Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet30

Grzesznico Magdaleno! Gdzie Tyyyyyyyyyyyyyyyy?

Polecane posty

powrót Grzesznicy! reaktywacja żony precz! kochanki schować sie witaj Magdaleno :) widzisz topik zaczyna zyc własnym zyciem... ;)

Gość żona faceta 30
ja Ci dam zona przecz, wróć Ty tylko do domu, to cię czeka to samo co ostatnio, tylko tym razem nie dam się tak łatwo przeprosić

No ja wprost nie mogę ze śmiechu :D Sama byłam żoną i ... to dwa razy , ale żeby tak za facetem ganiać? :)))))))) Nie dziwię się, że \"mężusiowie\" potem tak uciekają w ramiona innych kobietek ;) Oczywiście proszę o odebranie tego żartobliwie :classic_cool:

Gość żona faceta30
skoro sie nie dzwisz,że ucekają, to ja sie nie dziwie,że jestes sama, bo od kogoś muszą uciekac;-), a facet30 zyć beze mnie nie może, w końcu 4 dzieci nie spadło nam z nieba;-) oczywiscie to tez może byc zart;-)

Skąd pomysł , że moi mężowie uciekli? :D Ja nie dopuszczam do takiej sytuacji.... To ja ich pogoniłam i ... nie załuję ani chwil spędzonych z nimi , ani tego że ich pogoniłam ;))) :classic_cool: Trudne i zawiłe to wszystko, co? Ale cóz, taka też moja natura 🌻

Myślę, że mogę coś napisać skoro nie pretenduje do żadnej z omawianych ról (żony i tej drugiej ;)… Do Grzesznicy : dlaczego trudne i zawiłe …jeżeli coś się kończy to należy z tym skończyć :)…jeżeli uda się to zrobić w odpowiednim czasie, to nawet wspomnienia bywają przyjemne, nie skażone goryczą… Do Faceta -> jeżeli mimo braku przynależności mam się chować …daj znać ;)

do Grzesznicy jak miło jak w niebie i piekle na raz, ze JESTEŚ o MAGDALENO! :) widzisz jakaś cholera sie przyczepiła w tzw realu też tak już miałem ale to była żenada żeby tak sie zachowywać do Trenty prosze sie nie chować! :) miłych, inteligentnych, wysokich kobiet nigdy dość choćby i na forum a przynależność możemy jakoś później zdefiniować, ja jestem otwarty na nowe formy definiowania ;) \"…jeżeli coś się kończy to należy z tym skończyć …jeżeli uda się to zrobić w odpowiednim czasie, to nawet wspomnienia bywają przyjemne, nie skażone goryczą…\" - tak jest proszę publiczności! Trenty masz rację, ale nie zawsze sie to udaje ale kierunek słuszny...

Fakt :)..Recepta na wszystkie możliwe życiowe sytuacje od zawsze leży w szufladzie, ale w zderzeniu z rzeczywistością czasem zapominamy po nią sięgnąć :) Przy czym miłość jest albo jej nie ma …a na związek budowany na innych podstawach niż miłość, namiętność, pokrewieństwo dusz ( no, tak tą dusze zawsze musze gdzieś upchnąć ;) )…po prostu szkoda życia

Trenty ja już nic nie bede pisał na takie tematy bo Ty to robisz lepiej i krócej ale powtórzę: na związek budowany na innych podstawach niż miłość, namiętność, pokrewieństwo dusz ( no, tak tą dusze zawsze musze gdzieś upchnąć )…po prostu szkoda życia tak jest i koniec! :)

