Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 myslaca

UWAGA NA TABLETKI MEIZITANG I LIDA DAI DA HUA!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 saan227
dzieki... i nawzajem powodzenia.. :) pisz o efektach!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kat5
A ja bralam Lide i zadnych skutkow ubocznych za to 11 kg mniej :)) i jakos jeszcze zyje nic mi nie jest i ciesze sie dobrym zdrowiem :)) Polecam jesli ktos ma problemy ze schudnieciem bo na mnie zadne diety i cwiczenia nie dzialaly :)) a LIda Tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 saan227
11 kg po jednym op.?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna850608
Do kompletnie zdolowana! Jesli tak bardzo zalezy ci na schudnieciu to rusz 4 litery i zacznij cwiczyc a jesli chodzi o lide to nie bierz kobieto tego g贸wna ja myslalam ze po tym umre a ty chcesz brac wiecej!!jak juz tak bardzo ci zalezy zeby brac cos na schudniecie to zalatw sobie ADIPEX recard po tym chociz czujesz sie dobrze a ja w 2 tyg schudlam 4 kilo tylko ze ciezko je dostac wiec musisz sobie poradzic.Ale zacznij chociaz biegac to nie wstyd albo kup sobie plyte aerobik i cwicz codziennie i rob brzuszki daje ci miesiac i scudziesz w cholere :) 1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 see_stars
a to ciekawe co piszecie o Chi艅skich pigu艂kach zawieraj膮cych sibutramin臋 sibutramina jest 艣rodkiem legalnym w Polsce, zawiera j膮 Meridia i Zelixa!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 see_stars
kochani! ja odchudza艂am si臋 jaki艣 czas temu meridi膮, zelix膮 a nawet adi....;) - wszystkie leki przepisywa艂 mi m贸j lekarz, bo bezskutecznie walczy艂am z oty艂o艣ci膮 po ci膮偶ach owszem schud艂am dzi臋ki pigu艂kom, i byc mo偶e nie uda艂o by mi si臋 bez nich, bo mia艂am ogromne problemy z opanowaniem apetytu; ale ! - nie da si臋 艂yka膰 pigu艂ek bez przerwy, ogranizm si臋 przyzwyczaja, nie ma ju偶 takiego efektu, 艂atwo psychicznie si臋 uzale偶ni膰 - bo jak si臋 pojawia (a si臋 pojawia po odstawieniu pigu艂ek) jojo to od razu cz艂owiek my艣li - za艂atwi臋 pigu艂ki i o problemie - nie obejrzysz si臋 i one ci臋 zniewol膮 odrzuci艂am pigu艂ki - zmieni艂am diet臋 na wega艅sk膮 i czuj臋 si臋 wolna:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiulenka9
witam! niewiem jak wy to robicie 偶e chudniecie bo na mnie nie dzia艂a 偶adna dieta ani 偶adne tabletki a bra艂am chyba ju偶 wszystkie mi臋dzy innymi meridi臋, zelix臋, lid臋, mezitang i nic nawet aerobik nic nie pomaga nie schud艂am nawet 2 kg totalna za艂amka chyba zosta艂a mi metoda chirurgiczna ale na to mnie nie sta膰:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 erin.
see_stars Odnosnie sibutraminy w tajwanskich specyfikach. Zajrzyj sobie w pierwszy link pt "Falszowanie srodkow leczniczych:sibutramina" i przeczytaj. To rzetelny raport. Na pewno ta pochodna amfetaminy jest wspomagana innymi wymyslnymi substancjami ale nie mozna zaprzeczyc, ze jest obecna. http://www.google.pl/search?q=sibutramina+szukalski&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 erin.
aaa buszuje po tylu watkach i czytam dzis tyle artykulow, ze zle odczytalam intencje Twojego postu:) wybacz, dopiero po drugim przeczytaniu sie zorientowalam co mialas na mysli.... Ale mam nadzieje, ze artykul i tak kogos zainteresuje. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdasda
Drogie Panie, Pare lat temu znajomy trafil do kardiologa przez Meizitang. Mlody czlowiek. Ale oczywiscie schudl... Mozna sie zastanowic czy zdrowie jest tego warte. Poczytajcie prosze zanim zaczniecie stosowac. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3153426 To po niemiecku: http://www.ngo-online.de/ganze_nachricht.php?Nr=11562 ale mozna tez skorzystac z translatora na googlach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odchudzj膮ca si臋
Witam, u偶ywa艂am wielu prpdukt贸w "przyspieszaj膮cych odchudzanie" niestety albo nie dzia艂a艂y, albo mia艂am skutki uboczne (dodam, i偶 mam problemy zdrowotne). Z wielkim sceptyzmem- jak wielu, podesz艂am do tych tabletek, lecz skusi艂 mnie widok kole偶anki, jak r贸wnie偶 jaj potwierdzenie, i偶 niema 偶adnych skutk贸w ubocznych. Po namy艣le kupi艂膮m produkt w sklepie zielarskim, no i ...... stosuje dwa miesi膮ce, schud艂am 9 kg, teraz musz臋 zrobi膰 1 m-c przerwy (tak mi przekazano w sklepie) . Do艣膰, 偶e schud艂am, to jeszcze niemam 偶adnych skutk贸w ubocznych. Mam jednak 艣wiado艣膰, i偶 ten produkt, jak r贸wnie偶 wiele innych preparat贸w, nie dla wszystkich przynios膮 taki sam skutek jak u mnie. Jestem zadowolona, patrz膮c na fakt, i偶 wiele lat mi si臋 to nie udawa艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Blubel
Siema! Czytam powoli sobie ten watek i krew mnie zalewa! Ale wy jeste艣cie g艂upi!! Ruszcie te swoje obt艂uszczone dupska i id藕cie na spacer, pobiegajcie, id藕cie na si艂owni臋. Pakowanie w siebie chemii, chi艅skich zi贸艂 i innych syf贸w nic nie da, bo i tak b臋dzie efekt jo-jo. Ka偶de tablety maj膮 jakie艣 skutki uboczne. Nie zdziwcie si臋 jak po pewnym czasie b臋dziecie mie膰 rozwalona watrob臋, trzustk臋, 偶o艂膮dek itp. Wtedy dopiero p贸jdziecie po rozum do g艂owy i zrozumiecie jak膮 warto艣膰 ma zdrowie. Schudn膮膰 mozna dzi臋ki racjonalnej diecie i systematycznemu ruchowi fizycznemu. Wiem, bo mnie samej mi si臋 uda艂o. A podej艣cie do 偶ycia, 偶e b臋dziecie 偶re膰 hamburgery, le偶e膰 przed TV i pakowa膰 w siebie takie g贸wno jest 偶a艂osne... Id藕cie po rozum do g艂owy i szanujcie co da艂a wam natura i doce艅cie jak膮 warto艣ci膮 jest zdrowie, nie skracajcie 偶ycia na w艂asne 偶yczenie, bo nie warto ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dorgul21
Zjad艂am trzy tabletki, i tak jak kto艣 napisa艂, ciesz臋 si臋 偶e 偶yj臋. Nie jad艂a i nie spa艂am przez ok 20 dni, ostatnich 10ciu dni nie pami臋tam..trafi艂am do dobrego lekarza dzi臋ki czemu prze偶y艂am ostatni tydzie艅 jak normalny ju偶 cz艂owiek, kt贸ry 艣pi, je i my艣li. To by艂 horror, jaka艣 bezsenna anoreksja. Nigdy wi臋cej! cho膰 to by艂y pierwsze w 偶yciu tabletki na odchudzanie. POWODZENIA DLA ODWA呕NYCH

