Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslaca

UWAGA NA TABLETKI MEIZITANG I LIDA DAI DA HUA!!!!!

Polecane posty

Gość kkejsi
Lihlo, bardzo Cię proszę skontaktuj sie ze mną (kkejsi@gmail.com) chciałabym zadać Ci kilka pytań odnośnie lidi. Serdecznie pozdrawiam!

Gość ja tez bym chciala...
do lihlo prosze, czy mozesz mi podac namiary na kogos, od kogo kupilas tabletki?? ile kosztowaly?

Gość lihlo
Tabletki chyba na pewno działają. Dziś wmusiłam w siebie kilka razy po dwie łyżki płatków owsianych z jogurtem. Wcześniej takie uczucie w żołądku miałam po porządnym obiedzie z dwóch dań. Trochę się obawiam osłabienia organizmu związanego z nie jedzeniem. Znacie sposoby jak po lidzie nie uzyskać efektu jojo? Za lide zapłaciłam 125zł +15zł przesyłka, zamówiłam za pobraniem + sprawdzenie. Tabletki miałam w domu w ciągu 3 dni. Jeśli potrzebujecie namiarów to piszcie na lihlolihlo@gmail.com.

Gość psipsi
"Tabletki chyba na pewno działają"- logiczneee... ;P;)) Lida- działa, ale tylko na psychikę...

Gość grubasińska
ostrzegają, bo jest skuteczne, a w biznesie środkó odchudzajacych chodzi o to, by kupowac środki non stop, więc nie chudnąć. ciekawe, co jest bardziej niebezpieczne dla zdrowia? te tabletki, czy trwała otyłość? stawiam na otyłość jako pośrednią przyczynę zgonu na wskutek nadcisnienia, cukrzycy, problemów oddechowych, sercowych, itp wolę umrzeć jako chuda niż jako gruba, więc wybieram maizitang :D

Gość grubasińska
informuję, że właśnie zdechłam od tych tabletek, ale schudłam niewyobrażalnie :classic_cool:

Gość lihlo
Grubasińska;) może przekażesz więcej informacji, od kiedy bierzesz, ile ważyłaś na początku, ile zrzuciłaś? jakie jest twoje samopoczucie po tabletkach? Ja dziś wzięłam 7 a od 4 tabletki waga nie drgnęła, dostałam okresu i tym sobie tłumacze owy zastój. Mam 5kg w dół i martwię się że więcej nie spadnie. Do tego mój chłopak wmusza we mnie 5 posiłków dziennie;( I mam pytanie jaki jest wpływ Lidy na metabolizm? Skoro nic albo prawie nic nie jemy to metabolizm zwalnia, albo się zatrzymuje? Mogę łączyć Lidę z tabletkami ziołowymi na przyśpieszenie metabolizmu?

