Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on w zwiazku

samotne nauczycielki najlepszymi kochankami żonatych facetów

Polecane posty

No coz niektorzy tak maja...ja pozdrawiam wszytskie fajne nauczycielki:]i te z powolania(udalo mi sie trafic pare razy na takie):]

do nauczycielki x ale prosze sie odnieść do cytatu z Mistrza z Małoszyc...

Gość oskarowa gala
moj tez mial romans z polonistką, co za babsztyl, perfidna a mysli ze sprytna

Gość nauczycielkaX
do facet 30 zdziwiłbyś się jaka ze mnie - tu zacytuję swoich uczniów - laska. Skąd wiem, że tak o mnie mówią? Koleżanka z innej szkoły była z nimi na obozie i sobie o mnie gawędzili:-D

Gość furiat.
do nauczycielkiX - bo widzisz, uczniowie zwracają uwagę przeważnie na pupę, cycki i nogi, wiec jesli ubierasz sie prowakacyjnie to nic dziwnego ze tak o tobie mówią i nie sądze żeby określenie "laska" było az tak nobilitujące no chyba że dla nauczycielek. Poza tym juz ktos tu wczesniej napisal, że nauczycielki są zarozumiałe i mają zbyt wysokie mniemanie o sobie, więc twoja wypowiedz tez to potwierdza. I pamiętaj, że lusterko kłamie ci też - buzia ładna lecz nienaturalna to rzecz fatalna ......... jaloś tak leciała ta piosenka. No ale jesli ty dowartosciwujesz sie wypowiedziami uczniow to do szeroko pojetego piekna raczej wiele ci brakuje

Gość nauczycielkaX
do furiat ach, cóż za wspaniała analiza mojej osoby, doprawdy gratuluję! a tak naprawdę co ty możesz wiedzeć na temat mojego sposobu ubierania się? z uczniami to był tylko cytat, ogólnie jestem uznawana za osobę atrakcyjną, a ta odpowiedź nie była "dowartościowywaniem" się, a reakcją na beznadziejny cytat faceta 30 a tak w ogóle to nie wiem nawet po co się tłumaczę... eee, mniejsza z tym, skoro już napisałam

Gość Do nauczycielki x
Taka z ciebie fajna laska, że załapujesz się tylko na żonatych hehehe bo zaden wolny nawet na ciebie nie spojrzy hehehe. Furiat napisał prawdę uczniowie patrza na twój tyłek i wszystkie młode laski im się podobają, a ty biedactwo popadasz w samouwielbienie hehehehe

Gość nauczyciel.
hehe dobre :P

Gość nauczycielkaX
powtórzę co napisałąm w pierwszej ze swoich 4 wypowiedzi: topik jest żałosny, tak jak i wasze "przemyślane wnioski" skad wiecie kim jestem, i gdzie sprawdziliście fakty z mojego życia osobistego? bo chyba średnio logicznie myślacy człowiek nie wyciagnie wniosku z samego faktu mojego komenbtarza na danym toopiku, że się z nim utożsamiam, jedyne co mnie łączy z tematem to fakt, ze pracuję jako nauczyciel, poza tym g.... o mnie wiecie żegnam

Gość _________P
do nauczycielkiX no i tym ostatnim swoim wpisem objawiłaś swój prawdziwy obraz - typowej samotnej zarozumiałej nauczycielki

Gość Do nauczycielki x
ciesz się, że jesteś nauczycielką bo to dla ciebie jedyny sposób by mieć klasę. Juz nam nic nie musisz o sobie pisać, właśnie napisałaś wszystko. Przynajmnie wszystko co wiemy na temat nauczycielek będacych kochankami żonatych. Żegnam

Gość a gdzie jest autor
?????? pewnie go porzuciła nauczycielka 3 :(

A ja myślę, że miał dość tego bagna. prosił o opinię na temat nauczycielek-kochanek a nie o żałosne kłótnie.