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dorgul21
dosta艂am do nich ulotk臋, nazywaj膮 si臋 LI DA. mam reszt臋 i obieca艂am sobie, 偶e sprawdz臋 co to by艂o... ten bia艂y proszek. HALO mi zrobi艂 ogromne, fizycznie i psychiczni, jeszcze raz du偶o zdrowia eksperymentatorom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zelka21
witam,ja bra艂am zelixe w zeszlym roku,od lipca do lutego tego roku schudlam 14kg.z racji tego ze zostala wycofana kupilam lide,dzis wzi臋艂am pierwsz膮 tabletke,nie wiem jak sie czuje,jakos inaczej,ale to moze tez przez pogode,narazie chyba nic sie nie dzieje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anaaaaaaaaa
Zacz臋艂am bra膰 meizitag czerwony od wczoraj - objawy to na pocz膮tku troch臋 szybsze bicie serca i che膰 picia. Zasne艂am normalnie, dzis drugi dzie艅 - b偶adnych objaw贸w. Nie chce mi sie je艣膰 co normalnie by艂o wyczynem niemo偶liwym:), cho膰 w 偶o艂膮dku czuj臋 jakie艣 burczenie;) Mam duzo energii itp Na razie jest wiec ok:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arek9992922
Witam czy ktos wie jak odr贸znic meizitang orginalny od podrobki?

