Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamilla7

Planujące ciążę!

Polecane posty

oj ale mnie rozbawił ten mój komp. dzisiaj...... jak piszę coś innego to no problem...a jak tylko wklejam to co nie poszło za pierwszym razem to nie da rady...

Darka- rzeczywiście coś ci nie chce się wkleić:-) Złośliwość rzeczy martwych.

Hej! Strasznie dziś się czuje... jakaś taka rozbita. Idę napić się kawki, nawet pisać mi się nie chce.

jestem cierpliwa i uparta i dalej próbuje wkleić to co napisałam już dzisiaj...a jak już teraz sie nie uda to jutro cos wiecej napiszę.... TOXO- u mnie IgG

Darka- widzę że twoja walka z kompem jeszcze nie skończona:-) Karyn- uszy do góry, wiosna idzie, będzie więcej słońca to i energii będzie więcej:-)

hello!👄 darka- bardzo zabwanie wyszło z tym kompem...hahahah, jak czytałam nie mogłam się powstrzymać od śmiechu :D Ale nadal jestem ciekwa jaki Ci wyszedł wynik, więc czekam na dzisiejsze zmagania z kompem ;) Ja też miałam robine w kalsie IGG, bo gin powiedziła, że takie się robi jesli kobieta jeszcze nie jest w ciąży. Kary- to pewnie przesilenie wiosenne... Nie znosze tego, bo czuje się taka rozbita. Agapa- co do imion to mnie też bardzo podoba sie Dominika, szczególnie dlatego, iż tak mam na imię... Ja nawet zastanawiałam się aby tak dać na imie córeczce (i o dziwo mój mąż nie protestował....), ale doszłam do wniosku, że dwie kobity pod jednym dachem, o tym samym imieniu to chyba jednak przesada....:D 👄

Channah- fajnie że zajrzałaś do nas, jeszcze raz dziękuję za nowe zdjęcie. Powiedz Kubie zeby był grzeczny i dał pospać mamie:-) Uważaj na siebie, jeśli teskurcze mogą być groźne to lepiej rzeczywiście odpocznij na L4, lepiej muchać na zimne. Kamilla- mi tez się podoba imię Dominika i też się nad nim zastanawiam (jak już będzie je wreszcie komu dać:-)) Mam nadzieję że już niedługo będziemy z mężem wybierać imię...

Channah- niestety małpiszon mnie nie opuszcza, poszczuję go znowu duphastonem w drugiej połowie cyklu, może się przestraszy i ucieknie:-) Tym razem zniosłam dość dzielnie porażkę, może dlatego że zawsze chciałam rodzić w pierwszym półroczu, choć po takich starankach nie miałabym nic przeciwko rodzeniu choćby ostatniego grudnia. Ale może to i lepiej, może wyjdzie na moje i uda się właśnie w najbliższych miesiącach zajść. Jestem dobrej myśli (jeszcze), choć miewałam już straszne doły, że nie mogę zajść. Ugłaskaj ode mnie Kubusia:-)

hello wszystki🌻 imiona mamy już wybrane staneło na Amelce i Alanie:) wiec dziewczynka AMELKA❤️a chłopakALAN❤️ ;ps/jutro usg:):):):):):):):) zobaczymy dzidziuka;) i tatus zobaczy pierwszy raz Maluszka;)

Duphaston mam brać od 16 do 25 dnia cyklu dla uregulowania miesiączek i przy okazji to ma sprzyjać zagnieżdżeniu:-) Niezłe figury wykonujecie z Kubusiem:-) Agapa- aż widać radość jaka bije z twojego postu:-) Imiona bardzo mi się podobają:-)

Channah- może u mnie też tak będzie:-) OBY!!!!!!!!!!!!!!!!! Imiona dla twojej dzidzi tez mi się podobają, niedawno w mojej rodzinie urodziła się mała Maja:-) A druga dzidzia miała być Kubusiem ale okazała się Gabrysią:-)

Channah- zafunduj sobie dzień lenistwa i nicnierobienia, Kubus na pewno będzie zadowolony. Sprzątanie i mycie garów nie zając- nie ucieknie:-)

chanach--a u nas wszystko wporządku,zyjemy,jemy,jemy,jemy...:P poza tym jutra się doczekac nie moge i usg ;) moja pierwsza wizyta u nowej lekarki,prywatnie ;) no i tatus swoje maleństwo zobaczy:) bo ja już widziałąm 2 razy w szpitalu na usg ;) a mis jeszcze wcale ;) asik---😘

