Gość haniah Napisano Listopad 20, 2005 czy moze mi ktos polecic jakas dobra kosmetyczke w Krakowie. Chodzi glowinie o zabiegi oczyszczania skory. Aha no i mniej iwecej ceny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyka Napisano Listopad 21, 2005 też chętnie skorzystam więc propozycje rzucajcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bdonna 0 Napisano Listopad 21, 2005 ul.Nowosądecka 31 Gab. kosmetyczny tel 425 67 13 najlepsza pani Paczosa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haniah Napisano Listopad 23, 2005 Dzieki, na pewno sie tam wybiore :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiulka111 Napisano Marzec 20, 2009 hej znam jedna .pani magda z novej kosmetyki medycznej. swietnie zna sie na skorze i super dobiera zabiegi.dzieki niej mam rewelacyjna skóre.a i super masuje .poprostu bomba:)sa dwie wiec proscie ta z kreconymi wlosami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grafica 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Z tego co wiem to jednym, z takich lepszych salonów kosmetycznych, zajmujących się również zabiegami w dziedzinie medycyny estetycznej jest Face&Body - to jedno z tych miejsc z wyższej półki, co nie oznacza, że ceny maja nie wiadomo jakie. Klasyczne zabiegi typu manicure, czy oczyszczanie wcale nie kosztują tyle, ile mogłoby się wydawać. Czytałam gdzieś, ze pracuje u nich pani Asia, która bardzo precyzyjnie zajmuje się paznokciami. Myślę, ze opłaca się tam iść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dośka21 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Ja polecam SunStudio na rogu Karmelickej i Dunajewskiego(nad Rossmanem).Bardzo dobra kosmetyczka pani Ewelina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polecam tutaj Napisano Wrzesień 7, 2010 Aktualna oferta Groupon.pl w mieście Kraków:38 zł zamiast 154 zł na kompleksową depilację woskową - nogi, pachy, broda, wąsik lub nogi, pachy i ręce w salonie BIOFEMINA oraz kupon rabatowy o wartości 220zł GRATIS - zniżka nawet do 336 zł http://www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ/,73786?nlp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HJDSGJG Napisano Wrzesień 7, 2010 Jesli zabieg mikrodermabrazji to polecam gabinet kosmetyczny w PLAZIE, bardzi ,ile pan, wystroj komfortowy i ceny w miare rozsadne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiagq Napisano Wrzesień 7, 2010 http://www.wolnemodelki.pl wolnemodelki.pl to serwis oferujący możliwość umieszczenia darmowego port folio dla kobiet, które pragną, aby ich uroda została zauważona w sieci lub wiążą swoją karierę z pracą modelki. Czujesz, że wśród otoczenia wyróżniasz się i jesteś przez nie niedoceniana? Nasza strona pozwoli Ci wyjść z cienia, pozwoli odkryć drzemiące w Tobie ukryte piękno.Na strone zapraszamy tez fotografow,stylistow i wszystkich z branzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gorąca oferta Napisano Wrzesień 28, 2010 Aktualna oferta Groupon.pl w mieście Kraków:24 zł zamiast 120 zł za peeling kawitacyjny na twarz i szyję oraz 25% zniżki na dowolny zabieg w Studio Urody Lorena http://www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ/,95061?nlp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonia2011 0 Napisano Maj 16, 2011 Ja mogę spokojnie polecić Esteticę na Sławskowskiej. Salon jest bardzo ładny. Panie faktycznie miłe. Byłam u nich na konsultacjach ostatnio w sprawie depilacji laserowej. Myślę, że spokojnie możesz się do nich wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Albertk2 0 Napisano Czerwiec 8, 2011 Jeśli szukasz dobrej kosmetyczki w Krakowie koniecznie zajrzyj na http://www.naszauroda.pl/Kosmetyczka/Krakow/ Znajdziesz tam oferty najlepszych krakowskich salonów kosmetycznych wraz z galerią zdjęć i opiniami klientów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiakano 0 Napisano Grudzień 19, 2011 W Salonie urody Perła , na al. Słowackiego 60 ( niedaleko kleparza) są super kosmetyczki. Robią wszystko bardzo profesjonalnie i dokładnie ( dobrane całkowicie pod rodzaj skóry i co najciekawsze tryb życia każdej osoby - najpierw robią ci darmowa analizę typu cery , potem darmowe konsultacje a dopiero potem wybierają zabiegi) ceny są bardzo przyzwoite w szczególności ze zniżkami, Wszystko można sobie na stronie poczytać studioperla.pl Polecam!!! :):):) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jak To Dobrze Napisano Grudzień 21, 2011 Polecam Doris Dorin ( przy Jubilacie) . Bardzo profesjonalnie i za rozsądne pieniądze ( tanio to nie zawsze dobrze). Swietna jest pani Ula - przed zabiegiem konsultacja GRATIS i można to sobie spokojnie jeszcze przemyśleć i umówić się na drugi raz. Mają fajne promocje . Polecam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolinium1986 0 Napisano Luty 3, 2012 Ja właściwie raczej nie chodzę do kosmetyczki, bo nie jestem przyzwyczajona, natomiast trzy moje koleżanki zachwalają pania Ewę z Gabinetu Harmonia na ul. Długosza 12. Podobno zwłaszcza henna dobrze wychodzi, tak ostatnio plotkowały jak byłyśmy razem na mieście ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poelkun Napisano Maj 8, 2012 aaa panią Ewę polecam bardzo! :) jest świetna, ja też chodzę do harmonii bo mam tam rzut kamieniem więc jak wracam z pracy to często wpadnę , żeby się odprężyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzusia Napisano Czerwiec 5, 2012 a ja polecam glamour na arianskiej- super ceny jak na centrum, mloda ekipa i dziewczyny robią cudowne makijaże i rzęsy - jako panna młoda byłam zachwycona! wysłałam tam już kilka koleżanek - warto! