Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bankowiec ...

Praca w Banku

Polecane posty

Go艣膰 to ja jeszcze zapytam
wcze艣niej pojawi艂 si臋 post na temat Banku Pocztowego, ale ma艂o informacji. Jest kto艣 na forum kto pracowa艂 tam lub pracuje?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
:) :) :) prosz臋 o info

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mieciu pener
zytam to forum ale niemoge wyszukac odp na swoje pytanie a wiec chodzi mi konkretnie o polbank a w szczegolnosci mellona i regionalne cetra sprzedazy jak tam sie pracuje jakie zarobki jakie plany czy jestesmy zatrudnieni przez polbank czy mellona?? co z samochodami sluzbowymi?? w jaki sposob pozyskuje sie klient贸w?? poprosze o szcszegolowa odp w miare mozliwosci dzieki i pozdrawiam Polbank W sprawie pracy w Polbank EFG ch臋tnie odpowiem na pytania. Pozdrawiam poprosze odp na moje pytania

Udost臋pnij ten post

Bank Pocztowy nikt nie pracuje up up :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaa200
kto艣 jedzie na szkolenie do millenium do wawy w sierpniu? :)

Udost臋pnij ten post

Witam, \"Z du偶ym zainteresowaniem zapozna艂am si臋 z Pani profilem, st膮d kontakt z mojej strony. W zwi膮zku z rozwojem sieci plac贸wek Polbanku, prowadzimy aktualnie rekrutacj臋 do naszych oddzia艂贸w, na stanowiska: Doradca Klienta Indywidualnego, Doradca Klienta Firmowego. Nasz bank mo偶e zaoferowa膰 ciekaw膮 prac臋, pe艂n膮 wyzwa艅 oraz du偶e mo偶liwo艣ci rozwoju zawodowego. Je艣li jest Pani otwarta na rozmowy na temat zmian zawodowych bardzo prosz臋 o kontakt oraz przes艂anie cv na adres: Ch臋tnie spotkam si臋 z Pani膮 na rozmowie rekrutacyjnej.\" Prosz臋 o przybli偶enie pracy na tych dw贸ch stanowiskach. chodzi o prac臋 w warszawie. zale偶y mi na sta艂ej pracy takiej 偶ebym nie musia艂a si臋 martwi膰 偶e mnie wyrzuc膮 je艣li nie zrobi臋 targetu w miesi膮cu, 偶eby nie przerzucali po plac贸wkach, no i zarobki w przybli偶eniu. Dzi臋kuj臋 za odpowiedzi. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 basiaa23
jak wy szukacie pracy w tych bankach. Wchodzicie na strony internetowe czy udajecie sie do plac贸wek. Myslicie ze bez doswiadczenia, po studiach z ekonomii, licencjacie mam szanse dostania pracy??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upacz

Udost臋pnij ten post

ja ze stron internetowych :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o Millennium pytanko
a ja mam takie pytania: - czy w millennium obowi膮zuj膮 takie s艂u偶bowe stroje przydzielane odg贸rnie jak np w lukasie, eurobanku itp. czy str贸j w艂asny aczkolwiek elegancki? maj膮 jakies wymogi w tym zakresie? - gdzie艣 wyczyta艂am 偶e trzeba podpisa膰 jakis aneks, kt贸ry m贸wi o tym 偶e jak zwolnisz si臋 wcze艣niej z pracy ni偶 wymagany okres to zwracasz koszty szkolenia -> czy to prawda? jezeli tak to jaki d艂ugi jest to okres? i jaki jest koszt tej "kary" na wypadek odejscia przed tym terminem??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bb79
hej je艣li chodzi o str贸j to wymagany jest str贸j elegancki ale w艂asny nie narzucony z g贸ry. Sa pewne zasady kt贸rych trzeba przestrzega膰 odno艣nie stroju ale o tym dowiesz sie na szkoleniu. natomiast co do koszt贸w szkolenia to podpisujesz lojalk臋 ale kwota nie jest du偶a. Jak sama odejdziesz z pracy to w zalezno艣ci od tego jak d艂ugo pracowa艂a艣 musisz zwr贸ci膰 odpowiedni膮 procentow膮 cz臋艣膰 tej kwoty. Mi praca w mi艂ennium si臋 podoba chociaz jest du偶y nacisk na sprzedaz ale w kt贸rym banku nie ma. A ty kiedy zaczynasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MILLENNIUM
dzi臋ki za odp :) ja dopiero wybieram si臋 na rozmow臋.... st膮d moje pytania, w przeciwnym razie zapyta艂abym o to pracodawc臋 ;) Du偶ych nadziei nie pok艂adam, bo w moim regionie bezrobocie jest gigantyczne i ch臋tnych jest mn贸stwooooo. A co do samej rozmowy, w ka偶dym miejscu wygl膮daj膮 one inaczej, ale czy mog膮 pojawi膰 si臋 pytania odno艣nie produkt贸w BM? ewentualnie jakies scenki sprzeda偶owe?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LUKASLUKAS
jakie sa zarobki w LUKAS BANKU, zaczynajac od najnizszego stanowiska ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bb79
na rozmowie beda pytali o twoje do艣wiadczenia a jak wykazesz sie znajomo艣cia produkt贸w BM to b臋dzie twoim dodatkowym atutem. Zycze powodzenia na rozmowie. Daj p贸藕niej zna膰 jak ci posz艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 splo
ok, dam zna膰. rozmow臋 mam w 艣rod臋. mam nadzieje 偶e zapytaj膮 o produkty bo z tego sie przygotuj臋 ;) a do艣wiadczenie w bankowo艣ci mam minimalne bo tylko p贸艂 roku, wi臋c nie b臋d臋 mia艂a si臋 czym pochwali膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do bb79
Witam, w jakim miescie pracujesz? chcialabym zasiegnac kilka inf odnosnie pracy w oddziale warszawskim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania... /
hmm... ja by艂am na rekrutacji w lukasie, ale mam dziwne wra偶enia :( ogolnie by艂o 25 os贸b do kolejnego etapu przeszlo 15 ;/ chyba sie nie dostane :( poleg艂am na scenkach sprzedfazowych... mia艂am sprzeda膰 艣lepej babci, nieotwieraj膮ce si臋 okno :( totalna klapa :((((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niedowirek
tak i jeszcze dodatek ubezpiecze艅 na nist艂膰zalne szkie艂ka w oprawkach okna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewuuunia
Mam pytanko czy kto艣 z was pracuje w SKOK. Przymierzam sie do z艂o偶enia tam CV, ale chcia艂abym si臋 dowiedzie膰 czego艣 wiecej o tej pracy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bb79
Pracuje w niedu偶ym mie艣cie gdzie jest tylko jeden oddzia艂. Co chcia艂aby艣 dok艂adnie wiedzie膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do bb79
Chcialabym sie dowiedziec jak wygladaja plany sprzedazowe, tzn sa przyznawane kazdemu pracownikowi czy na oddzia艂? i jaka jest kwota kosztow szkolenia (mniej wiecej), czy sa to koszty powyzej tysiaca? Dzieki z gory za odpowiedz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bb79
Plany czyli targety sa na ca艂y oddzia艂 oraz na ka偶dego pracownika. Ich wysoko艣膰 zale偶y od wielkosci oddzia艂u i masta w kt贸rym sie znajduje. Je艣li chodzi oszkolenie to jego koszty nie sa zbyt wysokie bo prawie 600 z艂 za 2 tygodnie szkolenia a im d艂u偶ej pracujesz tym mniej musisz zwraca膰 gdyby艣 odszed艂 z w艂asnej inicjatywy. Czy co艣 jeszcze cie interesuj臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosty艅
Mened偶er Plac贸wki Bankowej Lukas Bank ??? Ile mozna zawo艂a膰 5000 brutto ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddddddddddddddddddd
ja mam rozmowe kwalifikacyjna w milenium banku, brak do艣wiadczenia, skonczone studia licencjackie ekonomia. Powiedzcie jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna, jakie s膮 stawki,ile trwa szkolenie, jaka jest atmosfera w pracy?? Miejsce pracy Warszawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddddddddddddddddddd
jeszcze mam bardzo wazne pytanie. Pracuje kto艣 mo偶e na 1/2 etatu???? Jak ustalane s膮 wtedy godziny czy pracuje si臋 np codziennie po 4 godziny czy np. dwa dni po 8 godzin???? Czy w soboty tez sie pracuje????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 salwii
Hmmm rozmowa. Powiem Ci ze roznie... Ja by艂am na dwoch (tak wyszlo smiesznie). Z pierwszej wyszlam poirytowana strasznie, kobita mnie wnerwila na maksa. Wlasciwie miala tylko jedno pytanie- jakie mam pomysly na pozyskiwanie nowych klientow. Przy zalozeniu ze bank nie wylozy ani zlotowki na akcje reklamowe. Pfff porazka. Cos tam wymyslalam ale sie jej chyba nie podobalo. Nie jestem specjalista od PRu ale mam mgliste pojecie ze NIE DA sie pozyskac klientow bez wylozenia kasy na marketing. No niewazne w kazdym razie. Druga rozmowa byla super- odbyla sie z dyrektorem. Pytal standardow czyli opowiedziec o sobie, czy mialam jakis kontak z obsluga klienta, czy gdybym miala wybor miedzy ciekawsza i gorzej platna praca a lepiej platna a nudna to co bym wybrala, dlaczego wybralam takie a nie inne studia itd. Pogadaj przed ta rozmowa z kims kto pracuje w Millenium- bedziesz wiedziala co mowic. W kazdym razie prace dostalam i jade na szkolenie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mille
Witam, ja pracuje w Millennium macie jakie艣 pytania? Ch臋tnie odpowiem. Puki co praca ok cho膰 wszystko zale偶y od oddzia艂u. Bardzo pomocny help desk, pomog膮 w艂a艣ciwie we wszystkim. U nie atmosfera rewelacja, pracuj臋 3 lata i nie mia艂am wi臋kszych problem贸w. Z tego co si臋 orientuj臋 w innych bankach systemy na kt贸rych pracuj膮 s膮 przestarza艂e i wolne natomiast mille naprawd臋 na du偶y plus.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 motyl111
Witam, mam pytanie odnosnie szkolenia w bz wbk, dowiedzialam sie ze odbywa sie w oddziale, jak to wyglada? szkoli trener, pracownik?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lenka797
jutro ma rozmow臋 w lukas banku - jakich pyta艅 si臋 spodziewa膰? dodam ze aplikuje na stanowisko doradcy;/ praca w miescie 20 tys mieszkanc贸w... jakiej pensji sie spowiedzac? gdybym im powiedzia艂a ze 1500 netto zgodza sie? doswiadczenia w banku nie mam ale pracowa艂am w administracji po艂 roku, studiuje finanse zaocznie na IIroku... ile wy zarabiacie? ja wojewodztwo mazowieckie okolice p艂ocka..Prosz臋 o odpowiedz osoby pracujace w LB lub innych bankach:)

Udost臋pnij ten post