Agapa- opisz nam jutro przeżycia z usg, jak zareagował tatuś i w ogóle napisz nam wszystko co i jak:-)

hej laski, nie wiem jak u was ale u mnie wiosna na calego-dzis 17 stopni-az inny humor od razu sie ma..:) Karyn-ja tez mam czasami takie dni ze nic sie nie chce i wszystko bee ale nie zalamuj sie...a mama juz lepiej wiec wsio bedzie dobrze! darka-jak tam twoj tato? widzialam ze mialals problemy z kompem-mnie tez czasami nawala, ot taka zlosliwosc rzeczy martwych wczoraj bylaam u tej nowej ginekozki i pokazalalm jej moje wykresiki a ona na to ze bardzo ladne9takie kolorowe) i pochwalila mnie ze w dobre dni sie kochalismy(tylko czemu nic nie wyszlo?? dala mi skierowanie na kupe badan-droznosc jajowodow, i cos tam jescze-i dla mojego miska na analize spermy-ma sie za to zabrac w tym tygodniu... poza tym w sobote kupilam ...samochod! i tysiac rzeczy w ikei do nowego domku...chyba nie powinnismy tak szlaec z kasa bo jak dziecko przyjdzie to dopiero bedzie wydatkow..! a jak juz romawiamy o imionach-to ja tez lubie Dominika( moje imie z bierzmowania) ale bede musiala wbrac cos krotszego zeby moj chlopak nie mial z tym problemu-myslama o Julii-tu tez jest takie imie, a dla chlopca to nie wiem-chcialam Bartek(ale tutaj to nie za bardzo pozytywne skojarzenia z tym imieniem-mowia ze to taki glupi Bart(chyba od tego z Simpsonow) dobra, biore sie za robote pozdrowinia dla wszystkich dziewuszek z topiku!!! agapa..super zdjecie(a) ja tez chce dostac brzucha!!!!

gosik--ooj poszalałas w ikei z zakupami :P hehe buźk a kochana😘

Gosik- myślałam o tobie w drodze do pracy, że dawno się nie odzywałaś. No i proszę, wywołałam cię:-) (no, może prawie, bo ty pisałaś wczoraj). Piękne zakupy, nie ma co:-) Myślę że teraz jest jak najbardziej odpowiedni czas na takie zakupy. Trzeba urządzić wszystko przed nadejściem maleństwa, bo to wtedy nie będzie czasu na to wszystko a i pieniądze będą szły jak woda na co innego:-) Agapa- napisz nam jak tylko wrócisz z usg:-) Pozdrawiam!!!:-)

TABELA I PRZYGOTOWUJĄCE SIĘ NICK.......... IMIĘ .....WIEK ....MIASTO.....TERMIN @......ZB Kamilla7.......Dominika...23....Kraków.........13.04..........TSH,Tf3, Tf4,ATPO, morf. 100krocia......................24....Rybnik.......10.05.........TSH, T3,T4,ATPO emilee.........Emilia.......27....Tczew.........ok8-10.02.....? Karyn.........Kasia..........25....Bielsk.........17. 04.....ogólne, TSH darka.........daria..........29....Malbork...... 02.04........ogólne --------------------------------------------------------------------------------------- TABELA II STARAJĄCE SIĘ NICK.......... IMIĘ .....WIEK ....MIASTO...... CYKL STARAŃ ..TERMIN Asik25........ Joanna.....26....DolnyŚląsk..............8...........06.05 Moluś..........Joanna.....29....Koło.......STARANIE ZAWIESZONE julk_a..........Sylwia.....31....Szczecin..............2..............25-26.02 emilcia26......Emila......26....Elbląg..................2..............13.02-- G*O*S*I*K....Gosia......28......Olsztyn...............2.......... aleksandra.....alex......28.....londyn.................4.............10.04 --------------------------------------------------------------------------------------- TABELA III PRZYSZŁE MAMUSIE Nick.........IMIĘ.....Wiek.......MIASTO....TC....Poród..........Płeć...LCS kwiat4......Ania.....24.........Śląsk.........5.......wrzesień......?.......5 Folikk......Zuzia.....30.........Śląsk........10......2pażdziernik...?.....5 Mikołajka..Monika...26........Wa-wa.......8/9....pażdziernik....?.....3 Agapka.....Emilka....22........Płock.........13....wedlug usg.1.11.a według ostaniej@-21.10....?......3 J_A_N_A...Joanna....23....Zielona Góra....9......4listopad.......?.....6 k ala....Kalina.......26.....Gdańsk...........6.....19 listopad........?....2

witam witam ;) dziś wrezcie Nasz dzień idziemy do elkarza na usg ;):) tylko sama juz nie wiem czy bedzie o jeszcze dopochwowe czy pzrez brzucholka?? bo chiałąm aby radzio poznał wreszcie naszego maluszka;)ale jak bedzie dopochwowe to chyba razcej nie wejdzie ze mną...ale i tak sie cieszę zę zobacze mojego maluszka:):):) mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ;) zdam potem obowiązkowo relacje ;) buźka😘

