Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslaca

UWAGA NA TABLETKI MEIZITANG I LIDA DAI DA HUA!!!!!

Polecane posty

Gość wiwi_19
na jednej stronie niby po chińsku a na drugiej jakby po rosyjsku

Gość wiwi_19
nie wspomne o zawartości tabletki nie jest biała!!!!!

Gość loxie8987
annnaa21: porównując to wszystko, czego się w swoim życiu nałykałam to SIBUTAL, biorę już ponad miesiąc i mam efekty... takie same jak po meridi... wiec jeśli mam być szczera, to lepiej wydać te trochę więcej kasy, a mieć efekty... ja mam sibutal 15mg, firmy: grace to jakieś sprowadzane i z ameryki, i z czech... ale grunt że działają! bo z meizitangiem to różnie bywa ;/

Gość lidijja
Ja dostałam oryginał jestem po 8 dniach kuracji, czuje się jak nie powiem po czym, strasznie chce mi sie spać.... o 17-16 godzinie już wysiadaja mi akumulatory... Przez 6 dni nic nie mogłam jeść, dopiero od wczoraj ... Zjadłam mały obiad.... i przed chwilą też sobie zjadłam... 4 kg. mniej.. niby, ale to chyba tylko przez to ze nic nie jadłam tyyle czasu, tyyklo woda i sucharek rano.... NIe wiem co bedzie dalej... ale od początku mam oczy jak 5-złotówki... :)

Gość nowahuta
Sibutramina działa cuda ale zle stosowana niesamowicie niszczy organizm. Co do dostępności to bardzo ciężko,wycofali to z aptek,popytaj o "stary venom" w sklepach z odzywakmi ew allegro ale bd bardzo ciężko,a jeżeli już coś się trafi to przygotuj sie na wydatek 300-1000zł.

Gość miŚpastelowy
Ej...... a wiecie co... Ja biorę Lide tydzień i żadnych uderzeń gorąca myśle że nie chce mi sie wcale jeść mniej ale może to głupie ale... Przed kuracją spać bym szła o 18 wstawała o 12 w południe zdenerwoana jakaś taka byłam cały czas zimno... A teraz wstaję o 6 kładę się o 22 nie jest mi zimno i mam świetny humor... To muszą być te tabletki bo nic innego w swoim życiu nie mieniam ...!!! Czy ktoś miał tak?

Witam:) Od wczoraj łykam kapsułki Li Da daidaihua... Przewertowałam forum i w końcu się pogubiłam... Nie wiem czy mam orginalny preparat czy podróbkę? Jeśli macie wiedzę na ten temat to pomóżcie. Na moim opakowaniu jest pani zasłonięta gazetką;). Opkowanie jest seledynowe, matowe, opalizujące. W górnym rogu jest jakiś hologram. Na opakowaniu pisze po angielsku( lek zakupiony w Anglii). Tylko na blistrach pisze w kilku językach że to preparat na odchudzanie. Blistry są turkusowe ze srebbrnym środkiem. Kapsułki są zielono- seledynowo-żołte jak dla mnie. W środku nie wiem co jest bo nie zaglądałam. Wiem że to syf ale jeśli mam go łykać to niech choć będzie oryginalny. Na razie nie czuję nic, nawet głód jest tak samo silny jak zawsze. Przy drógiej tabletce może nie ma się co jeszcze dopatrywać skutków...

Hej:) Jestem dopiero na trzecim dniu z LiDą. Jak dotąd chyba nic się nie dzieje. Na wadze mam 80 dkg mniej ale i bez tabletek można tyle spaść bez jedzenia kolacji. Ponawiam swoją prośbę o potwierdzenie oryginalności środka. Dziś zaglądnełam do kapsułki- proszek w środku jest beżowy i strasznie niesmaczny. Nie mogłam zidentyfikować zapachu... Tylu z Was zażywało ten preparat z dobrym skutiem- napewno potraficie powiedzieć jak wygląda prawdziwy środek...

Gość Lidka2011
Tak jak pisałam wcześniej te w srebrno niebieskim opakowaniu( chodzi mi o folię) są oryginalne. Zewnętrzne opakowania sa zazwyczaj takie same jak oryginalne.

Lidka, dzięki za odpowiedź :) Nie wiem jak to jest z tymi objawami ale nic niepokojacego nie czuję. Albo dobrze toleruje tablety albo jeszcze za wcześnie na jakieś dolegliwości. Mogę jedynie powiedzieć że faktcznie apetyt jest zerowy, a jak już się pojawi głód to można go spokojnie zaspokoić szklanką wody. Wczoraj zjadłam tylko dwie kanapki za cały dzień... Powiedzcie jak to z Wami jest albo było...:)

Szkoda że nikt sie nie odzywa- zaprzestaliście kuracji!? Dobrze było by sie powymieniać doświadczeniami... Pewnie odezwie się znowu ktoś potrzebujący informacji... Ciekawe czy poza Lidką ktoś odpowie?

