Gość Marcin Zarabiam Napisano Marzec 12, 2012 Witam, A ja jestem dystrybutorem firmy FM group. Firma mało znana a więc i produktów dużo sprzedaję bo inne firmy już się znudziły. Są także perfumy, kosmetyki i chemia domowa( środki czystości i nie tylko). Od momentu kiedy wciągnąłem w to 5 znajomych a nie było to trudne to teraz i każdy z nich znalazł co najmniej parę osób pod siebie i tamci też kogoś po jakimś czasie. W ten sposób ja kupuję dla siebie i sprzedaję innym dla przyjemności a jeszcze na tym zarabiam bo grupa ludzi pode mną sprzedają też i z tego mam pieniądze. Aktualnie w okolicach najniższej krajowej a to tylko dlatego że te rzeczy są codziennego użytku i łatwo się sprzedają osobom w mojej grupie. A te 5 osób pode mną zarabiają nie wiele mniej, więc jeśli masz dość słuchania o Avon itp i wolisz czegoś nowego lepszego to daj znać na gg 6124203 a wyjaśnie i pomogę jak zacząć i zrobić to co ja czyli zarabiać na tym w krótkim okresie;) Pozdrawiam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa fm Napisano Marzec 12, 2012 Jestem chętna na FM group. Słyszałam że tam jest do 43% marży i nie ma przymusu robienia zamówienia w każdy miesiąc. Na gg dostałeś ode mnie wiadomość;) Opisz dokładnie co i jak i podaj fejsa jak masz będzie prościej się konsultować:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aromagroup Napisano Marzec 13, 2012 Zostań Partnerem Aroma Group! Wykup jeden z trzech starterów i korzystaj ze wszystkich możliwości, jakie oferuje firma! Sklep Partnerski w subdomenie Aroma Group - Zakładka o mnie - Strefa Partnera - Biuletyn obsługiwany przez firmę - Możliwośd zdefiniowania kilku adresów wysyłki z indywidualną nazwą - Zakładka zostań Stałym Klientem - Zakładka zostań Partnerem Biuro on-line - Podgląd oraz zarządzanie zamówieniami i strukturą sprzedażową - Aktualności z życia firmy i o MLM - Szkolenia on-line, stacjonarne i materiały szkoleniowe - Obsługa sklepu Partnerskiego - Statystyki - Generator materiałów reklamowych - Symulator wynagrodzeń - Promocje, konkursy, zakładka po godzinach, forum - Funkcja wysyłania wiadomości do struktury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aromagroup Napisano Marzec 13, 2012 Zostao Partnerem Aroma Group! Wykup jeden z trzech starterów i korzystaj ze wszystkich możliwości, jakie oferuje firma! Sklep Partnerski w subdomenie Aroma Group - Zakładka o mnie - Strefa Partnera - Biuletyn obsługiwany przez firmę - Możliwośd zdefiniowania kilku adresów wysyłki z indywidualną nazwą - Zakładka zostao Stałym Klientem - Zakładka zostao Partnerem Biuro on-line - Podgląd oraz zarządzanie zamówieniami i strukturą sprzedażową - Aktualności z życia firmy i o MLM - Szkolenia on-line, stacjonarne i materiały szkoleniowe - Obsługa sklepu Partnerskiego - Statystyki - Generator materiałów reklamowych - Symulator wynagrodzeo - Promocje, konkursy, zakładka po godzinach, forum - Funkcja wysyłania wiadomości do struktury informacje: aleczw@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulina Marczyńska Napisano Marzec 14, 2012 A ja zapraszam drogie Panie do Oriflame:) Jest fajny program na start gdzie można zdobyć ciekawe nagrody. Jest też wiele programów lojalnościowych w tym roku dla stałych konsultantów gdzie można dostać prezenty za dosłownie grooosze! Piszcie do mnie na paulinamarczynska@o2.pl lub na https://www.facebook.com/paulinamarczynska Zapraszam gorąco nie