Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tati_

zmotywujcie mnie, bo inaczej nie wiem co będzie

Polecane posty

Gość dorotkastokrotka
hej kobitki co uw as piszcie piszcie ..... mnei glowa troszke boli i zmeczona jestem ale to przez te warzywa i wowoce...w sumie to nei mam apetytu ...caluski pa

Gość Dorrka
Czesc kobitki Mam doła oststnie 3 tyg. były strasznie intensywne a teraz siedze w domu i mam doła. Jutro jade po dyplom o ostatnie widzonko z super dziewczynami. Dietka super tylko strasznie mi sie w głowie kreci. wczoraj byłam na angielskim i koszmar przez 3 tygodnie nic nie robiłam i skleroza opentała moją głowe. mam nadzieje ze to przejdzie. Pozdrowionka dla Dorotaki, Lushinki, tati mam nadzieję ze juz lepiej Całuski pa pa pa

hej!!:) Ja nie mam co pisać o diecie, bo na razie zwyczajnie jej nie zaczęłam. Powoli zdrowieję, chociaż wciąż nie jest dobrze. Wciąż jest u mnie dziadek, całe dnie ze mną siedzi i pilnuje, żebym jadła - czuję się jakbym miała 15 lat :D:P:P od soboty lub niedzieli planuję rozpocząć dietę, mam nadzieję, że się uda i że będę na tyle zdrowa, by zacząć :) czas nagli, trzeba coś ze sobą zrobić! Chcę zacząć od 10 dni głodówki, ale martwię się czy to nie zaszkodzi nerkom?:/ lushinka, super, że dobrze Ci idzie! :) pamiętam, że mi też nie chciało się w ogóle uczyć do matury, poszłam na żywioł i... zdałam na same 5ki :D dorotka, wiesz co ja się czuję ospała jak jem dużo węglowodanów, może po tych lodach tak się czułaś? ale przesilenie wiosenne też robi swoje, kup sobie jakieś witaminy i bierz. Ja to nie wiem kiedy będę znowu ćwiczyć, boli mnie nawet jak chodzę:// ale moze na razie przynajmniej dietować zacznę na początek. Dorrka, słoneczko, nie dołuj się :* To pewnie przez to, że ostatnio tyle się u Ciebie działo, ten kurs i w ogóle, a teraz kurs się kończy i czujesz jakąś pustkę. Ale nie przejmuj się, napewno znajdziesz jakieś zajęcie, widzę, ze na angielski chodzisz - to dobrze :) Masz zamiar jakoś praktycznie teraz wykorzystywać umiejętności nabyte na kursie? czy tylko dla własnego użytku i dla znajomych? Buziaki, kochane, odezwę się jeszcze 👄

Gość dorotkastokrotka
widze tati ze wrcasz do zdrowia powoli wiec moze nei stosuj jakis tam diet poprostu jedz zdrowo .... u mnei minal 3 dzien an waezywkach i owockach i bez problemowo, jedyny problem ze musze sie ciut wiecej uczyc...a tak mi sie nei chce buziaki napisz wiecej pozneij ...zasypiam juz...

Gość Dorrka
czesc piekne Jest koszmarnie weszłam na wage chyba niepotrzebnie i co .... jest 66,6 a 2 dni temu było 66,0 Koszmar nie mumie ruszyc z tego miejsc czuje sie jakbym szła pod góre i co wejde to sie staczam Tati bedzie dobrze tak jak napiszła Dorotak jedz zdrowo, dzieki za dobre słowo, jak na razie paznokcie tzn tipsy ćwicze na siostrze, a manicure i reszte jak ktos chce to czemu nie . mam nadzieje ze znajde prace w tym zawode jeszcze chciałabym zrobic 2 szkolenia i bedzie ok Lushinka dasz rade matura jest ok przynajmiej była. pozdrowionka pa pa pa

