Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslaca

UWAGA NA TABLETKI MEIZITANG I LIDA DAI DA HUA!!!!!

Polecane posty

Gość jolanta s.
vita.slim@yahoo.com Mają duży wybór i odpowiedzą na wszystkie pytania. Polecam

witam dziewczyny i czekoladke11 witam bo widze ze cały czas jest na forum i walczy z kilogramami jakos dawno mnie tu nie było ale chyba czas sie znowu troche odchudzic. chociaz po ostatnich wydarzeniach w moim zyciu nie wiem czy powinnam!!! ale pytanie do czekoladki11 bo ja pamietam ze kupiłas od pani lidowiczki (zreszta tak jak ja) i z pierwszego opakowania byłas zadowolona ( ja nie byłam ) z drugiego juz nie a teraz od kogo zamówiłaś i czy jestes zadowolona??? pozdrawiam!!!!

Gość deneris
Ja nie wiem czy Pani martynkax26 jeszcze działa, bo nie odpowiada na wiadomości e-mail.

Gość IskierkaPomorskie
Lidowiczka czy Masz jeszcze Lide? Prosze o kontakt splittgerber@wp.pl

Gość czekoladka11
witam ja juz nie wiem od kogo zamowic lidowiczka zniknęła od Pani Martyny zamowiłam ale nie doszły i jak narazie to mam doła:(((

no właśnie skąd zamawiać?

Gość deneris
Ja też już nie wiem skąd wykombinować :/

Gość czekoladka11
zamawiałyscie od malgos191919@wp.pl bo reklamuje lide ale niewiem boje sie znowu kupc podróbke jak macie sprawdzone zródło to podzielcie sie z nami .

Gość czekoladka11
na stronie ogłaszamy 24 jest pare ogłoszen czy zamawiał ktos z tej strony/

zamawiałam na meizitang.abc24.pl. Czy oryginał? nie wiem , bo to pierwsze opakowanie, ale wg opisu z forum to wygląda ok. Po miesiącu schudłam 6 kg i miałam wszystkie objawy objawy uboczne. Jeśłi chodzi o kontakt, to super, sms powiadamiają o wysyłce towaru M otrzymała po 24 godz od zamówienia.

Gość martynkax26@onet.pl
POSIADAM STARA WERSJE LEKU LIDA ZAPRASZAM WWW.LIDA-INNE.WIZYTOWKA.PL

Gość deneris
No właśnie Pani Martynko pisałyśmy, że nie odpowiada Pani na mejle..

Gość i.k.
witam, właśnie P.Martyna raz odpisze a raz nie. Czy ktoś już kupował u P.Martyny Lidy? Czy ma oryginał czy też podróby? Teraz bardzo ciężko znaleźć Lidy oryginalne. Kiedyś brałam Lide i schudłam 7 kg, ale niemam już kontaktu z tym sprzedawcą. I kupiłam od jednej Pani, ktora mówiła że są 100 % orginal. ale już prawie skończyłam opakowanie i nic ! zadnych efektów!

Witam! zakupiłam tabletki meizi zielony u pani barbary! dzisiaj wzięłam drugą tabletkę i powiem że jak narazie to mam taką suchość w ustach że bez wody ani rusz! zobaczymy jak będzie dalej bo narazie to mam identyczne objawy jak po zelixie! też się zdziwiłam że na opakowaniu oprócz znaczków chińskich są jakieś ruskie no ale pierwszy raz zamawiałam te tabletki wcześniej brałam lide, i meizitang gel i żadnych efektów więc pewnie na podróby trafiłam albo na mnie po prostu nie działały! mam nadzieję że te będą ok!

Gość izula.
witam Was dziewczyny czy któraś z Was zamawiała LIDE u Martynkax26@onet.pl ? można jej zaufać? Ja chcę u niej zamówić ale jeszcze się zastanawiam, więc proszę o opinie. pozdr

Gość i.k.
Ja właśnie pierwszy raz zamówiłam u Pani Martyny i czekam na przesyłke.

Gość paulinka2903
Cześć dziewczyny jestem zainteresowana zakupem M czerwonego ale nie wiem od kogo kupić , czekam na sprawdzone źródła :) Pozdrawiam