Witajcie :) Gosik, zastanawiałm się gdzie ty sie podziewasz i czemu do nas nie piszesz... ale na szczęście odezwałaś się! Z tego co piszesz fajna ta lekarka u której byłąś, tak od razu kieruje Cię na drożność jajaowodów, u nas w kraju to lekarz powiedziałby, że wszystko oki i trzaba dalej się starć... Aha i gratuluje udanych zakupków :D Agapka- czekamy z niecerpliwością na twoją relację z usg! :) Dziewczyny, jak spedzacie Święta? My w sobotę po święceniu mmay przyjść do teściów na kolacyjkę potem do znajmych jedziemy. W niedzielę jedziemy na uroczyste śniadanko do moich, potem na obiad do siostry mojej teściowej (tam dużo ludzi się zbiera), a wieczorkiem do znajomych się wybieramy. W drugi dzień świąt idziemy do tęsciów na obiadek, potem może na małą wycieczke się wybierzemy i wieczorkiem też pewnie znajomych odwiedzimy :D. Także całkiem miło będzie, jak zwykle.:D A mój udział w Świętach to babka wielkanocna . Chciałam zrobić więcej, ale żadna z mam mi nie pozwoliła.....(jak to moja tesciowa mówi: \"ty się jeszcze Dominiczko w życiu narobisz, a teraz sobie odpocznijcie razem, idźcie na spacer, a ja przygotuję wszystko\", i tak jest zawsze.....)! :D 👄

Kamilla- wasze święta zapowiadają się bardzo ciekawie, na pewno nie będziecie się nudzić i fajnie że nie musisz siedzieć tydzień w kuchni żeby wszystko przygotować:-) Ja spędzam święta u rodziców, mój mąż w pierwszy dzień pracuje niestety, a w drugi razem idziemy na obiad do moich rodziców, bo jego nie dość że daleko mieszkają (2,5 godz jazdy samochodem) to wyjeżdżają jeszcze dalej do dziadków, także nie ma szans na spotkanie. Może w poniedziałek wieczorkiem jakieś spotkanko ze znajomymi ale jeszcze się nie umawialiśmy:-)

W zeszłym roku Święta podobnie wyglądały.Spędzalismy razem pierwsze Boże narodzenie i pierwszą Wielkanoc jako małżeństwo :D :D Teraz to już \"stare dobre małżeństwo\" z nas jest, bo w sierpniu będzie nasz druga rocznica ślubu :D :D :D (a w tym roku minie 9 lat jak się znamy...:) ) Co do świąt, to jest taki moment kiedy jest więcej czasu, by się spotkać. Nasi zanajomi, tak jak mój mąż pracują i niektórzy mają małe dzidzie, a wtedy można spokojnie się umówić i pogadać :D 👄

hej laski...dzieki za takie cieple powitanie-ponownie...!!! lekarka jest na prawde super...troszke ja skitowalam ze staramy sie juz pol roku(tak na prawde to tylko 3 miesiace) ale co tam badania moge porobic...tak jak Kamilla zauwazyla-po prostu nie chialam zeby mi kazala probowac w nieskonczonosc... poza tym jutro odbieram moj samochod i jestem bardzo happy..:) a! i wczoraj zauwazylam sluz plodny...pierwszy raz od nie wiem kiedy..no wiec dzialalismy-ale temperatura bez zadnego skoku...wiec nie wiem czy byla ta owu czy nie...! a propo Swiat-my spedzamy z moimi rodzicami-bo mojego chlopaka rodzice -na drugim koncu Kanady -jakies 3 godziny samolotem! wiec dylematu nie mamy gdzie isc...Tu jest troche inaczej bo piatek jest wolny a w poniedzialek noramlnie do pracy-dobre i to... Tzymajcie sie kochane-Agapa, Asik, Kamilla, Channah, Darka< karyn-i pozostale laski z klanu buzka

G*O*S*I*K hihi na odwrót :) Mój Tato , a Mama Darki . Ale czy to ważne ? hehe najwazniejsze, że wracjają do zdrowia . Super, że możesz poszaleć na zakupach w Ikeii. Ja niestety mam bardzo daleko. Ale widziałam, że mają super rzeczy do domu. Kamila7 to masz super teściową :) A Święta, zawsze są super, będzie dużo rodziny najpierw u nas wszyscy, a później obchodzimy drugie i wtedy my w odwiedziny. Oczywiście zawsze staram się pomagać :)))

witam, nie chcialabym wam popsuc przedswiatecznych nastrojow, ale wlasnie dzis dostalam zdjecia od kolezanki ktora urodzila tydzien temu, wczoraj dowiedzialam sie ze moj kuzyn spodziewa sie dziecka, m-c temu ze kuzynka.poza tym 2 moje najlepsze kolezanki, jedna ma 2 a druga jest z 2 w ciazy. nie chce zeby to zabrzmialo ochydnie, bo sie ciesze z nimi ale po prostu dzis mam wrazenie ze jak dowiem sie o jeszcze jednej ciazy to eksploduje. dlaczego nam sie nie udaje?!!!!!

chyba musze sie napic czegos mocniejszego, kupilam sobie martini , moze pomoze. tak chcialam sie komus wygadac.mam super meza i po prostu nie chce mu juz truc na ten temat bo on tez by bardzo chcial i tylko mu bedzie gorzej przykro. nic mi sie nie chce, w domu balagan, a ja siedze przed komputerem, bez sensu. milego wieczoru