Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nigdy

Dziewczyny która sie przejechala na zwiazku z mlodszym?

Polecane posty

Gość gbc
a jaki jest Twój przypadek? bo albo nie napsiałaś tutaj, albo cos przeoczyłam :)

Gość syska
napisalam, na drugeij stronie, pod koniec:)

Gość gobis
Do gbc a myslisz juz o zalozeniu rodziny?..

Gość gobis
No wlasnie starszy facet.. bedzie mial kolo 40, ty 50 -ki to i bedzie chcial jakas młódke wiec z tym prawdopodobienstwem to nie tak prosto..

Gość gbc
aaaaaaa, sorki :) cóż, to chyba raczej trudny przypadek :) jak dla mnie za duża chyba różnica w przedziale wiekowym, 16-17 lat to mimo wsyztsko jeszcze mało. nieważne jak rozwinięty to jeszcze mimo wsyztsko dziecko, na dłuższą metę chyba nic z tego. chociaz, nie ma reguły, wszystko zalezy od tego, co Ty czujezsz i jak sie z tym czujesz.

Gość tktt
a 19 on i 26 ona?

Gość ryyta
gbc, dzieki za odpowiedz:) zawsze marzylam o starszym, odpowiedzialnym partnerze,ale ten chlopak jest po prostu cudowny. poznalam go w wakacje i naprawde sie polubilismy, ale zadne z nas nic nie probowalo, bo wiedzielismy, ze to troche dziwne. Zastanawiam sie, jak taki 'zwiazek' przyjeliby jego i moi rodzice, znajomi, otoczenie. Kurka wodna, ja sie czuje taka dorosla, studiuje, zabieram sie za mgr, ale on mnie po prostu oczarowal:) oczywiscie nic w tym kierunku nie robilam, to troce to traci wykorzystaniem nieletniego :P chcialabym, zeby cos nam pomoglo, chociaz wiem, ze w pewnym sensie musialabym go wychowywac, uczyc jak sie zacgowywac wobec dziewczyny itd. nie wiem czy to by mnie nie zmeczylo...

Gość gbc
cóż, 4 lata to wcale tak dużo ni jest, naprawdę :) szczególnie jak robi się człowiek coraz starszy :) 43-47 lat, czy 46-50... w tym wieku to tak, jak pisałam wcześniej, nawet równolatkowi mojemu mogłoby odbić, "kryzys wieku śrdeniego". nie ma reguły. a o rodzinie czy myślę? niee, nie myślę wcale, ja mam jeszcze czas, mi tam się nie spieszy wcale a wcale do tego :)

Gość syska
podspialam sie innym nickiem, ale to ja :P

Gość tktt
do gbc a jesli w pewnym momencie tobie zachce sie rodziny a twojemu chlopakowi nie bedzie sie spieszylo do tego co w tedy?

Gość aaa..
a co do 4 lat róznicy to powiedzialbym masz idealnie , to jest zupelnie nic

Gość gbc
eetam, nie myślę o tym wcale. zresztą, to dość mało prawdopodobne, żeby tak nagle mi się odmieniało, znam siebie. może faktycznie, z czasem, kiedyś tam, odmieni mi się, ale w tej kwestii tez nie ma reguły, równie dobrze mogłabym mieć problem z przekonaniem faceta w moim wieku do założenia rodziny. a z kolei starszy mógłby byc co namjmniej natrętny w tej kwestii, bo to jemu mogłoby się spieszyć ;) jak dla mnei jest na razie układ idealny, ja mogę powiedziec, ze znalazłam swoja drugą połowę :) i nic poza tym mnie nie obchodzi :)

Gość na temat dziewczyny....

Gość uuuuuuuuuuppp
:)

Gość czterdziestojednoletnia
Ja dwa razy, po prostu młodszy chłopak jest dużo mniej dojrzały, więc z doświadczenia wiem, że jedyne na co można liczyć to romans.

Gość czterdziestodwuletnia
Zmiana nicku, bo w kwietniu skończyłam 42 lata :P Cofam to co powiedziałam wyżej, obecnie jestem w naprawdę dobrym ZWIĄZKU z 19-latkiem. :)

Gość pitupitulalalalalalalaallaa
a ja się wkopałam w znajomość z 3 lata młodszym(22 i 25), jestem przerażona tym faktem. Wszystko jest cudownie, on jest dojrzały i raczej ma w głowie. Wcześniej 3 lata mialam chlopaka, ktory byl 3 lata starszy ale byl niesamowitym gowniarzem. Widze kolosalna roznice miedzy tymi dwoma osobami. ten nowy czekal na mnie pol roku. udowodnił mi juz tysiąc razy że jest cudowny. teraz ja jestem gotowa na niego poczekac, az sie wyszumi. ale strasznie sie boje ze wyszumi sie a w miedzy czasie znajdzie sobie dziewczyne we wlasciwym wieku. Boje sie kolejnej porazki. Dziewczyny w moim wieku maja juz dawno rodziny i dzieci a ja zadaje sie ze studenciakiem. zastanawiam sie czy sie nie wycofac poki jeszcze sie nie jest za pozno. ale czy nie bede potem zalowac? boje sie kolejnego rozczarowania, nie mam sily przechodzic tego jeszcze raz.

Gość czterdziestotrzyletnia
Znowu zmiana nicku :P pitupitulalalalalalalaallaa: 3 lata to bardzo mała różnica.

Gość czterdziestotrzyletnia
Mój chłopak jest jeszcze młodszy od Twojego, różnica wieku nie jest przeszkodą w związku.