Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carrie Bradshaw

Czy braliście kidyś narkotyki?

Polecane posty

czasami, jak padam na imprezie to biore efe, bo lubie byc na parkiecie do konca. trawka mnie zamula, wiec nie pale. innych nie probowalam i nie zamierzam.

Gość efedrynkasa
a Efedryna to chyba jest składnikiem lekow depresyjnych,nie?

Gość efedrynkasa
moj brat mowi ze najlepszy jest haszysz,a brał wszystkie narkotyki

Efedryna wystepuje np. w tusipecu i ma podobne dzialanie do amfetaminy, bo obie sa pochodnymi fenyloetyloaminy :O

Gość efedrynkasa
aha

A ja spróbowałam kokainy i kilka razy paliłam trawke, to by bylo na tyle.

Gość efedryna jest tez w leku na
przeziebienie SUDAFED, któy z USA jest zabroniony

Gość do Lunii
jak bylo po kokainie?Ja palilam trawę,hasz,bralam amfę,piguy ale kokainy nie probowalam.Jak po tym jest?

Gość ALI G
pixy w fajnym klubie, od czasu do czasu sa super!

prawie wszystkiego sprobowalam oprocz browna grzyby: meksykanskie,columbijskie,polskie tez; lsd🌻 kokainke fete *(kiedys czesto gesto) ziolo oczywiscie czasem teraz,ale juz rzadziej bo sie odchudzam a po tym mam napady apetytu; pixy; i chyba to wszycho :D

Gość Nooo taaaaak
Ja tez kiedys bralam szuwax, piguly, koks, palilam maryhe, hasz i to chyba tyle... Czasami jak mi sie wszytko wali to przypominaja mis ie tamte czasy i sie troche boje, ale jak na razie nic nie biore od 3,5 roku.

Gość Nooo taaaaak
Z kokaina to jest roznie, u Nas z reguly jest gowniana i mozna sie przejechac. jak jest dobra to jest 3 razy fajnien niz zaraz po szuwaxie, ale jak jest kijowa to czlowiek czuje sie dosc dziwnie. Moja kolezanka sprobowala i powiedziala, ze nigdy wiecej a do dzis lubi zapalic, najesc sie pigul i wciagnac sobie scierwo.

Gość mdc
jesli chodzi o mnie to marihuane przez poltora roku tak raz na tydzien na 2 tygodnie , raz amfe i kilkanascie imprez na ext. amfa to oprocz pobudzenia nic nie daje, extasy to straszna chemia ktora niszczy zoladek watrabe zeby i szczegolnie szare komorki :) ale ma sluszna nazwe zabawa po tym na maxa wiekszosc ludzi, ale tez wiekszosc ludzi szybko uzaleznia jesli czesto imprezuja na tym, a ganja jak to ganja jarasz zieja duzo sie je i obniza cisnienie bardzo wiec ludzie z niskim cisnienie odrazu ida spac :)

Gość Nooo taaaaak
"amfa to oprocz pobudzenia nic nie daje" - hehe tak na poczatku tylko jest :P Pozniej jest zupelnie inaczej czy czesciej sie zazywa. Pobudzenie, ale i od poczatku, usmiech i radosc, mile dreszcze, duzo sil na zrobienie wszystkiego itp. Pozniej robi sie coraz gorzej i gorzej. Co do pigul mi zoladka nie niszczyly, wszystko zalezy zawsze skad sie ma i jakie gowno tym razem zrobili. Maryha kiedys tez byla inna troche.

Gość szklanka cyganka pierdzielanka
paliłam trawę jak byłam gówniarą -na jakichś wakacjach z paczką w Bieszczadach, ale szczerze mówiąc NIC nie poczułam! - nie wiem o co chodzi w paleniu trawki:( - nie ma żadnych skutków, po wypaleniu skręta (zaciągałam się) nie poczułam NIC dosłownie NIC ..........

