Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankowiec ...

Praca w Banku

Polecane posty

Gość AnkieterowniczK KompulsowniczK
3000 brutto ujdzie? To masz 2000 netto, jak wyzyc za takie pieniadze? Ja na zywnosc wydaje 1000zl na miesiac.

Gość Titeliturrrry
plus premia indywidualna i oddziałowa,jesli oddział wyrobi plan - to wyjaśnienie do tej osoby powyzej, ktora najwyraźniej nie wie, jak są skonstruowane płace na takich stanowiskach w bankach

Gość cichociemna
a propos tzw. mobilnego doradcy klienta... nie wiem jak w innych bankach, ale jeśli chodzi o millennium to po prostu totalna porażka i kompletny brak szacunku do ludzi. 3-etapowa rekrutacja - im bardziej "zieloni" tym lepiej, 1 dzień w tygodniu to tzw. dzień biurowy - śmiechu warte, 10 0sób siedzi przy JEDNYM komputerze, kto ma prywatnego laptopa ten ma szczęście i robią plan, czyli obdzwonkę firm umawiając się na spotkania, na które jeździ się przez pozostałe 4 dni, na których wciska się na siłę karty kredytowe... Najlepiej jeśli ma się swój samochód, do którego leje się paliwo za swoją kasę, a jeździ po całym województwie. Jeśli po 2-3 miesiącach wciśnie się ludziom odpowiednią ilość kart - punktów, można z łaską dostać auto na 1 tydzień + uwaga: do 400 zł na paliwo! No po prostu żenada. Kto jeździ dużo samochodem, ten wie, co to jest 400zł na miesiąc jazdy po całym województwie. Oto przepis, jak zepsuć markę banku.

Gość marthim
Mam 48 lat , 16 letni staż pracy w banku , 10 letni staż pracy jako doradca klienta i agent ubezpieczeniowy.Obecnie poszukuję pracy w banku, czy osoba w moim wieku ma szansę znależc pracę w banku a jeżeli tak to w jakim ?

Gość cichociemna
jest w getin banku program 40+, może sprawdź na stronie www

Gość aguuuuaaa
Witam. Interesuje mnie jakie sa prowizje dla pracowników w Lukasie.Mam tam propozycje pracy.Ale nie wiem jakie sa tam wogole warunki.Prosze odpiszcie

Błagam. Niech ktoś coś napisze o Allianz Bank. O o pytają na rozmowie kwalifikacyjnej ? Doradca Klienta to praca stacjonarna czy latanie? Jakie zarobki ? Z góry dzięki za odpowiedź.

Błagam niech ktoś coś napisze o Allianz Bank. O co pytają na rozmowie kwalifikacyjnej ? Doradca Klienta to praca stacjonarna czy latanie ? Jakie zarobki ? Za wszystkie odpowiedzi z góry bardzo dziekuję.

Gość Grisham
tak was czytam i jestem przerażona, idę w czwartek na rozmowe kwalifikacyjną do AIG BANK... na stanowisko KASJER no i powiedzcie mi co o tym myslicie???? ILE MOGE DOSTAĆ KASY NA POCZĄTEK???????

Gość przeciez aig to guano

Gość hejka123456
hejka

Gość tunia1234
Z tego co się orientuje to w AIG początkowa płaca wynosi ok 1200,potem 1500-1600,w jakim województwie aplikowałaś???ja właśnie dzisiaj też wysłałam papiery na to stanowisko,napisz jak będziesz po rozmowie:)

Gość hejka123456
Ludziska ja pracuje w mIleniaku i powiem jedno pracy co niemiara na stanowisku kasjerskim za.... jak bury osioł oprócz czynnosci kasjerskich masz plany oprócz planów możesz sprzedawać kr hipot jezeli chcesz sie wykazać podstawa niewielka no jak są premie to jest około 3000 zalezy kto i od widzimisie kierownika ale ogólnie mówiąc wyścig szczurów kto wiecej sprzeda a to powoduje niezdrową rywalizację masakra szkolenie super wspominam i przyjażnie na całe życie zawarte bez bzykania :-) sie obeszło Nie polecam tego banku jako pracodawcy wypalasz się po roku dyskryminacja kobiet też wchodzi w rachubę a tyle się tym mówi hahah a tu jednak to robia

Gość grisham
W pomorskim..... ciekawe co to będzie....... JAK TO TAKIE GóWNO....