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charisma 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 ja tylko i wyłacznie chodzę do Pani Kasi z Face and Body na Starowislej 4/1, na wszystko co mi poprawia wyglad twarzy, dałam się naciąc na grupony i mam przez to teraz dramat, ale na szczescie doswiadczenie Pani Kasi tu pomogło, jest o niebo lepiej, zawsze mi co fajnego doradzi,a i maja tam genialne kosmetyki genialne, ale sama sobie tak nie umiałam dobrać ich, wiec tez mi w tym super pomogła. Wyciagnełam też moją kolezankę z trądzikiem i już tez wychodzi z tego , ja wam dziewczyny z ręką na sercu mówie, że warto ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natka81 Napisano Sierpień 15, 2012 Dziewczyny a czy wiecie może gdzie przeniosła się kosmetyczka Alicja Paluch z Medicoru? chodziłam tam do niej przed ciażą, teraz wróciłam i zastałam niemiłe zmiany w tym gabinecie a personel nie chce mi udzielic informacji gdzie sie przeniosła :( Pomożcie prosze jesli wiecie gdzie jest z gory wielkie dzieki pozdrawiam natalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanilla90 Napisano Wrzesień 7, 2012 Ja polecam w Krakowie salon Esther Beauty na ulicy Pod Fortem 2c/7, panie są przemiłe i bardzo profesjonalnie i dokładnie wykonują zabiegi, naprawdę warto do nich zajrzeć :) Mają co miesiąc różne promocyjne oferty zabiegów na fb są dodawane takowe promocje http://www.facebook.com/EstherBeauty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jola28 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 Witam! Ja gorąco polecam Studio Zdrowej Sylwetki na kapelance. Pani kosmetolog dokładnie dobiera mi zabieg do stanu mojej cery i zawsze widzę świetny efekt po zabiegu. Do tego w gabinecie panuje bardzo relksująca atmosfera. Polecam Jola :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama_matysia 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 Ja polecam http://studio-urody-katarzyna-lyko.blogspot.com/ Do Kasi chodziłam przed ślubem, doprowadzała mnie i moją skórę do tzw stanu używalności, manicure, depilacje, odświeżanie skóry no i przepiękny makijaż ślubny. Polecam. A Kaśka to świetna dziewczyna, do pogadania i pośmiania się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do natka 81 Napisano Wrzesień 20, 2012 z tego co wiem to p.Alicja jest teraz w Vacu na Cracovii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majaczek1986 0 Napisano Październik 8, 2012 Cześć. dostałam od koleżanki na prezent bon na dowolny zabieg kosmetyczny w salonie kosmetycznym Perła. Przyjaciółka bardzo sobie chwali kosmetyczkę z tego salonu, ale wolałabym się upewnić czy faktycznie jest taka dobra, bo teraz nie wiem z jakiego zabiegu skorzystać. chciałam zrobić kwasy na oczyszczenie buzi, ale u nieznanej kosmetyczki troszkę się boje;( Jeśli ktoś był u tej kosmetyczki to proszę o jakaś szczera opinie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta.Zator 0 Napisano Październik 11, 2012 Hej, byłam kilka razy w salonie Perła na słowackiego, jest tam całkiem przyjemnie, kosmetyczka jest ok. Nic się nie bój, idź a ona doradzi Ci jaki zabieg wybrać.Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grodzka9 Napisano Październik 22, 2012 Czujecie się zmęczeni, bez sił, a Wasza skóra straciła zdrowy wygląd? Zadbamy o to, żeby przywrócić Wam utraconą równowagę! Oferujemy kojące i aromatyczne zabiegi, które gwarantują błyskawiczne efekty. W naszej ofercie znajdują się m.in..: Masaże relaksujące Zabiegi stóp i dłoni Mikrodermabrazja Manicure Zabiegi odchudzające i odmładzające Jeśli chcesz zaznać nieco luksusu i poczuć się znów świeżo oraz w pełni sił skorzystaj z naszych usług. Zabierz ze sobą przyjaciół i swoją drugą połówkę i ciesz się przyjemnymi chwilami! http://www.grodzka9.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
preetyfly 0 Napisano Październik 29, 2012 cześć, ja sobie chwalę salon Perła na przeciwko kleparza. jestem po 3 zabiegach przedłużania rzęs metodą naturalną i jestem zachwycona efektami. buziaczki pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasikakkk 0 Napisano Listopad 9, 2012 Mnie ostatnio namówiła kolezanka na wizytę u kosmetyczki w Studio Perła przy al. Słowackiego. Zrobiłam sobie pilling kawitacyjny z zestawem maseczek na twarz i do tego regulacje i hennę brwi. Nie dość że się super odprężyłam to jeszcze mam bardzo gładką i przyjemną w dotyku skórę na twarzy. Przed świętami muszę to powtórzyć . papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marie_tta Napisano Grudzień 6, 2012 Polecam najlepszy salon w Krakowie - Studio Zdrowej Sylwetki - Genesis Bogata oferta salonu i profesjonalna obsługa gwarantuje wysoka jakość wykonywanych zabiegów! Tutaj kazdy znajdzie cos dla siebie HIT MIESIĄCA - depilacja laserowa , laserem diodowym Milesman - 50% , dowolny wybrany masaż -45% Serdecznie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach