Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslaca

UWAGA NA TABLETKI MEIZITANG I LIDA DAI DA HUA!!!!!

Polecane posty

Gość Mario31
W internetowym sklepie z suplentami diety:):)

Gość anya rybyyk
wspolczuje wam zeby katowac sie czyms takim. ale jesli juz jestescie zdesperowani zeby brac to swinstwo to zycze aby nie zabilo was to gowno i nie dalo strasznych skutkow ubocznych, zwlaszcza jak macie dzieci. a i polecam mierzenie cisnienia i wykonywanie systematycznych badan podczas zażywania tego gowna. pamietajcie ze wasz wyglad to wasza sprawa, mozecie chudnac nawet i wiele miesiecy badz lat ale miec pewnosc ze wasze zdrowie na tym nie ucierpi i nie zostawicie swoich dzieci samych. ja mam 6kg to stracenia(54 kg waze obecnie, 48 chce wazyc) i tez mialam mysli po przykrych tekstach babki mojego chlopaka, aby zazywac to scierwo ale sie powstrzymalam- nie bede dla starej wiedzmy tracic zdrowia i zdychac na raka czy serce. trace wage stopniowo i powoli ale zdrowo. rozumiem natomiast ze sa tu osoby ktore maja duuuzo wiecej do zrzucenia dlatego jestem tez w stanie zrozumiec to iz postanowiliscie wspomagac sie tym gownem bo to pragnienie bycia szczuplym jest silniejsze niz zdrowy rozsadek. dlatego zycze zdrowia i wytrwalosci a przede wszystkim madrosci i przy niepokojacych objawach odstawieniu tego gowna dla osob ktore nas kochaja a ktore moga stracic przez to dziadostwo.

Gość martynus
Witam Ja jestem po dwóch kuracjach Lidą. Efekty były takie jakie zakładałam przed. Zanim się zdecydowałam na tabsy poczytałam wszelkie dostępne info na ten temat. Byłam świadoma mogącego zaistnieć ryzyka. Jestem osobą dorosłą więc gdyby tylko pojawiło się coś nieokojącego zaprzestała bym kuracji. Moim zdaniem ten środek jest dla osób które potrafią przestać jeśli czują się źle pod jgo wpływem. Rozumiem chęć utraty wagi ale nie za wszelką cenę... Jeśli jesteś rozważny i szanujesz swoje zdrowie to możesz spróbować. Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć że im większy naddatek wagowy tym szybsza utrata. No i z każdym kolejnym razem waga spada wolniej- to tylko moje spostrzeżenia więc u Was może być inaczej. Moje "źródełko" wyschło a miałam sprawdzony środek więc muszę poszukać innej drogi. Ps. Mario, napisz jak wygladaja koszty zakupu, przesylki ... odezwij sie na gg 6743965.

Witam, dzisiaj trafiłam na to forum, troche juz poczytałam na temat tabletek. Czy możecie się podzielić z kąd je zamawiacie?? i jak dokładnie wygladaja originalne??

Gość martynus
Ja miałam zamawiane z Anglii. Tabletka powinna być zielono- żółtozielona( nie wiem jak okeślić ten kolor). W środku proszek podobny kolorem do kawy capucino. Na opakowaniu hologram a w środku coś na styl kwiatkai. Podróbki mają coś podobnego do węża. Na opakowaniu pani zasłonięta gazetką, opakowanie opalizujące, część pudełka śliska, część o chropowatej fakturze. Na tej Lidzie spadłam 6 kg. Jest tu kilku sprowadzających więc możesz napisać i popytać.

Gość martynus
Zapomniałam dodać iż faktycznie przy zamówieniu dołączony jest rachunek :). Myślę że nie dałam się naciąć.

