Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

igaaa

Też młodszy

Polecane posty

mój chlopak tez jest młodszy,ale nie o tyle co wiosny,mój o 4 lata.mam 22 a on 18.tez sie super dogadujemy,chociaz ludzie wróżą nam krótką przyszłosc.ja niby powinnam juz szukac meża a ON dopiero pojdzie na studia i zacznie szalec.cały czas z nim jestem mimo wątpliwosci.jestem zakochana ale sie strasznie boje!! to rozsadny ale jeszcze młody chłopak:-(. co sądzicie o takim związku?

Gość żonaaaaaaaaaaa
odstrzel sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zboczencu

Gość jeżeli oboju partnerom
zależy na tym zwiążku,dbają o ten związek,kochają się,szanują,mają do siebie zaufanie to nic nie jest w stanie zniszczyć ich uczucia,nawet różnica wieku.Poza tym dzieli Was TYLKO 4 lata.A ludźmi sie nie przejmuj,oni potrafią gadać:-PŻyjcie po swojemu i nie rezygnujcie ze swojego szczęcia:)Życzę powodzenia i pozdraiwam gorąco🌻

Bylam kiedys w takim zwiazku... Niestety nie wyszlo!!! Ale wcale tego nie zaluje- przeciwnie! Nie mowie ze Twoj zwiazek tez nie wyjdzie,moze twoj chlopak okaze sie bardziej dojrzaly i dorosly, przeciez tacy bywaja!!! Ale z reguly faceci dopiero tak kolo 25latek zaczynaja \"normalnie\" myslec! Ale jak mowie to nie regula...sa wyjatki! Jesli sie kochacie i jestescie zdecydowani na bycie razem, to napewno bedziecie bez wzgledu na wszystko, a juz napewno bez wzgledu na opinie!!! Czego i ja ci szczerze zycze!!! ;)

to było do zgryzliwej osoby o nicku do \"żonaaaaaaaaa\"