanich ladnych i nie taktandetnych jak tako.

Gość polecajaca
chicco c1 lekki latwo sie sklada w parasolke

A ja miałam TAKO. BYłam z niego zadowolona do czasu. Jak już synek siedział to zrobiłam spacerówkę i przełożyłam rączke ale niestety jezdzilo sie okropnie.Nawet na chodnik nie mogłam wyjechać. Kupiłam sobie spacerówkę - parasolkę.

Gość fiziax***
podoba mi sie deltim focus,ze wzgledu na ladny wyglad ,wysok i i proporcjonalny ale niewiemjak z jegofunkcjonalnoscia? no,na pewnonie tako,ten nowy z napisami to najbrzydszy wozek jaki wymyslil czlowiek, po co te swznurkii po co on jest takiogromny i dlaczego taki ciezki , nie,dla mnie odpada,

Gość tako
kobiety czy tam dziewczynki na glowe upadlyscie ?????????????????:);)dlaczego ktos wogole smie go rekomendowac ?????????????????nie wstydzicie sie na spacery wychodzic BUAHAHAHAHAHAHA ;p PEKNE ZE SMIECHU

dajcie juz zyc temu nieszczesnemu tako:)ktos po prostu moze nie miec gustu ,to jest tak samo jak z makijazem czy fryzura ,jedne potrafia to zrobic inne nie i tak samo wybieraja wozek albo wybiera sie \"normalny\" albo nie umie sie wybrac i przeciez tu mamy polecac wozkia nie krytykowac tako bo ten mozna byloby w nieskonczonosc a przeciez nie o to chodzi , wiec mutsy ,tak? ale ktory bo teraz weszlowiele nowych modeli,fajne sa te 3 kolowe gdzie 1 kolo jest z tylu a nie z przodu,2.300 w necie

Gość o bosze
a czy to komus przeszkadza ze dziewczyny nie maja gustu?! a to ich sprawa!czy tam ktos sie smieje na miescie czy nie! dajcie spokoj!przeciez wiadomo ze to one go wybraly na jakiejs tam podstawie (?) i koniec juz! lepiej poleccie jakis super-woziorek:) !

i co?pomysly sie wyczerpaly? tak szybko?:p to tyle ciezarnych i matek na tym forum a zadnej niechce sie polecic wozka???dziwne... no!... chtba ze T A K O to jedyna opcja wg tutejszych pan hihi :)

Gość noooooooooooojaki

Gość no tak.......
co madrzejsze panie przeniosly sie na znacznie kulturalniejsze fora...

Osobiscie tako nie podobami sie . Stawiam na fokusa, w Łodzi fokus kosztuje 840 zł, a fotelik nie 300, ale 175 zł. Jesli bede miała wiecej gotówki, to moze postawie na implasta. Nienawidze wózków niskich, takich , które wygladaja jak worki kartofli na kółkach.Pozaczepiane jakies szmatki, sznurki, beznadzieja.

Gość to może ja coś dodam
Ja mam wózek MIKADO i to tą najprostsżą wersję DINO. Jestem bardzo zadowolona. Jest "miękki" w prowadzeniu, spisuje się dobrze na naszych chodnikach. Dodatkowo ma dużą gondolę co myślę, że też jest nie bez znaczenia. No i mie posiada żadnych udziwień. Osobiście nie podobaja mi się wózki z nowoczesną linią "nadwozia" Wolę wózki klasyczne. Ale to tylko moja opinia. Jednym podoba sie córka a innym matka:) Pozdrawiam i naprawdę trochę wyluzujcie z naskakiwaniem na siebie:)

hej ASIAS :p ! CHYBA SIE ZNAMY? :P ja takze jestem zwolenniczka deltima focusa i tez niecierpie tych \"sznurkow\" :P:P:P i z tych samych wzgledow co tobie podoba mi sie focus ,a workiem na kolkach jest np.tako,voyager itp w necie ten kolor ktory chce koszt 799zl a fotelik 135zl ,bo ktoras tam pisala co innego a CO MADRZEJSZE PANIE - czyli na pewno te ktore ubostwiaja tako :) a tu zostalon skrytykowany haha :) to niech sie nie obrazaja po to jest te forum by krytykowac

Gość Zdegustowana_
monia - aleś ty pusta! :P

naprawde?:) to bardzo straszne jest! :P! dziewczyny a slyszalyscie cos o wozku brevi ! zaraz poszukam w necie , podobno jakis nowy i virage? taki do mutsy z wygladu podobny ? a zdegustowana to ja jestem! kiedy patrze na wozek tako i nic na to nie poradze i mnostwo osob ma takie samo zdanie co ja ,a ty mow sobie co chcesz , ja bede krytykowac cos co jest okrrrropne...:( brrr...:(