Gość karolinkakarolinkakarolinka
Witam serdecznie, Po ilu dniach można pić alkohol po stosowaniu lidy? Pozdrawiam, Karola

Gość xkarolinx
Czesc dziewczyny :) Pare dni temu kupilam Lida. 1szego dnia faktycznie czulam sie lekko "nacpana"( brak apetytu, nadpobudliwosc, suchosc w ustach, bez sennosc) 2go juz normalnie jadlam bo maialm duzy apetyt, suchosc w ustach i bezsennosc, 3 go bark bezsennosci i apetyt mam normalny chce mi sie ciagle jesc. Nie wiem jak wygladaja orginalne tabletki? Czy ktos moze mi napisac jak wygladaja jego orginalne tabletki? Moje jedna strona jest chropowata druga sliska, na tej chropowatej stronie po prawej stronie u gory jest maly hologram jest na nim jakis lew, kawalek slonca a w sloncu jakby waz.. Bardzo prosze o namiar albo niech sie ktos wypowie jak jego tabletki wygladaja ORGINALNE! dzieki wielkie

Gość martynus
Kilka postów wyżej opisałam tabletki które kiedyś zażywałam. Z tym lwem bądź smokiem to chyba lewizna jest. Poszukam namiarów na miejsce gdzie zakupiłam - ja otrzymałam na maila zdjęcia opakowania, blistrów itd...

Gość martynus
Ja zamawiałam z tego miejsca a raczej pod tym nr gg 42951463 ;)

witam, zakupiłam 2 opakowania meizitangu czerwonego od zielarnia_24h (155zł/1opak.), jedno skończyłam, drugie mi zostało i chętnie odsprzedam za 100 zł. kontakt na maila: red90head@o2.pl pozdrawiam

Gość xkarolinx
MARTYNUS Czy Twoje tabletki byly orginalne myslisz? Jakie mialas dolegliwosci i ile schudlas? I jak dokladnie wygladaly ? Wczoraj bylam na fitness to ledwie wytrzymalam 30 min .. skurcza, bolaly mnie kosci, i bylam cala spocona jakbym jezdzilam caly dzien rowerem .. Dziewczyny dajcie namiar na orginalna lide albo mezitang czerwony. Jestem po ciazy przy ktorej przybylo mi 18kg zostalo mi jeszcze 8 kg zeby zgubic.. Pozdrawiam

Gość martynus
xkarolinkx Kilka postów wcześniej pisałam jak wyglądały te które miałam. Jestem pewna że były oryginalne bo schudłam na nich 6 kg. Nie miałam jakiś większych dolegliwości- suchość w ustach i na początku takie dziwne "szumienie" w głowie- jak by po piwie ;). Nie miałam problemów z sercem ani bezsennością. Piłam przy tym masę kawy i mieszałam z alkoholem- mnie to nie szkodziło. Apetyt wyzerował się niemal całkowicie. Po jakimś czasie wzrósł ale dało się wytrzymać- jeść przecież trzeba. Wyżej podałam również nr gg do osoby od której zamawiałam.

Gość Geneza777@interia.pl
Mam dobry namiar na sprzedawcę starych wersji suplementow takich jak Lida, wszystkie rodzaje meizitangu wszystko tanio. Wysyłka za pobraniem lub ze spr zawartosci. bardzo polecam. Geneza777@interia.pl

Gość xkarolinx
MARTYNUS Pisalam na ten numer gg co podalas ale nikt nie odpowiada ... Czy ktos moze mi podac jakis namiar na orginalne tabletki Lida ??

Gość Geneza777@interia.pl
Xkarolinx może ja mogę pomoc z Lida napisz do mnie na maila geneza777@interia.pl

Gość sadi24
Hej dziewczyny!Ja też zamierzam odchudzać się Lidą.Koleżanka ma mi załatwić pod koniec tygodnia,sama schudła 6kg więc mam nadzieję że na mnie też podziała.Będę pisać jak mi idzie.Pozdrawiam wszystkie forumowiczki :)

witam, wczoraj doszła do mnie zamówiona na necie LIDA. wzięłam jedną kapsułkę, dziś druga porcja. Narazie nie czuję niczego dziwnego, nawet się własnie raczę kawą bo chce mi się spać. Będę pisać jak na mnie działa. Po ilu dniach odczuwałyście pierwszy efekt?