Witam ja kupiłam lidę z tej strony:http://meizitang-lida.wizytowka.pl/ Mam 27 lat ,waga (94 lub 91 kg) wzrost 159 cm.Dlatego napisałam waga 94 lub 91 bo prawdopodobnie mam zepsutą wagę w domu,która dodaje 3 kg.byłam z psem u weterynarza w piątek i pokazało mi wagę 91 a w domu wciąż 94,ale męzowi też dodała więc sie pewnie nasza zepsuła,wiec nie wiem czy ja ważyłam 94 i schudłam po lidzie te 3 kg,czy jak.. już nie wiem ..Dzisiaj wzięłam 5 tabletke i powiem tak. Na początku nie czułam nic przez 3 dni ,może delikatnie mi było nie dobrze, miałam ochote coś zjesc ale takie dziwne uczucie nie czułam ogromnego głodu,burczenia w brzuchu tylko jakby móżg mówił ze chce jeść a żołądek że nie..Zrobiłam dzień przerwy w sobotę bo szłam na imprezę i chciałam wypić i jak wzięłam już tabletkę w niedziele poczułam różnice z apetytem. Jest mniejszy i to dużo, nie odczuwa się typowego ssania z żołądka tylko uczucie mdłości.Tak jak piszecie czuje zimno najgorzej w stopy i ręce.Ja jestem na diecie niskowęglowodanowej(mam PCOS), taką podjęłam decyzje może nie jest mądra bo nie można robić diety przy lidzie, ale jem codziennie gotowane mięso , zupę biorę magnez plus vitaminer.Zdarzyło mi się wczoraj że miałam lekkie zawroty głowy,ale to pewnie z głodu bo wyjechałam na działkę po malutkim obiedzie,bo sama sie zszokowałam ze nie mogłam dojeść miseczki zupy.Wróciłam ok 20.30 dopiero dokończyłam te parę łyżek zupy. Minusem jak w moim przypadku jest to że osłabia działanie leków na astmę oskrzelową(biorę dyski i tabletki a czuję sie jakbym nic nie brała).Nie wiem ile jeszcze dam rade z tą astmą bo-źle sie czuję,ale ja muszę schudnąć-to ostatnia moja deska ratunku.

Gość i.k.
Tynka 27 , jesli masz takie objawy ,to masz oryginał. tabletki tak działają że przez pierwsze dni tak od 3 do 5 nic się nie dzieję. Ja z koleżanką przetestowałam przez 4 lata Lidy trafiały się podróby i oryginał, oczywiście brałam z przerwami .

i.k dziękuje że napisałaś:) a powiedz mi jak testowałaś lidę to ile schudłaś na miesiąc? czy miałaś wtedy jakaś dietę lub uprawiałaś jakiś sport? Ja zrobiłam sie bardzo płaczliwa(jak nigdy) zawsze miałam charakter wybuchowy,łatwo było mnie wyprowadzić z równowagi (wspomniałam że mam pcos więc to zasługa hormonów) ale teraz jak sie zdenerwuje to tylko moment i zaraz zachciewa mi sie płakać i płacze..W ogóle zauważyłam że jestem bardzo smutna(mąż też co chwile pyta co sie dzieję,i prosi o uśmiech),są dni że jest lepiej a są dni że poprostu żyć sie nie chce.. Mam nadzieje że jak waga choć trochę spadnie to humor mi sie poprawi,bo na swoje ciało patrzeć nie mogę,ja już próbowałam wszelakich diet i nic to nie pomagało., bo dietetycy ustalali jakieś dziwne diety,lub jedna pani dietetyk dała mi kiedyś dietę 800 kcal- tak więc razem z dieta chodziłam na siłkę i schudłam 12 kg w miesiąc,ale po miesiącu nie dałam już rady jeść np. na śniadanie listek sałaty,ćwiartkę pomidorka i szklankę mleka tak więc wrócił efekt jojo z nadwyżką..Nie ukrywam że większość diet wymaga nakładu finansowego,zdrowego jedzenia,ale jeśli przychodzi koniec miesiąca ledwo starcza na chleb to jak ma się wtedy utrzymać taką dietę i kupować drogie rzeczy wedle diety??? nie realne,tak więc niektórym osobą łatwo mówić ze wystarczy sport i zmiana żywienia-- nie wszyscy się obżerają i z tego powodu tyją!!nie można wszystkich mierzyć jedną miarą!!! są różne choroby,które np. branie kortykosteroidów(astma) lub ciężkich hormonów w tym gonadotropin lub też innych leków utrudnia zrzucanie wagi w stopniu naprawdę ogromnym! Tak więc wszelkie nadzieje pokładam w lidzie :D Bo po głębszym zastanowieniu to nie wiem co bardziej szkodzi mojemu zdrowiu i życiu-lida o do końca nie znanym składzie czy może moja otyłość? Mam jeszcze pytanie, może Ty i.k wiesz lub inne dziewczyny,czy jeśli mam tak ogromną otyłość ( 159 wzrost,powiedzmy 94 kg waga) czy np. jeśli lida po miesiącu mi nic nie da, to czy kwalifikuję się do leczenia farmakologicznego? tzn żeby jakiś lekarz nie dawał mi diet tylko tabletki które pomogą zrzucić kilogramy chociaż do 70 kg, a resztę może uda się sportem i dietą? Jaki to miałby być lekarz? bardzo proszę o odpowiedź. dzięki :)