Gość psipsi
Grubasinska!! "wolę umrzeć jako chuda niż jako gruba, więc wybieram..." cudownie powiedziane!!!!!! Każda z nas obecnych tutaj boryka się z problemami "wagi ciężkiej" i każda szuka swojego sposobu na (nie oszukujmy się) funkcjonowanie w XXI wieku, gdzie sylwetka to podstawa :(( (niestety) Wpojono nam ideał wręcz "chudości" i trudno się od niego oderwać... Osobiście ja stosowałam początkowo przeróżne diety, które dawały efekty ( i złe samopoczucie, chandry, wyżywanie się na wszystkich dookoła), ale tylko chwilowo. O max 4-5 kg, w zależności od diety. Dotąd nigdy, przenigdy nie stosowałam żadnych "suplementów diet" itp. W pewnym okresie swojego życia, natrafiłam przypadkowo na Zelixe (jakieś 2- 2,5roku temu) i to było coś niesamowitego. W przeciągu 2 miesięcy schudłam ponad 15 kg! Oczywiście dodatkowo pływałam, biegałam itp. Czułam się wspaniale... Zapytacie- skutki uboczne? Suchość w ustach- norma, kołatania serca- norma. mi dodatkowo pogorszył się stan włosów i paznokci. Wiadomo- później wpada się już w trans... ( +1 na wadze i szok). Po kilku mies. kupiłam meizitang zielony. Nie jestem w stanie powiedzieć, czy faktycznie działał na mnie sam specyfik czy faktycznie psychika... a może jedno i drugie. W każdym bądź razie chudłam. We wrześniu 2009 ważyłam blisko 70kg, a maju 2010 już "tylko" 50-52, a w sierpniu 48. Cudo... następnie, wiadomo-myślenie typu " a to mogę sobie pozwolić na to i na tamto... "no i powrót do min. 60- gwarantowany! i po jakimś czasie znowu zdecydowałam się na meizitang zielony - no może1-2kg, to kupiłam czerwony. Znowu max 2-3 kg. (aaaa.... środków typu Zelixa, Meridia już nie był!) Po Lidi? Chciało mi się jeść 2x bardziej!!!!! No i znowu z własnej głupoty- cholernej głupoty człowiek doprowadza się do rozpaczy!!! We wakacje stosowałam diet norweską + może z 5kg poszło w 2 tyg... Niedawno zdecydowałam się na specyfiki z USA... drogie... bardzo drogie... ale działanie- cudowne... tylko teraz pytanie... CO Z MOIM ZDROWIEM???

Gość kwgolf
Ja stosowałam zi xiu tang przez 2 miesiące i schudłam 8 kg, już dwa miesiące minęły jak przestałam brać i waga się utrzymuje robiłam badania i wyniki mam idealne krew cukier choresterol wszystko super. czuję się super. Pozdrawiam Jak chcecie wiedzieć gdzie kupić to piszcie gracjam9@gmail.com

Dziewczyny jeśli chcecie kupić LIDE to kupujcie w sklepach zielarskich, byłam dziś w 3 pytałam oglądałam w każdym była oryginalna i troszkę taniej. Za jedną z netu + przesyłka miałabym 2 opakowania, więc zdecydowanie się opłaca. Co jeszcze, jedzcie przy tych tabletkach, więcej się chudnie. 3 razy dziennie jakaś sałatka i mięsko. Koniecznie witaminy jakiś vigor, zdrowit, vitaral. Pozdrawiam.

Gość lidzianka
na mojej lidzie na tabletkach jest napis SLENDER czy to orginał? Pudełko nie ma hologramu, a złotko jest z białymi różyczkami i z niebieskimi łódeczkami.

Gość czekoladka11
własnie dzisiaj odebrałam przesylke i weszłam na strone www.kmdali.com i tam jest pokazane jak wyglądac powinna lida.

Gość czekoladka11
moje pudełko jest zielonejedna strona jest szorstka sreberka sa srebne z fioletowymi napisami po chinsku i niebieska łodeczka kapsułka ma kolor zielony jasniejszy i ciemniejszy z łodeczka a srodek proszku jest ciemny beż czy sa orginalne? pomózcie czy sie naciełam mam suchosc w ustach i czuje sie najedzona jakby cos mi stało w gardle:)

Gość lidzianka
ja mam to samo pudełko i złotka. Czy to oryginał?

Gość lidzianka
tylko, że na moich tabletkach jest czarny napis (na każdej) SLENDER :/

Gość Armamani
Dziewczyny,prosze dajcie mi namiar na oryginalna LIDE!!!! mlukosz81@gmail.com

Gość czekoladka11
na moich tabletkach nie ma żadnego napisu jest tylko chinski znaczek a mysle ze na orginałach nie powinno nic byc napisane w żadnym innym języku .Natomiast zastanawiam sie nad proszkiem bo za pierwszym razem jak zamawiałam to miałam jasny beż i schudłam w miesiąć 8 kg a teraz ma proszek ciemniejszy i ta waga mniej spada i zamawiam u tej samej osoby i nie wiem teraz jak macie kogos zaufanego to prosze podajcie namiar na orginalną lide bo moim zdaniem teraz trafiłam na podróbke.