Gość dorotkastokrotka
dorrka to tylko 0.6kg w dwa dni , ja to potawrie 3kg w dwa dni przytyc i sie nei smiejcie.... tak ogolnei to piary dzien na warzywkach i owockach i idzie mi dobrze ....spadlo mi z 3 cm z talii, i 1 cm z bioderek , wiec zadowolona jestem ale w sumei to naprwde chce oczyscic ten organizm bo kilka dni bylo ladnych i juz aergia mnei lapie ....wiec czas na gldowke po tym zawsze mi lepiej caluje

Gość dorotkastokrotka
hej kochane mi idzie dobrze ten tydzien na warzywach i owocach bo o dziwo nie mysle o jedzeniu prawie w ogole..moze bo mam mnostwo innych psraw na codzien ......pisanie pracki od srody ...ale slowa nie napisalam mam jakis zastuj ...wiec chyba podaruje sobie weekend bo i tak pracuje caly odpoczne i zabiore sie od pon do pisania.... jak wam idzie kochane ... dorrka , tati i lushinka ...piszcie jak macie czas...... ja sie zwaze w pon to powiem jak mi idzie...ale juz wiem ze 3 cm mniej w walii...i 2,5 cm mniej w biodrach ...w sumei od wczoraj mi tak ladnie polecialo pewnei przez ten dance aerobic...tak wymachiwalam tymi biodrami na prawo i lewo ze ubylo mi !!! caluski

hej dziewczyny :) Dorrka, zobaczysz to minie - ten Twój nastrój, ja też miewam takie dołki i to często (chyba już się przyzwyczaiłam ;) ). Jak tylko zacznie się coś dziać, to nie będziesz miała czasu na czarne myśli, a i waga zacznie spadać, taka stagnacja po prostu przygnębia. Może wyjdz sobie na spacer, poodychaj świeżym powietrzem, złap trochę słoneczka :) martwię się o Ciebie kochana:* dorotka, cieszę się razem z Tobą z efektów! :) oby tak dalej! :) na pewno ładnie schudniesz. ja chyba jutro zacznę głodówkę, nastawiam się już na nią od kilku dni i jeżeli nic nie pokrzyżuje moich planów, to mam nadzieję, że jutro bedzie start :) Kupiłam dziś sobie witaminy i liczę, że będzie ok :) Buziaki! 👄

wpadam szybko i zdaje relacje Waga:59kg biust:91cm talia:64cm pas:73cm biodra:89cm udo:49cm łydka:37cm

Gość upupupupupoopu

ooo a kto nas tak ładnie podnosi? :) dorotka, nie zaczęłam dziś, cała rodzina w domu, nie da rady:/ ale jutro dziadek już chyba jedzie a ja wreszcie na zajęcia, caly dzień mnie nie będzie, więc wreszcie zacznę :) lushinka, widzę, że dobrze Ci idzie :)

Gość upupupupupoopu
a ja was tak obserwuje i wam dopinguje dziewczyny !!! tati zycze wytrwałości,a tobie lushinka gratuluję :0

upup, a moze wybierzesz sobie jakiś nick i popiszesz tu z nami :) byłoby mi miło :) też chcesz schudnąć?

Gość hej-
Czesc! tati_ czymoglabys napisac jak Ci sie udalo osiagnac takie efekty w 2 tygodnie??

Gość Dorrka
Czesc i czołem Ze mną już lepiej. Dobre wiadomosci w piatek dostałm list ze mam sie zgłości do wojewodzkiego urzedu pracy w katowicach i złozyc dodatkowe dokumenty ( w styczniu albo w lutym wysłałam im dokumenty w sprawie pracy na majorce w hotelach) i to w tej sprawie musze sie zgłosić .A potem najgorsze rozmowa z pracodawca po angielsku. i moze sie uda trzymajcie kciuki. W sobote spotkalismy sie ze znajomymi na piwku no i o dziew powiedzieli mi ze schudłam. w duchu pomuślałam sobie no wreszcie ktos widzi moje wyczyny. ( ale jestem co...) Tati z tego co piszesz to ze zdrówkiem juz lepiej dziedek pojedzie to krzykniesz szalej duszo piekła nie ma!!!! ha ha ha Dorotak ten dance to chyba super co napisz coś wiecej. Lushinka to tylko raporty wysyła. napisz co wiecej Wszystkie pozdrawiam całuski dużo słonka pa pa

