Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotkaaa

luteina!!! jak? i kiedy?

Polecane posty

Gość lotkaaa

dziewczyny pomóżcie i zinterpretowc zalecenia lekarza bardzo was prosze!!! A mianowicie przedluzala mi sie miesiaczka trwała od 13X do 27.X czyli 2 tygodnie poszlam do lekarza on mnie polozyl do szpitala na 2 dni na badania podczas pobytu lykalam jakies tabletki nie wiem jakie.... ale dobra po badfaniu nic szczegolnego nie wyniklu, LEkarz przepisał mi LUTEINE .... mam ja brac 16 dnia cyklu po 3 dziennie przez 10 dni..... Wiec kiedy mam ja zaczac brac?? Moze mi ktos obliczyc? PLISSS Mam rozumiec ze musze poczekac na koleiny cykl czyli na miesiaczke i jak juz ona wystapi to w 16 dzien od jej rozpoczecia mam zaczac brac tabletki? tak? Wlasciwie to juz jest 12.XI czy nie powinna juz sie pojawic miesiaczka?? Ja mam straszne zaburzenia i jak mi sie ona nie pojawi to skad ja bede wiedziec ktory to 16 dzien cyklu jak nie bedzie krwawienia i nie bede wiedziala kiedy sie cykl zaczal?? Jakie to skomplikowane HELP

Gość segda
cykl liczy sie od pierwszego dnia miesiaczki czyli przypuszczalnie jak miesiaczka pojawi sie dajmy na to 12 listopada to jest to pierwszy dzien cyklu 16 dzien cyklu wypadnie zatem 27 listopada i to wlasnie od tej daty 27 listopada masz zaczac brac luteine

Gość lotkaaa
no wlasnie tak myslalam... ale o to chodzi ze mi sie teraz miesiaczka nie chce pojawic...... lekarz kaze zaczac brac od nastepnego cyklu ale ja nie wiem kiedy ten cykl c=sie pojawi bo zdarzalo mi sie nawet czekac kilka miesiecy.... juz jest 13 listopada czyli juz caly miesiac od poprzedniego krawawienia.... poczekam jeszcze moze wkrotce sie pojawi.. a jak nie to ja juz nie wiem sama:(.....

Gość iaculis_mauris_neque
Święty Jan Jednomian Czwarty Żarł Wielkie Wypieki