Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankowiec ...

Praca w Banku

Polecane posty

Gość bank_lukas
tak chwalicie prace w różnych bankach bardzo chciałabym taki pochwały przeczytać o pracy w lukasie;) i coś więcej na temat szolenia:d

Gość hanka78
napiszcie cos o tym lukasie ??

Gość polbankman
Kolejny raz POLBANK. Mam propozycję pracy jako doradca w jednym z oddziałów... kwestia taka, czy to praca bardziej stacjonarna czy też mobilna? Zależy mi na tym, aby mieć pracę bardziej na miejscu bez jakby to napisać \"akwizycji\". Jaki dokładnie pakiet socjalny daje POLBANKu? Czy pracując do 17 czy też 18 pracuje się do tej godziny czy też jest dużo nadgodzin? Podstawa jest w miarę satysfakcjonująca, a co z planami? Są do wyrobienia? Czekam na info :)

Gość lukas_bank do Hanka 78
A co też wybierasz się może teraz na szkolenie do Łodzi?

Gość hanka78
Nie wybieram sie dopiero na romowe w sprawie pracy. Napiszcie mi cos o rozmowach kwalifikacyjnych. stanowisko referent

Gość madziola
a co powiecie o pracy na stanowisku Doradcy w Kredyt Banku lub BGŻ? Jakie wymagania, plany i w ogole jak sie pracuje w ty banku i na jaka pensje moze liczyc poczatkujacy. Sa szanse na podwyzki awans? Gdzie organizuja szkolenia?

Gość co w ing
Co napiszecie o pracy w ing?

Gość młody ING
Hejka ostanio dostałem propozycje rpacy w INg jako doradca finansowy czy ktoś Wie na czym to poelga odkłądnie i ile sie zarabia?

Gość nnnnnnoooooo tak
Szuka się "głupich jeleni" do ubezpieczen

Gość młody ING
MAsz jakies doświadczenie z tym, że tak piszesz?

Gość nowy_zielony
Witam!! jestem po studiach, nie mam doswiadczenia w bankowosci, skonczylem informatyke ze specjalnoscia "informatyka ekonomiczna", Nigdy wczesniej nie pracowalem, przeprowadzilem sie do Wroclawia. Poszukuje pracy w bankach, (nie mam doswiadczenia) instresuje mnie doradca klienta,(jakies inne propozycje??) . W jakich bankach polecacie zebym zaczal pracowac, gdzie wysylac CV?? jakich pieniedzy moge sie spodziewac na poczatek tutaj we Wrocławiu ?? co sadzicie o starcie w ING , jak wyglada rekrutacja ?? jak wyglada szkolenie?? bardzo prosze o Wasza pomoc, bo jestescie fachowcami i orientujecie sie co, gdzie i jak. Mam sporo pytan ale odpowiedz na nie pomoże wielu osobom ktore maja zamiar podjac prace w banku. pozdrawiam

Gość nowa 22
witam:) Mam pytanie do tych, którzy nie pracują bezpośrednio z klientem.Dostałam propozycje pracy na stanowisku Specjalista w Departamencie Kadr i Płac. Chciałam dowiedzieć się jak wygląda pensja na takim stanowisku????Bo nie wiem ile mogę powiedzieć:)???proszę o jakąś opinię:) pozdrawiam

Gość bosbank
nowy_zielony ja na towim miejscu wysyłałbym CV do każdego banku który dałby ogłoszenie - op rozmowach łatwiej będzie ci zdecydowac na którą z ofert:)

Gość szazi
czy ktoś pracuje lub pracował w citifinancial ??

czy ktoś mógłby powiedzieć mi jak wygląda drugi etap rekrutacji (rozmowa z dyrektorem placówki) w lukas banku na stanowisko doradcy juniora??

Gość Do szazi
Pytaj o co chcesz, odpowiem na kazde pytanie zwiazane z citifinancial!

Gość aro007
memadison: Jak zadzwonia do ciebie i sie umowia z toba to bedzie pytal cie o standardowe rzeczy ale tez bedzie chcial zebys sprzedal mu np. dlugopis albo notes :) Poza tym ja tez przeszedlem do II rozmowy w Lukasie i juz czekam hmm z 3 miechy zeby zadzwonili i ni hu.. nie mialem telefonu

aro007: może o tobie zapomnieli?? :( mi powiedziano ze oni zawsze informują kandydatów, niezależnie od wyniku,telefonicznie, albo mailowo.