kochanie ale jakie efekty? te ostatnie? (które przez chorobę nadrobiłam i jest mi teraz źle jak nie wiem:/) Łatwo nie było, nie ma cudów, jak nie ograniczysz jedzenia albo nie zaczniesz dużo ćwiczyć, to efekty są takie sobie. Jadłam do 18 i tylko takie rzeczy jak jajka, chudy twaróg, gotowane drobiowe piersi, ryby i dużo warzyw. Ważne! rozłóż sobie wszystko na 4-5 małych porcji, łatwiej jest wytrzymać jak się ma swiadomość, że coś można przegryźć za 3 godziny a nie trzeba czekać np. od 9 rano do 15 :P Dorrka, hehe dziadek dziś jedzie! :D no jasne, ze będę trzymać kciuki za Ciebie!! :) ale w zamian za obietnicę kartki z Majorki! :) szczęściaro :):) kurcze, ja to bym chyba padła z nerwów na takiej rozmowie po angielsku :D To czy schudłyśmy najbardziej widzą ludzie z boku, którzy nie spotykają nas na codzień, więc na pewno jest różnica, skoro powiedzieli Ci, że schudłaś!! :)

Gość dorotkastokrotka
hej kochnane dorrka ja tez trzymam kciuki i amma nadzieje ze ci sie uda dostac ta prace...a co to za praca ...?? hmm mam nadzieje ze bedziesz miala dostep do sieci i pisac nam tu bedziesz....zagranica jest sie ciezko wziazc za odchudzanie cos o tym wiem ...no ale ty ladnie juz danwo zaczelas i bez paniki jakos powoli ci idzie...zreszta mi tez!:) no moj pierwszy dzien glodowki dzisiaj ...wczoraj o malo co nei zjadalm kawalek chleba ..ale powiedzialam sobie nie i juz po tyg na warzywkach i owockach dzis zaspalalm na uczelnie no coz zdarza sie , martwi mnei tylko jedno moj ukochnay przylatuje w czwartek wieczorem ...a ja w piatek na glodowce nei wiem jak sie wywine od niejedzenia....hmm bedzie ciezko ...sob i niedziela pracuje cale dnie wiec on mysli ze cos w pracy zjem ....nei chce mu mowic bo sie bedzie marwtil ale zobacze..... tati ty do zdrowia wracaj i dietowania.....ja to mam taka skryta nadzieje ze po tej glodowce moze waga w koncu pokaze mniej niz 60kg....ale po glodowce sie nei zwaze bo jade prosto do domu wiec dopiero w przyszlym tyg w piatek ...wiec moze wtedy sie jakos zaskocze....i te 5kg mi ubedzie...zobaczymy jak narzie jest ok , tylko musze sie wziazc za pisanie tej pracy i tak zrobie bo mam juz umowione spotkanie z moim promotorem na srode ..wiec nei ma co sie obijac..dzis lece na moje ulubione zajecia step ( robimy cala choreografie na stepie....taneczna normalnie pot kapie kapie , przy tych piuretach ...jetsem w grupie tzw pokazowej ..tzn ze czasami wystepujemy ...ale naprwde to uwielbiam ) a pozniej na saune..i do domciu ...caluski lushinka ty pewnei zajeta przed ta matura wiec dzieki chcb za raporty ...trzyamm kciuki za maturke tez:)

