Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankowiec ...

Praca w Banku

Polecane posty

Gość amelia210
Witam Wszystkich mam pytanie co do pracy w Lukas Banku na stanowisku Doradca Junior. Zbyt dużego doświadczenia nie mam . Ile zarabiają tacy doradcy i jak tam praca wygląda. A jeszcze jedno jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna jakieś testy czy coś? Zostałam zaproszona na rozmowę w środę i nie wiem czego się spodziwać.

Gość Rainbow Eurobank
Do bum bam bum: A nie wiesz jak kształtuja sie zarobki na tych stanowiskach? I nie wiem czy ma to znaczenie , bo interesuje mnie CitiGold

Gość bum bam bum
Do Rainbow Eurobank jezeli chodzi o ogolne zarobki to spec ds produtkow kredytowych zarabia wiecej z tego wzgledu ze oprocz podstawy ktora na chwile obecna waha sie od 2 do 3 tys to ma premie miesieczne za sprzedaz produktow i tyczy sie to oddzialow detalicznych. jezeli chodzi o citigold to niestety nie wiem jak tam wygladaja zarobki ale pewnie tez da sie niezle zarobic. Jezeli ktos chce pracowac w banku i chce miec premie w wysokosci swojej podstawy lub wiecej to szczerze polecam citi. fakt faktem miesiac w miesiac trzeba ciezko pracowac ale jak przychodzi dzien wyplaty to przynajmniej wiadomo za co sie pracuje.

Gość Rainbow Eurobank
2-3 tys netto czy brutto?

Gość mai-kaa
Witam wszystkich serdecznie! Od tygodnia pracuję w ING jako kasjero-dysponent za 2500 brutto, wcześniej nie miałam żadnych doświadczeń z bankowoscią, w dodatku jestem humanistką :) pierwszy dzień był dla mnie masakrą, zupełnie nie wiedziałam o co chodzi, teraz troche lepiej aczkolwiek przeraża mnie lojalka którą mam podpisać na m-c przed szkoleniem. czyli za miesiąc. bo pierwszy miesiąc to takie przyglądanie sie i odwalanie papierkowej roboty. ogólnie ludzie sa ok, kierowniczka do dupy, jej usmiech widziałam raz i nie wiedziałam czy to nie aby jakiś grymas twarzy..ale na nia wszyscy narzekaja wiec to jest chociaz dobre. ale dziewczyna która pracuje prawie 3 lata w ing zarabia 2000 netto wiec troche mnie to niepokoi bo wymiata równo i chciałabym tyle wiedzieć co ona... Pozdrawiam serdecznie, pa

Gość jak to jest1234
jak to jest,że mimo wykształcenia (i to kierunkowego) nie mogę znaleźć pracy.....a szukam naprawdę na podstawowych stanowiskach-kasjer,doradca,referent.......i od miesiąca cisza.......doświadczenie w pracy z klientem mam choć nie w banku,ale jestem otwarta........

Gość Soprano
Witam, pare dni temu dzwoniła do mnie miła Pani z Eurobanku - aplikowalem na stanowisko doradcy klienta, i powiedziala ze przekazuje moja aplikacje dalej czyli do managera ktory umowi sie ze mna na bezposrednie spotkanie. MOj e pytanie brzmi jak wyglada ten etap rekrutacji z managerem?CZego sie spodziewac?Jak przygotowac?Jakiego wynagrodzenia mozna sie spodziewac??Pozdrawiam

Gość jak to jest 1234
a w jakim regionie szukasz??

Gość jak to jest1234
woj. dolnośląskie

Gość DO jak to jest 1234
Banki czesto odpowiadaja po 2-3 miesiacach ;)

Gość jak to jest1234
fajne pocieszenie:)

Gość Rainbow Eurobank
Do Soprano Poczytaj wczesniejsze wpisy o Eurobanku, pewnie dostales juz albo dostaniesz jakiesz zadanie do zrobienia w domu i ewentualnie przedstawienia go na rozmowie z managerem placowki. Manager zadzwoni i umowi sie z Toba na rozmowe, a na rozmowie standardy, scenka, itd...itp... Pozdrawiam

Gość praca w EB
rozmowa do przejścia. pokaz swoja pewnosc siebie i to ze lubisz prace z ludzmi, odegraja z toba scenke sprzedazowa i wypytaja o rozne zwykle sprawy. ciezko nie przejsc rekrutacji. zarobki na poczatek- 3 m-ce ok 1200zl na reke, pozniej 1400 plus premia jakies 900zl jak wyrobisz plan. fakt zarobisz jakies 2300 ale bedziesz robil za kilka osob- kasjer, doradca, spedawca kredytow, lokat, kart, przyjmowanie reklamacji, uzeranie sie z upierdliwymi klientami oraz wiecznie nawalajacym systemem. ucinac ci beda premie za kazdy nawet malutki błąd, nawet jak wyrobisz plan beda chcieli bys robil wiecej i wiecej bo ciagle im malo, bedziesz dzwonil po ludziach z ksiazki tel, roznosil ulotki, tlumaczyl sie z kazdej niepodpisanej umowy kredytowej. jednym slowem system motywacyjny w EB opiera sie na karach, nagrod poza premia ktora z byle powodow kroja zero. brzmi to jak science fiction ale to niestety szczera prawda. widac to zreszta po tym iz ciagle brakuje im doradcow bo jak sie tam troche popracuje to zaczyna sie miec dosc i szuka sie nawet gorzej platnej ale normalniejszej pracy.

