Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tati_

zmotywujcie mnie, bo inaczej nie wiem co będzie

Polecane posty

jestem:) Ciężka noc za mną, i dzień zresztą też:P W przyszłym tygodniu pełno zaliczeń, potem egzaminy, w międzyczasie pracę trzeba oddać, dam radę:D No ale wreszcie trochę wolnego będzie!:) nie wiem od czego to zależy, ale jak siedzę w domku, to najszybciej chudnę:D Dorrka, ja się za angielski zabieram latem, bo do tego czasu za dużo innych pilnych spraw do załatwienia. To wtedy będę Ciebie prosić o konwersacje na gg:) dorotkastokrotka, jak Ty to robisz, że potrafisz tak długo w nocy wysiedzieć??:) jak nie prześpię conajmniej 6 godzin, to jestem totalny zombiak i w ogóle nie da się za mną rozmawiać:D To jedzenie co 3 godz. napewno jest dobre dla diety, też już o tym myślałam, ale u mnie się nie da:/ jedyne pasujące mi godziny to 9, 13, 17. Jak robisz dietetyczny budyń?:) lushinka, napisz jaką masz sukienkę!!:) jaki kolor i w ogóle jak wygląda:) Aggie, super, że humorek Ci dopisuje!!:) odwlecz dla mnie trochę wiosnę;)

Dziewczyny wieczorem 11.01 ważyłam 67kg :( od 12.01 jestem na diecie i codziennie ćwicze. rano i wieczorem orbitrek ok13min. Dzis mam już 64kg więc jest dobrze, zawziełam się na siebie i teraz się uda. Juz czuje smak sukcesu,bo w diecie wytrzymuje. Zaczynam stopniowo od zmniejszenia porcji i wykasowania węgli choć wczoraj na obiadek jadłam jeszcze ziemniaczki z sosem grzybowym. Staram się powoli wprowadzić wszystko co je się na diecie białkowej i dam rade :D a co do sukienki to prześle wam wszystkim zdjęcia tylko napiszcie do mnie na maila,a ja wam odpisze ze zdjeciami,bo niechce mi sie tak wpisywać adresów itp. Kochane jakby to niebył problem to napiszcie mi np. to ja Tati_ czekam na zdjęcia :D lushinka@gazeta.pl ja lece na paznokcie i o 15 na makijaż, o 16:40 do fryzjerki i poprawki makijażu i na 18:30 do ANGELO na studniówkę. Wpadne jutro kochane. Trzymam kciuki za was. A co wy na to,aby przenieśc się razem na jakieś forum gdzie można wklejać zdjęcia itp.? do tematu diety? co wy na to? jak tak to wiem nawet na jakie. Siedze na nim od lutego i gadam z dziewczynami z planowania pod innym nickiem :P do odchudzania mam jeden i do dzieciaczków drugi. Tam są moje zdjęcia i byście sobie zobaczyły. Buxka pa pa

Gość dorotkastokrotka
lushinka mam nadzieje ze bedziesz miala udana zabawe tego ci zycze widze ze studentki wszytskie i ladnie zakuwaja ja dzis do pracy musialm isc ale siedzialm do 2 nad ranem i wlasnei zaukwalam , a tak ogolnie dieta idzie niezle, jak juz pisalm zdrowo i reguralnie, moze nei chudne ale nie tyje rowniez niestety mam tyle powtorki ze nei jestem chodzic na moje ulubione cwiczenia fittness:( ale jak tylko zakoncza sie egzaminy mam 2 tyg wolnego i wtedy bede z 4 razy dziennie napweno plus cwiczonka z ukochanym!!!hihihi jutro ktos mnie zastapi w pracy wiec bede znow zakuwac i to tyle na temat mojego zycia..w tym momencie sciskam wszystkei bawiace sie i zakuwajace:) buziaki:)

Heej,Heej!:) Chyba nie jest źle..co prawda ciągle chce mi się jeść,bo cały czas siedzę w domu nad książkami..ale mimo wszystko staram sie nie przekraczać 1400 kalorii..co i tak jak na mnie jest ogromnym osiągnięciem bo zazwyczaj w czasie stresu wyzeram wszystko co tylko dookoła moge znaleźć :/ Tak więc do końca sesji moim celem będzie nie przekroczyć 1500 kalorii dziennie, potem dopiero przejdę na 1000 :) Ale następny sukces ,ktorym muszę sie z Wami podzielić jest to,że od początku roku nie miałam w ustach nic słodkiego..ja,ktora codziennie obżerałam sie słodyczami.. :) Jestem więc zadowolona,pomimo braku jakiś ogromnych widocznych rezultatów.Na nie też przyjdzie czas! :):):) Buziaki!:):):)

