Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muki11

dlaczego to tak boli????

Polecane posty

Gość muki11

Zyłem z kobietą mojego życia 10 lat,wszystko było ok aż do pewnego wieczoru,wtedy powiedziała mi że to koniec , świat zawalił mi się na głowe.To tak bardzo boli ,bo kocham ją nad życie,pragne ,brak mi sensu życia .Czy ktoś zna może sposób aby zapomnieć , aby zabić uczucie ze coś od wewnątrz chce człowieka rozerwać???????Pomóżcie mi proszę bo zwariuję!!!!!!!!

Nagle, ktoś kogo nie potrzebowałes znika. Nie masz własnego miejsca, nie masz przed kim się ukrywać, kogo okłamywać. Przestałeś być cfaniakiem. Kolegom nie masz juz co opowiadać. Nie masz z kogo się nasmiewać. Nie będziesz poniżany. Zdobyłeś to, o czym od dłuzszego czasu marzyłeś w głębinach zrozpaczonej duszy... spokój.

Gość muki11
To nie tak kolego!!!!!!

no a jak w czym problem wlasciwie ze cie zostawila a pytanie sobie zadales dlaczego?

Gość black magic women
mnie tez boli... i caly czas mam nadzieje ze wroci... moj swiat tez sie zawalil i nie wiem co dalej robic, strasznie zobojetnialam... bol jest niesamowity, serce zlamane i krwawi a na to podobno nie ma innego lekarstwa niz czas... tak mowia ci co przez to przeszli a my? nam pozostalo w to wierzyc:/

Niestety tak to jest, że przy rozstaniach zawsze jedna ze stron więcej cierpi. Na to nie ma rady, to po prostu trzeba przeżyć, bo takie jest życie. Wiesz, ludzki żywot to wielotomowa powieść... i jeżeli jakis epizod w życiu kończy sie katastrofą to czeka nas kolejny rozdział, a po nim nastepny. Otwieraja sie nowe możliwości naprawienia błędów stworzenia sobie życia takiego na jakie zasługujemy. Każde niepowodzenie to wielki nauczyciel, lepszy jak sukces. Trzeba po prostu, słuchać, uczyc się i iść dalej, nawet wtedy kiedy serce krwawi, a wierz mi, że to prawda ... czas leczy rany... Pozdrawiam :-D

Gość Widocznie trafiłeś ...
na nieodpowiednia partnerkę, to nie twoja wina, ale wszystko przed tobą... Każda miłość jest pierwsza, przekonasz się o tym, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Tego kwiata to pół świata stary :-D

Gość muki11
Dzięki za wasze opinie. Ja dalej szamocze się w tym wszystkim,przeraża mnie to że było idealnie ,czułem się kochany,dowartościowany,było super!!!!! Teraz tylko ból....... Życie płata nam różne figle..........