ma na co czekać :) Jakby się spodobało to i na koniec Polski przeyjadę do Pań ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelinasandra Napisano Marzec 14, 2012 Witam, to nie żaden chwyt reklamowy. Sama zarabiam w ten sposób od ponad roku. Na początku mojej kariery zdobyłam w programie lojalnościowym elegancką skórzaną torebkę. Chciałabym zaproponować Ci zamawianie dla siebie i znajomych kosmetyków od Avon i zarabianie na tym. Wbrew pozorom praca nie wymaga jakiegoś nieziemskiego wysiłku, i na pewno nie trzeba za klientami biegać po parkingu pod marketem. Sama mam kilka wiernych klientek z najbliższego otoczenia ( głównie sąsiadki). Do niczego ich nie namawiam, po prostu podrzucam katalog i za jakiś czas zabieram zamówienia. Nic nie trzeba kupować z góry(zamawiamy tylko to czego chcą klientki ), więc nie inwestuje się swoich pieniędzy, nie ma opłat wpisowych, zamówienia składam przez Internet , za kosmetyki płacę dopiero po 2 tygodniach mam więc czas roznieść zamówienia i zebrać pieniążki. Część zebranych pieniędzy zostaje zawsze dla mnie ponieważ na zakup kosmetyków mamy opusty, ich wysokość zależy od wielkości zamówienia. Nie płacimy za przesyłki (z wyjątkiem bardzo małych a nawet jeśli się zdarzy to jest to 6,90). Każdy zamówiony kosmetyk możemy zwrócić i to nawet otwarty a nawet "wypróbowany" w niewielkim stopniu, więc nie ryzykujemy sytuacji że klientka nam się rozmyśliła i zostałyśmy z niesprzedanym. Jeszcze jedna ważna sprawa: nie ma obowiązku składania zamówień, można zamówić raz, można trzy razy w przeciągu miesiąca, można raz na kilka miesięcy, lub zrezygnować całkowicie. Ja zbieram od klientek zamówienia raz w miesiącu, bo tak mi wygodnie, wysyłam np. w poniedziałek, a w sobotę już jest u mnie paczka. Z każdego zamówienia mam 50-100 zł, chociaż nie powiedziane że nie można więcej. Konsultantki mają zawsze możliwość zamówienia czegoś dla siebie w promocyjnej cenie (ja ostatnio skorzystałam z takiej promocji, i mam zestaw do pielęgnacji ciała za 4,90 o zapachu który wprost uwielbiam). Jeśli Cię zainteresowałam napisz do mnie na email: ekolcz1@wp.pl, możesz podać telefon, zadzwonię i odpowiem na dodatkowe pytania. Pozdrawiam. Ewelina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulaavon ! 0 Napisano Marzec 15, 2012 Witam, jestem z KRAKOWA :) Panie, które są chętne do współpracy z Avon zapraszam na spotkanie i omówienie oferty, która została już ze 100 razy wymieniona wstecz :) Jeśli nie jesteś zainteresowana byciem Konsultantką, natomiast chciałabyś złożyć zamówienie w Avon to serdecznie zapraszam. Napisz do mnie, wyślę link do katalogu i opiszę wszystko od A do Z. Przy większych zakupach dostaniesz rabat i dowóz prosto do domu. Napisz do mnie, na maile odpowiadam codziennie! paulaavon@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta8723456 Napisano Marzec 18, 2012 Witam ! serdecznie zapraszam was, abyście dołączyli do mojej grupy konsultantów ORIFLAME ! Praca składa się z dwóch części : 1 część to sprzedaż kosmetyków z katalogu , 2 to praca podczas warsztatów, pokazów etc. Super doświadczenie, i wbrew pozorom można całkiem nieźle sobie dorobić Chcesz wiedzieć więcej ? napisz do mnie ! gg: 7097410 , e-mail: mysweetnoiselife@wp.pl< /a> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oriflamePOZNAŃ Napisano Kwiecień 20, 2012 Witam jeśli jesteś zainteresowana pracą w Oirflame kliknij do mnie. Dołącz do mojej grupy. gg1054762 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
