Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

endzi204

jaki wózek dla dziecka

Polecane posty

Gość Zdegustowana_
to straszne, że jednym z największych twoich życiowych problemów jest to, że nie możesz zdzierżyć wzoru jakiegoś tam wózka :P

oj! to straszne ze ty moja droga tak zaciekle go bronisz ze az musisz przybierac inne nicki :P hihi :p !! !! !! skonczmy juz dyskusje o tym brzydactwie oki? a ze niemoge zdzierzyc jego wygladu to prawda! :p bardzo fajny jest deltim quick skladany w parasolke i niedrogizestaw z fotelikiem 999zli slyszalam o jakims brevi ale nie moge go znalezc

Gość BUAHAHAHAHAHA*******
WOZEK TAKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p:p:p:p:p:p:p!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUAHAAHAHAHAHA!!!!!!!!ON SLUZY DO PRZEWOZU ZLOMU LUB KARTOFLI CZY DO CZEGO?????????????????//NASZA SASIADKA MA TAKI IMY Z MOJA ZONA NIE MOZEMY SIE NADZIWIC ZE KTOS MOZE WYBRAC TAKI WOZEKA POTEM SAPAC I OCIERAC POT Z CZOLA ACHAJAC GO NA 3 PIETRO!!! PARANOJA!! WYDAJE MI SIE ZE CIEZSZEGO WOZIORZYSKA NIE MA,CO DO WYGLADU TO MOZE NIE ZA BARDZO SIE ZNAM ALE WYDAJE MI SIE JAKIS TAKI NIE DLA DZIECKA ,NIEWIEM, ZA DUZO TYCH DODATKOW OZDOBNIKOW I TE KOLORY__ NIE BARDZO,MY MAMY BEBE CONFORT NA STELAZU LOOLA , NA RAZIE JESTESMY ZADOWOLENI ,NIE DZIWCIE SIE ZE FACET PISZE NA TAKI TEMAT,ALE MOJA ZONA JEST TU CZESTYMGOSCIEM:) INIE ATAKUJCIE TAK TYCH KTORE COS KRYTYKUJA ,JAK SIE KOMUS PO PROSTU NIE PODOBA TO CO NIELADNE TO MA PRZECIEZ PRAWO TO POWIEDZIEC ***

witam serdecznie ,dziewczyny ! opamietajcie sie bo tak nie mozna,naprawde! jak mozna wyzywac kogos ze jest pusty tylko dlatego ze smialoi otwarcie wytyka wszystkie wady wozka? ?? ? skoro mu sie naprawde nie podoba i moze cos negatywnego slyszalo tymwozku to czemu ma o tymnie powiedziec? kurcze no,bez urazy ale dla mnie rowniez takie wozki jak wlasnie tako,wychamet,polak,mikrus,roan, voyager, powinno sie spakawac do jednego worka wyslac do producentow i niech zrobia z nich 1 wozek o nazwie \" najniepraktyczniejszy najwiekszy najciezszy czolg pancerny pojazd dla noworodka\" kurcze no, wozeczek musi byc naprawde ladny leciutki latwy do przetransportowania itp. jestem matka 2 dzieci,1 maialo mutsy 4 kolowe gleboki i spacerowy a 2 chicco c1 - juz nie taki fajny albo moze ten egzemplarz byl wadliwy,,niewiem, na pewno mutsy mozna polecic z czystym sumieniem http://www.baby.com.pl/szczegoly.php?aukcja=&grupa_p=1&przedm=2519757&pwd=%2F1%2F100792%2F500434%2F1018381&grp=&sortuj=kod&sess_id=2756425770 a ten najnowszy toistna rewelacja,jest z kolei bardzo drogi ,,niestety,, ale poczytajcie o nimi o ewentualnie inglesiniehttp://www.baby.com.pl/szczegoly.php?aukcja=&grupa_p=1&przedm=2779773&pwd=%2F1%2F100792%2F100817&grp=&sortuj=kod to takze sprawdzony model i dziewczyny,moze po prostu ktoras nie stac na lepszy wozek ale to nie powod naprawde zeby tak sie obrazac iwyzywac i jeszcze wyzywac,apeluje o rozsadek i skonczenie juz o tych brzydkich rozmowy:) pozdrawiam.

no to dziewczyny sie poobrazaly na amen! :) szkoda bo fajny topik mogl byc,nawet pomimo krytyki , szkoda, ale please piszcie piszcie !

mamuśki piszcie dalej niezwracajcie uwagi na głupie komentarze to kazdego indywidualna sprawa jaki wozek mu sie podoba. ja chcialabym aby kazda opisala swoj wozek i jakie ma wady i zalety a nie obsmarowyawala inny wozek a jakie wy macie drogie mamy . mnie np. nie stacjest na wozek za 3000 zł i nawet nie dalabym tyle-bo czesto jezdze samochodem. piszcie o swoich wozkach -zaletach i wadach-macie doswiadczenie to podzielcie sie z nami co go nie maja.

ja tu nie mam zamiaru pisac!!! najgorszy topik jaki widzialam!!!!:(:(:(:( nic powiedziec nie mozna na durny wozek???? bosze jedyny!!! po cokomu topik gdzie pisze sie tylkoo jakis wstretnych TAKO!!!??? ZALOZCIE SOBIE TOPIK P.T \" TAKO - FAN CLUB TIROW 23 KG DLA DZIECI\" I TAM SOBIE WYCHWALAJCIE GO POD NIEBIOSA!!!jamam swoj topik gdzie codziennie prawie piszemy z dziewczynami o wozkach i krrytykujemy nawzajam podanelinkii modele inikt sie nie obraza ani nie wyzywa!!! PS . i zadna z nas nie kupilaby tako!!HIHI!!:P paaaaaaaaa!!!!!!!powodzenia!!!!!!!!!i troche dobrego smaku wam zycze....!:P

Gość cicik
Moja sąsiadka ma TAKO City........ Potwierdza się fakt, że to całkowite bezguście. Ona tylko podkreśla, że kosztował 890 zł i jest super wózkiem z wyglądu, bo żaden nie ma tyle ozdóbek, jak na jakimś odpuście. Ona wygląda jak jeden wielki bezgustowny człowiek i pewnie dlatego wybrała TAKo, żeby się trochę ozdobić. Ten kolor wściekły niebieski aż poraża oczy.....

