Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslaca

UWAGA NA TABLETKI MEIZITANG I LIDA DAI DA HUA!!!!!

Polecane posty

Gość WSZYSTKIE POSTY DIET321
TAK JAK WYZEJ,CHŁOPAKI PISZA SAMI ZE SOBĄ,ZEBY ZROBIC NAM METLIK,A PAN ALBERT WALLAS CHYBA CHCE ZEBYM NAPRAWDE ZACZEŁA WIECEJ MOWIC I UJAWNIAC DANE diet321... co? Mozemy zaraz sie rozkrecic... i z miejsca lezycie!!

Gość beti123 do iwonki poznan
To ja piszę te złośliwe wpisy

Gość co ???!!!!!!!
To ja piszę spadaj

Gość Adipex.1978
Nie to ja piszę

TAK JAK WYZEJ,CHŁOPAKI PISZA SAMI ZE SOBĄ,ZEBY ZROBIC NAM METLIK,A PAN ALBERT WALLAS CHYBA CHCE ZEBYM NAPRAWDE ZACZEŁA WIECEJ MOWIC I UJAWNIAC DANE diet321... co? Mozemy zaraz sie rozkrecic... i z miejsca lezycie!!

Gość no prosze...
dobre te ziółka

Gość no prosze...
www.lida-inne.wizytowka.pl najlepsze ziółka w Radomiu

Gość www.lida-inne.wizytowka.pl
To ja mówię te rolę

Gość jakkochactotylkocie
ja to miałam pisac poczekaj na swoją kolej

Gość paniwawa
nie małpuj siostry

Gość wkoncu sie odwazylam
to ty jesteś małpa

Gość lidalida@onet.pl
Same jesteście małpy

Gość zyciejestpiekne90
Bo każda kobieta ma wiele twarzy

Gość Ealuna
Ealuna laluna

Gość Sprawiedliwosc Was dopadnie...
Koniec prezentacji.

Gość dieta321 OSZUKUJĄ!!!!!
buhahahaha no ale sie usmiałam!!! Diete raczej bardzo interesuje co piszemy bo Panowie juz zwijaja interes i nie chca by inni sobie swobodnie sprzedawali,podczas gdy Oni musza "NA JAKIS CZAS ODPOSCIC" bo przeciez i tak wróca pod postacia innych maili i telefonow. Dieta123 broni sie jak moze i nawet na innych forach wypisuje,zeby tylko nie stracic klientek... naprawde zenada! A jak wiadomo... tonący brzytwy sie chwyta...

Zapraszam na zakupy na moją stronę . Tylko oryginalne produkty w niskich konkurencyjnych cenach. Gwarancja zwrotu towaru w przypadku wyrycia fałszerstwa preparatu. Promocja Lida w promocyjnej cenie 50zł za opakowanie zapraszam.

Gość zaglada tu jeszcze ktos
Kurcze ale tanio i to na dodatek oryginalne produkty.

Gość Alowi
Sprzedam Adipex Retard 15 mg. Kontakt: alowi@wp.pl

Gość analizaa19
Ja jestem po trzech dniach kuracji u chudnijwoczach@o2.pl i z wagi spadło 1,5 kg, wode pije jak głupia tak mi sucho w buzi ;)) zobaczymy czy dalej będzie tak samo

Dziewczyny ktos sie podszywa pode mnie i robi sobie jaja zapraszam na strone do kupowania oryginla preparatow

Kochani-prosze o pomoc! Kupilam dzis Lide od znajomej, jtora pracuje dla fimry farmaceutycznej(sic!!!) i polecila mi ten hmm "preparat". Zaplacilam 85zl powiedziala, zeby ie naciac sie na podrobki. Czy lek ten jest bezpieczny?? Czy jak pisza zwlaszcza wczesniej niektore osoby, uszkadza watrobe?? Czy lek, skoro zawiera pochodne amfetaminy,powoduje kolatanie serca?? Prosze o pomoc. Musze schudnac 5-7kg na moj slub, ale hmmm nieco sie obawiam.mbede wdzieczna za kazda odpowiedz.

Gość Do OneWish
OneWish wpisz sobie w google "sibutramina" i przeczytaj, co to, po co i jak działa np. na wikipedii czy innej informacyjnej stronie, bo na durnych forach tylko głupoty możesz przeczytać (jak widać po ostatnich postach). Sibutramina jest pochodną amfetaminy, pierwotnie używaną jako lek antydepresyjny. Od kilku lat w wielu państwach zakazana z powodu problemów zdrowotnych (i śmierci ponoć wielu osób, choć ja czytałam tylko o jednej osobie po 50tyk roku życia z chorym sercem, czyli kimś kto absolutnie nie powinien tego zażywać). Nie będę podpisywać się jak działa, w skrócie po prostu spala tłuszcz, u niektórych też zmniejsza łaknienie. Skutków ubocznych natomiast trochę jest (jak przy każdym leku i suplemencie), między innymi sibutramina wysusza śluzówki, więc możesz odczuwać nieprzyjemną suchość w gardle, nosie, pieczenie i suchość gałek ocznych (świetlik się przydaje), zawroty oraz bóle głowy, nadmierną potliwość, zimno/gorąco. Możesz, ale nie musisz. Suchość w gardle (jeśli faktycznie masz kapsułki z sibutraminą) będziesz odczuwać napewno, resztę niekoniecznie. Owszem, może uszkodzić wątrobę oraz nerki, a nawet serce (jak każdy lek, zwłaszcza przeciwbólowe łatwo uszkadzają wątrobę, a nikt się tym nie przejmuje). Możesz się uzależnić (ponownie: jak od wszystkiego), ale wbrew pozorom to wcale nie takie proste. Po miesiącu powinnaś odstawić na miesiąc, ponieważ tyle organizm potrzebuje na usunięcie z siebie chemii, wtedy nie ma mowy o uzależnieniu (tak było na ulotkach wszystkich Meridii, Zelixy i innych zamienników, tylko zauważyłam że większość dziewczyn tę wiedzę pomijały, a potem narzekały). Dopuszczalna dzienna dawka dla człowieka to było (i tu mam sprzeczne info, w jednych badaniach, że 15mg, a w drugich że 20mg), ale nie wiadomo w sumie ile (i czy w ogóle) jest w Lida, Meizitang itp, więc lepiej bierz tylko jedną kapsułkę dziennie.

Gość Biolożżżka
Oryginalne preparaty ze strony wizytówka czy to możliwe? zdażył się cud i coś się zmieniło czy ktoś dalej robi nas w balona........

Gość ORYGINALNE PREPARATY
zapraszam po pewne srodki do mnie mail lidalida@onet.pl

Gość Panna_Paulinka
Wykończyła innych teraz próbuje się dalej reklamować. Kasa kasa i podróby..........

Gość neonkowa
a ja kupilam tabletki ze strony. www.lida-inne.wizytowka.pl schudlam 25 kg w 4 mies kuracji!!!!!! i co wy na to?????