To mi wygląda na "chęć zniechęcenia przez cytowanie ;) "..uwielbiam rozmawiać zwłaszcza na takie tematy i zwłaszcza ;)...z mężczyzną taka rozmowa to możliwość weryfikacji własnych spostrzeżeń:)...a "ten ton" mija mi przy bliższym poznaniu ;)..i wcale nie chodzi tu o miasto :)

nie Trenty :) nie miałem nic takiego na myśli jak: \"chęć zniechęcenia przez cytowanie\" ;) i wcale nie masz jakiegoś \"tonu\" tylko masz własne zdanie i o to chodzi a do poznania (i wcale nie chodzi tu o miasto ;)) chętnie pojadę bardzo lubie rozmawiać i to szczególnie z kobietami, ciekawiej bo jest jeszcze ta aura... po prostu uważam podobnie jak Ty, w tych kwestiach owszem narobiłem różnych błedów ale jak dotąd nie fatalnych i widze ze to co mówisz ma sens bo sam sie przekonałem i tak mi sie od dawna zdawało to jest tak: gdy rozmawiam z atrakcyjną, inteligentną kobietą to mam pełnię doznań (no, pomijam tu pełnię doznań erotycznych ;)) bo słucham co mówi i patrzę jak mówi... to jest bardzo pyszne...

sprostowanie: TON Ty masz ale to jest głos osobowości... i o to chodzi... :)

Błędy rzecz ludzka ;)…Mówić to ja uwielbiam, ale lubię też słuchać zwłaszcza gdy jest czego i kogo :) …wyjątek – nie dopuszczam do głosu, gdy rozmowa toczy się o piłce nożnej ;) i polityce…w obu przypadkach ma wyrobione zdanie i bronie go jak lwica …przekrzykując innych ;) Miło usłyszeć coś miłego od kogoś miłego :)

wiesz, Trenty mozna sie pomylić ale chyba przyznasz mi racje ze jesli ktoś ma intrygującą osobwość to to sie czuje nawet przez net o piłce ze mną nie pogadasz z wiele bo mnie to mało obchodzi a o polityce proszę bardzo ale coś mi sie zdaje zebyś my sie za bardzo nie pokłócili, ale zobaczyć Ciebie jako Lwicę to musi być przepyszne! w kwestiach polityki mam zdanie również wyrobione i powiem więcej mnie sie wydaje ze mam poglądy polityczne... i znów zgrabny cytat z niejakiej Trenty, znasz? nie wypada nie znać: \"Miło usłyszeć coś miłego od kogoś miłego \" :) bo to tak zgrabnie i lakonicznie ujęte... wiesz jednak mnie rozczarowali po wyborach byłem naiwny bo liczyłem ze sie czegoś nauczyli... eee tam ale bym im nagadał np: nie wstyd wam tam Wawie sie tak zachowywać, gdzie na każdej ulicy ktoś umarł za to żebyście mogli przyzwoicie rządzić a obywatele mądrze wybierać o co też niełatwo... eeee tam dajmy spokój...

Przyznaję rację w całej rozciągłości;) Tak więc temat piłki nożnej jest w moim władaniu;)…to lubię Co zaś się tyczy polityki…to ja mam ( nie wiem czy wypada się przyznać ;)..teraz określenie liberał to normalnie obelga) ..liberalne poglądy (na wiele rzeczy, zresztą ) ..państwo winno nie przeszkadzać przede wszystkim...a wolność to podstawa ludzkiej egzystencji Co zaś się tyczy tematu –pyszne- hmm. .pyszna to jest kawa ze świeżo zmielonych ziaren z odrobina mleka…i parę innych rzeczy w życiu :)..w tym także widok z Gubałówki na Tatry ..a połączenie tych dwóch rzeczy (kawy i Gubałówki).. razem to już pyszność do kwadratu :)

Grzesznico Magdaleno, ilu jeszcze mężów zamierzasz mieć? dziwne rzeczy na tym świecie.. Podoba mi się Trenty, o Facecie30 wolę się nie wypowiadać, bo mi narzeczony zabronił, stwierdził, że nie życzy sobie, abym wdawała się w dyskusje \"z tymi dziwnymi typkami którzy szwendają się po babskim forum\". w ogóle wchodzę tu po kryjomu:( i tylko chciałam dodać, że straaaasznie brakuje mi Was, dziewczyny!!! Trenty, pisz dalej i więcej, następny raz jak tu konspiracyjnie wdepnę, będę miała co poczytać, paaaaa

do Anoushki to ty aż tak słuchasz narzeczonego? powiedz co myślisz dzielnie to zniosę do Trenty no ja to tyż liberał może troche konserwatysta ale to już na dłuższą dyskusje dobra dobra widok z Gubałówki i niech ta kawa będzie i Trenty na pierwszym planie zasłaniająca widok Tatr to jest PYSZNE!!! do Anoushki a co to w tym takiego dziwnego ze facet błaka sie po babskim forum a to Grzesznice można poznać, a to Trenty ze o innych nie wspomnę... ;)

