Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankowiec ...

Praca w Banku

Polecane posty

Gość As_mille
Witam, właśnie dostałam propozycje z mille na stanowisko asystent klienta z podstawą 2200 brutto po trzech latach pracy w banku super facet powiedział mi że na stanowiska wyższe przyjmują osoby tylko z mille. Czy to prawda? Bo spaść po tylu latach na najniższy stołek to mi się nie uśmiecha:-(( i w dodatku mam siedziec na kasie.. cóz z tego że jestem licencjonowanym kasjerem ale kasy nie lubie!!!

Gość *ing_bank_śląski*
Witam wszystkich na forum Po rozmowie kwalifikacyjnej dostałam się do ING. Nie było łatwo ale udało się. Czy jest na forum ktoś kto wie czy odbędzie się szkolenie w sierpniu w Bielsku Białej? I czy ktoś się na nie może też wybiera?!

Witam,właśnie aplikowałam jako doradca ds.kredytów hipotecznych (szczecin) czy ktoś może mi powiedzić jak wygląda praca w mille ,ile się zarabia,jaka jest atmosfera i o co pytają na rozmowie

Gość freelance
Pracuje ktoś w Eurobanku na stanowisku doradca klienta dedalicznego. Chciałbym się dowiedzieć jak to jest z tą aktywną sprzedażą poza placówką. Czy faktycznie trzeba biegać po blokach z ulotkami? I ogólnie jak ta praca wygląda.

Gość wojtylka
Witam. Pomimo negatywnych komentarzy co do banku millennium, postanowiłam przyjać prace jako asystent klienta w jednym z małopolskich placówek. Szczerze powiedziawszy przesiedziałam pare godz w tym banku jako czynna obserwatorka i atmosfera w tej placówce wydaje sie być bardzo miła. Pani kierowniczka również, a miałam okazje z nią nieraz rozmawiać. Jestem pełna optymizmu. A jeśli okaże sie że są to tylko pozory to przynajmniej zdobędę doświadczenie w sektorze bankowym i łatwiej bedzie o prace w innych bankach. Zaczynam szkolenie w Warszawie 11 sieprnia 2008r.W zwiazku z tym mam pytanie, czy ktos jeszcze w tym okresie tam będzie? I czy ktoś będzie jechał PKP z Krakowa do Warszawy. Jeśli sie teraz spiszemy bedzie nam raźniej:)

Gość do wojtylka
a jaką masz podstawe?

Gość wojtylka
2000 brutto na próbnym-tak mi powiedział dyrektor.A później ponoc podwyżka.Ja nie mam doświadczenia w Bankowości. Prowadziłam tylko działalność swoją w zakresie pośrednictwa finansowego. A placówka jest małym mieście.Mniejszym niz Kraków o jakąś połowe może wiecej. Nie chce podawac nazwy bo ponoć tu zaglądają kierowniczki.

Gość ING BANK ŚLĄSki
Do ing bank ślaski. Z tego co wiem odbedzie sie szkolenie w sierpniu bo się na nie wybieram (wstepnie taka dostałam informację). Może gg albo mail:)

Gość mariusz__g
Czy jedzie ktos na szkolenie z wrocławia na asystenta klienta w millenium banku do warszawy 6 sierpnia?? Moje GG: 8464523

Gość wojtylka
Ja miałam jechać na szkolenie do warszawy 6 sierpnia z Krakowa, ale przełożyłam na 10 sierpnia. Więc może sie spotkamy ale na miejscu:) Nadal podtrzymuje pytanie kto jedzie z Krakowa na szkolenie 10 sierpnia? A czy wiesz coś więcej na temat szkolenia z millennium w warszawie? Jaki hotel?Jakie warunki?

Gość CREDITFIELD
Witam. Pracuje w Mille w SME. Polityka zarządzania ludzmi doprowadza mnie do szłu więc stamtąd uciekam. Dostałem propozycję w Creditfield za 2500 brutto. Czy ktos może tam pracował. Jakie tam są warunki, ile w praktyce można zarobić i jak traktują ludzi. Pytam, bo niestety nic nie wiem o tej firmie.

