Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslaca

UWAGA NA TABLETKI MEIZITANG I LIDA DAI DA HUA!!!!!

Polecane posty

Gość vanilia_cz
no to ja wam przedstawie dzisiejsze menu;) sniadanie ok 9.00 - kanapka te pół bułki co wcześniej pisałam następnie ok 17 pomarańcza i to też przypadkiem bo mój syn myślał ze ją zje ale jednak nie chciał wiec zjadłam żeby nie wyrzucić no i przed chwilą stwierdziłam że nie moge tak mało jeść wiec znów jedna kanapka na razowym chlebie, a dodatki takie same jak rano czyli ser ż. wędlinka, ogórek świeży+ pomidor noo i tyle by było na dziś, i tak czuje się najedzona;)

Gość k_shopaholic
vanillia - tez masz "obfite"poisłki:P ja właśnie podliczyłam wypite napoje - 2 kawki i 3,5 l.wody i 1 herb.zielona.niezła susza u mnie:) a poza tym wziełam troche pracy do domu zeby podgonić i zapier....lam jak mała mrówka:) energii mamw tym momencie tyle,że ze 3 osoby bym obdzieliła:)

Gość vanilia-cz
też tak miałam na poczatku, tzn pierwsze 3 dni, że energie miałam cały dzień nawet jak rano wstawałam to jeszcze czułam działanie, chociaz nie powiem że mi jej brakuje bo zawsze o tej porze to już był odpoczynek. Ja mam dwie prace i jedną sie właśnie zajmuje, chociaż mogłabym i tamtą, ale wiem, że jak sobie jutro zarzuce meizi z rana to w robocie bede zapierd... hehe az mnie nie poznają;) juz ostatnio sie mnie pytali czy coś piłam bo taka niewyrazna jestem;) a na poczatku tak mną targało, że byłam niesamowicie spokojna i gadałam jakbym wczorajsza była;) teraz już mam tak, że mnie bierze po 3 godz (wciąż czuje działanie dopiero po tych 3 godz) i trzyma mnie 4-5 godz. teraz niby czuje ze wszystko ok, a jednak mam ochote na robote:D

Gość milagros123
vanilia-czy mozesz mi podasz namiary na sprawdzonego sprzedawce.z góry dziekuje:)

Gość vanilia_cz
milagros niestety nie, to opakowanie któro teraz biore kupiłam od koleżanki i to wiem że działa (a propos dziś znów mam 1 kg mniej wiec w tydzień zleciałam 3kg:)) kupiłam już drugie opakowanie na tej stronie: http://zielarka24.pl/pl/p/Meizitang-Meizitanc-Odchudzanie-6-10-kg-w-miesiac.-Oryginalny-produkt.-To-dziala-/87 na dole są wpisy ze jest ok, chociaż wiadomo mogli sobie sami wpisać;) opakowanie jest troche mniejsze, kapsułki innego koloru a w srodku biały proszek, a teraz biore zielone z beżowym proszkiem wiec może byc tak że tamte bedą do d... zaplanowałam sobie że jutro wezmę z tych nowych to wtedy dam ci znać jutro czy ok

Gość Magdalenka .
Dzisiaj przyszedl do mnie kurier z meizitangiem czerwnym za 100 zl . ale powiedzialam zeby odeslal bo dzien pozniej jak go zamowilam znalazlam laske co miala lide za 65 zl z przesylka 81 noi zamowilam ... przyszla mi godzine pozniej jak meizitang :) . spoko pierwsza tabletka zamna .

Gość marzenka0101
Załosne od początku wiedziałam że to kolejne reklama pani Martyny wystarczy wejśc na strone by zaraz się o tym przekonać :-) Jak na razie wszystkie stronki www produkuje jedna osoba a wszystko po to by łap0ać naiwnych.

Gość nowicjuszkaa
Nie chcę cwiczyć, nienawidzę diet. Dlatego tabletka. Kupiłam lide.

