Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julcia25

kto używa perfum Fm???

Polecane posty

Gość uasia
kobietka 25- a jak moge zamówic te perfumy ?? czy macie jakąś wysyłkową mozliwość...jesli się zdecyduje już na jakis zapach?? pozdrawiam

Gość Amor1 Amor2
Czy ktos używał perfum FM Amor Amor.Jak długo pachną i czy zapach podobny jest do oryginału. Gdzie można je zamówić lub kupić.

Uasiu, oczywiście jest mozliwosc wysyłki :-) Ja wystawiam perfumy FM na allegro, wiec jesli jestes tam zarejestrowana - byłby super. A jesli nie jestes - to rejestracja nie trwa długo i jest bezpłatna. Taka transakcja bylaby dla nas obu bezpieczna, a koszt wysyłki wyniósłby 4 zł lub 5 zł za priorytetową. Link do moich aukcji jest tu poniżej , w stopce :-)

Gość uasia
dziekje ci bardzo jestem zarejestrowana na allegro wiec nie ma prolemu - tylko na twoich aukcjach sa dostepne tylko 2 (moze 3) damskie zapachy a czy te o ktorych mi pisałaś wyżej też?? napewno sie na jakis zdecyduje tylko wpierw musiałabym wybrac ktoryś z zapachów..aha i napisz jeszcze mi jaka jest ich pojemność

Oczywiście, nie ma problemu by wystawić inny zapach perfum :-) Mieszkam 5 min drogi od mojej firmy , skad biorę perfumy. Jeśli tylko bys sie zdecydowała na coś konkretnego, zaraz mogę wystawić aukcję. Aha, na aukcjach mam wystawione perfumy Be delicious Donny Karan (nr 81), J\'adore Diora (nr 10) i Rush Gucciego (nr5). Wykaz wszystkich perfum znajduje się na stronce firmy F.Mahora, www.perfumy.fm lub mogę go wysłać na meila.

Gość *mona lisa*
Ja zamawiam na www.naturals-sklep.gweb.pl 🌼Nie musze się logować do Allegro. A tutaj są zawsze wszystkie wystawione do sprzedaży i kiedy nie zamówię to mam prawie na drugi dzień i zawsze jakiś gratisek dostanę👄

Gość *mona lisa*
Aha i wysyłają za pobraniem więc nie muszę martwić się wpłacaniem na konto❤️

droga mona lizo :-) taki sklepik to każdy moze sobie założyć (wystarczy wykupic adres za 200-300zł) i moim zdaniem jest to ciut ryzykowne by tam kupować... Na allegro transakcje sa ubezpieczone do 300 zł bodajże, i w razie gdy ktos Cie oszuka, dostajesz zwrot pieniążków od allegro. A w takim sklepiku - no nie wiem......:-O aha, no i ja tez zawsze daje klientom gratisek - probke perfum :-) pozdrowionka!

Gość *mona lisa*
Wiesz ja kupuję w tym sklepie już od jakiegoś czasu i to nie tylko perfumy i nigdy nie zdażyło si.ę nic złego:classic_cool: mam już zaufanie A poza tym mam wysyłane za pobraniem więc niczym nie ryzykuję👄

Gość *****abababa

Gość Amor1Amor2
Hej, ponawiam pytanie o perfumy Fm Amore Amore czy ktos ich używal, czy zapach podobny do oryginału i jak długo sie utrzymuje zapach.Czekam na odpowiedz.

Gość Amor1Amor2
Naprawde nikt nie uzywal tych perfum?

Droga Amor1 Amor2, nie odpisywałam na Twoje pytanie, gdyż pomimo ze sprzedaję perfumy FM, to kompletnie nie wiem czy w tym przypadku sa identyczne jak oryginał... Po prostu nie jestem w stanie sprawdzic pod tym kątem wszystkich zapachów ... Jeśli chodzi o moje odczucia co do Amor Amor w wersji FM, bardzo ładny zapach, słodkawy (na bazie jaśminu, róży), ale przebija w tle jakiś cytrusik (piszą ze mandarynka) i wydaje mi się ze cos w rodzaju piżma (ale subtelnie). Powiedzialabym ze zapach jest lekko pudrowy, ale z drugiej strony nie jest mdły. Pełen skrajności :-D Piszę troszkę pokrętnie, ale zapach jest dosc oryginalny i trudny do zakwalifikowania :-) Co do pytania o zakup - oczywiscie perfumy mozna kupic u mnie, zapraszam ;-)

Gość trwale
Kobietko 25 pisałaś wczesniej, że sa perfumy o zapachach trwałych i mocnych i delikatniejszych mniej trwałych. Czy możesz polecić kilka zapachów trwałych, długo trzymają cych się z różnych linii zapachowych.

Witam :-D Odpowiadam droga Forumowiczko na pytanie odnosnie tych mocniejszych zapachów. Własciwie takich jest najwięcej :-) te mniej trwałe to nieliczne wyjątki które są po prostu delikatniejsze z natury, w typie \"swiezych\". Z tych na prawde trwałych i mocnych, poleciłabym na pewno: Rush - Gucci - kwiatowo - orientalny, cięższy J\'adore - Dior - kwiatowy, bardzo kobiecy No 5 - Chanel - klasyczny, elegancki (niektorzy mowia ze staromodny) Jungle Elephant - Kenzo Miracle - Lancome - kwiatowy, słodkawy Very Valentino - Valentino - równiez kwiatowe 5-th Avenue - elizabeth arden -klasyk, elegancki, kwiatowy Touch of pink - Lacoste - owocowo -kwiatowy Burberry - Burberry - kwiatowo - waniliowy Miss Dior Cheri - Dior - kwiatowo - truskawkowy ;-) Mania - Armani - egzotyczny, stylowy, elegancki Be delicious women - donna karan - fajnie owocowy (ale z białą ambrą wiec trwalszy) Sensations - Jill sander - intensywny - kwiatowo - drzewny.

Gość popieram i też uważam
że Kenzo Jungle to mocny zapach i bardzo długo trzyma się na skórze, czuć go praktycznie cały dzień i nie trzeba przy tym aplikować na raz pół buteleczki :) jest po prostu "nie do zdarcia" :D

Kenzo sie pieknie nosi tak jak Gucci z damskich :) oczywiście perfumy męskie są rownie trwałe a jak ktoś lubi Joopa to jest nie do zdarcia ;) zapraszam na aukcje :)

Ja tez zapraszam na moje aukcje :-D link w stopce. świeżutki towar i służąca radą sprzedająca :-D

Gość messsiii
a ja miałam allura i baaardzo ubolewam że go wycofali gdybym wiedział kupiłabym z 5 sztuk

Gość mam pytanko
a co to za zapach nr 81? pozdr :)

81. DKNY Be Delicious Women - Donna Karan - to uczta zmysłów i połączenie owocowych nut zapachowych. Aromat soczystego, amerykańskiego jabłka połączono z nutą zielonego ogórka i grejpfruta. Delikatna nuta kwiatowa, stanowiąca serce zapachu, to mieszanka zwiewnej magnolii, białej konwalii, róży i fiołka. Biała ambra - w połączeniu z aromatami egzotycznych drzew - dodaje całości zmysłowej oprawy :)

Gość mam pytanko
ślicznie dziekuje :)

Gość czy w okolicach zakopanego
ktos to sprzedaje?

Gość a czy mozna te perfumy
kupic gdzies bezposrednio nie na allegro? Konkretnie w łodzi