Udost臋pnij ten post

hej wam. biore lide od tygodnia, do tego jem trzy reg贸larne posi艂ki sk艂adaj膮ce sie z owoc贸w, warzyw, ryzu, ryb. martwie sie bo schiud艂am tylko 2 kg, mam normalnie apetyt jak mia艂am, nie mam ani uczsucia goroaca, ani podwyzszonego cisniena ani pragnienia- czuje sie normalnie jak przed braniem L. Czy to normalne?

Udost臋pnij ten post

hei biore juz lide 9dni i .. NIC masakra!! pije 3lwody i jem malutko a jednak nie chudne. czuje sie dobrze a nawet lepiej niz normalnie! pom贸偶cie! jak wygladaja orginalne kapsu艂ki lida i opakowanie?? mze biore podroby hmy.. nie weiem ja kupilam lide w aptece zielarskiej..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pe.cha
DO ZELKA21 i ANAAAAAAA Dziewczyny i jakie u was s膮 efekty?? Min膮艂 ju偶 miesi膮c. Czy wasze tabletki by艂y oryginalne? Pytam si臋, bo zastanawiam si臋 nad kupnem lidy albo mezintacu czerwonego dla mojego narzeczonego, kt贸ry chce pozby膰 si臋 nadwagi (wa偶y 130 kg przy 186cm wzrostu). Na forach cz臋sto czytam opinie, 偶e obecny mezintac/mezintag i lida nie przynosz膮 ju偶 takich rezultat贸w jak kilka lat temu. Chcia艂abym si臋 dowiedzie膰 czy sta艂o si臋 to regu艂膮 i faktycznie tak jest, czy mo偶e jednak zdarzaj膮 si臋 w dalszym ci膮gu takie niesamowite spadki wagi jak sprzed kilku lat u forumowiczek kafeterii, gubi艂y po 10-12kg w ci膮gu miesi膮ca!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bedziaczki
Ja jestem w trakcie kuracji meizitangiem zielonym , na pocz膮tku sucho艣膰 w ustach i nic innegi ale odpowiednia ilo艣膰 p艂yn贸w zrobi艂a swoje. Czuje si臋 bardzo dobrze. Bra艂am jedn膮 tabletk臋 dziennie rano przez 2 tygodnie a po tym czasie jedn膮 co drugi dzie艅 lub jak mi si臋 przypomnia艂o to co trzeci. Jem owoce, gotowane warzywa (w tym okresie kto nie je fasoliki kalafiora bobu itp) zupy na obiad odrzuci艂am ziemniaki i pieczywo. Czasami pozwalam sobie na loda lub jednego cheeseburgera w mc donalds Kuracja trwa ju偶 miesi膮c schud艂am ju偶 7,5 kg. Nie mog臋 powiedziec ze polecam bo to sprawa ka偶dego z osobna ale ja kupi臋 sobie drugie opakowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noemaaa
ja w zeszlym roku bralam Zelixe (to samo co meridia) i schudlam 15 kilo..po operacji piersi przytylam z 6 kilo jak nie wi臋cej ale to przez niemo偶no艣膰 ruszania si臋. Postanowilam znowu si臋 odchudzic i kupilam Miaozi,zacz臋艂am je艣膰, jako艣 sza艂u nie by艂o, sucho艣膰 w ustach mierna ale za to samopoczucie psychiczne zniszczone. Co艣 okropnego,czu艂am si臋 jak samob贸jczyni jesienn膮 por膮 :). W ko艅cu zaprzestalam ich bra膰, le偶膮 w szufladce w razie czego. Jak si臋 czujecie psychicznie? Narazie schudlam z 5 kilo ale biegam i cwicz臋 i l-karnityn臋 ssi臋 ;). Musz臋 powiedzie膰,偶e odchudzanie z 膰wiczeniami o wiele lepsze daje efekty ni偶 bez. Cia艂o ladnie wygl膮da,jest napi臋te,bez celulitu i wisz膮cej sk贸rki. Trzeba si臋 tylko przem贸c.