Gość Martynkax26@onet.pl
Witam dziewczyny. Nie odpisywalam na maile gdyz byłam na urlopie i czekałam na dostawę Lida i innych. Teraz już jest ok można bez problemu zamawiać. Śpieszcie się dziewczyny bo produkcja tabletek ma zostać pomału zamknięta i ciężko dostać oryginały ale zapraszam do mnie ja posiadam www.lida-inne.wizytowka.pl

Gość malgosia_bzz
Tynka ja tez kupowałam z tej strony co ty :) schudłam w trzy miesiace na Lidzie 18 kg :) :) :) z poaczątku u mnie wyglądało wszystko bardzo podobnie. Jeszcze oprócz Twoich dolegliwosci miałam kłopoty z zasypianiem chyba przez 2 tygodnie :) - chodziłam taka niedospana :) ale coś za coś :) - powodzenia!!!

Gość i.k.
Tynka 27 , sorki że troche zeszło z odpowiedzią,schudłam bardzo jak dla mnie. Mam wzrost 161 i przed Lidą miałam wagę 55 kg schudłam do 48 kg.duzo piłam wody ale i ćwiczyłam. Wiesz tynka, ja mam swoje lata ,dwoje dzieci: jedno-22 drugie-15 i ćwicze fitnes już 17 lat. Byłam na różnych dietach sportowych , musiałam porzeźbic się, odtłuścić się i td. i po Lidzie najlepiej po tej orginalnej oczywiście. Byłam tak porzeźbiona że wcześniejsze diety, kontrola wagi i td. to przepaść. A tak to już jest żeby dobrze wyglądać i żeby ciało było jędrne to żadne kosmetyki i operacje plastyczne nie pomogą, oczywiście że jakieś kremy na cellulit czy coś w tym rodzaju jako "dodatek" mogą pomóc ale ćwiczyć trzeba nawet dla zdrowia. Czasami sobie właśnie biorę Lidy, jak to u mnie , to zawsze po zimie mam pare kg na + . Więc od wiosny zaczynam brać oczywiscie z przerwami od 2 do 3 tyg. Trzeba do wszystkiego podchodzić rozsądnie, jesli już bierzesz jakieś tabsy na odchudzanie to wiadomo że to chemia, podczas tego brać witaminy ,no i niebrać bez opamiętania. Taki chyba los mają kobiety, jak nie diety, to tabletki, to dzieci, to to mąż. I tak w koło, szał ciał !

Gość i.k.
malgosia_bzz, czy ty zamawiałaś z tej strony : http://meizitang-lida.wizytowka.pl/ ? i jak kupowałaś dzwoniłaś czy przez e-mail ? i czy długo czekać trzeba na przesyłkę? jeśli możesz to odpisz,oki?

Gość małgosia_bzz
i.k. a wiec : Tak zamawiałam z tej strony www.meizitang-lida.wizytowka.pl - 3 kuracje. Zawsze dzwonie - to fajna babeczka w sumie ona doradziła mi który preparat wziąść i wytłumaczyła wszystko jak dziecku :) bo miałam duzo pytań i obaw :). Duzo sie naczytalam złych opinii na temat tych preparatów, podróbek itp. Paczki dostawałam zawsze w ciagu 2 dni. Jutro też do niej zadzwonie bo nie wiem czy mam wziasc ta 4 kuracje i stosowac co drugi dzien w celu podtrzymania wagi. Bo chudsza juz nie musze byc :) taka waga mi odpowiada :) . Byle nie wieksza :)

Gość i.k.
Dziękuję ci małgosia_bzz, faktycznie dużo podróbek sama nieraz miałam. Jutro dzwonie i zamawiam .

ok dzięki dziewczyny za odpowiedź. Ponawiam pytanie- czy jest tu ktoś na forum,kto miał podobną wagę do mojej i zrzucił kilogramy? jeśli tak to w jaki sposób? lida,mezitang? czy coś innego? w jakim czasie? Również ponawiam pytanie odnośnie lekarza i leczenia farmakologicznego- może ktoś wie czy mogę do takiego sie zgłosic i czy mi przepisze leki? jak tak to do jakiego?Rodzinnego? pozdrawiam

ok dzięki dziewczyny za odpowiedź. Ponawiam pytanie- czy jest tu ktoś na forum,kto miał podobną wagę do mojej i zrzucił kilogramy? jeśli tak to w jaki sposób? lida,mezitang? czy coś innego? w jakim czasie? Również ponawiam pytanie odnośnie lekarza i leczenia farmakologicznego- może ktoś wie czy mogę do takiego sie zgłosic i czy mi przepisze leki? jak tak to do jakiego?Rodzinnego? pozdrawiam