Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

endzi204

jaki wózek dla dziecka

Polecane posty

Gość gość
Szukałam długo aż natrafiłam na Anex Crossa. Modny design, lekki , dobrze sie prowadzi i lekko podbija pod krawężniki. Mały po złożeniu. Koła pompowane. Amortyzatory schowane w torbie nie są tak widoczne co daje estetyczny efekt. Materiały dobrej jakosci z filtrami UV i impregnacją. Duza gondola oraz fajna komfortowa spacerówka.

Gość gość
My mamy polski wózek Anex Cross. Kupiony we wrzesniu a użytkowany od listopada. W zime jeździł super chodz ma troszkę mniejsze koła niż sport i nie jest tak bardzo amortyzowany ale i tak dawał radę. Materiał wiekszość eco skóry jest łatwy do wyczyszczenia . Dobrze zabudowana duża gondola. Komfortowa spacerówka. Wózek super.

Gość gość
Zdecydowanie polecam polskiego producenta wózków Anex. Model Sport najlepszym wózkem na trudne podmiejskie tereny. A do tego wygląda bardzo ładnie . Lekko się prowadzi jest zwrotny i stabilny.

Gość gość
Mieszkam na wsi teraz. Przeprowadziliśmy się z mężem na przedmieścia (nowe budownictwo), ale nie ma jeszcze całej infrastruktury. Chodzę po leśnych ścieżkach i dziwnych drogach. Dwa wózki już wymieniałam. Teraz jeżdżę Lonex Comfort Prestige i radzi sobie z amortyzacją po nierównościach i nic z kołami się nie dzieje. Wcześniej pożałowałam na dobry wózek pieniędzy i tak się kończy oszczędzanie. Lonex to wózek z dość dużymi kołami, blokadami kół, amortyzacją. Nic się nie dzieje z materiałem, wszystko da się wyprać. Nawet po błocie pojedzie. Oceniam bardzo wysoko, no i dodatkowy plus to na pewno polska produkcja. Z mężem bardzo długo wybieraliśmy. Ogólnie trafienie 10/10 w www.mojwozek.pl . Dziewczyny, apel do was. Nie oszczędzajcie na wózku, bo skończycie i tak na kolejnych zakupach.

Gość gość
Synek smacznie śpi w wózku Lonex Comfort Prestige. Lepszej wersji do spania nie widziałam na rynku, a wózki przeglądałam od 2 miesiąca ciąży :P Projekt wózka jest przemyślany od góry do dołu. Nawet zadaszenie jest pełne, a nie częściowe, że nie trzeba nic dodatkowo robić, żeby ochronić dziecko przed deszczem. Po prostu rozkładasz daszek. No i świetny śpiwór. Każdej mamie polecam taki wózek. Konstrukcja jest mega lekka i najmocniejsza w spotykanych w wózkach. To mi akurat mąż podpowiedział i potwierdził jakość mojego wyboru :) Nie oszczędzałam i jestem zadowolona.

Gość gość
U nas postawiliśmy na wózek od Lionelo i na razie żadnych awarii nie mamy, jeździ dobrze, kółka wytrzymują, siedzisko nie pęka, jest okej. Wózek nazywa się Elia, na lionelo.com/product_category/wozki-i-nosidelka widać jak wygląda. Co do samej marki to obsługa sympatyczna, można było o wszystko dopytać jeśli chodzi o dokładne wymiary, kształt, funcje i całą resztę.

Gość gość
skonczcie. z. tymi. anexami. One sa. paskudne.

Gość gość
mam x-cite, bardzo ładny, leciutki wózek idealny do miasta, łatwo się nim manewruje nawet w jakiś ciasnych miejscach, nawet w sklepie daje radę a poza tym łatwo go złożyć i wszędzie się mieści, nawet do bagażnika łatwo go spakować jak jest potrzeba

Gość gość
Poleciłabym nasz wózek Dorjan, model nazywa się dokładnie Creativo. Bardzo funkcjonalne siedzisko, pasy są zapinane na pięciu różnych punktach przez co nacisk się rozkłada zamiast kumulować tylko w jednym czy dwóch miejscach.

Gość gość
Jak dla mnie to np. taki baby jogger summit jest bardzo w porządku. Moja siostra w takim wozi swojego maluszka i bardzo sobie chwali. Sama jestem w 5 miesiącu i z mężem się zastanawiamy nad jego zakupem. Nieco droga inwestycja, ale pewna. Tak to wygląda http://wozimysie.pl/kategoria/baby-jogger

Gość Annkannaa

A Anex Sport któraś z Was - mam kupowała?