Udost臋pnij ten post

Poddaje si臋. Jest tyle sprzecznych opinii dot. tego leku, ze juz naprawde nie wiem w co wierzyc. Kiedys sama stosowalam je przez jakis czas, czulam sie naprawde zle i poza oslabieniem wynikajacym z przeglodzenia niewiele mi przyszlo. Natomiast moja mama i przyjaciolki stosowaly, zadzialalo swietnie, ciesza sie do dzis dobra figura i nie bylo zadnych efektow ubocznych. Moze to po prostu kwestia wydolnosci watroby? Pomimo ciaglych diet i cwiczen naprawde ciezko jest mi zgubic wage i szukam jakichs dobrych suplementow diety (a nie czegos co jedzenie moze zastapic). Jakies sugestie?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anka1329
witam was.wszyscy mamy tu jakis problem ten sam. powiem wam moja historie w totalnym skruOcie. ZANIM ZASZ艁M W CIAZY NOSI艁AM ROZMIAR 38,36 WZROST 160 WAGA 50,55 W CZASIE CIAZY 40 KG.WIECEJ PRZY PIERWSZEJ SZ艁AM DO PORODU Z WAGA 98KG.3LATA POZNIEJ Z MEZEM CHCELISMY DRUGIE DZIECKO. Z 60KG PRZY ZAJSCIU W CIAZY Z DRUGIEM DZIDZIUSIEM,DO PORODU WARZY艁AM 110KA I JUZ NIE BY艁O TAKIE SZYBIE SPADANIE Z WAGI. PO 6MIESIACACH PO PORODZIE WAZY艁AM 98KG P艁AKA艁AM W TESKO W PRZEBIERALNI BO MIA艁AM LAT24 I TAKA WAGA MASAKRAAAAAAA.AEROBIC POMOG艁 5KG W 1 MIESIAC SCHUD艁AM iiiiiiiiiiiii.........JESTEM PO 4LATACH OD OSTATNIEJ CIAZY. WSZYSTKO ZAWODZI NAWER 1200 DIETA KALORII KIEDYS POMAGA艁A.W STYCZNIU POSZ艁AM DO LEKARZA MERIDIA POMOG艁A PRZEZ DWA MIESIACE 6 KG SCHUD艁AM I CO DALEJJJJJJ.... ZADNYCH SKUTKOW UBOCZNYCH ORGANIZM JEST TAK SLNY ZE OD KAZDEJ TABLETKI SIE BRONI ZOSTA艁A LIDIA CZY POMOZE !!!!! JESLI NIE I TAK UMIERAM ZBYT M艁ODO TYM BARDZIEJ ZE ZAWSZE MUSIA艁AM PILNOWAC WOGI ...... A CO NAJ GORSZE TO NIE JESTEM OSOBA CO CO MIESIAC CHODZI DO LEKARZA I NIE MAM NA TO OCHOTY.. I CO DALEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grubasek25
witam ja bra艂am meridie 3lata temu i schud艂am 17kg w 3 miesiace. teraz M nie mozna kupi膰 w aptece wiec za艂atwi艂am sobie L biore ju偶 trzeci dzien i 偶yj臋. apetytu nie mam ale staram sie jesc chociaz 艣niadanie 偶eby nie brac L nadczo.suchosc w ustach jest pij臋 du偶o wody i jedyny defekt to to 偶e sie strasznie poc臋 ale tylko chwilami po za tym ok oby tak dalej i kilogram贸w oby mniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grubasek25
dzi艣 4 dzie艅 z L. CZUJ臉 SI臉 OK. pij臋 du偶o jem bardzo ma艂o i ju偶 kilo mniej . od jutra zaczynam diet臋 mayo . pisz膮 偶e pomaga moja kuzynka bardzo schud艂a na tej diecie, mam nadzieje ze mi tez sie uda. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grubasek25
b臋d臋 pisa艂a post臋py w moim odchudzaniu chodz widze ze dawno tu nikt nie zagl膮da艂 . waga pocz膮tkowa 85 dzi艣 84 cel 1 - 65 cel 2 - 60(w co w膮tpi臋 偶e mi si臋 uda)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grubasek25
7 dzie艅 waga 82,700 nadal walcze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grubasek25
ja po siedmniu dniach odstawi艂am bo 偶le si臋 czu艂am ale by艂am chora i dlatego.przez te 7 dni schud艂am 3kg ale po odstawieniu wruci艂o te 3kg . teraz biore kilka dni ale narazie nic moze z p贸艂 kilo ale nie za艂amuje sie

Udost臋pnij ten post

Witam kobitki!:) Ja juz zamowilam w piatek lide ale jeszcze czekam na przesylke mam nadzieje ze do konca tyg mi przyjdzie bo juz sie nie moge doczekac:D naczytalam sie duzo o tych tabletkach..jest duzo za i przeciw ale ja jednak sie skusze;p moja kolezanka brala lide i w 2 dwa miesiace schudla 20 kg! wiem ze nie na kazdego tak dobrze dziala ale ja bym chciala sprubowac tylko nie jestem pewna co do efektu jo-jo;/ jesli ktoras z was stosowala lide jakis czas temu PROSZE napiszcie cos o efekcie jo-jo czy jest czy go nie ma po lidzie :)

Udost臋pnij ten post