Gość wiwi_19
TABLETKI MNIE NIC NIE DAJĄ

Gość wiwi_19
NA początku a i owszem szybkie bicie serca szybka mowa mało koncentracji brak łaknienia utrata wagi z 75.4 na 72.3 i co teraz a nic wszystko wróciło do normy dodam że zmieniłam tabletki z tych co na opakowaniu pisało po rosyjsku na te z kwitkami

Gość ldjdj
dupa... łykam to gówno od 4 miesięcy i dupa... 6kg schudłam i dupa... ;/ nie działa!

Gość Lidka2011
Moje zadzierające się skórki stają się uciążliwe, nie dość że bardzo nieestetycznie wyglądają to jeszcze bolą bo mam rany aż do krwi:( Oprócz tego zaczęły się problemy z cerą. I rozregulował mi się cykl, ale idę w tym tygodniu do lekarza więc dowiem się czy to może mieć jakiś związek z tabletkami. Ale waga cały czas w dół:( Chciałam założyć ostatnio krótkie spodenki które kupiłam w zeszłym roku ale "niestety" nie mogłam bo po prostu ze mnie spadły:) Bździągwa a jak u Ciebie? Efekty? Skutki uboczne? Inne uwagi?

Gość asfucdyikahvfgh
Nie wiem dlaczego, mi sie po tyc tabletkach che spac.... ale strasznie... Fakt faktem nie biore ich regularnie bo po 5 dniiach brania rano byłam cieniem człowieka... także wole sobie brać co 3 dni a w międzyczasie ćwiczę ak mnie najdzie :) 5 kg w dół i to nawet po obiedzie sytym się juz utrzymuje także jak sobie zrobie jeszcze raz dość mocną kurację tygodniową miejmy nadzieje że kolejne 5 poleci :) Ale samopoczucie i ogólne wycieńczenie organizmu jest straszne :/ i to jest wadą tego preparatu.... No i te źrenice . . .

Gość ferggie
dalej wpierdalajcie wszystko co napotkacie w lodowce i nie tylko! zasady zdrowego zywienia i nic wiecej! zadne tabletki na dluzsza mete wam nie pomoga jak nadal bedziecie robic podstawowe bledy!

Gość Lidka2011
Ferrgie, jestem prawie pewna że masz bardzo szczupłą sylwetkę, nie masz skłonności do tycia i bez większego trudu przychodzi Ci zrzucenie paru kilogramów, więc nie wypowiadaj się w kwestiach o których nie masz pojęcia i które Cię nie dotyczą, A takie tabletki mogą pomóc w zmianie nawyków żywieniowych na lepsze. Eliminują poczucie głodu więc można zacząć odżywiać się właściwie i z czasem zmniejszać dawkę tabletek, brać co kilka dni a w końcu całkowicie je odstawić, a nawyki po dłuższym czasie powinny zostać.

Gość ja slimexie 15
Szukam kogosc kto bral slimex .zeby opisal jak chudl i skutki uboczne mam 30 kg do zrzucenia

Dziś mam 8 dzień zażywania preparatu... Jestem juz prawie trzy kg lżejsza. Wydaje mi się że przez pierwsze dni waga tylko leciutko się cofała za to teraz spada coraz więcej. Nadal dużo piję, potrafie wlać w siebie ponad trzy litry wody!!! Zjadam jakieś małe conieco i tyle mi wystarcza. Poza ogromnym pragnieniem nie mam innych dolegliwości związanych z tabletkami. Trochę się wystraszyłam kłopotów odroczonych w czasie- mam nadzieję że jednak nic mi nie będzie. Rano założyłąm bez problemu świerzo prane dżinsy :) Ale było radości jak nie musiałam się do nich upychać ;)

Gość ania19870521
witam ,kupilam orginalna lide polecila mi kolezanka pan ktory mi ja sprzedawal mowil ze skutkow ubocznych nie ma ,jednak po miesiacu wypadalo by zrobic przerwe... po zjedzeniu sniadania wzielam pierwsza tabletke ,pomyslalam ze lepiej bedzie na pelny żołądek, bezpieczniej.... wszystko bylo ok...do godziny 10- zaczelam odczuwac silny skurcz w nodze,ok14 zaobserwowalam dretwienie twarzy i uciekajacy kacik ust(czesty stan przed udarem) pomyslalam ze to ze zmeczenia albo nerwow,gdyby nie to ze zmierzylam cisnienie i okazalo sie ze mam bardzo wysokie, puls tez byly chwile ze myslalam ze strace przytomnosc jeszcze ta odretwiala twarz tragedia, pojechalam do szpitala a musze przyznac ze nie latwo mnie wyciagnac do jakiegokolwiek lekarza cisnienie nadal bylo bardzo wysokie ....dopiero na drugi dzien poczulam sie lepiej ...... dziewczyny wiem ze nie jest latwo zaufac w takie wpisy jak sie chce odchudzic tez wczesniej czytalam wpisy a jednak sie zdecydowalam ... przyznam ze wczesniej stosowalam meridie 15 i bylo oki po meridii 10 tragedia mimo iz slabsza i egipski odpowiednik sibotrim ale nigdy nie mialam takiego stracha jak przy tym chinskim gównie