Gość dorotkastokrotka
kochane gdzie jestescie dorrka jak ci idzie lushinak co u ciebie tati ciesze sie ze u ciebie juz lepiej buziaki:)

hej!! :) jestem :) Dziś mój 1szy dzień głodówki, zobaczymy jak będzie :) szkoda tylko, ze jakieś przeziebienie mnie chyba wczoraj złapało, mam nadzieję, że szybko je pokonam, będę brała witaminy :) Jak na razie humor mi dopisuje :) chociaż jak myślę o zaległosciach na uczelni, to już wcale nie jest tak wesoło :P ale jakoś się wszystko da.. ;) Piszcie co tam u Was słychać :)

Gość Dorrka
Czesć juz jestem !!!! W poniedziałek byłam w katowicach i oddałam dokumenty najgorsze było to ze zapomniałam świadectw pracy i musiała jesze raz tam jechac w środę. Pogadałam z kobitka co i jak i sie okazało ze osób wcale nie jest tak duzo dokumenty leca w czwartek do warszawy a potem do Hiszpana wybierze sobie kobitki a potem rozmowa albo nie to zalezy od niego stwierdziłam ze dobrze by było zrobic zdjecie na czasie bo na tym starym miałm krótkie czarne włosy zainwestowałam 20 zło na nowe na którym jestem bloni a hiszpanie mam nadzieje ze lubią taki gorace kobitki. beda dzwonic jak beda chcieli roamawiać. Bede wam relacjonowac co dalej. Udało sie schudłam 1 kg wreszcie sie ruszyło to chyba stres przed ta hiszpania (zeby sie udało) wczoraj miałam miec głodówkę udało mi sie przeżyc na wodzie i herbacie do 13.30 ale potem zjadłam banan na obiad budyn jakies jabko to chyba wszystko ale to i tak bardzo mało. Dzisiaj w programie 2-gim mówili o głodówkach wejdzcie sobie na strone www.glodowka.pl (chyba tak) i mówili ze taka najlepsza to powinna potrwac ok 10 dni tylko na wodzie i to w małych ilosciach. to chyba na tyle pozdrowionak pa pap a

Dorrka, jak pojedziesz do tej Hiszpanii, to ja Ci mówię, uważaj, bo sie nie opędzisz!! :) jejku, już sobie wyobrażam to słoneczko, gorące plaże.. gorących hiszpanów :D Trzymam kciuki, żeby wszystko wypaliło, jak mówili Ci, że nie jest tak duzo ludzi, to myślę, że szansa jest! a na długo byś jechała? Gratuluję ubywających kilogramów, ani się obejrzysz jak będziesz laska, że hej! :) U mnie 2gi dzień głodówki, nie jestem głodna, ale za to straszliwie przeziebiona:/ ale nie mam zamiaru przerywać głodówki, mam nadzieję, że jakoś to będzie. Niezły sobie moment wybrałam na oczyszczanie, ale skąd miałam wiedzieć, że coś mnie złapie:/ Już po prostu nie mogłam czekać, bo sie nie mieszczę w swoje ciuchy i nie mam juz normalnie w czym chodzic! a głupotą by było kupowanie ubrań przed schudnięciem :P tym bardziej, że kilka kg. w dół i mam mnóstwo ubrań, które ubrałam tylko raz albo wcale. Buziaki kochane :) odzywajcie się :)

Gość dorotkastokrotka
hej u mnei ok , choc wczoraj troszke za duzo czerwonego wina wypilam ale czasami tzreba juz danw nic nei bylo, moi rodzice zapisali mnie na hydrokolonoskopie...troszke sie boje ale jak mysle ze wszyskie te grzybyz e meni wyjda i ze bede ladnei oczyszczona ....to sie ciesze...no i zobacze ile te toksyny waza w sumie....ponoc wychodze okropienstwa grzyby plesenie inawet glisty !!! z dieta jak narazie ok , nei iwdze zebym chudla mimo ze duzo cwicze i jadam do 1000kcal, wczoraj bylo bez cwiczen tylko yoga sama sobie cwiczylam ale w pon wtorek po 2h zajec na silowni ...i dzis nastepne 2h ...to juz bedzie 6h w tym tyg plus piatek 1h!!!! a w sobote i niedziele lece do pracy ale z rana postarams ie pocwiczyc yoge ...i w soboty niedziele...robie dzien wazrywno owocowy bo i tak caqly dzien w pracy jestem .... buzka dorrka kazdy kilogram sie liczy!!!powodzenia z goracymi hizpanami:)

