Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

endzi204

jaki wózek dla dziecka

Polecane posty

Gość a_tusinska
Hej, ja jestem szczęśliwą posiadaczką cudeńka firmy knorr baby ALPIROR polecam wszystkim mamom które mają dylemat co wybrać ;-) pozdrawiam

Gość kasia_prylowicz
hejka, chodziłam i chodziłam po sklepach w poszukiwaniu wózeczka dla swojej pociechy, szukałam też w internecie i w końcu się udało, ja również zakupiłam wózeczek firmy knorr baby ale troszkę inny model ALU SCOOTER DE LUX, wózek jest lekki i łatwy w obsłudze na czym najbardziej mi zależało, no i za rozsądną cenę, więc polecam wszystkim mamą które cenią sobie prostotę. http://goonis.pl/wozek-wielofunkcyjny-knorr-baby-alu-scooter-de-lux-2.htm pozdrawiam

Gość -DzIuNiA-
Je też zastanawiam się jaki wózek wybrać, ale mnie się podoba Orbit Baby G2. To wózek, który ma wiele dodatków. Jest bardzo nowoczesny, dodatkowo można go zobaczyć w serialu prawo agaty. W wózku spodobała mi się torba, którą można wyciągnąć spod wózka i założyć na ramię. Można spokojnie jej używać jako torbę na zakupy, a później w wózku jest pewność że zakupy się nie zabrudzą ani nie zachlapią. Szukam wózka wielofunkcyjnego, a orbit daje mi i głęboki wózek i spacerówkę i fotelik do samochodu i bujaczek-kołyskę. Podoba mi się że jeden wózek daje mi tak wiele. Czy ktoś mógłby mi doradzić?

Gość ...Ewelina...
Tak, wózek orbit to dobry wybór. To wózek gwiazd oraz serialowych lekarzy. Ja mam ten wózek od 8 miesięcy, obecnie korzystamy z siedziska. Uważam iż gondola jest trochę mała, ale na pierwsze miesiące wystarcza. Ze spacerówki jestem bardzo zadowolona, dziecko ma dużo miejsca, jest mu wygodnie, można przypiąć plastikową tackę z zamykanym pojemniczkiem do którego można coś schować. Fajna jest również osłona przeciwsłoneczna, ponieważ chroni dziecko przed promieniowaniem uv.

Mutsy 4rider jest najlepszy :) 3w1, leciutko się prowadzi, wszystkie koła na amortyzatorach, pompowane, wszystkie części montowane przodem lub tyłem, rączka skórzana...mmmm wygoda, najlepszy wózek jaki w życiu widziałam i z przyjemnością z niego korzystam :D

Chicco TRIO LIVING są fajne, spacerówka, gondola i fotelik, wszystko to można przymocować do stelaża spacerówki dzięki temu na krótkie wyjazdy nie musimy zabierać wszystkiego, wystarczy stelaż i fotelik samochodowy. Bardzo fajne ma kółka, piankowe, dzięki czemu wózek jest lekki i nie pa problemu z pompowaniem.

Gość gość
Redakcja wózki coś tam- nie bierzcie pod uwage tego rankingu!!! Jest wzięty z kosmosu! Jakim cudem bolder ecoline przebija np. x-landera kiedy bolder rozpada się w rękach na najrówniejszym chodniku??? To jeden z przykładów absurdu tej tabeli.

Gość annamor77
Mogę z ręką na sercu polecić wózki Bebecar. Sama na początku byłam laikiem i nie chciałam żeby sprzedawca w sklepie mydlił mi oczy, więc zdecydowałam, że zacznę chodzić na targi dla rodziców. Można się dowiedzieć czegoś ciekawego i zapoznać z ofertami różnych marek, zwłaszcza jeżeli po raz pierwszy ktoś zostaje rodzicem. Około 2 miesięcy temu właśnie byłam na pokazie wózków dostałam też kupon rabatowy i jestem bardzo zadowolona. Za komplet składający się z trzech elementów zapłaciłam około 2300 zł. Zaznaczę, że ubrudzić ten wózek to wyczyn. Jeżeli ktoś poszukuje wózka w którym powozi np. dwójkę dzieci to polecam z serii magic, najfajniejsze jest to, że tapicerka w ogóle nie pochłania cieczy.