Gość a gdzie jest autor
a ja myślę, że dał plamę z tymi 3 nauczycielkami :( słowem, to bujda do kwadratu :D

Gość Roll
Bu.. piękne laski - nauczycielki.Znam Was jak zły szeląg,jak zachód słońca jak ostry łyk gorzały etc.etc.Może jesteście samotne,nie zauważone,znerwicowane i zapracowane,ale czy jesteściewspaniałymi kochankami?

Gość wspaniale hihihi
wspanialymi kochankami to może i są ............dla podstarzałych panów co juz się nie wyrabiają w seksie i potrzebują nowych podniet. Ale to też na krótko

Gość Pigułka
Hej ja sądzę, że nauczycielki serio są fajne. tymczasowo siedzę w tym zawodzie i interesują mnie naprawdę różni ludzie.co nie znaczy, że naraziłabym w sposón naiwny moja moralność i własne przekonania.Nauczycielki- jesteśmy wszystkie fajne kobietki.

Gość Roll
Uwaga?Podejmę się przetestowania tej tezy-o wspaniałości tych lasek,potrzebuję tylko moralnego wsparcia.Po wszystkim postaram się was poinformować o moich wnioskach.

Gość lotoss
olaboga :P

Gość jeje
Dla mnie nauczycielki są do bani większość z nich nawet nie ma zielonego pojęcia o ładnym i estetycznym wyglądzie...Jak ktoś wyzej napisał "dzięki temu ze nauczycielka to ma klasę"...hahahaha super 100% racji. Przemądrzałe i aroganckie babska, które przy pierwszym starciu z konkretną osobą tracą na wartości. W większości jak to widac na przykładzie nauczycielkix przerost ambicji nad umiejętnosciami....niby nic o niej nie wiemy ale sama dała nam się tu wszystkim pięknie ocenić ;)

Gość wyposzczone cipki nauczycielek
wysysają spermę z mężczyzn w promieniu 10 metrów.

Gość Meteor
Nauczycielki to najbardziej wyrafinowane suki, wykluczajac z tego grona stare panny nauczycielki to sa zdewociale wszystko wiedzace najlepiej baby

co wy mozecie wiedziec o nauczycielkach, lepiej nie tworzcie tak durnych opisów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość n-elka
hahahahaha a ja jestem sobie nauczycielka:) zostalam zdradzona z ekspedientka heheh, pozniej sama bywalam kochanka...albo zonatych albo w zwiazkach....a i wolnych panow tez miewalam:)...i powiem Wam jedno: ..faceci w poderwaniu belferki widza cos podniecajacego, niczym lamanie jekiegos tabu...kreci ich to heheheh !!!! ...spotkala mnie tez sytuacja, kiedy bylu uczen, po osiagnieciu polnoletnosci.......wycyganil moj nr tel i koniecznie chcial sie ze mna spotkac!!!! przypadkeim znalezlismy sie na tej samej imprezie i spytalam go wprost; co on widzi w takiej starej babie??? a on na to , ze : ZAWSZE CHCIAL ZOBACZYC JAK TO JEST Z NAUCZYCIELKA:) ...tak prawda o facetach.....hihihi a stara nie jestem , mam 27 lat:):):) i ucze j. obcego:):):)

Gość tsytujkabie
Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.

Gość tsytujkabie
ja, nauczycielka, mloda, piekna , pociagajaca, mam gdzies zonatych facetow. Mimo ze jestem wolna, zonaci moga isc na szczaw ,a nie do mnie. rozwodnicy tez, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość niewidoczne dla oczu
dlatego nauczycielki bardzo skrzętnie kamuflują swoje kurestwo z zonatymi fagasami. A prawda jest taka, że kurwią się zwłaszcza te co wiedzą, że wyglądają tak, że nawet pies z kulawa noga by na nie nie spojrzał.

Gość niewidoczne dla oczu
bo widocznie znasz swoją wartość więc szanujesz siebie i wiesz, że stać Cię na wolnego pelnowartościowego faceta, a nie palanta co zdradza żonę bo nie umie rozwiązywać problemów w związku. Zdradzają dupki i popaprańcy.