Gość Dorrka
Cześć kobitki !!! Długo sie nie odzywałam ale tak juz to jest. Aggie gratulacje ja jakoś od czasu do czasu zjem sobie coś słodkiego bo jak nie jem zadługo to jestm agresywna. Tak jak mówisz na rezultaty wizualne przyjdzie jeszcze czas. Lushinka jak tam studniówka napewno wyglądałaś super rzeszta tak jak spadek twojej wagi pozazdroscić. Tati 13 - w piatek sie urodziałam dla mnie to szcześliwy dzień dla moich rodziców chyba też. Dobrze ze sie odezwałaś. Tak przy okazji nie kujcie tak bo zostaniecie kowalami. P.S. czy macie na miary na jakąś dobrą agencje która wysyła ludzi do angli do pracy dajcie znac pa pa pa. Trzymajcie sie buziaki pa pa pa

lushinka, napisz jak było na studniówce!!:):):) mam nadzieję, że się wybawilaś i będziesz zawsze miło ten dzień wspominać:) Moja studniówka była taka sobie, mimo że w słynnym sopockim Grandzie:P o wiele lepiej bawiłam się na studniówce u chłopaka, w sali szkolnej, ale zabawa była przednia, bo nie miejsce się liczy, tylko osoby i ogólna atmosfera:) dorotkastokrotka, też liczę, że w czasie wolnego dieta i ćwiczenia nabiorą tempa, bo teraz to nie ma głowy do niczego, a stresy przynajmniej na mnie działają wprost paraliżująco:/ Aggie, jak mogłaś nic słodkiego nie zjeść?!;) gratuluję z całego serduszka:) Dorrka, a myślałam, że brak słodyczy tylko u mnie budzi agresję:D już myślałam nawet, że może coś ze mną nie bardzo;) To się cieszę, że nie tylko ja tak mam, małe pocieszenie, ale zawsze;) Którego 13go masz urodziny?:) Niestety żadnej agencji nie znam, a juz tak na poważnie myślisz, zeby wyjechać?

\"którego 13go\" heheh:D chodziło mi oczywiście o miesiąc:)

zabawa była ekstra :D wybawiłam sie na całego, niemoge chodzic. od jutra mam rozpisaną dietke i cwiczenia,bo 11.02 ide na impreze tez i ogólnie muszę schudnac. brzuszek troche bardziej płaski,ale zachwycona nie jestem. Umieszcze zdjecia w necie to podam linka :D

Gość dorotkastokrotka
hej dorrka - ja jestem w anglii, sama przyjechalm i zdobylam prace jesli jestes zainteresowna moge ci dac namiary na hotel w ktorym pracowalm na poczatku jako kelnerka, bardzo dobry hotel zapewnia zakwaterowanie...apodalabym ci maila do kogo napisac... nei zalatwiaj sobei z polski porpstu wejdz na strony internetwoa z pracca iw ysylaj do hoteli , ja pojechalam tak na glupiego i udalo mi sie, wczesniej w ten sam sposob pojechalm do Irlandii..na 3 miesiace juz w 2 tyg znalazam prace...ie jest tak ciezko ...zalezy tez jak znasz jezyk... to tak dla ciebie ja mam dosyc anglii juz w koncu zaczelam tesknic za domem, u meni ciagle mam temperature co prawda to tylko 37 stopni ale sie denerwuje , wiec lece do lekarza do domu 7 luetgo tylko na 3 dni ..bo tu do lekarza probuje si eodtsac ...studenckiego przyjmuje do 12 oj ciezko ciezko sie dostac moze jutro musze dzwonic o 8.30 bys ie dostac...a tak ogolnie to dzis mam dosyc nauki juz wszystko mis ie meisz i jak wczoraj wydawalo mis ei ze cos umiem tak teraz ze juz nic...ale jutro musze siedziec nad projektem ... buziaki dla was :)