Gość *ing_bank_śląski*
do ING BŚ moje gg 6300891 pozdrawiam

Gość aneczka35iii
Hej. czy ktos może powiedziec mi jak sie pracuje w PKO SA na stanowisku doradcy do Firm( dostałam podstawy 4700 brutto) a reszta prowizja. czy ktos może powiedziec jak wygladaja tam plany sprzedazowe. bede wdzieczna za kazda informację.

Gość Asystentka z mille
jade na szkolenie z millennium do Wawy 11 sierpnia. Czy jedzie ktoś tam jeszcze? gg 7856060

Gość Lukas Bank
czy jedzie ktoś na szkolenie na doradce z Lukasa do Wawy 18 sierpnia? tzn wyjazd ma być 17 sierpnia:)

Gość fuksik
witam, przyjełam ofertę pracy w firmie MELLON POLAND (POLBANK) w Łodzi, stanowisko : specjalista ds. produktów bankowych. Zaproponowali mi 1500 brotto + 2300 brutto za każde 100% planu. Samochód tylko w godzinach pracy, kartę wstępu do klubów sportowych oraz prywaną opiekę medyczną. Płaca nie bardzo ale warto zaryzykować. Mam prośbę o opinie osób pracujących w tym banku o szczere opinie na ww temat. Jak wygląda wyrabianie planów itp. Pozdrawiam

Gość wojtylka
Wciąż poszukuje osoby jadącej z Krakowa na szkolenie do Warszawy (millennium bank, szkolenie zaczyna sie 11 sierpnia). gg 4040632

Gość nie chce cie martwic fuksik
ale we wszystkich tych agencjach typu mellon czy rotsa jest tylko pranie mozgu, a ta praca to czysta akwizycja.wspólczuję

Gość bez doświadczenia
a wiecie może czy przyjmują do banków bez doświadczenia (oczywiście po studiach FiR) ?? Bo wszędzie w tych ofertach doświadczenie, którego nie mam ;/

Gość mallinnka
joanna71 czy zagladasz tu jeszcze? mogłabym się z Toba skotnaktować drogą mailowa?

Gość wojtylka
do "bez doświadczenia" Ja nie mam doświadczenia w bankowości, a dostałam prace w millennium. Jestem po WSBiF(ukończone w 2003r)

Gość ja też w eurobanku
do freelance !!!!!!!!!!!!!!!!!! do freelance !!!!!!!!!!!!!!!!!! do freelance !!!!!!!!!!!!!!!!!! Pracuje w euro od ponad trzech lat i jestem bardzo zadowolona:) Nie wiem w jakim miescie chcesz podjac prace, od tego bedzie zalezala twoja podstawa.Plany sa realne do wykonaia, ale trzeba wlozyc sporo pracy zespolowej. Ja osobiscie bardzo lubie aktywna sprzedaz poza placówką!!!!!! Pod tym hasłem kryje się wiele ,a wszystko zalezy pod twojej pomyslowosci. Jak nie masz pomyslow i chcesz isc na latwizne, to faktycznie wyglada to tak, ze biega sie z ulotkami po blokach. Powodzenia

Gość millennium
czy ktoś może mi napisać jakie jest aktualnie wynagrodzenie w millennium banku?słyszałam już kilka wersji (bardzo różniących sie) i jeszcze jak ktoś był ostatnio na rozmowie w tym banku-o co pytają?

Gość joasia989
witam witam Tak ja jadę na szkolenie z lukas banku na szkolenie 18 sierpnia.

Gość Lukas Bank
Kto pracuje na stanowisku Doradca Junior i jakie sa zarobki? Oraz co pytaja sie na drugiej rozmowie kwalfikacyjnej z dyrektorem placówkii?

Gość Nieistotne
Aneczka35iii a o który Bank Ci chodzi ? PKO BP SA czy PEKAO SA ?

Gość aneczka35i
o pekao sa.....

Gość millennium
Jedzie ktos na szkolenie 11 sierpnia do Wawy z millennium?