Gość sadi24
Ta moja koleżanka mówiła że przez pierwsze dni właśnie strasznie chciało jej się spać.Zasypiała w pracy na stojąco,ale przeszło jej.A teraz wydaje mi się że jest nawet nad pobudliwa :)

Gość sadi24
HEJ dziewczyny trochę się obawiałam tego specyfiku bo naczytałam się opinii negatywnych ale znalazłam ciekawy wpis na innym forum:) Cytuję: "Witam serdecznie, zainteresował mnie bardzo Twój post. Otóź z zawodu jestem chemiczką, przebadałam ten niesamowity specyfik (LI DA) i co się okazało?? Pewnie zaskoczę kilka osób. Substancje zawarte w tym preparacie w ilości 300mg/dobę nie są szkodliwe dla organizmu. Stosowane są w amerykańskich szpitalach dla ludzi cierpiących na nadwagę, ludzi dla których tylko farmakologia jest wyjściem. Jeśli chodzi o skutki uboczne jak suchość czy kołotanie serca, dla ludzi o niskim bądź normalnym ciśnieniu są to objawy normalne po max 10 dniach powinny ustąpić (pod warunkiem, że pacjent cieszy się ogólnym zdrowiem.....badania podstawowe wskazane). Wracając do suchości w ustach jest to normalny objaw, bowiem organizm domaga się płynów. W innym przypadku pacjent nie wypijałby zalecanej dawki płynów. Sama zażywam ten specyfik co drugi dzień, piję ok 3 litrów wody niegazowanej dziennie, zażywam komplet witamin + tydzień przed, w trakcie i tydzień po miesiączce magnez. Dobrze się czuję, wyniki mam w normie, włosy nie wypadają , paznokcie piękne, chudnę niewiele, lecz systematycznie. Nie ważę się, to nie zdaje rezultatu, bo to nie o wagę chodzi. Płyny, płyny i jeszcze raz płyny powodują lekkość ciała , a im wiecej pijesz tym mniejszą masz wagę. Swoje gabaryty mierzę metrówką, bądź spodniami, w które nie wchodziłam, brakuje mi 3 cm do zapięcia. Pozdrawiam przeciwników LI DA:

Gość martynus
xkarolinkx sprobuj jeszcze raz się odezwać... Może ktoś dopiero wraca z majówki ;) Dziewczyny, nie ma sensu stosować diety na Lidzie!. Przez kilka pierwszych dni nie ma efektu redukcji apetytu... Po jakimś czasie zorientujecie się że nie macie ochoty na jedzenie. Mnie po jakiś kilkunastu dniach apetyt powrócił- byłam głodna jak wilk.Woda naprawdę dużo pomaga. Ja spijałam ponad zgrzewkę na tydzień.Zazwyczaj jadłąm kolację bo to jedyna pora kiedy mogę czerpać przyjemność z jedzenia. Moja rada, jeśli macie ochotę to jedzcie- apetyt będzie malał wraz z zażywaniem środka. Lepiej dostarczać organizmowi małe co nieco. Potem,jak skończycie kuracje, organizm będzie za bardzo "wyposzczony" i każdy kęs będzie się odkładał na wypadek kolejnej przerwy w dostawie energii ;). Myślę też że jeśli komuś na prawdę trudno jest zrzucić kilka kg to może się pokusić o takie rozwiązanie by czuć się dobrze w swym ciele pod warunkiem iż nie odczuwa skutków opisywanych przez niektórych "doświadczonych". Ważne by w pokutę za pójście na łatwiznę przyłożyć się do zdrowej diety i większego wysiłku fizycznego!!!

