Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qasimodka

Brzydcy ludzie, łączmy się!

Polecane posty

Gość hiena_
Ja z twarzy jestem przecietny ale niestety jestem garbaty i to najbardziej rzuca sie w moim wygladzie. Prawie nigdy nie slyszalem zlosliwych uwag na temat mojego wygladu, ale wiem ze za plecami niektorzy o tym "dyskutowali". Przez moj wyglad stalem sie obojetny na wszystko, gdy bylem nastolatkiem zaczalem unikac rowiesnikow i z czasem bylo coraz gorzej. Obecnie w ogole nie lubie towarzystwa, najwyzej najblizszych znajomych. Od dziecka bylem niesmialy mimo, ze jako dziecko wygladalem normalnie. Niesmialosc powoli ustepowala a zastepil ja brak pewnosci siebie. Czuje sie nikim. Jednak moja innosc najbardziej mi przeszkadza w kontaktach z kobietami. Gdy kobiety wyczuwaja, ze mi na nich zalezy zaczynaja mnie unikac i konczy sie to zazwyczaj calkowitym zerwaniem kontaktu. Ale czemu sie dziwic, nawet ja wolalbym patrzec w lustro i widziec przystojniaka ;)

Gość krol prawikow
witam brzydali prawiki moga sie wpisywac?

Gość fristajlowy charakter
przepraszam bardzo, mam takie pytanie, jak wy definijecie brzydote? Jakie są warunki konieczne i wystarczające?

Gość też brzydka
dziwne jest to że ja nie usłyszałam nic złego na mój temat od ludzi pięknych ale od niezbyt urodziwych , sami chyba mieli kompleksy i dokopywali innym , mam krzywe zęby itd , ale mam kochajacego męża , córkę , cieszę się życiem , uważam że są ludzie bardziej skrzywdzeni przez los

Gość też brzydka
a tak wogóle chyba nie mamy odwagi , ale moglibyśmy wklejać swoje fotki , moze niejeden by się dowiedział że nie jest taki brzydki, moze zawiązałyby się sympatie ? kto wie ? :))) ale musiał o by to być chyba takie forum gdzie trzeba się logować żeby było barzdziej spokojnie

Gość też brzydka
do sukinsyna z zasadami ,,,, hahahah właśnie napisałam żeby wklejać fotki , wysłałam wypowiedż a tu twoja fotka , szkoda że bez twarzy

Gość krol prawikow
ale prawikiem pewnie nie jestes

Gość też brzydka
masz wszystko co potrzeba , nie widać bardzo , ale sylwetka ładna , a że może twarz nie Brada Pita to nie ważne , serce masz dobre bo kochasz psy , tak myślę :)))) a moze się mylę?

krol prawikow ------ jeśli to było do mnie....... to się mylisz.......... jestem........ i puki co mi to nie przeszkadza......... jeśli bede prawikiem do końca życia to bede ----- jeśli nie to nie............. czy to jest obowiązek nie byc prawiczkiem? :D

Gość też brzydka
do szpetki i budyniowej jak bym czytała swoją historię :))))

Gość krol prawikow
masz juz 19 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!! no co czekasz ? chcesz skonczyc jako stary prawik ????????????????????/

Tak........ mam 19 lat i co z tego że tak spedze życie..... moge byc prawikiem mnie to nie przeszkadza........ i ja nie użalam się nad tym..... świat jest taki piekny że moje nieutracone prawictwo to pikuś w porównaniu z problemami innych ludzi :)

Gość malarka
co ty krol prawikow tak czepiasz się jego cnoty ? to jego sprawa , a moze sam jesteś prawik ?

Gość król prawików
jego miałem 19 lat to tez tak myslałem i skonczyłem jako stary prawik

Gość król prawików
*jak mialem 19 lat tak, jestem prawikiem i bardzo sie tego wstydze

Gość jestem brzydka i
sie dołączę 😭 🖐️

Gość carmen20
Jestem brzydka jak noc ;( Mam za długi noc, za małe oczy i całą brode w wielkich ropnych syfach. Mam faceta, którego poznałam przez internet bo inaczej przecież z taką twarzą nie odważyłabym się poderwać jakiegoś faceta. W ogóle nie wiem jak to się robi ;/ Najchętniej siedzialabym w domu i pozakrywała wszystkie lustra. Ciało jest w miarę ok, mimo że strasznie się garbię...Szkoda że twarzy nie można doprowadzić do ideału tak jak ciało poprzez treningi, ćwiczenia, diety..

Gość Alecto
Ja faceta nawet przez interenet nie mogę poznać. Nic mi nie wychodzi. Cały czas myślę o tym jaka jestem paskudna i beznadziejna. Mam 19 lat, nigdy nikogo nie miałam i pewnie tak już zostanie.

Gość ja teżZZZ
dolączam się. twarz moja może nie jest jakoś superbrzydka, za to ciało to koszmar. jestem otyła, ale nie przez dietę tylko z powodu sterydów, ktore musze przyjmować. Moje cialo to rozstepy cellulit i zwały tłuszczu Mam 23lata miałam 2 facetów, ale tylko tak 'seksualnie' nie umiem sie zwiazac na stale z nikim, bo poza łóżkiem, w ktoym sie wyzywam nie umiem byc soba, jestem zbyt spieta w towarzystwie

Gość prawiki to pasztety
:classic_cool:

Gość Alecto
Nie chce mi się żyć... /;

część ,ja też jestem dosyć mało atrakcyjny ,wręcz powiem brzydki ,i jest mi z tym źle ,mam już 28 lat i wiem że już lepiej nie będzie . Więc jedyne co mogę robić to po prostu żyć ,miałem kilka z wymienionych tu sytuacji (pseudo koledzy trochę usłyszałem o wyglądzie) Jest czasami ciężko i można się zastanawiać po co żyć skoro nigdy nie zazna się rzeczy ,sytuacji takich jak osoby atrakcyjne .Myślę że muśimy więcej rozmawiac ,więc zapraszam ludzi takich samych jak ja do rozmowy.

Gość 92
jestem okrutna. 168cm 62kg. wszystko na ten temat