Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankowiec ...

Praca w Banku

Polecane posty

Gość The One
Zapraszam na priv:) Może będe mógł Ci coś podpowiedzieć:) Allianz:)

Gość The One

Gość The One

Gość The One

Gość The One
Przepraszam. Otrzymywałem komunikat, że wiadomość nie została wysłana ani razu… jest kilka. Technika jak widać myli:P

Gość to i owo
to ja napisze do ciebie @,dobrze??:)

Gość to i owo
wyslalam:)

Gość do to i owo
A NA JAKIE STANOWISKO W ALLIANZ? jakie miasto?

Gość to i owo
bydgoszcz,doradca klienta albo kasjer-sami nie do konca wiedzieli na tym pierwszym etapie,a drugi dopiero przede mna;))

Gość to i owo
bydgoszcz,kasjer albo doradca klienta-sami jeszcze nie wiedzieli dokladnie na tym pierwszym etapie,a drugi dopiero przede mna;)

Gość Antoshkam
czytam czytam i postanowiłam się wypowiedzieć Pracuję w BZWBK jeśli ktoś chce coś wiedzieć.

Gość to i owo
bydgoszcz,kasjer albo doradca klienta-sami nie wiedzieli dokladnie na tym pierwszym etapie,a drugi dopiero przede mna:)

Gość to i owo
ehh,forum sie psuje,przepraszam za ten spam:)

Gość Anettta
Jaka jest podstawa w BZWBK dla doradcy a jaka dla kasjera w duzym miesicie? I jak z premiami? Sa? Latwo wyrobic?

Gość czeklada
mnie zaprosili na poniedzialek na rozmowe do polbanku, tylko ja nic takiego nie kojarze zebym im wyslala swoja aplikacje z ich strony bo tam są takie wymagania dla osob nie majacych nic wspolnego z bankowoscia i dopiero raczkujacych w tej dziedzinie ze na pewno im nie wysylalam swojej aplikacji!!! bo po co robic z siebie idiotke i marnowac i swoj i ich czas a tu dzis fon ze mnie bardzo chetnie zapraszaja na rozmowe;) ciekawie co z tego bedzie...

Gość Belgickon
Jest sense wracac? Od dwoch lat pracuje w Belgii, zarabiam - po przeliczeniu - ok. 6000zl \"na reke\", z tego na zycie \"idzie\" ok. 3000zl i co miesiac odkladam 3000zl. Jednak pracuje w branzy budowlanej a z wyksztalcenia jestem ... bankowcem. Po skonczeniu studiow (3 lata temu) pracowalem 2 miesiace w banku, ale zarobki na poczatek byly marne, wiec wyjechalem. Z bankowosci jestem bardzo dobry, na biezaco sledze wiadomosci ekonomiczne, wiem co sie dzieje w polskiej gospodarce, prawo bankowe mam w \"malym palcu\" ... tylko tak sie zastanawiam co z tego, skoro pewnie na poczatek nowym osobom proponuja niska pensje. Jakie perspektywy? Warto wracac czy lepiej jeszcze troche poczekac?

Gość Belgickon
Jest sense wracac? Od dwoch lat pracuje w Belgii, zarabiam - po przeliczeniu - ok. 6000zl \\\"na reke\\\", z tego na zycie \\\"idzie\\\" ok. 3000zl i co miesiac odkladam 3000zl. Jednak pracuje w branzy budowlanej a z wyksztalcenia jestem ... bankowcem. Po skonczeniu studiow (3 lata temu) pracowalem 2 miesiace w banku, ale zarobki na poczatek byly marne, wiec wyjechalem. Z bankowosci jestem bardzo dobry, na biezaco sledze wiadomosci ekonomiczne, wiem co sie dzieje w polskiej gospodarce, prawo bankowe mam w \\\"malym palcu\\\" ... tylko tak sie zastanawiam co z tego, skoro pewnie na poczatek nowym osobom proponuja niska pensje. Jakie perspektywy? Warto wracac czy lepiej jeszcze troche poczekac?

Gość BlegicON
Jest sense wracac? Od dwoch lat pracuje w Belgii, zarabiam - po przeliczeniu - ok. 6000zl \\\"na reke\\\", z tego na zycie \\\"idzie\\\" ok. 3000zl i co miesiac odkladam 3000zl. Jednak pracuje w branzy budowlanej a z wyksztalcenia jestem ... bankowcem. Po skonczeniu studiow (3 lata temu) pracowalem 2 miesiace w banku, ale zarobki na poczatek byly marne, wiec wyjechalem. Z bankowosci jestem bardzo dobry, na biezaco sledze wiadomosci ekonomiczne, wiem co sie dzieje w polskiej gospodarce, prawo bankowe mam w \\\"malym palcu\\\" ... tylko tak sie zastanawiam co z tego, skoro pewnie na poczatek nowym osobom proponuja niska pensje. Jakie perspektywy? Warto wracac czy lepiej jeszcze troche poczekac?

Gość zainteresowana millennium
Witam, znalazłam ogłoszenie do millennium na asystenta klienta. Może mi ktoś napisać jak wygląda rekrutacja-o co pytają, czego wymagają i czy są testy??? Potrzebują chętnych w Płocku. Ile można zarobić na tym stanowisku? Jak wyglądają szkolenia i na czym polega umowa o zakazie konkurencji? będę wdzięczna za informacje.