Gość dorotkastokrotka
u mie jest juz ukochany wiec troche cwiczymy;) bylam na dance aerbiku ...troszke pofolowalam sobie ale nic az tak strasznego sle wam caluski jutro caly dzine w pracy !!!

hej Dziewczyny :) Właśnie zaczynam 4ty dzień głodówki, wczoraj o mało co nie przerwałam, miałam taką ochotę na bułkę i orzeszki ziemne, że myślałam, że zaraz oszaleję :D ale jakoś udało się to przjeść i na razie jest ok :) tylko ciągle pić mi się chce jakbym na jakimś mega kacu była :D przy żadnej głodówce nie piłam tyle, co teraz. Mam nadzieję, że będzie dobrze :) dorotka, ja juz mojej połowy tydzień nie widziałam i tęsknię już:/ powodzenia na ćwiczeniach i w pisaniu pracy! :) Buziaki dla Was 👄 :)

a co tu tak pusto??!!! :) odzywać mi się i to już!! :) Dorrka, co u Ciebie? dorotka, jak tam w domku? Ja sobie rozpisałam plan jedzeniowy na najbliższe 2 miesiące, prowadzę zeszyt, w którym zapisuję ciekawe informacje znalezione w necie na temat odżywiania. Wczoraj sobie spisałam produkty odpowiednie do mojej grupy krwi i tam nie ma mięsa! czyli tak, jak sama czułam - mięso chyba mi nie służy. Zostały mi jeszcze 3 dni (bez dzisiejszego) do końca mojej 10-dniowej głodówki, jak widzicie jakoś się trzymam! :) Jak tam Wasze dietki?:)

Gość dorotkastokrotka
hej w domu jest ok wczoraj bylam padnieta i bylam na tej hydrocolonoterapii, brzmi starsznie ale w sumei jelita ise oczyscily 2kg mneij na wadze ale musze isc raz jeszcze dostalam spejalne ziolka i diete na oczyszczenie jeslit ...moge ja zamiscic jak chcecie ...jakos pozniej tati moje gratulacje jelsi chodzi o glodowke super ze sie zawzielaz...ja mam ulozony teraz jadlospis na ten tydzine...ale lekarz mi ulozy na nastepne 2-3 tyg , mam nietolerancje na gluten wiec ulubione bulki ida w kat dzis dzien 1 Warzywa i owoce ...tylko !! caluski

dorotka, jak będziesz miała chwilę, to koniecznie napisz tą dietę na oczyszczanie jelit! :) Wciąż trwam na wodzie i herbatach, to chyba pierwsza głodówka, która idzie mi bez większego bólu, chyba faktycznie się zawzięłam :) A nagrodą jest to, że weszłam w moje mniejsze spodnie, które równy tydzień temu wchodziły do połowy ud, a teraz normalnie w nich chodzę, bardzo sie z tego cieszę!! :) Buziaki :*