Gość lidzianka
A gdzie kupowałaś tą Lidę, którą masz Czekoladko?>

Gość czekoladka11
dzisiaj wzi,ełam lupę i zaczęłam dokładnie oglądac moje kapsułki, zobaczyłam malutki napis na boku, strasznie trudno było odczytac bo naprawde malutkie te literki, ale dało rade, wiecie co tam było napisane? "ty głupia pipo kupiłas lewizne" jest mi pszykro jak cholera, bo za te pieniadze to mogłam sobie kupić kebaba i czekolade

Gość Armamani
no żesz dajcie ten namiar wreście, bo dzisiaj utknęłam w drzwiach do ałtobusu :(

Gość lidzianka
ja czytałam, ze najlepiej połknąc tasiemca ma ktoś namiary na orginalnego dostawce tasiemcow?

Gość lidzianka
łaskawie się nie podszywaj pode mnie, ja na prawdę szukam informacji

Gość lidzianka
widzicie, co się dzieje, gadam sama ze sobą :classic_cool:

Gość karolina 96969
prawda na oryginalnych tab nie ma nic napisane nawet znaczka nie ma blistry tez sie roznia i w wygladzie i łatwosci rozrywania w ogole jest pełno podrobek uchodzacych za oryginalne .posiadałam w reku zarowno oryginalne tabletki jak i podroby a było kupowane u tej samej osobyroznica czasu to moze około 3 miesiace. po oryginalnych sie chudnie pieknie a podróby nic nie robia . trzeba uwazac gdzie i co sie kupuje bo przewertowałam setki stron i wiedzac jak wygladaja oryginalne to z reka na sercu moge powiedziec ze oryginlanych znalazłam tylko kilka , na palcach u 1 reki mozna by było zliczyc.niedługo bede zamawiac i podziele sie informacja jesli beda oryginalne Pozdrawiam

Gość karolina 96969
email karolinamac1990@wp.pl

Gość lidzianka
a gdzie moge zamówić oryginalne? prosze o namiar

Gość czekoladka11
Karolina jak zamówisz i bedą orginalne to proszę daj znac .Zamawiałam u tej samej osoby 3 razy pierwszy raz miałam orginał a teraz mysle ze podróbka bo inaczej moj organizm reaguje po tamtych wogóle mi sie jejsc nie chciało a po tych jem mniej ale jem i czuje ze sa inne pozdrawiam.i prosze namiary na orginalną lide .agnieszka111@onet.eu

Gość Grawka
Czesc dziewczyny widze ze zmagacie sie z tym samym problemem co ja gdzie tu kupic lide orginalna 9 miesiecy temu bylam w londynie tam w zielarskim sklepie kupilam L w miesiac schudlam 11kg blistry byly pul zielone pul srebne i pisalo lida nie mam dostemu do tamtej lidy wiec pszeslam sie do zielarskiego w moim miescie ku mojemu zdziwieniu lida jest kupilam za opak zaplacilam 100 zl otwozylam jom w domu patsze a blistry som cale srebne i jakies kwiatuszki patszylam w google i niby to jest lida dzisiaj wzielam 7 tabl schudlam 1 kg suchosc w ustach prawie nie ma pszy tamtej lidzie gdy bym mogla to bym buzie w wodzie moczyla tak mi sie pic chcialo prosze was dziewczyny o namiary na lide ale tom co byla zielono srebna ah czy wasza lida tesz ma kwiatki i jest cala srebna.

Gość lidzianka
tak a na tabletkach jest czarny napis SLENDER

Gość czekoladka11
moje blistry sa srebnemaja wytłaczane białe kwiaty fioletowe kropki niebieski znaczek i fioletowy napis po chinsku a jaki miałaś kolor proszku?