Gość Xkarolinx
Dziewczyny czy te nizej opisane pudelko lidy jest orginalne? Piszcie prosze !!! Jedna strona jest lekko chropowata matowa na gorze po prawej jest hologram mieniacy się napis dali na hologramie. pod hologramem adres www producenta niżej na środku napis Lida pod spodem dai dai hua jiao nang i napisy chińskie. Na samym dole pudełka chińskie znaki a niżej Kumming dali industry i trade co. Ltd. Obracam pudełko w prawo na cienkim boku pudełka jest instrukcja brania i skład tabletek wszystko w języku chińskim na samym dole kod kreskowy. Obracam pudełko w prawo druga strona pudełka jest opalizujaca odblaskowa kolorami pod światło widać jak by promienie na środku nazwa tabletek ta sama co na pierwszym boku. Obracam kolejny raz w prawo na cienki bok. Na samej górze jest srebrne kółko w środku znak lidy pod spodem napisy po angielsku opis brania dane i adres producenta spod opakowania zawiera datę produkcji i datę ważności na górnej części pudełka są pokazane 3 hologramy i ich opis. Blistry z tab są srebrne w roze. Jest na nich znak lidy napisy po chinsku napis daidai hua jiao nang i 4 fioletowe kropki kapsulka ma na sobie numery znak lidy i znak oryginalnos

Gość Xkarolinx
Dziewczyny czy te nizej opisane pudelko lidy jest orginalne? Piszcie prosze !!! Jedna strona jest lekko chropowata matowa na gorze po prawej jest hologram mieniacy się napis dali na hologramie. pod hologramem adres www producenta niżej na środku napis Lida pod spodem dai dai hua jiao nang i napisy chińskie. Na samym dole pudełka chińskie znaki a niżej Kumming dali industry i trade co. Ltd. Obracam pudełko w prawo na cienkim boku pudełka jest instrukcja brania i skład tabletek wszystko w języku chińskim na samym dole kod kreskowy. Obracam pudełko w prawo druga strona pudełka jest opalizujaca odblaskowa kolorami pod światło widać jak by promienie na środku nazwa tabletek ta sama co na pierwszym boku. Obracam kolejny raz w prawo na cienki bok. Na samej górze jest srebrne kółko w środku znak lidy pod spodem napisy po angielsku opis brania dane i adres producenta spod opakowania zawiera datę produkcji i datę ważności na górnej części pudełka są pokazane 3 hologramy i ich opis. Blistry z tab są srebrne w roze. Jest na nich znak lidy napisy po chinsku napis daidai hua jiao nang i 4 fioletowe kropki kapsulka ma na sobie numery znak lidy i znak oryginalnos

Gość sadi24
Nie stosowała diety.Jadła śniadanie potem tabletka,szła do pracy bo ma drugie zmiany,a kolacji nie chciało jej się robić.Po pierwszym opakowaniu (a brała je z mężem na pół) schudła 6kg.On nic żeby było śmieszniej :). Teraz po miesięcznej przerwie zaczęła drugie,no już nie z takim efektem,ale to pewnie dla tego że już praktycznie niema co zrzucać.

Gość czekoladka11
hej dziewczyny ja jestem po 2 opakowaniach lidy po pierwszym schudłam a po drugim juz mniej i maiałam wazenie ze juz na mnie nie działają sa za slabe zrobiłam sobie 2 tyg przerwy i kolezanka namowiła mnie na meizitang strong silniejsza wersja no i jestem w szoku zaczeły działac zero łaknienia . polecam strone exstrafigura miły Pan zadzwoni i pomoze wybrac tabletki mi własnie polecił strong .dostawa błyskawiczna 2-3 dni .

Gość czekoladka11
zapomniałam napisac jak wyglądają sa w takiej butelce małej zielonej kapsułki sa zielone a niej laserem napisane msv kapsułki sa miekkie jakby zelowe .

Gość xkarolinx
CZEKOLADKA11 Piszesz ze na stronie "extrafigura" jest mily Pan ktory doradzi i ma skurrteczne tabletki . Ale jak wpisuje w google "extrafigura" wyskakuje mi gabinet dietetycznny Eweliny Dolibog.... Moglabys podac dokladna strone:) I czy mozesz opisac swoje opakowanie lidy i kapsulki i ten mezating ? Pozdrawiam