animka90 0 Napisano Kwiecień 26, 2012 Dziewczyny czy na pewno chcecie zostać konsultantkami avonu czy oriflame? Sama byłam w avonie i wiem jak ciężko jest się przebić bo wszędzie same konsultantki. Zachęcam Was do czegoś nowego ja jestem zachwycona :) więcej informacji gg 1309786 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ANIKA2222 Napisano Maj 1, 2012 ZAPRASZAM DO FM GROUP,AROMA GROUP ORAZ MARIZA GG 8861243 ANNA.K Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
J-U-S-T-Y-N-A 0 Napisano Maj 16, 2012 Jeśli marzysz o dobrych zarobkach, wspaniałych podróżach, pracy w której sam dla siebie jesteś szefem, prezentach- to zapraszam do współpracy. Tylko teraz wspaniałe nagrody dla nowych osób które przyłączą się do AVON. Chcesz dowiedzieć się więcej, zostać Liderem i spełniać swoje marzenia- ZADZWOŃ LUB NAPISZ I UMÓW SIĘ NA SPOTKANIE:) Tel: 0-661-047-069 GG: 7543845 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ANIKA2222 Napisano Maj 22, 2012 ZAPRASZAM do obejrzenia katalogu i zamowienia u mnie lub zapisania się do firmy MARIZA-http://www.mariza.com.pl lub FM GROUP-www.perfumy.fm albo do AROMA GROUP-www.anika2222.aromagroup.p l GG -8861243 ANNA .K Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dorotka2905 Napisano Czerwiec 4, 2012 ORIFLAME!!! Lepsze jakościowo i nikt już teraz nie powie że są droższe od Avonu. Poza tym ORIFLAME daje możliwość zarobienia dużych pieniędzy, jesli ktoś chce to naprawde może zarobić dużo kasy, a przy okazji pieknie wyglądać i dobrze sie bawić. Polecam zostanie a bynajmniej sprobowanie bycia konsultantem Oriflame! Chętnie udziele info na ten temat i pomogę zapisać się do klubu ORIFLAME. Proszę pisać : dorotkahaa@intreia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ssssssssssss Napisano Czerwiec 6, 2012 http://allegro.pl/zakonczenie-szkoly-anglia-primark-146-ostatni-raz-i2400169073.html zapraszam na inne moje aukcje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panna j Napisano Czerwiec 14, 2012 Jeżeli zostanę konsultantką w katalogu 9, to czy nadal mam 40 % na pierwsze zamówienie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ANIKA2222 Napisano Czerwiec 14, 2012 ZAPRASZAM do obejrzenia katalogu i zamowienia u mnie lub zapisania się do firmy MARIZA-http://www.mariza.com.pl/ lub FM GROUP-www.perfumy.fm albo do AROMA GROUP-www.anika2222.aromagroup.pl GG -8861243 Ania.K Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie daj się skubać!!! Napisano Lipiec 21, 2012 Jestem konsultantką Oriflame. Mam swoje klientki, które kupują kosmetyki i coś tam na tym zarabiam. Próbowałam stworzyć własną grupę w oriflame, ale... bez skutku. Wszystkie wysiłki na marne. Chciałabym zwrócić uwagę na inną firmę: Mariza. Po pierwsze kosmetyki są tańsze, a jakość...(każdy będzie bronił swojego) pozostawiam do wypróbowania. Dla moich klientek lepsza. Po drugie: zarobki Za kosmetyki o wart. 100zł zarabiasz 30zł, a w Oriflame tylko 23zł!!! Po trzecie: grupa W oriflame tworzenie grupy to śmiech na sali. Rynek jest tym przepełniony. Albo ktoś kupował i więcej nie kupi, albo już ma swoją konsultantkę. A procenty... żeby wejść na 3% trzeba złożyć zamówienie za około 800 zł. Dla porównania Mariza pracę z konsultantkami niedawno zaczęła, więc lepiej wejść na początku i tworzyć grupę, żeby samemu zarabiać, a nie zarabiać