Gość Szeremere
czeklada kurcze miałaś przeżycie w tym EuroBanku. cóz bankowość niestety wiąże się z akwizycją i umiejętnością wpychania ludziom czego się da. wkurza mnie to. ale podziwiam tych którzy się zakwalifikują - mają to coś ale co .... :) Belgickon jak czujesz ze widziałbyś się w roli bankowca i znalazł byś pracę (bez protekcji) to musisz być zaje... komunikatywny mieć zdolności negocjacyjno-przekonujące :) czy jakoś tak w sumie jak interesujesz sie ekonomią to czemu nie? zawszze przecież można wyjechać z PL

Gość czeklada
szeremere co prawda to prawda z eurobankiem bylo przejscie ale ogolnie wspominam je pozytywnie, dowiedzialam sie o sobie wielu rzeczy, zobaczylam w innej nietypowej sytuacji jak sie zachowuje inne srodowisko, ludzie jak reaguje na niezbyt przychylne opinie tylko ta akwizycja jest dobijajaca, nie potrafie wpychac na chama ludziom czegos czego oni nie chce i wmawiac im ze nie moga bez tego zyc co jest bzdura:( widac nie dla mnie taka robota a zeby bylo wesolo ide na rozmowe w poniedzialek do polbanku...

Gość kasss
czeklada: jesli w polbanku startujesz na kasjera to bedziesz rzeczywiscie tylko kasjerem a nie akwizytorem, natomiast jesli na doradce to niestety: sprzedaz, sprzedaz.. zreszta jak w kazdym obecnie banku:/ pozdrawiam

Gość tulku
Do "to i owo": Niestety poziom spada niczym giełda... Do "Szeremere": Uważam, że kwestia protekcji przy obecnych brakach kadrowych w bankach świadczy tylko o nieznajomości realiów - nie tylko dlatego, że powstają nowe banki/ oddziały. Sam nie miałem wcześniej doczynienia z bankowością wiele wspólnego (poza studiami), a obecnie pracuję jako asystent klienta. Do: "BlegicON": No jak popracowałeś 2 miesiące w banku i to, że śledzisz bieżące informacje to musisz być "najlepszy" w bankowości :-) Gratuluję! Do nowozatrudnianych: wiele tematów było już kilkakrotnie wałkowane, więc po co powtarzać pytania, jeśli wystarczy wejść kilka stron wstecz? Pozdrawiam!

Gość świeżynka..
witam wszystkich mam mega prosbe...wyrazcie swoja opinie na temat banku ing? doradca finansowy.... mialam 3 romzowy w tym testy..i otrzymałam ta posade...za niedlugo mam miec 3 tyg szkolenie...egzamin i licencja jak zdam...ale musze zalozyc wlasna dzialalnosc gospodarcza czy wpłata 100 zł ktore niby maja po szkoleniu oddac jest uczciwa?czy nie zobacze juz tej kasy? czy ing...jest firma rzetelna? czy..nie majac doswiadczenia ...zatrudniaja oni ludzi ze wzgledu na umiejetnosci czy po prostu szukaja \"Jeleni\" ktorzy nie maja pojecia o tym po to by ich wkrecic.... czy 1200 podstawy po sprzedazy 2 uslug+prowizja to uczciwa propozycja? czy oplacanie samemu podatkow i innych ubezpieczen pozwoli mi wyjsc na prosta czy wszystko co zarobie oddam ? prosze was o rade.... czy ma to sens czy powinnam zrezygnowac?

Gość ing praca
Hej odpusc sobie to ing, to zwykłe robienie ludzi w balona, załozysz dzialanosc, wszelkie ksozty ponosisz sama,Oni nic nie ryzykuja, potme wsyztkie opłaty ponosisz TY, tez dostałem ta posade w Katpowicach, ale zrezygnwoałem na szczescie

Gość czeklada
hejka juz sie zorientowalalam co do polbanku i zdecydowalalm ze nie ide na ta rozmowe szkoda mojego czasu bo i tak wiem ze jej nie dostane a poza tym ja do akwizycji sie nie nadaje;( nie mam po prostu tak gadane;( musze czekac na kolejny tel... moze ktos zadzwoni...

Gość Anettta
Podbijam temat? Ktos cos wie o stawkach bzwbk? doradca klienta lub kasjer / detal/?

Gość Misiek1029384756
Witam, Czy ktoś jedzie na szkolenie z banku millenium w warszawie, które rozpoczyna się 1 października? Jeśli tak, warto skontaktować się jeszcze przed szkoleniem - zawsze będzie raźniej;). Mój mail: misiek99@buziaczek.pl. Pozdrawiam. Swoją drogą jeśli ktoś był na takim szkoleniu to mógłby napisać czy to jest jakaś harówka? Z banku wysyłają mnie z postanowieniem \"misji do wykonania\" i że \"łatwo nie będzie\" ;).

Gość Titeliturrrry
ja wlasnie dostalam prace w BZWBK jako doradca klienta. Podstawa - 3000 brutto