Gość vanilia_cz
k_shopaholic co u ciebie? o której zasnęłaś? ja o 2.00 a wstałam o 5.40;) jak drugi dzień? Magdalenka. no i powiedz jak na lidzie? to samo działanie? Ja tak jak myslałam wzięło mnie na sprzątanie w pracy wiec wyszorowałam nawet fronty szafek;) Chłopaki się ze mnie śmiali, aż mnie wygonili z tego pomieszczenia;) nie miałam ze sobą co zrobić to krążyłam z kawką od fajki do ludzi do pogadania;) poza tym załatwiłam dziś jedną z najważniejszych spraw w całej mojej karierze zawodowej wiec jestem zadowolona. rano po 6 wzielam tabletke i o dziwo w drodze do pracy czyli po jakichś 30 minutach poczułam działanie, czyli nie musiałam czekać 3 godziny. zjadłam kanapke z wędlinką na śniadanie przed 8.00, a póżniej o 12.00 na obiad rybke smażoną z sałatką/surówką, ale ryby tylko mięsko z środka zjadłam bo przecież smażone za dużo kalorii ma;) noo a teraz już w domku zaraz jade po mojego maluszka. trzymajcie się, miłego weekendu przepełnionego energią i radością;)

Gość Magdalenka .
hehehe ja jak bralam rok temu to tez zapierdzielalam w pracy ze szef byl w szoku :) . Tak dziala .

Gość d0nia2
Ja LIDE zamówiłam telefonicznie tel. 882-776-525 a namiar poleciły mi dziewczyny z innego forum. Może nie jest najtańsza ale za to widać efekty. Po dwóch tygodniach stosowania ubyło mi 3 cm .Nie sprawdzam wagi bo to złudne wrażenie .Waga moze lecieć od ubytku wody najlepiej właśnie mierzyć ile nam uciekło centymetrów :-)

Gość vanilia_cz
d0nia a gdzie te 3 cm ci ubyło? bo nie napisałaś:) z jednej strony masz racje, ja znowu nie wierze w cm po pierwsze dlatego, że wydaje mi sie, że też może byc przekłamane bo np mierząc ścisnełaś ciut bardziej i nastepnym razem jak sie bedziesz mierzyć może okazać się że nic Ci nie ubyło a ubyło np 1 cm. natomiast na wadze widać każdy gram wiec ja to traktuje jako nagrodę kiedy staje na wage i widze, że mi ubyło chociaż 0,5 kg;) poza tym nie muszę mierzyć bo widzę jak wyglądam w tych samych ubraniach, których już nie nosiłam bo nie mogłam na siebie patrzeć, a teraz je zakładam bo bardzo się sobie już w nich podobam. moje ulubione jeansy na przykład zatrzymywały się na udach więc musiałam je mocno ściskać paskiem żeby nie spadały, a od wczoraj wogóle nie musze nosic paska bo leżą idealnie, nawet mam wrażenie, że są luzne:)

Gość d0nia2
Niby masz racje ale nie do końca. Ja mierze obwód brzucha. Na upartego to widzę już po samych spodniach że robią się lużne. Z waga to jest tak że zazwyczaj na początku schodzi nam nadmiar wody dopiero potem widać naprawdę jak chudniemy.

Gość vanilia_cz
k_shopaholic czemu się nie odzywasz? mam nadzieje żezjadłaś coś w końcu i że wszystko ok:) d0nia oczywiście że nadmiar wody jest na początku! ale to też widać w cm jak i na wadze. mi sie wydaje że pozbyłam się już nadmiaru wody bo jakby nie było 6 kg mniej a druga sprawa widać po nogach, brzuchu, plecach i cyckach;) aaa i jeszcze takie pytanko!! podobno M powoduje zaparcia, czy u was tak jest? u mnie wręcz przeciwnie, chodze do toalety 3 razy dziennie i mam sorrryyyy sraczkę;) nie jest taka typowa że się laje, ale wygląda to tak że chce mi się 2-jeczkę, np rano po kawce i papierosku, idę a tam rzadkości:) a jak u was?