Gość dorotkastokrotka
hej kobitki nei ladnei nei ladnie, zero wpisow ....musze na was na krzyczec(krzycze) ;) pewnie wszystkie zabiegane, lusinke to rozumiem bo odsypia studniowke:) ale reszta ..ja tez mam egzaminy ...wiec nei ma wymowek dzis ok , tylko cos nei taks ie czuje, mam uderzenia ciepla i zimna...a tak to ok caluje

Gość Dorrka
Cześć piękne i zabiegane!!! Jestem w wielkim dole chyba znowu sie zaczyna - depresja. nikomu nie polecam. tak to jest jak sie nie chodzi do pracy i siedzi w domu. Tati 13 lipca mam urodziny a ty???? J rówież myslałam ze ta agresja to tylko ja ale wychodzi ze jest nas wiecej. Nawet poszłam sie zbadac czy nie mam cukrzycy czy czegoś takiego ale nie jest wszystko ok. Dzięki za odpowiedz. Lushinka super ze ci sie podobało czekamy na zdjęcia ps maila chyba dostałaś???? Dorotkastokrotka Boję sie jechać w ciemno mój jezyk jest taki sobie za kelnerkę to troche zadużo wolałabym sprzątać pokoje hotelowe. Tego malia bardzo prosze podam ci mój dorrka@poczta.onet.pl możesz pisać moze coś z tego wyjdzie. Wielkie dzieki. Napewno jesteście siekawe czemu chcę jechac otóż goni mnie kredyt studencki chciałabym go spłacić jak najszybciej. Dietka tak sobie raz na stole raz pod stołem pozdrawiam mam nadzieje że jutro bedzie lepiej z moją psychiką. Pozdrawiam pa pa pa

Dorrka, masz urodziny dzień później niż moja siostra:) ja jestem bliźniakiem, mam 4go czerwca:) Trzymaj się słoneczko, wiem co to depresja i wiem, że tak przez ekran, to trudno jakoś pomóc, ale pamiętaj, że nie jesteś sama i że zawsze w końcu \"to\" przechodzi, byle jak najszybciej:) Jakbyś miała potrzebę, to pisz na maila, możesz się wygadać o wszystkim, choćby po to,by było trochę lżej 🌻 Mój planowany wyjazd dopiero za 2,5 roku, a ja już teraz sie martwię, jak to wszystko zrobić, żeby było dobrze, mam nadzieję, że język podszlifuję! orotkastokrotka, zaglądam codziennie:) ale nie zawsze jest o czym pisać:P też czuję się kiepsko, u mnie w domu wirus, wszyscy chorzy:P siedziałam na wykładzie i czułam się jakbym miała gorączkę. Musisz się wybrać do tego lekarza, 37 gorączki to niby nic, ale świadczy o tym, że w organiźmie jednak coś się dzieje. A moze to przez stresy i przez to, że tyle masz teraz na głowie? lushinka, Ty nie obiecuj, tylko pokaż nam wreszcie te swoje fotki!;) jak tam polonez, odtańczony?:) Z chęcia bym sobie zatańczyła jeszcze raz... :) do której sie bawiliście?:) wciąż czekam aż wróci justam:( Od jutra zaczynam 4-dniową dietę oczyszczającą:) oto jej plan: wtorek: jogurt naturalny (już zakupiony:) ) środa: jabłka czwartek: ziołowe herbaty, woda piątek: warzywa Po niej mam zamiar wrócić na dietę, na której byłam przed Świętami:) bo czuję się jak w 6 miesiacu ciąży i wiem, że jak czegoś nie zrobię, to będzie jeszcze (dużo:P ) gorzej.

dorotkastokrotka, przepraszam za zjedzenie \"d\" w Twoim nicku:)

Hej1 wysłałam wasm zdjecia :D jak tam? u mnie dietkowo i tonieźle od kilku dni,ale narazie sie nie waże, czekam az cos ubedzie. Dieta jak narazie tak sobie zdrowa,ale od nastepnego tygodnia wprowadze sie w stan katogenozy czy jakos tak, czyli samo białko. Teaz to jem tak: sniadanie: pomarańcza II śniadanie: jabuszko malutki: obiad: miesko i surówka kolacja: biały ser i cwicze duzo. Ale jakies choróbsko mnie chyba łapie więc ide sie przespać. buźka dla was kochane