Gość kobieta32.
a gdyby tak facet ktory zaciekawic umie znalazl sie przed obliczem kobiety swiatlej i madrej i tajemniczej zarazem jakby swe zdolnosci oratorskie przedstawil czy zdaje mi sie , czy tylko tak mysle ze bal by sie nawet odezwac do owej wiec babskie forum nawiedza szczegolnie zaciekawiona jestem nad wyraz za bardzo jak czlowiek taki wygladac moze i imponuje mi drogoe niewiasty ogromnie jak mlodzian slowem przykuwa uwage brawo mlodziencze czytac cie bede bo oleum na serce me i dusze rozlewasz jakby namietnosc w kazdej wypowiedzi znajduje i cenie cie za to bo rzadka to cecha ;)

do kobiety 32 i to oleum tajemne a jako miód słodkie wlewać ja będę nadal na dusze i serca niewieście a nie bałby sie i sie nie boi bo jak sama w przenikliwości swej rzekłaś namiętność uciec i zamilknąć by mu nie dała a jak wygląda? nie tytan to i nie karzeł i nie bez wad ale rozpali gdy iskrę w Twych oczach zobaczy już dość tego! gadajmy normalnie a nie jak przodki nasze ;)

Gość kobieta32.
kiedy slow kosz przepysznych literek jak nagroda czekajaca na mnie raduje mnie ilekroc otwieram to forum i usmiech na lico moje przywoluje ...:) przodki nasze niewiedziec czemu przepiekny bukiet slow ow stworzyli bo czuli w duszy jak mawiac nalezy by do czleka dotarlo i pozostalo pozdrawiam :)

Gość kobieta32.
komplementa zaiscie dla niebogi to wieniec radosc i przemile uczucie dla ciala jakby dreszcz ktory cialo je owija bo czulosc namacolna slowem wyzwala:)

jam tylko robak niegodny co w inkaustu plamę wszedł i liter niepewny ślad za sobą pozostawia Ty to od Safo znamienitsza!

Gość kobieta32.
o czleku przemily nie daj mi wierzyc, zem dobra w pisaniu jam marna istota nie swiatla nie madra lecz chec oddania mocy twych slow przedtawiam by wartosc twa wyluskacby przetrwala to milo zes panie tak lagodny w swych ocenach lecz uczyc sie musze by doscignac ciebie ;)

Wiatam wszystkich...bardzo witalnie :D Jak miło, że topik troszkę ruszył 🌻 Witaj słodki Faceciku 👄 Ja mężów póki co nie szukam, raczej partnera ... ;) Moze być? :classic_cool: Pozdrawiam wszystkich i ściskam gorąco.. :))))) Kobieta 32- ładnie i ciekawie brzmisz, choć ja osobiście poetycka nie jestem-co nie znaczy ,że nie bywam romzntyczna...-przecież jedno z drugim się nie wyklucza ? ;)))

Gość kobieta32.
Grzeszna Magdaleno ja z toba w konkury nie pojde i miejsca ustopic ci musze mlodzieniec ow tak sil nadlozyc by musial by nam sprostac bo mily :)

Nie przeszkadzaj sobie \"kobieto 32\"... Walkowera nie uznaję, rywalizacja mnie pociąga, a tak wogóle w szranki nie staję, bo raczej jestem bezkonkurencyjna :D (przepraszam za brak skromności) :classic_cool: A że pięknie piszesz to i wszyscy pewnie z miłą chcęcią poczytają, więc :))) - nie przeszkadzaj sobie, ja też Tobie nie będę :classic_cool: 🌻 🌻 🌻