Gość ojojojojojo
A ja polecam serdecznie Graco Evo używam sama od 5 miesięcy, odbyliśmy wakacje o nad morzem i w górach i jestem bardzo zadowolona z naszego Evo. Leciutki, wygodny i bezpieczny. Prosto sięgo skłąda, zajmuje mało miejsca po złożeniu. Dla mnie pozytyw

Gość gość
Z lekkich i bezpiecznych wózeczków to ja moge zachwalić Graco Evo który posiadamy od początku tego roku i jest super

Gość gość
Same reklamy :/

Gość gość
są różne wózki, głębokie, spacerówki, wielofunkcyjne. Nawet możesz kupić wózek w stylu retro. Teraz podobno takie są modne. Ja jednak kupiłam dla mojego synka tradycyjny wózek w niebieskim kolorze. Zobacz ofertę firmy http://www.coletto.pl/. Oni są producentem wózków dziecięcych i u nich kupisz najlepszy wózek i najbezpieczniejszy.

Gość gość
Ja mam wózek firmy Prampol www.prampol.pl i jestem z niego bardzo zadowolona. Najpierw podejrzałam go u sąsiadki i byłam ciekawa czy u mnie sprawdzi się tak samo dobrze ;). Przede wszystkim jest bardzo wygodny dla dziecka i łatwo się go obsługuje. No i mają obłędne kolory do wyboru. Ja mam akurat model Style Chrome.

Gość gość
Ja polecam wozki marki riko, ja mam model Branoecco, a siostra Nano, oba wozki sa rewelacyjne, to modele wielofunkcyjne, porzadnej polskiej marki.

Gość gość
Jeśli chodzi o gondolę, to mi było wszystko jedno. Ostatecznie koleżanka oddała mi swoją po córeczce. U mnie dobrze się sprawdziła spacerówka Easygo quantum i synek ją lubi bo wszystko widzi :)

Gość gość
Ja z Rikomam właśnie model Branoecco, potwierdzam, porządny, praktyczny wózeczek, wart swojej ceny.

Gość gość
A nie myślałaś nad jakimś Baby Merc? Widziałam, że mają sporo wózków 3w1 w ciekawych cenach.

Gość gość
A jak Ci sie sprawdza ten Brano ecco? Zastanawiam sie nad jego kupnem.

Gość gość
Ja dla Antosia kupiłam wózek firmy Rico fajny ale drogi dla córki kupiłam wózek producenta z Częstochowy firma vega zaoszczędzilam na resztę wyprawki i jestem bardzo zadowolona! Przycisk hamulca w fajnym miejscu tak jak mają wozki zachodnie nie muszę kopać butami po torbie antyrefluks bajka!więc drogie panie po co przepłacać!pozdrawiam wszystkie mamusie!

Gość gość
My wybralismy 3w1 model Sport Anex. Ma wszystko to co musi miec wozek. Gondola spora bo ok 80cm , spacerowka zapinana w oba kierunki, fotelik montowany na rame wózka. W komplecie akcesoria : folia , moskitiera , spiworek na nóżki do spacerowki oraz barierka. Pojemny kosz na zakupy. Regulowana wysokość rączki. Duza wygodna torba.

Gość gość
WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY WON ZE SPAMEM SZMATY

Gość gość
Ja mieszkam co prawda w uk, ale dla córki wybraliśmy Mothercare Xpedior:) podobny kilka lat temu wyslalam siostrze do polski:) i w sumie w Polsce tez można je kupić:) bardzo lekki,zwrotny, i ladnie wygląda i za rozsądną cenę mam caly zestaw z fotelikiem samochodowym:) ja jestem bardzo zadowolona, za to koleżanka kupiła Bugaboo cameleon zaplacila kilka tys. I teraz kombinuje jak go sprzedać a chętnych brak:)

Koleżanka posiada wózek TAKO i jest bardzo zadowolona tylko jest mały/duży minus. Wózek jest bardzo ciężki. Więc jeśli nie musisz wnosić np na schody lub masz kogoś kto może to robić za Ciebie to jest bardzo solidny :) www.100club.pl

Gość gość
Ja też kupiłam wózek producenta vega i jest super!pozdrawiam wszystkie mamusie!