Gość aro007
memadison: nie zapomnieli :) dostałem @ od rekrutujacej osoby z Lodzi ze mi gratuluje przejscia do nastepnego etapu i zebym czekal na telefon od dyrektora placowki w Aleksandrowie Lodzkim ;) no i czekam sobie az do dnia dzisiejszego:) Tak poza tym to ktos pracował w PBS? Jest to spolka ktora udziela kredytow DB Kredyt? Mianowicie szuka sie klientow w calej polsce (sa to klienci tzw. biznesowi-adwokacji, lekarze i.t.p). Jak ktos tam pracował to prosze o opinje na ten temat.

aro007:to Ty nie byłeś na tej drugiej rozmowie z dyrektorem, tak??czekasz aż on się do Ciebie odezwie i umówi na spotkanie??tak to rozumiem przynajmniej...

Gość aro007
memadison: tak czekam az sie odezwie ;P i wiem ze sie nie doczekam

Gość szazi
no właśnie jeśli chodzi o citi to przypadkowo właściwie dostałam ofertę, nigdy nie byłam ukierunkowana na pracę w banku. jak to wygląda pod względem wyrabiania planów, jest "terror"czy raczej do przeżycia?pytałam o nadgodziny konkretna p. dyr pow.że rzadko sie zdarza,ale płacą,faktycznie?no i jak ogólnie atmosfera, podoba Ci się czy masz w planach zmianę pracy jak spora większość na forum:)?

Gość polbankman
Kolejny raz POLBANK. Mam propozycję pracy jako doradca w jednym z oddziałów... kwestia taka, czy to praca bardziej stacjonarna czy też mobilna? Zależy mi na tym, aby mieć pracę bardziej na miejscu bez jakby to napisać "akwizycji". Jaki dokładnie pakiet socjalny daje POLBANKu? Czy pracując do 17 czy też 18 pracuje się do tej godziny czy też jest dużo nadgodzin? Podstawa jest w miarę satysfakcjonująca, a co z planami? Są do wyrobienia? Czekam na info

Gość Rainbow Eurobank
Tez jestem ciekaw jakies daja podstawy w CitiBanku w oddziale jako doradca klienta i na tym samym stanowisku w Polbanku. I czy plany sa do wyrobienia? Polbankman , jaka Ci podstawe oferuja? Z gory dziekuje za odpowiedz

Gość Do szazi
jezeli chodzi o wyrabianie planow to zalezy do jakiego miasta trafisz, sa oddzialy w polsce a wlasciwie 1 (pozdro konin) gdzie robia miesieczny plan w przeciagu kiku dni ale to jest fenomen na skale krajowa, jezeli chodzi o pozostale oddzialy to plany sa w miare do zrobienia, ty jako doradca masz do zrobienia swoj plan indywidualny i te plany sa do zrealizowania, sama dla siebie musisz byc motywatorem to wtedy naprawde niezle przekroczenia bedziesz miec no i niezla kase. co do nadgodzin to tez zalezy od oddzialu w ktorym pracujesz, jaki stosunek do nadgodzin ma kierownik oddzialu ale tak czy siak czy bedziec miec 2h czy 20h w miesiecu to dostaniesz za to kase. jezeli chodzi o wynagrodzenie, w citi zyjesz praktycznie tylko z premii, podstawa to swojego rodzaju dodatek, przy normalnej pracy czyli bez zadnego wkladu wlasnego mozesz wyciagnac premie rowna 100% podstawy a jak caly miesiac bedziesz naprawde solidnie pracowac to twoja premia moze miec ponad 2 razy wieksza niz podstawa.

Gość szazi
dzięki wielkie !! rozjaśniłeś mi bardzo sprawę:) wygląda to dość ciekawie.ja jestem też wlkp, właściwie z jej stolicy.a jesteś w stanie określić jak kształtuje się podstawa?

Gość Do szazi
Nie wiem dokladnie ile teraz proponuja nowym pracownikom ale napewno mniej niz 2 tys brutto nie dostaniesz, mozna domyslac sie ze bedzie to okolo 2,2 - 2,5 tys brutto, poza tym jak powszechnie wiadomo wynagrodzenie jest uzaleznione od miejsca wykonywnia pracy bez wzgledu na branze, inna wyplate dostanie ktos ze stolicy czy na slasku a kto inny w jakis malych miescinach ktorych nawet na mapie nie ma :)

Gość szazi
czyli z tą podstawą nie jest tak najgorzej.a ta premia z tego co rozumiem jest miesięczna ?a jak to jest z tymi szkoleniami słyszałam ze miesięczne?bank pokrywa całość szkolenia?

Gość Do szazi
premie sa miesieczne, co do szkolen to nie orientuje sie jak jest obecnie, szkolenia sa oczywiscie za free bo bedac juz na szkoleniu jestes juz pracownikiem banku. co do samych szkolen to prowadzone one sa przez naprawde spoko osoby ktore w lightowy sposob przekazuja duzo wiedzy, co tego wszelkeigo rodzaju pomoce naukowe sa przystepnym jezykiem napisane wiec kazdy skuma o co biega