Gość Dorrka
Hali haloo !!!!! To ja już jest lepiej mój kochany spotkał dzis mojego szefa i powiedził ze jutro mam przyjsc do pracy na 10 tak zebym mogła sie wyspać. Jak na razie Super !!!!! Tati jesteś bliżniakem w horoskopie a ja z siostrą urodziłysmy sie razem ja zawsze mówie ze znamy sie od poczęcia, hi hi hi hi. dzieki za dobre słowo. Dzisiaj sie wazyłam i mierzyłam jest spoks humor mi sie poprawił. Lushinka Jesteś super laską zdjęcia ekstra kiecka i fyzura też. wyślę ci moje zdjęcie żebyś wiedziała z kim gadasz ... piszesz. Dorotkastokrotka jak tam temperaturka mam nadzieję że 36,6 pozdrawim was wszystkie pa pa pa !!!!! Gdzie podziewa sie Aggie????

Dorka to czekam :D przesadzasz z ta supel laseczką :P Kurcze kolejny dzień zakończony sukcesem :D a wam jak idzie? Mam tyle nauki,że padam, ledwo co weszłam na kompa i zaraz musze zejsc :( tati,agie gdzie sie podziewacie? dorotostokrotko,a Ty?

kurcze, ale z Was superowe kobietki!!:) żadne diety Wam niepotrzebne:) wielkie dzięki za fotki 🌻 :) lushinka, miałaś śliczny makijaż i w ogóle widać, że zabawa była udana, wszystkie fotki takie uśmiechnięte, że aż sama sie zaczęłam uśmiechać do ekranu:) Dorrka, czy ja dobrze zrozumiałam, ze masz siostre blizniaczke?? nawet jeśli nie, to i tak jesteście bardzo podobne:) Moja siostra jest o 7 lat młodsza, a świetnie sie dogadujemy i wszyscy wokół dają nam o wiele mniejszą różnicę wiekową:D

Gość dorotkastokrotka
hej ja chce tez zobaczyc zdjecia... sexypolishbird2003@hotmail.com dzis skonczylam project nie byl taki straszny ale chyba okres dostaje bo brzusie mnei pobolewa, i glwoki boli , napisze pozniej bo sie slabo czuje ..pewnei za duzo nauki;)

Hej! :D witam was dziewczyny i zycze miłego dnia :D ja miałam jechac do szkoły,ale pociąg ma 1h spóźnienia więc wróciłam i pójdę z godzinę na pociag :D kurcze moja dieta i ćwiczenia daja szybkie rezultaty :D w sobote się zważe i zmierze,ale spodnie mam już luźniejsze :D mam jeszcze większą motywację :P w poniedziałek rano było: waga:65kg talia:70 biodra:93 udo:52,5 łydka:37 zobaczymy w sobote :D buźka dla was pa pa

Gość Dorrka
Cześć kobitki byłam dzis w pracy głowa mi pęka a pozatym byłam o 18 w szkole mojej may bo miała obrone pracy dyplomowej obroniła ją na celujący. Bo jakby ktos nie rozumieła to moja mama chodziła do szkoły średniej teraz a w tamtym tygodniu napisała maturę. U mnie dieta ok. w pracy kupuja jakies ciasteczka i wogóle ale sie trzymam Dorotkostokrotko zdjęcie wysłałam czekam na twoje Gdzie tam podobne chyba że stoimy z tyłu ale znowu ja jestem wyzsza a ona szczuplejsza. Czekam na twoje zdjęcie gdzie sie podziewa aggie! dzię ubrałam spódnice do której ostatnio weszłam w 2001 roku bardzo ją lubiłam i teraz sie cieszę ze bez problemu sie do niej mieszczę. pozdrawam buziaki pa pa pa pa

Gość dorotkastokrotka
hej zabiegana dzisiaj bylam lushinka wygladasz naprwde swietnie widac ze sie swietnie bawilas dorrka - hmm dziwne bo nei dostalam twojego zdjecia:( aggie...tati i justam( wlasnie gdzie jestes?) caluje

Gość dorotkastokrotka
chcialam napisac do justam ...sprawdzilam i nei piszesz do nas od 5 stycznia ..moze nadal czytasz ale cos jest nei tak i nei chcesz pisac, wiec ja apeluje ze jesli czytasz nas nadal napisz...tesknimy , ja tesknie...i widac twoja nieobecnosc...... Wracaj:)

Dziewczyny, napiszę jutro więcej, obiecuję. Dziś mam już dosyć wszystkiego, trochę problemów, na dodatek przeziębienie i perspektywa nieprzespanej nocy... w ogóle wszystko mnie przybija, jednym słowem nastrój mam bardzo nieciekawy:/ Trzymajcie się! 👄

Gość dorotkastokrotka
hej tati nie marwt sie ja przed sesja mam tez wszytskiego dosyc w dodtaku czuje jak cos tyje choc pewnei zaraz bedzie okres i dlatego tak jest ....ogolnie u meni tez neizbyt ale sie staram trzymac ...siedze godzinami i sie douczam ...hmm nie wiem czy to cos nawet da buziaki

też jestem tuż przed okresem, głowa mnie boli i brzuch oczywiście:P pewnie jutro mogę się spodziewać. A akurat jutro tak mi nie pasuje, bo szykuje się randka we dwoje, na którą długo czekałam:/ Zaliczenia idą pełną parą, w poniedziałek jadę zdawać ostatni przedmiot, a w czwartek pierwszy egzamin. Ta sesja jest dla mnie bardzo ważna, zależy mi, a materiału od groma.. Przed sesją zawsze jest takie ciśnienie:P wszyscy biegają, kserują, krąży pełno jakichś testów niewiadomo skąd itd.:D a ja w środku tego:P Gdzieś w głębi jest jakieś poczucie, żeby nikogo nie zawieść, żeby nie okazało się, że inni mogą, a ja nie, miałam już kilka przejść, pewnie stąd te obawy. Plan na dzisiaj - wyspać się:) chciałam obejrzeć \"Gniew oceanu\", ale oczy same się zamykały i w końcu obejrzałam pierwsze pół godziny:D ale kiedyś byłam już na tym w kinie:) Dziewczyny, piszcie co u Was:) czuję, że nie piszecie, bo albo coś z dietą nie bardzo, albo zwyczajnie już Wam się nie chce. Ja też miałam jakiś kryzys, ale już lepiej:) Chciałabym wiedzieć, co sie u Was dzieje:) Aggie, tak się pojawiasz i znikasz bez słowa, już chyba drugi raz.. napisz chociaż parę słów, bo tak jakoś przykro.. i smutno bez Ciebie.. justam, nie wiem czy wciąż nas czytasz, nie mam pojęcia, czemu tak nagle znikłaś.. 👄 dla Was, Dziewczyny!:)

Gość dorotkastokrotka
hej kochane ja dzis osbie zrobilam wolne ogladam caly wieczor filmy na dvd, musze odpoczac i sie odprezyc bo czuje ze moj mozg paruje lub juz wyparwal.... jesli chodzi o diete to tak sobie ale nei jest az tak zle, zadnych napadow, tylko kilka niedozwolonych produktow:) ogolnie jeszcze w pon straszny 3h egzamin i we sorde jeszcze gorszy ..po czym moj ukochny odwiedzi mnie na 2 tyg wlasnei w srode....wiec przynajmniej ebdziemy razem..choc musze pisac prace dyplomowa i oddac 13 lutego troche pechowo co ?!! nie cala prace ale 3/4 plus mala obrone mam!!! zycze powodzenia wszystkim zdajacym i tym nie tez, ja sie pojawiac bede ....bo jakos tu fajnie, moj numer gg2886235, jesli ktos chce popisac:) troche sie denerwuje bo jutro ide do pracy i rowniez w niedziele a tu tzreba powtorke do egzaminu ale bedzie dobrze ...oby !! tu tak jest ze jak nei zdam to musze powtarzac rok nei ma poprawek an ostatnim roku!!! buziaki

Dziewczyny zwaze sie chyba w niedziele lub poniedziałek,bo dziś wypiłam gingersa, coca-cole (zwykłą) i kawałek pizzy zjadłam. Ćwiczyłam,ale zgrzeszyłam :( musze jutro to odpracować. Najwazniejsze,że zostało mi dużo ciastek i pizzy,a ja nawet nie mam ochoty jej ruszac zato ma wiosenną sałatke w lodówce na sniadanko :D lece papa