Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamilla7

Planujące ciążę!

Polecane posty

Gość pragne_dzidzie
mini 55 dzisiaj jest 14 dzien cyklu. Robiłam testy owulacyjne od czwartku do wczoraj i wychodziły ujemne, ale od soboty pojawiła sie ta druga kreska tylko, ze mało widoczna... Przed braniem tabletek miałam cykle co 28-32 dni- bywało róznie:/

julietta no to milej zabawy:) Trzymam kciuki ... Molus tez nadal trzymam kciuki i mysle o Tobie ale juz o nic nie pytam zeby nie było ;) Aguś opracowalas juz jakis osobisty patent na mdlosci ??

pragne dzidzie wg mojej wiedzy internetowej i nie tylko owolacja pojawia sie około 14 dni przed miesiaczka . wiec byc moze wlasnie teraz u Ciebie zaczynaja sie dni płodne - o czym swiadczyła by ta druga kreseczka na tescie .. Bądz dobrej mysli czasami po tabletkach zmienia sie nieco cykl . Ja przed braniem mialam ok 28 dniowe cykle po dwuch latach tabletek zmieniły mi sie na 36 dniowe .. skoro pojawila sie ta druga choc nieco słaba kreseczka sklanialaby sie ku optymistycznej wersji :D powodzenia

Gość agacjone21
WIESZCO AZ TAK TO NIEWIEM CZY BEDZIE OWULACJA KAZDY MA INACZEJ JA NIEZWRACALAM UWAGI CZY MIALAM CZY NIE NO TRUDNO MI STWIERDZIC A KTORY MASZ TERAZ DZIEN CYKLU??

Gość agacjone21
NO SKORO 14 DZIEN TO POCZEKAJ CIERPLIWIE MOZE SIE COS PRZESUNELO....

Gość pragne_dzidzie
agacjone21 teraz ( dzisiaj) jest 14 dzien cyklu :) Od soboty pojawiła sie druga kreseczka na tescie owulacyjnym, ale duzo słabsza od tej drugiej :( Powiem Wam, ze z tego stresu to poczułam, ze pochwa jest bardziej wilgotna anizeli rano :)

Gość agacjone21
NO ZACZYNASZ SIE NAKRECAC PODSWIADOMIE...UWAZAJ ZEBYS ZARAZ NIEDOSZLA DO WNIOSKU ZE JESTES CHYBA W CIAZY....JA TAK MIALAM OSTATNIO ALE CIAZY NIE BYLO...NIE STRESUJ SIE BO SIE ZAMECZYSZ...TERAZ TEZ CZEKAM A NAJGORSZE ZE DZIS 20DC I PONAD TYDZIEN CZEKANIA NA @....

Gość pragne_dzidzie
agacjone21 no ja sie bardzo denerwuje:( Cały czas o tym myśle. A Ty czekasz na okres?? Pewnie strasznie sie denerwujesz- wspołczuje.

agancjone he he ja tak mialam - bolało mnie podbrzusze na owolacje a ja juz myslałam ze to ciąza he he :D I nie zazdroszcze czekania pamietam ze nie było to nic przyjemnego a tydzien niestety trwal wyjatkowo dlugo ;)

czy ktos kupowal na allegro testy owulacyjne? Jesli tak to jakie polecanie i od jakiego sprzedawcy?

Gość agacjone21
minii 55 ALE WIESZ ZA PIERWSZYM RAZEM TO WSPÓŁZYLAM PO OKRESIE ZARAZ I MYSLALAM ZE TAK MOZNA ZAJSC W CIAZE BEZ PROBLEMU ALE OKAZALO SIE ZE JAK SIE MA KROTKIE CYKLE NP 20 DNIOWE ALE TO WIEDZIALAM PO FAKCIE:p A TERAZ WSP[ÓŁZYLAM W 14DNIU BEZ ZABEZPIECZENIA!!!! I TERAZ TO SOE POWAZNIE TROSZKE BOJĘ:))

agacjone jesli zbyt osobiste pytanie to mnie okrzycz ale tylko raz kochaliscie sie bez zabezpiezenia?? Masz cykle 28 dniowe jak sie domyslam..

kuku niestety nie orientuje sie w testach owolacyjnych-

Gość agacjone21
minii wieszco my to roznie mamy...dwa miesiace temu kochzlismy sie bez niczego ale to bylo zaraz po okresie ale nic niewyniklo z tego a teraz ostatnio to we wtorek z pełną parą:P noi pozostalo mi czekanie czy cos bedzie...na objawy jakiekolwiek chyba zawczesnie ....jest 6 dni takze jak myslisz???:)

agacjone z tymi objawami to roznie bywa . ponoc niektore kobiety wiedza wczesniej . Moja mama ( a ma doswiadczenie bo urodziła 6 dzieci :D) mowila mi ze ciąze zawsze rozpoznawała- jeszcze przed terminem miesiaczki po tym ze czesciej jej sie siku chcialo . .. Tylko wiesz jak kochaliscie sie tylko raz to szanse sa nieco mniejsze niz gdybyscie probowali w różnych dniach cyklu sie kochac . Mimo wszystko trzymam kciuki zeby sie udało. A jak wogole sie czujesz?? Kiedy masz dostac okres??