Gość dorotkastokrotka
napisze ta diete , w piatek bo jutro caly dzien praktycznie w podrozy od poniedzialu po tym plukaniu jeli w sumei neic nie jadlam i dzis miaalm znow plukanie i wyszlo nawet wiecej ...chyba to dobre bo bylam dzis w akademi medycznej i moj alergolog powiedzial ze to nie zaszkodzi a pomoc moze...wiec chyba dobrze tego wszytskiego mialm 4kg!!! ale mam porblemy z jelistami i z watroba to dostalam ziolka i ta diete do stosowania...i mam przynajmniej ja stosowac 6 tyg!!! a sama zobaczysz w pitake z czegos ie sklada!!! chyba powinnam byc jak przecinek po tym ...no zobaczymy mam nadzieje ze jakos to zadziala....nei tylko na odchudzanie i moje samopoczucie ale w 80% mam alergie na gluten:( wiec zegnajdzie ciasta chleby itp.. ciesze sie ze idzie ci tam dobrze buziaki

hej, hej! :) dorotka, jak dobrze pamiętam, to przyjezdzasz do domku tutaj gdzieś w Trójmieście? Musisz mi któregoś dnia podać namiary na gg na swojego alergologa, bo teraz nie mam żadnego:/ Żałuję, że sie nie udczulałam szczepionkami od jesieni, dopiero jakieś 1,5 miesiaca temu oprzytomniałam, że fajnie by było, ale to już za późno:/ od przyszłej jesieni na pewno sie zdecyduję, co prawda dużo kłucia, a ja się panicznie boję :o ale w poprzednie wakacje przeżyłam taki koszmar z pyłkami, ż chyba się poświęcę. W ogóle na fajnych lekarzy trafiasz, jakieś ziółka, ustalone diety. To oczyszczanie jelit to super sprawa, może kiedyś się zdecyduję, chociaż dla mnie zwykła wizyta u lekarza to stres jakich mało, awersja od dzieciństwa:/ i koniecznie napisz tą dietkę jak znajdziesz chwilę, mam nadzieję, że Ci pomoże. Ciekawe co tam się na niej je, bo z tonu Twojej wypowiedzi, wnioskuję, że za wesoło nie będzie ;) A ja właśnie jestem na 10tym dniu głodówki :) od jutra soki. Cieszę sie, że wytrwałam, chociaż od jakichś 2 dni, to jestem już tak rozdrażniona, że lepiej mi z drogi schodzić ;) Dorrka, co u Ciebie?????? odezwij się!!!!!!!! Buziaki, papa :)

Gość dorotkastokrotka
juz zaraz pisze dietke , ale chcialam powiedzic najpierw ze do alergologa dostaje sie skierowanie od pierwszego kontaktu lekarza a potem sama wybierasz gdzie chcesz chodzic i moi rodzice zrobili sledzctwo i okazalo sie ze w akademi medycznej dr Kurowski...jest troche oschyly , mlody ale dobry w tym co robni, ja nie moge isc na odczulanie .....bo jeste skomplikowanym przypadkiem nawet badan skornych nei moge meic bo reka mi puchnie ....ale on teraz ma duzo badan z krwi bo bylam u niego i pwoiedzial mi ze mam przyjecac na 2-3 tyg i wtedy wszystkiego sie dowiemy , a narazie stosuje bezglutenowa diete bo po chlebie jakos nei tak sie czuje odnosnie moich tzw skutkow po jedzeniu glutenu wzkazuje na to ze mog emeic nei tolerancje no ale nie ma 100% pewnosci ,ale dopoki nie zrobie badan mam sie obesrwowac jak sie czuje itp...no i zamieniach pieczywo na bezglutenowe:) takze to tyle na temat mojego laergologa tutaj pogoda jest piekna a jeszcze chcialam powiedziec jaka zwaroiwana jestem na punkcie sportu, wczoraj od godz 8 bylam w podrozy samolot a poniez 4 h autobusem do miasta gdzie meiszkam ...wysiedlimsy i pwinnam isc 10 minut do domu , zostawilam mojego chloapa i wszystkie torby wyjelam sportowe rzeczy i mialam 30 minut zeby isc na moj step...i co dorotka zrobila...poszla na step ...zmeczona i w ogole ale bylo super wrocilam i zasnelam ...!!! i juz podaje dietke