Gość vanilia_cz
a wogóle chciałabym wspomnieć bo tak czytam różne fora i jeszcze bardziej różne na nich wypowiedzi;) sama nie wiem co o tym sądzić, może jedynie to że na każdego działa inaczej. Dałam jedną tabletkę mojemu mężowi i nie czuł zadnych skutków ubocznych jedynie brak łaknienia:) dziwił się, że ja mam więciej energii i lepiej myślę, lepiej się koncentruję!

Gość k_shopaholic
Hej. już jestem jestem:) weekend z dzieckiem więc mało co na kompie siedziałam. Ja w pracy zapierdzielam strasznie, pij na potęgę, jednym tchem opróżniam szklankę wody:) w ciągu dnia piję ok 3,5-4 l.poważnie. takie mam pragnienie. głodu w ogóle nie czuje. jedzenie mogłoby dla mnie nie istnieć.jem bo np.jest coś co lubię.ale ilość mam ograniczoną i oczywiście zdrowo,zero słodyczy itp. dzisiaj na sniadanko2 kromki razowego z wędlina i pomidorem,kawka i na obiad 2 szaszłyki z grilla z kurczaka. i koniec:) napoje oczywiście piję dużo. załatwiam się raz dziennie,wiec zaparcia mnie nie dotyczą:)na szczęście. będę się ważyć w poniedziałek. Fajne jest to,że jedząc tak mało teraz żołądek się skurczy i mam nadzieję przyzwyczai do dużo mniejszych porcji. Jak to jest, skończę opakowanie i co przerwa? wyjezdzam na 10 dni za granicę i nie wiem,przecież chyba nie mogę takich leków zabierać ze sobą nie? chyba to będzie ta przerwa z M.:)

Gość madzia 76
witam ! czy ktoś z Was używa lub miał doświadczenie z tabletkami Jadera?? podobno to pochodna Lidy,tylko silniejsze działanie...będę wdzięczna za odpowiedź:)

Gość madzia 76
witam ! czy ktoś z Was używa lub miał doświadczenie z tabletkami Jadera?? podobno to pochodna Lidy,tylko silniejsze działanie...będę wdzięczna za odpowiedź:)

Gość playwoman
Jadera to produkt najbliżej zbliżony działaniem do Meridii. Ma 15mg subitraminy oraz szlachetne dodatki typu zielona herbata aloes i jeszcze inne ale nie pamiętam innych szczegółów. Jak ktoś ma do tego dostęp to polecam. Co ważne ma mało skutków ubocznych i kosztuje zdecydowanie taniej niż inne tego typu suplementy.

Gość ryba98
Widzę ze piszecie O jaderze sama osobiście to stosuję i mam dobre wyniki w odchudzaniu. Ten preparat doskonale tłumi apetyt.

Gość ryba98
Hej ja teraz jedę drugi tydzień na Jaderze od pani tutaj polecanej czyli od PANI ANET namiar kkk.aneta@interia.pl .Wcześniej nie znałam tego ale jestem zachwycona bo to działa podobnie jak dobrze znana meridia.

Gość Viola152
A drogie to cudo?

Gość ryba98
Skoro lulianka kupowałaś u pani anety w co wątpię bo ten towar ma gwarantowany to podaj ile płaciłaś za towar z wysyłką :-0 zaraz zweryfikujemy czy nie jesteś sprzedawcą ? Ja tam kupowałam więc jakie są koszty :-)

Gość playwoman
Hej przecież to forum ogólno dostępne więc o co te halo co to wojna gangów?

Gość lulianka
Ja za tabletki dałam 150 zł i są do .....................

Gość skarbunia42
Tak sobie od jakiegoś czasu czytam i obserwuje i widzę że są osoby które skutecznie walczą z każdym kto się robi popularny a same pchają do sieci w postach rózne linki do tej samej sprzedawczyni. Ludzie dajcie sobie spokój bo tylko sobie szkodzicie a nie innym.

Gość ryba98
Jak widać nie kupowałaś bo nie podajesz kosztów tylko cenę która mogą wszyscy znać. Podaj pełne koszty z przesyłką to ci uwierze. Zamawiałaś kurierem ile płaciłaś?