Gość Ańńka Allianz
Hejj, pewnie odpowiedz na takie pytanie juz padło ale przeczytanie wszystkiego zajęłoby mi pewnie cały dzien... Moze ktos napisać cos o PRACY W ALLIANZ na stanowisku KASJERA?? Jakie zarobki i podejście do pracownika? W piatek mam rozmowe. Z góry bardzo dziekuje

Gość czesc....
Czy jest ktoś na forum,kto jedzie na szkolenie z millennium 06.10.08??

Gość scorpion007
Witam. Mam pytanie które stanowisko jest lepsze- wyżej w hierarchii oraz lepiej opłacane? Chodzi o Citi Handlowy. Specjalista ds. Produktów Kredytowych lub Doradca Klienta ds. Sprzedaży i Operacji Bankowych

Gość nowa w branży
Macie racje że do Polbanku rekrutują ludzi swieżych - ja przeszlam wszystkie etapy rozmowy i czekam na szkolenie w warszawie i umowę o pracę. Co do samych rozmow to sa bardzo na poziomie i nie odbiegają od standardowych przeprowadzanych w innych instytucjach. Ostatnia rozmowa w Warszawie z p. Ewa Siejką bardzo rzeczowa i w bardzo przyjaznej atmosferze. Po szkoleniu zdam wan relacje. Pozdrawiam wszystkich poszukujących pracy

Gość NeskaInezka
Ile zarabia sie w Nordea w kredytach hipotecznych ? Bede wdzieczna za pomoc.

Gość szeremere
do NeskaInezka : w Nordea możesz zarobić nawet 15tyś. moja kumpela pracuje na hipotekach w woj. małopolskim jak zrobi plan to ma ddduuużżżooo. dobrze płacą ;)

Gość szeremere
ale nie przesadzając bo pewnie niektórzy mnie skrytykują, jak ma dobry strzał to miała to 15 ale normalnie to 7-9

Gość bum bam bum
do scorpion007: spec ds produktow kredytowych zajmuje sie TYLKO sprzedaza. doradca ds sprzedazy i operacji zajmuje sie sprzedaza oraz dokonywaniem transakcji na rachunkach czyli wiecej roboty a nikt z transakcji cie nie rozlicza i za te transakcje nie placi wiec lepiej skupic sie tylko na sprzedazy. spec ds produktow jest wyzej

Gość tweetol
ja przcuje w Ge Money Bank na infolini i szukam innej pracy bo już się wypaliłam,czy wiecie ile zarabia doradca hipoteki w Gdańsku-obojętnie jaki bank,bede wdzięczna za info

Gość Barbieee
Hej.Nie moge znaleśc tutaj nic o Lukasie.Czy to naprawde taki hukowy Bank.Prosze was napiszcei cos o zarobkach :(((((

Gość kkalepka
a co z Kredyt Bankiem? pracował Ktoś tam? jakie zarobki? stanowisko: doradca klienta detalicznego

Gość miska1312
Lukas naprawde jest takim bankiem, nie polecam, chyba ze chcesz zajmowac sie wszystkim w banku ( chodzi mi głównie o sprzedaz)a beda ci placic jak w markecie

Gość czarna_r
A czy ktos pracuje w PKO na stanowisku doradcy klijenta??????????

Gość uuuuuuuuuuuu
masakra jakaś -- KLIJENTA -- co to jest!!! Do banku z pewnością się nie nadajesz.

Gość Piotreks83
Nowa w branzy - mozesz cośpowiedziec o pytaniach na rekrutacji i jakie zarobki zaproponowali ci w Polbaku? Bede bardzo wdzięczny za odpowiedz

Gość czarna_r
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu taki mądry ty sie nadajesz z pewnością ! jak takie masz podejście do ludzi to na pewno dużo zarobisz mądralo!!!!!!!!! Jak nie masz nic sensownego do napisania to sie nie odzywaj!!!!!!!!!!!!!