Gość agacjone21
COS MI NET SIADA:d NO JA SIE CZUJE NARAZIE DOBRZE WCZORAJ MNIE ZAKUWAŁO NA DOLE BRZUCHA ALE NIEWIEM CZY PODSWIADOMIE TO NIEBYLO...A OKRES MAM MIEC ZA TYDZIEN W SRODE CZYLI TROSZKE CZEKANIAM JEST:p NO TYLKO RAZ SIE KOCHALISMY MOZNA POWIEDZIEC W SRODKU CYKLU BO TA SOBOTA TO JUZ RACZEJ BYLY NIEPOLODNE ZRESZTA NIEBYLO W SRODKU:):) NO TYLKO CZEKANIE ZOSTALO I OBSERWOWANIE ORGANIZMU ALE Z OBSERWACJI TO SIE MAKRECAM:)

Gość Alborada1983
Ja zaszlam w ciaze w 2 cyklu po odstawieniu tabl tyle ze ja tabl musialam z polecania odsatwic w trakcie opakowania wiec pewnie dlatego mialam wszystko rozregulowane A w drugim cyklu bylam pewna ze tez nie mialam owulacji bo mialam zero sluzu a tu... ciaza :) Dzis troche tez mnie brzuszek boli Troche mnie kuło po lewej stronie(albo jajnik albo drogi moczowe) Do lekarza dopiero w piatek Mama nadzieje ze wszystko jest ok

Gość Alborada1983
Dziewczyny a mam pytanko: czy test ciazowy moze sie " mylic"? na przyklad pokazywac 2 kreseczki a kobieta nie jest w ciazy? prosze o odpowiedz bo tak mi ktos powiedzial

Gość Alborada1983
Wlasnie zrobilam kolejny test -pozytywny:))) i to o tej porze dnia! wiec to chyba jednak ciaza..:) oby tylko prawidlowo sie rozwijala Po wizycie u gin. w piatek napisze co i jak Aga79 pisz co u Ciebie? porownalabym sobie "objawy" ciazy Ja np mam okropne zawroty glowy jakbym byla po kilku "glebszych" ;) Piersi bola no i te bole brzucha Narazie nie mam mdlosci ale to pewnie kwestia czasu

Alborada- gratulejszon :) Piszecie tak o tych testach owulacyjnych hmm po prostu może lepiej próbowac codziennie :D i wtedy nie będzie zastanawiania się :)) Pozdrowionka

Mini niestety nie opracowałam skutecznej metody na mdłości, są cały czas i chwilami czuję się naprawdę fatalnie :( Najgorszy jest przy tym brak apetytu.... No ale staram się jak mogę i myślę żeby tylko dzidzia była zdrowa. Alborada u mnie jak wyżej widać - mdłości.... no i to moja bolączka teraz, mam nadzieję, że niedługo miną bo się wykończę. A poza tym bolą mnie piersi - choć do tego już się przyzwyczaiłam o ile tak to można nazwać ;) , \"poza tym\" to ok. Nowe dziewczyny - witam i trzymam kciuki aby się udało!

rany, ale się ruch zrobił... ;-) Nie jestem w temacie chwilowo, więc tylko Was pozdrowie i powiem, że jestem i czytam. Całuski i witam nowe twarze :-D

Gość agacjone21
Dzieńdobr wszytkim:) a JA NADAL CZEKAM...ŻYCZĘ WSZYTKIM MIŁEGO DNIA:):)

Ożywił nam się topic:-) Ja na razie muszę się ratować kawką bo mi się obraz zamazuje...:-)

Asik to do lekarza od oczu prosze isc a nie ratowac sie kawa:D Aga nie zazdroszcze mdlosci - a wymiotujesz?? A tak dla pocieszenia he he to mdlosci dobrze swiadcza - tzn ze masz duzo chormonu w sobie odpowiedzialenego za ciąze :D:D Trzymaj sie dziewczyno - a przypomnialo mi sie jeszcze ze ginka przepisala mi czopki jakby mi sie pojawiły wymioty - na szczescie nie musialam z nich korzystac . mam pytanie od ktorego tygodnia zaczyna sie 7 miesiac ?? mam kilka zrodeł i kazde mowi co innego :( Jak to z tym jest ?? Pozdrawiam wszystkie bez wyjatków

cześć! @ się dziś w końcu rozkręciła i wcale nie mam dołów, że się nie udało. ❤️ 👄 🌻