na Top Managerów. Uwierzcie mi, że łatwiej zaprosić kogoś do Marizy niż Oriflame. No i procenty. W Marizie Pierwszy Poziom to 5% i już za zamówienie za 300zł (prawie 3 razy niższe niż w Oriflame) Szacunkowo weźmy pod uwagę próg 9%: Oriflame: zamówienie min. 3600zł Mariza: zamówienie min. 1000zł Liczby mówią same za siebie. Ile wolisz zarobić za sprzedaż kosmetyków o wartości 100 zł? 15zł? 20? A może lepiej 23zł? Proponuję min. 30zł!!! Zobacz plan marketingowy Marizy: http://kosmetyki-mariza.pl/warunki_wspolpracy.pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ANIKA2222 Napisano Lipiec 23, 2012 ZAPRASZAM do obejrzenia katalogu i zamowienia u mnie lub zapisania się do firmy MARIZA-http://www.mariza.com.pl/ lub FM GROUP-www.perfumy.fm albo do AROMA GROUP-www.anika2222.aromagroup.pl GG -8861243 Ania.K Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*izka* 0 Napisano Lipiec 28, 2012 Witajcie! Jestem z Radziejowic. MLM to ciężka praca i jak ktoś chce zarobić duże pieniądze to musi z tym katalogiem się nabiegać i tworzyć swoją grupę, bo inaczej to ma jedynie tańsze kosmetyki. Czy warto???- oczywiście, że Tak, sama jestem konsultantką Oriflame i Marizy (chętnych do współpracy proszę o kontakt iboska@poczta.onet.pl lub 884109131) - a co też się ogłoszę:) Pomogę i doradzę co wybrać. Wg mnie kosmetyki Oriflame to super jakość za niską cenę i dużo możliwości, Kosmetyki Marizy, też niezłe i tanie. zależy na jaką klientelę trafisz. chętnie pomogę, warto w swojej ofercie katalogowej mieć różnorodność, polecam Betterware - produkty do domu, swietnie się sprzedają i są niedrogie, a bardzo dobre jakościowo. zapraszam w tych wszystkich firmach musisz mieć sponsora czyli osobę która Cię wprowadzi - chętnie pomogę. Proponuję też coś nowego EFG - przyszłość trzeba zabezpieczyć, pomyśleć o oszczędzaniu i emeryturze i nie trzeba NIC SPRZEDAWAĆ, a zyski są nieporównywalne do Oriflame czy Avonu, to nie jest 5 zł na produkcie. zainteresowanych proszę o kontakt, sprawdź nas!!!!!!!!! iboska@poczta.onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Orflame Napisano Lipiec 31, 2012 Witam , jesli ktos jest zainteresowany poznaniem informacji na temat Oriflame , to prosze pisac , chętnie odpowiem ... :) gg44091687 e-mail: paulina_stb@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lenina Napisano Sierpień 17, 2012 Witam! Zostań konsultantką polskiej firmy kosmetycznej Mariza, która oferuje świetne produkty w bardzo atrakcyjnych cenach :) Bezpłatna rejestracja, rabat podstawowy 30%, dodatkowe bonifikaty do 17%, brak limitu i obowiązku składania zamówień, szkolenia, konkursy..:) Firma w sprzedaży bezpośredniej jest jeszcze "świeża" na rynku...dlatego są tu spore perspektywy, a jeśli się nie spodoba...można bezproblemowo zrezygnować w dowolnym momencie..:) Serdecznie polecam:) www.grazia.klubmariza.pl gg3986044 Pozdrawiam Grażyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nienia87 Napisano Sierpień 27, 2012 Zostań konsultantką Mariza Kupuj dla siebie taniej, zarabiaj, twórz własny dochodowy biznes. Dołącz do grona konsultantów w polskiej firmie kosmetycznej. TWÓRZ WŁASNY BIZNES Przedstaw możliwości zarabiania innym, zaproś ich do klubu Mariza, będziesz otrzymywać dodatkowe bonifikaty od obrotu twojej grupy konsultantów 5-17%, nagrody pieniężne. Niczym nie ryzykujesz więc dołącz do nas już dziś ! Rejestracja bez opłaty wstępnej i obowiązku wykupienia pakietu startowego Kontakt: Teresa Skóra email : tenia11@wp.pl gg 4819962 http://marizakosmetyki.blogspot.