Gość Soprano
Dziękuje koledzy za odpowiedz. Interesuje mnie równiez wasza opinia na temat pracy ale w Eurobanku w boxie w jakims markecie, czy ta wyglada nieco lepiej czy gorzej od tych w normalnych placówkach?Na poczatek cos wspominali o 2100 brutto + premia i umowa na okres probny to wg Was ujdzie?

Gość bum bam bum
DO Rainbow Eurobank 2-3 brutto

Gość praca kraków
Witam! widze ze sporo osob udziela sie tu na forum w sprawie banku.. ja napisze troszeczke na inny temat niz wy wszyscy..otoz jestem studentka 3 roku Turystyki M-wej (dopiero teraz zaczelam zalowac ze nie poszlam na studia zwiazne z finansami...z czasem planuje zrobic kurs), posiadam 2 letnie doswiadczenie w obsludze klienta(pracowalam w sklepie z wyposazeniem wnetrz), bardzo chce podjac prace w banku przynam ze wyslalam od miesiaca czasu sporo ofert fo roznych bankow i niestety cisza odezwali sie tylko z jednego banku ale niestety po rozmowie kwalifikacyjnej zadnego odzewu a liczylam ze sie uda bo poszlo mi na prawde dobrze...nie ukrywam ze jestem juz troche zalamana ta bezczynnoscia i przestalam troche wierzyc w to ze osoba bez znajmosci moze zdobyc prace w banku i mam pytanie takie czy ktoras/ktorys z was jest wstanie zalatwic prace w banku albo wie o wolnych miejscach na ktore moze kogos polecic? nie mam wygurowanych oczekiwan ubiegam sie o kasjera-dysponenta, gdzie sie dalo wyslalam aplikacje natomiast po znjamosci zawsze to inaczej zlaszcza jak ktos jest w miare ustawiony w banku i ma wplyw jakis na to kogo zatrudnic...prosze o odpwiedz i zrozumienie. miejsce pracy:KRAKÓW Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz

Gość Kaziu
Witam! Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda wynagrodzenie i system pracy w call center w BPH, BZWBK i innych dużych bankach. Krótko mówiąc plusy i minusy tej pracy. Pozdrawiam

Gość Analityk
Ile moze zarabiac młodszy analityk kredytowy a ile analityk kredytowy w przecietnym banku?Czy praca bardzoiej wdzieczna niz doradca??

Gość doradca leasingowy
Proszę o informacje na temat pracy doradcy finanse & leasing w BZ WBK. Jakie oczekiwania,warunki, place? Ile można zażądać na start?

Gość kadrowiec
do golden: w jakim systemie studiujesz, dziennie czy zaocznie? mieszkasz w Krakowie, czy gdzie indziej tez interesuje Cie praca?

Gość do praca krakow
"wygurowanych" ???

Gość polbank
Do NOWA W BRANZY Witam. ide w poniedzialek na druga rozmowe rekrutacyjna do Polbanku. Mam pytanie o co pytaja, czy kolejne dwa poziomy rekrutacji roznia sie znacznie od pierwszej rozmowy? Pytania racezj standardowe czy nalezy "odegrac scenki sprzedazy"? z gory dzieki za info

Gość praca kraków
Studiuje w systemie zaocznym, mieszkam w Krakowie i wlasnie tu szukam pracy... kontakt do mnie golden2912@o2.pl

Gość Art....
Pytanie do Panow: Czy zakladacie na rozmowe kwalifikacyjna krawat czy raczej bez krawata( koszula i marynarka) ? Pozdrawiam

Gość Kamil K.
zdecydowanie krawat

Gość Rainbow Eurobank
W Banku Slaskim premie sa co miesiac czy co kwartal wyplacane pracownikom dzialu sprzedazy?

Gość pracus
Wszyscy zainteresowani pracą w banku muszą się nastawić na ciężką harówkę. Bez znajomości trudno się dostać. Im szersze plecy, tym większe prawdopodobieństwo, że się dostaniesz. Ja dostałem robotę z polecenia brata. Widzę, jednak, że jak ktoś ma dobre znajomości to i od razu na starcie dostaje większą kasę (ja dostałem o wiele mniej niż osoby, które nie mają ani wykształcenia wyższego, ani doświadczenia). Postanowiłem, więc zrezygnować z tego folwarku (nie będę robić reklamy bankowi). Co do rozmowy kwalifikacyjnej to polecam garniaka i krawat (najlepiej kolory banku).

Gość OpenFinance
Witam Ktokolwiek może coś podszepnąć jak wyglądają zarobki doradcy finansowego w Open Finance? Serdecznie dziękuję :)

Gość asd00
czy orientuje sie ktos z was na czym polega praca doradcy finansowego w takim biurze doradczym typu open finance czy expander?? czy to jest praca strikte "akwizycyjna", czy sememu trzeba sobie szukac klientow np lapanka na ulicy lub telefony bz ksiazki telefonicznej po koli jak leci, czy po prostu polega na siedzeniu w placowce i czekanie na klienta??