Gość Nooo taaaaak
Hehe moze gnoje chcieli zaszpanowac i wlozyli majeranek:P Kiedys to bylo baardzo modne:P Po skrecie bys padla nieprzytomna jesli nie jestes oswojona a maryha;)

Gość szklanka cyganka pierdzielanka
być może masz rację ..... tylko dziwiły mnie reakcje koleżanki (defacto palącej ze mną )- która twierdziła, że wraca do namiotu na sprężynach (następnego dnia potwierdziła wcześniejszą relację, że czuła jakby miała przywiązane do stóp wielkie sprężyny - na których "odbijała się i tak skacząc - wracała do naszego namiotu - pozatym normalna się wydawała ... Mnie natomiast nic nie wzięło - i do dzisiaj jest to dla mnie dziwne - więcej od niej wówczas wypaliłam

koki w Polsce nie probowalam,ale w Londynie..tylko cholernie droga..czasem sie kupilo grama ,w klubach znajomi czestujá.lubie to przyjemne chwilowe znieczulenie dziasel.. tak w ogole to papiera bym znow skosztowala,ale deficyt na rynku:)

Gość Nooo taaaaak
Sluchaj znam to z autopsji. Robilismy tak i kazdy udawal, bo co mial zrobic...Potem byla beka,z e to majeranek, a ktos tam udawal, ze sie najaral:P

Gość mdc
no to tak jak piszecie to ja liscie gosciowi sprzedalem z krzaka ktorego mial kumpel i pozniej gosc ktory kupil opowiadal ze sie zbakal jak swinia,a sam je probowalem palic i nic zero nie dawaly :) albo standardowy text opowiadany ze ktos mial haluny i rozowe slonie widzial (tez raz taka bajke od goscia slyszalem )

Gość Nooo taaaaak
No wlasnie, to sie bardzo czesto zdarzalo kiedys. W przypadku moich znajomych moda byla na to 9 lat temu:P

Gość iszka

Gość funky aga
takkk w branie pigulek mozna sie wkrecic...:) mialam kiedys intensywne 1,5 miesiaca w warszawskich klubach :D ...ale zabawa po nich jest zajebista! gorzej ,ze nigdy nie wiesz , co jest w srodku ...a pakuja tam rozne swinstwa... amfe wciagnelam z dwa razy ale jakos mnie nie urzekla... jointy w amsterdamie...tez mnie nie urzekly... ale pixy..oh tak , muzyka po nich ma inny wymiar:D

Gość Nooo taaaaak
Ja sie wkrecilam w to mocno no i w szuwax masakra... Az w koncu stalo sie nieszczescie i mi sie odechcailo. Poczatki byly trudne, ale strach, ze znowu cos sie wydarzy przezwyciezyl i dzis dziekuje Bogu:)

Ja też nie w polsce. Bo w Polsce to szit maxymalny. W ogóle wszystkie narkotyki to szit, koka też, ale przynajmniej z tego szitu najlepsza. A no i hasz, ale to inna liga.

Gość mdc
funky aga no w tej kwestii to sie zgadzam z toba jesli chodzi o pixe super zabawa

no pixy to wyjebka:)i zawsze tanczyc mi sie chce,nawet jak w clubie nie jestem..

Gość Kamo87
Mam 21 lat od 17 roku zycia zaczolem cpac, zaczelo sie niewinnie od trawki, pozniej walilem speeda przez rok czasu ale stwierdzilem ze to gowno i uporalem sie z tym teraz speeda nie biore, zdarzy sie raz na kilka miesiecy na jakiejs imprezce ze znajomymi. Pozniej przyszla pora na tabsy tez walilem je ostro ale nie codziennie tak raz w tygodniu tez przez rok i przestalem ostatnia wziolem rok temu. Ale ziolo zostalo przez 2 lata razem z moim najlepszym kumplem z Rosji palilem ziolo codziennie, nie myslalem ze ziolo moze tak uzaleznic, wymyslalismy coraz to nowsze sposoby na wieksza zajebke jak najmniejszym kosztem (kazdy wtajemniczony pewnie zna wiaderko). No i skonczylem palic ziolo pol roku temu tak z dnia na dzien, sam sie sobie dziwie ze moglem to wszystko tak rzucic bez niczyjej inicjatywy, a od papierosow i piwa nie umiem sie powstrzymac tym bardziej ze biore teraz odzywki i systematycznie czwicze miesnie ciala. Czasami mam tak ze nie pije przez 2 tygodnie (tylko piwo wodki nie pije) a jak zalapie to wale bronki przez tydzien dzien w dzien to jest kurwa dziwne, sam siebie nie potrafie zrozumiec. Piszcie co o tym sadzicie i jak mozecie jakos pomoc to chetnie przyjme jakas pomoc pozdrawiam wszystkich...