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julita106 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 ja jestem konsultantką BETTERWARE Firma zajmująca sie sprzedażą artykułów do domu. Działą na zasadzie jak oriflame czy avon, ale sprzedaje inne produkty - srodki czystości itd. Produkty są naprawdę świetnej jakości, klientki znaleźć łatwo. I co najważniejsze nie mają konkurencji na rynku tak jak firmy z kosmetykami. Betterware może też być doskonałym uzupełnieniem oferty dla obecnych już konsultantek oriflame czy avon. Jeśli ktoś ma pytania dotyczące betterware proszę pytać, chętnie odpowiem :) julita.h@onet.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MariolaMachnio Napisano Październik 21, 2012 Informacja dla wszystkich osób chcących rozbudować własną grupę i osiągnąć sukces w MLM. 27 października do Gdańska przyjeżdża osoba, która pracuje 20 lat w MLM-ie i zbudowała ponad 20tysięczne struktury w pięciu różnych firmach. Ostatnio osiągnęła to zaledwie w Ciągu 14 miesięcy. Jeśli chcesz dowiedzieć się jak to zrobiła przyjdź na jej wykład i dowiedz się jak zastosować ten system w swojej grupie. 27 października Gdańsk Zgłoszenia osób chętnych przyjmuję pod adresem email mariola.machnio@wp.pl Liczba miejsc ograniczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oriflame kiedys Napisano Październik 23, 2012 mam na zbyciu próbki perfum: http://allegro.pl/oriflame-zestaw-48szt-probek-perfum-dla-pan-panow-i2735454638.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARIZA zapraszam do współpracy Napisano Październik 23, 2012 Dołącz do zespołu konsultantów Mariza (oferta dla osób z całej Polski): zamawiasz produkty, korzystając ze specjalnego 30% rabatu podstawowego. Możesz więc kupować kosmetyki wyłącznie dla siebie w bardzo atrakcyjnych cenach a polecając i sprzedając produkty innym, zarabiasz realnie 30%, czyli różnicę między ceną katalogową a Twoją ceną zakupu. Zwiększając swoje zakupy możesz otrzymywać dodatkowe bonifikaty Korzyści z wstąpienia do Klubu Mariza: Rejestracja jest darmowa i nie ma obowiązku wykupienia tzw. pakietu startowego Prezent dla nowych konsultantów Rabat podstawowy 30% już od zamówienia za 1 zł Możliwość otrzymania dodatkowych premii do 17% Możliwość budowania własnej struktury sprzedaży w oparciu o opracowany przez firmę, atrakcyjny plan marketingowy uwzględniający zarówno stałe zarobki jak i nagrody jednorazowe Bezpłatna dostawa kurierska pod wskazany adres (przy zamówieniu od 200 zł po cenach katalogowych) Brak limitu zamówień i obowiązku comiesięcznego ich składania Możliwość korzystania ze szkoleń kosmetycznych i marketingowych Możliwość rezygnacji ze współpracy w każdym momencie, bez podawania jej przyczyny bardzo chętnie pomogę Kontakt: kosmetyczka76@poczta.fm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monisiaaakkk Napisano Październik 25, 2012 Oriflame - Dołącz już dziś ! To naprawdę się opłaca Zarabiaj na sprzedaży produktów z katalogu i nie tylko Nic nie ryzykujesz, nic nie tracisz, zamawiasz kiedy chcesz, za ile chcesz, za darmo, nie ma limitów składania zamówień, ani wymogu składania zamówienia z każdego katalogu, możesz np. robić to co 2 katalog, jak tylko chcesz. Podpisanie umowy, nie jest wiążące, ponieważ jeśli będziesz chciał ją zerwać