Gość poznanianka
mutsy i implast driver xl

Gość poznanianka
nie kupuj graco bo sa do bani

Gość do wszystkich
To nie był topik, o wózkach tako. Tylko o wózkach ogólnie, nie wiem, czy niektórzy to zauwazyli. WOzek tako jest wstretny nie powiem, ale nie skupiajcie sie tylko na tym. Dla mnie fajne wózki to : -implast driver 4xl, 3xl http://www.implast.com.pl/ - mutsy urban rider - inglesina liberty - deltim fokus wiekszosc mozna znalezc tutaj http://calineczka.pl/sklep/index.php?cPath=63_46

Gość a wlasnie ze
pytanie poczetkowe brzmialo czy tako czy jakis inny !!! wiec ktos kto myslal o tako chyba nie liczylna pochlebne wypowiedzi o nim???! tutaj jest adres gdzie sa chyba wszystkiw wozki http://www.sklep-bambino.pl/index.php?cPath=29

Gość przyszła mama
witam! prosze o zdanie na temat wozka implast driver 4xl. Bardzo mi sie podoba i mam ochote kupic go dla przyszłego dziecka, ale nie wiem jak sie sprawuje w praktyce, a to przeciez wazniejsze od wyglądu. Jesli jest tutaj ktos, kto ma ten wozek, to prosze napisac czy warto go kupic.

Gość przyszła mama
dziekuje bardzo!

Gość Zazulka zazulka
Ostatnio sporo czasu pomieszkiwalam w stanach.... no i wiecie co, tam rodzice tak nie szaleja na temat wozkow (ze znanych mi osob). Ceny nieporownanie nizsze, za te same modele, niz w Polsce, a ich zarobki, to sami wiecie. To nie obciach tam kupowac z drugiej ręki lub tanszy model. Nikt tam nie wyda sredniej krajowej na wozek, jak w Polsce bywa, czesto z roznnyh pobudek, niestety. Przykro na to patrzec.

Gość do góry

Gość yuhfyhugiuhy
up

Gość cicik
mi się podoba mutsy i implast, ale cena jest dośc wysoka, czy zna ktoś tańsze wózki o podobnym wyglądzie????

Gość agakkk
poleam wozek bebecar. wszystkie sa sliczne i maja wszystko co potrzeba. sa niewiarygodnie praktyczne. a co wazne nieoklepane. na inne prawie paczec nie moge, bo tyle wybieralam i ogladalam ze mi sie znudzily juz przed kupnem. a ten jeszcze nie.

Gość loogool
ja miałam tako i szybko się go pozbyłam ,przy drugim dziecku kupiłam deltim fokus i jest super. Gondola fajna na chłodne dni- rodzilam w lutym. Sacerówka też bardzo fajna i co ważne te pasy, moja corka je uwieliała bo nie musiała cały czas się opierać, nawet jak wózek był położony. Mam do sprzedania bo wyjeżdżamy- nie dorgo, gratis mata edukacyjna, jak ktoś jest zainteresowany to piszcie g 3058175 kolor błękitno granatowy

Gość Ludziska...
A mnie najbardziej rozwala, gdy niektórzy piszą, jakie to ciężkie wózki te Roany, Mikado, Jedo... Że krowy takie, ciężko wnieść, ciężko znieść itd. Że Quinny, Mutsy i Bebecar są takie super. Najwidoczniej jest tak, że jak ktoś dużo za wózek zapłaci, to potem lżej się go nosi, bo innego wytłumaczenia nie widzę. Koszmarnie ciężki Tako Patrol waży w wersji głębokiej 16,5 kg. Klocowaty Mikado Ox-ford 3-kołowy 13,7 kg. Ogromny Roan Marita 15,5 kg. Za to super leciutki i zgrabny Quinny Speedi 16,7 kg, Mutsy 16,25 kg, Bebecar Stylo 19,3 kg.

Gość adela77
Ja posiadam wózek Bebetto Murano to wózek z gondolą spacerówką i fotelikiem samochodowym i jeszcze ma przekładaną rączkę. Najlepsze w nim jest to że ze spacerówki możecie zrobić bujak kołyskę i co się często używa krzesełko-leżaczek. Możecie go zobaczyć na stronie www.bebetto.pl

Gość embla
jak na bazarze...bez kitu....

Gość embla
myślałam,ze znajde tu pomoc ale po przeczytaniu 1 strony rece mi opadły..nie napisze co mam na oku bo zapewne zostane przez część zbesztana.Potrzebuje wózek funkcjonalny..podoba mi sie rozwiazanie 2 w 1, czyli wozek głeboki który potem pełni funkcje wózka spacerowego.

Gość do embla....
to topik z 2005 roku....po kiego go wywlokłaśna światło dzienne????