Witam odwiedzających:) U mnie 11 dzień i 2,7 kg w dół... Chyba tabletki tracą skuteczność- w pierwszych dniach nie maiałam wcale apetytu. Pojawiał się pod wieczór. Teraz głód odzywa się już koło połódnia. Zjadam niewiele. Poczekam aż osiągne upragnioną wagę i odstawię tabletki. Brakuje mi ok 2 kg. Aniu, każda z nas zdaje sobie sprawę z grożących powikłań ale wiesz jak to jest... Ja jak dotąd nie nażekam na nic, nawet niemam już takiego pragnienia. Trzeba mieć zdrowy rozsądek tak jak Ty i wywalić je do kosza kiedy dzieje się źle.

Mi tez sie wydawalo ze Tabsy niedzialaja juz bylam glodna waga stala ale na szczescie nieprzestalam ich lykac i wszysko wrocilo do normy waga spada.Tylko ja Lidy niebiore ale Meizi

Biorę LIde i jestem zadowolony.Co prawda pierwsze 2 tyg myślałem, ze cos nie dobrego ze mna sie dzieje, ale to pewnie tylko dlatego ze nie uzywam używek, typu kawa, alkohol i papierosy.Kazdy srodek , ktory w jakims stopniu ma działać pobudzająco na mne,to dziala podwójnie.Druga sprawa to, ze na początku mialem jakieś felerne te tablketki, a teraz mam z dobrego źródła.Najważniejsze jest to ze schudlem 14 klio w ciagu 3 miesięcy.Bralem na początku codziennie po jednej, a teraz co 3-4 dzien. Czuje sie normalnie po za tym , ze nie mam ochoty na jedzienie tak jak kiedys, a najlepsze ze nie mogę patrzeć na słodycze,bo to byl moj problem potężny...WIec na kazdego pewnie dziala inaczej . Pozdrawiam

Hej :) Mnie pozostało do końca 12 kapsułek. Nadal nie odczówam żadnych dolegliwości. Martwi mnie tylko że znów zaczynam walczyć z głodem i to tym wieczornym:( Do tej pory schudłam 4 kg. Jestem przed okresem i zaczynam nabierać wody... Zobaczymy co będzie PO a raczej ile będzie na wadze.

LiDa którą pokazałaś wydaje się być prawdziwa- przynajmniej moja tak wygląda ;) Nie znacie jakiegoś specyfiku na celulit bądź ujędrnienie skóry- oczywiście taki do łykania ;)? Matko, ostatnio jade po całości- nie przykładam się nic... Tak łatwo jest coś połknąć i po sprawie. Wcale nie mam ochoty pracować nad wagą, kondycją skóry, cery.... Leń, leń, leń... Brzydki leń :(

Gość Pan X
Powiem Wam Panie jedno. Najlepszym rozwiązaniem jest mniej jeść i więcej ćwiczyć ! Brak ruchu i tzw "płaszczenie dupy" to najgorszy sposób na odchudzanie ! Żadne leki, które pozwalają na tzw schudnięcie bez ruchu NIE SĄ BEZPIECZNE ! Niszczą organizm, a nawet potrafią totalnie zmienić proporcje hormonów w organiźmie ! Potem się dziwić, czemu dzieci rodzą się upośledzone lub z wadami ... Pracowałem w sklepie z odżywkami i suplementami, wiec wiem co jecie ...

Gość wirika
Meizitang działa na pewno, wiem po sobie. Czerwony, pomimo że mocniejszy, o wiele gorszy- bynajmniej jak dla mnie. Pisze, bo chciałam Wam powiedzieć żebyście nie pili wódki w trakcie "kuracji" i zdecydowanie... palili czegokolwiek..noo... mocniejszego! Jest KATASTROFA!! aaaa i podobno te zielono szare to oryginał, a ja miałam przeźroczyste i były zajebiste :D schudłam 10 kg w miesiąc :D

Ja Li Dę dość często mieszałam z alkoholem- piwem lub winem... Nie miałam z tego powodu żadnego gorszego samopoczucia. Oczywiście nie poecam takiech mieszanek- każdy z nas jest inny, inaczej reaguje na lek a jeszcze inaczej na mieszanie go z alko... Ja jak narazie 4 kg spadku. Do końca mam ok 6 tabletek. Zastanawiam się co będzie jak wszystkie spożytkuje... Chyba juz dziś muszę się nastawić na tor "ostrożnej i rozważnej" konsumpcji.