nie ponosisz żadnych konsekwencji, umowa też sama wygasa jeśli przez okres 2 katalogów, nie będziesz składał zamówień Zamówienia można składać poprzez internet bez wychodzenia z domu, sam decydujesz kiedy pracujesz, dostawa do domu przez kuriera po 3 dniach od złożenia zamówienia, za zamówienie, możesz zapłacić aż w ciągu 14 dni od daty otrzymania paczki, więc spokojnie zdążysz zebrać pieniądze od swoich klientów. Zarabiasz 23 % na produkcie. Dużo prezentów od Oriflame za składanie zamówień w ciągu roku. Możesz kupować również kosmetyki tylko dla siebie, po co masz przepłaca konsultantce. Jak wyliczyć Twój zysk ? Twój klient kupuje kosmetyk za 16,90 zł z katalogu, ty płacisz za niego 13,00 zł, więc Twój zysk to 3,90 zł DODATKOWO : Możesz zarobić na prowizji od sprzedaży. Każdy produkt ma przypisaną ilość punktów promocyjnych tzw. PP Produkt za 16, 90 ma przypisaną wartość 4 PP Jeśli uzbierasz zamówienie za 200 PP OTRZYMASZ DODATKOWO 3% od sprzedaży. Tabela prowizji : 200 - 449 pp - 3% 450 - 899 pp - 6% 900 - 1799 pp - 9 % 1800 - 2999 pp - 12% 3000 - 4999 pp - 15 % 5000 - 7499 pp - 18 % 7500 - X - 21% Nie musisz zbierać tych pkt. sam, ponieważ jeśli zapiszesz nowe osoby do Oriflame to pkt. zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto. Np. TY - 120 pp 1 osoba, którą zapisałeś - 200 pp 2 oosoba - 40 pp 3 osoba 260 pp 4 osoba 110 pp Razem uzbierałeś więc : 610 PP, więc Twoja prowizja wyniesie już 6% Jeśli namówisz osoby, które zapisałaś by te zapisały kolejne osoby itd, to wszystkie pkt zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto, więc Twoje zarobki mogą być naprawdę duże, wszytsko zależy od ilości osob które zostaną zapisane w Twojej grupie, im więcej tym większy zysk. A to nie wszystko : Przez pierwsze 3 katalogi, możesz zdobyć nagrody o wartości ponad 200 zł, za jedyne 3 zł. W tym: - 80 pkt. 1 katalog- zestaw kosmetyków SPA za 1zł - 80 pkt. 2 katalog- zestaw kosmetyków Aqua Rythm za 1zł - 80 pkt. 3 katalog- stylowy kuferek za 1zł Wystarczy, że w katalogach pierwszych złożysz zamówienie za 80 PP, TO NAPRAWDĘ ŁATWO ZROBIĆ ! Uwierz Mała konkurencja, więc stosunkowo łatwo zdobyć zamówienia. Pozdrawiam, proszę o kontakt i zapraszam. monika-adamska22@wp.pl 516317046- odpowiadam na smsy GG-43906783 http://pl.oriflame.com/consultants/php/php-show.jhtml?nameInUrl=pl_monika-zapisy&_requestid=997240 - zajrzyj i zapisz się bo naprawdę warto!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monisiaaakkk Napisano Październik 25, 2012 Oriflame - Dołącz już dziś ! To naprawdę się opłaca Zarabiaj na sprzedaży produktów z katalogu i nie tylko Nic nie ryzykujesz, nic nie tracisz, zamawiasz kiedy chcesz, za ile chcesz, za darmo, nie ma limitów składania zamówień, ani wymogu składania zamówienia z każdego katalogu, możesz np. robić to co 2 katalog, jak tylko chcesz. Podpisanie umowy, nie jest wiążące, ponieważ jeśli będziesz chciał ją zerwać nie ponosisz żadnych konsekwencji, umowa też sama wygasa jeśli przez okres 2 katalogów, nie będziesz składał zamówień Zamówienia można składać poprzez internet bez wychodzenia z domu, sam decydujesz kiedy pracujesz, dostawa do domu przez kuriera po 3 dniach od złożenia zamówienia, za zamówienie, możesz zapłacić aż w ciągu 14 dni od daty otrzymania paczki, więc spokojnie zdążysz zebrać pieniądze od swoich klientów. Zarabiasz 23 % na produkcie. Dużo prezentów od Oriflame za składanie zamówień w ciągu roku. Możesz kupować również kosmetyki tylko dla siebie, po co masz przepłaca konsultantce. Jak wyliczyć Twój zysk ? Twój klient kupuje kosmetyk za 16,90 zł z katalogu, ty płacisz za niego 13,00 zł, więc Twój zysk to 3,90 zł DODATKOWO : Możesz zarobić na prowizji od sprzedaży. Każdy produkt ma przypisaną ilość punktów promocyjnych tzw. PP Produkt za 16, 90 ma przypisaną wartość 4 PP Jeśli uzbierasz zamówienie za 200 PP OTRZYMASZ DODATKOWO 3% od sprzedaży. Tabela prowizji : 200 - 449 pp - 3% 450 - 899 pp - 6% 900 - 1799 pp - 9 % 1800 - 2999 pp - 12% 3000 - 4999 pp - 15 % 5000 - 7499 pp - 18 % 7500 - X - 21% Nie musisz zbierać tych pkt. sam, ponieważ jeśli zapiszesz nowe osoby do Oriflame to pkt. zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto. Np. TY - 120 pp 1 osoba, którą zapisałeś - 200 pp 2 oosoba - 40 pp 3 osoba 260 pp 4 osoba 110 pp Razem uzbierałeś więc : 610 PP, więc Twoja prowizja wyniesie już 6% Jeśli namówisz osoby, które zapisałaś by te zapisały kolejne osoby itd, to wszystkie pkt zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto, więc Twoje zarobki mogą być naprawdę duże, wszytsko zależy od ilości osob które zostaną zapisane w Twojej grupie, im więcej tym większy zysk. A to nie wszystko : Przez pierwsze 3 katalogi, możesz zdobyć nagrody o wartości ponad 200 zł, za jedyne 3 zł. W tym: - 80 pkt. 1 katalog- zestaw kosmetyków SPA za 1zł - 80 pkt. 2 katalog- zestaw kosmetyków Aqua Rythm za 1zł - 80 pkt. 3 katalog- stylowy kuferek za 1zł Wystarczy, że w katalogach pierwszych złożysz zamówienie za 80 PP, TO NAPRAWDĘ ŁATWO ZROBIĆ ! Uwierz Mała konkurencja, więc stosunkowo łatwo zdobyć zamówienia. Pozdrawiam, proszę o kontakt i zapraszam. monika-adamska22@wp.pl 516317046- odpowiadam na smsy GG-43906783 http://pl.oriflame.com/consultants/php/php-show.jhtml?nameInUrl=pl_monika-zapisy&_requestid=997240 - zajrzyj i zapisz się bo naprawdę warto!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malyboss Napisano Październik 25, 2012 Mam dla was tez cos co moze was zainteresuje jest to sklep internetowy z markowymi rzeczami ktore na codzien spotykacie w supermarketach takim np. jak kawy, herbaty, slodycze , tekstylia, karmy dla zwierzat, worki na smieci , papiertoaletowy itd, itp, Sklep sie rozwija na zasadzie polecen w dodatku ceny w wiekszosci przypadków sa porownywalne z supermarketami a takze w wielu przypadkach i tansz ale dodatkowy plus to to ze mozna uzyskiwac rabaty do 90 % a w przyszłości nawet niezle zarabiac , a jest szansa sie szybko rozwinac bo sklep zostal otwarty dopiero miesiac temu a sam zamysl rozwija sie od polowy roku i na chwile obecna jest ok 20000 osob wiec w skali polski calkiem niewiele Dla chetnych polecam ogladnięcie krótkiej prezentacji firmy oraz zarejestrowania sie i zobaczenia na to co oferuje sklep , nie jest to wiazace gdyz jesli nie zrobi sie przez 3 miesiace zakupow za 50 zl to system poprostu skresla http://f.CB7.pl/malyboss w razie czego zapraszam tez na codzinne prezentacje firmy na zywo pod linkiem www.gvowebcast.com/conference ,familo a po prezentacji mozna zadawac pytanie, w razie służę tez pomoca malyboss18@gmail.com link do rejestracji http://www.familo.com/r/malyboss Na dzień dzisiejszy jest ok: 300 produktów spożywczych., ponad 100 chemicznych i ponad 170 bieliźniarskich Ponad 50 karm dla zwierząt. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach