kobietka25 0 Napisano Kwiecień 26, 2006 ok, wystawię więc aukcję prywatną z próbkami. Musiałabys mi podać nicka jaki ma Twoj kolega na Allegro - to będzie aukcja dla tego własnie użytkownika. A tym samym zabezpieczymy się, aby nikt inny nie kupil na tej aukcji :-) (nieco zagmatwałam, mam nadzieję że wszystko jest jasne ;-) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 25_ Napisano Kwiecień 26, 2006 kobietka25=> wyslalam Ci maila :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Kwiecień 27, 2006 witam, aukcja juz wystawiona:-) Ponizej jest link. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=100882391 aha, ten ostatni zapach - ghost - nie wystepuje w ofercie FM...nie przypominam sobie.... od 4 maja beda za to dostepne nowe zapachy (probki rowniez) - beda to: Paris Hilton - Paris Hilton Promesse - Cacharel Hypnose - Lancome Euphoria - Calvin Klein Obsession Night - Calvin Klein Ralph - Ralph Laurent Valentino V - Valentino Essential - Angel Schlesser Hypnotic Poison - Christian Dior Waterlove - Mexx Emporio City Glam - Giorgio Armani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiam Napisano Kwiecień 27, 2006 Zachęcona pozytywnymi opiniami kupiłam perfumy fm Rash i jestem bardzo rozczarowana. Zapach miał być mocny i trwały a tu nawet po samym użyciu tych perfum w ogóle ich nie czuć. Jestem zawiedziona, dziwie się dlaczego niektórzy piszą, że są to trwałe perfumy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Kwiecień 27, 2006 gosiu, nie wiem, ale chyba zakupilas perfumy z innej firmy...:-O Tak się składa ze sama uzywalam zimą Rush\'a Gucciego i jest to zapach niezwykle mocny i intensywny, do tego stopnia ze przesiakły mi nim wszystkie ubrania i dopiero po dwoch praniach zapach ustąpił ... Po uzyciu olejki az swidrują w nosie - taki jest mocny... Kurcze, nie wiem po co to piszesz (moze zwykła złosliwosc ludzka :-P ) , bo tak sie sklada ze znam ten zapach osobiscie i jest zupelnie inaczej niz mowisz.... Inna sprawa ze sa tez zapachy słabsze, delikatniejsze... ale Rush jest baaardzo intensywny i ręczę za to głową. A moze kupiłas po prostu Rush 2 ?? Bo jest wlasnie taki słabiutki i ledwo wyczuwalny jak mowisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Kwiecień 27, 2006 Droga \"25\" - tak a propos zamowionych przez Ciebie próbek, chcę tylko powiedzieć ze Rush nie jest zbyt dobrym pomysłem na wiosnę i lato - jest to bardzo mocny, eteryczny, orientalny zapach...mozna powiedziec \"ciepły\" i ciężki. Doradzałabym go na zimę :-) Sądząc po Twoim wyborze, na pewno lubisz słodkawe zapachy :-) Dior Cheri wlasnie taki jest. A co bys powiedziala na Very Irresistible - Givenchy? jest bardzo kobiecy. Jesli masz mozliwosc powąchania oryginału - wersja z FM jest do złudzenia podobna i tak samo piękna. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiam Napisano Kwiecień 27, 2006 Nie chciałam nikogo urazić swoją opinią. Nie kupowałam od żadnej z osób które tu polecają swoje produkty. Kupiłam od znajomej koleżanki. Naprawde mój Rash nie pachnie prawie w ogóle. Jest napisane na pudełku tylko numer 5 i nazwa Federico Mahora. Może miałam pecha i trafiłam na jakiś wybrakowany egzemplarz. Nie wiedziałam jak on pachnie i skusiłam sie tylko dlatego, że go tutaj dużo osób chwaliło. Psikam się nim w pracy i po użyciu nawet te osoby co ze mną siedzą w pokoju nic nieczują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 25_ Napisano Kwiecień 27, 2006 kobietka=> nie wiem jak pachnie Dior Cheri ,ale slyszalam ,ze jest ladny i dlatego chce jego probke :) Mi bardzo podoba sie treselle oraz little black dress z Avonu ,serenity ghost oraz chanell allure . Jesli znasz te zapachy to wiesz juz mniej wiecej co mi sie podoba i moze sama mi cos doradzisz :) W takim razie niech bedzie Very Irresistible Givenchy ,Cheri Diora i jeszcze jakis -i tu zdaje sie na Ciebie :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikapikkka Napisano Kwiecień 27, 2006 do 25 masz bardzo podobny do mnie gust nie znam tylko tego ghost? ja polecam Ci takie zapachy z fm - sensi armaniego (1 m-ce), chanel chance, jil sander sensations i truth calvina allura mieli doskonałego w fm i nie mam pojęcia dlaczego go wycofali. Dodadam iż nie jestem konsultantką a czynną nabywczynią perfum z fm. Miss cheri jest ok ale troszkę zbyt agresywna. Z delikatniejszych moje typy to mexx i gucci2 (choć słabiutkie). ja czekam na zamówienie z tych nowych perfum bo bardziej pasują w mój gust, ale naprawdę polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 25_ Napisano Kwiecień 27, 2006 mikapikkka => jesli chodzi o ghost to niestety w Polsce go nie widzialam ,szukalam na allegro i tez nie ma ,ja go kupilam jak bylam w Anglii . Teraz to juz zupelnie nie wiem jakie probki bym chciala ,namieszalyscie mi kobiety :D Kobietka => napisalam Ci co mi sie podoba i zdaje sie na Ciebie ;) Bosz...ale jestem niezdecydowana :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Kwiecień 27, 2006 witajcie kobietki :-) do 25 - niestety nie znam zapachów które wymieniłaś :-( oprócz treselle - ten akurat znam. No więc Rush to jest (moim zdaniem) nieco intensywniejsza wersja Treselle - to sa zapachy dokładnie w tym samym typie. Wiec jesli go lubisz, to zostanmy przy tej próbce Rush, nie będę Ci juz mieszać :-) Czyli mam wysłac: Diora Cheri, Givenchy i Rush. Mikapikkka pisała o Sensi Armaniego - tez bardzo ładny. Zdecydowanie elegancki zapach, tak mi sie kojarzy. Kwiatowo - drzewny, raczej niesłodki i bardzo elegancki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 25_ Napisano Kwiecień 27, 2006 kobietka => pisalas mi ,ze Rush nie jest dobrym pomyslem na lato wiec moze z niego zrezygnuje .Przepraszam ,ze tak mieszam ,ale juz sama nie wiem co wybrac :) Kazdy cos poleca ,a ja sie juz gubie :) Ostateczna decyzja jest taka :Diora Cheri ,Givenchy i Sensi Armaniego . Juz nic nie zmieniam i narazie lepiej nic nie proponujcie nowego ,bo znowu bedzie problem z podjeciem decyzji :D Pozdrawiam niezdecydowana klientka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Kwiecień 27, 2006 łeee tam, zaraz niezdecydowana. Po prostu trzeba poprzebierać zanim się coś kupi. Ja robię tak samo czego bym nie kupowała ;-) Jakby zamowienie uległo zmianie- pisz :-) pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 25_ Napisano Kwiecień 27, 2006 kobietka => napewno nie ulegnie zmianie :) Juz postanowione :) Dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Kwiecień 29, 2006 czesc ;-) 25 --> wysłałam te próbki perfum na adres Twojego kolegi (który je ode mnie kupil na allegro) - bo innego mi nie podalas. Mam nadzieje ze tak moze byc:-) mam nadzieje ze ktorys zapach Ci podpasuje :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 25_ Napisano Kwiecień 30, 2006 :) Kobietka=> ale gapa ze mnie ,zapomnialam Ci podac swoj adres :O Ale nie ma problemu ,ze wyslalas na jego adres ,codziennie sie widzimy wiec jak tylko probki dojda to zaraz mi je przyniesie :) Jak juz zdecyduje sie na ktorys perfum to napisze do Ciebie maila . Pozdrawiam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyy Napisano Maj 6, 2006 a ,jest ktos w Kielcach.??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxmara 01 0 Napisano Maj 6, 2006 a ja mam pytanko :)) ile kosztuje DKNY Donny Karan ? jak otrzymać owe próbki ? a dodam ze jestem z pomorza :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Maj 7, 2006 hello maxmara, bez względu na zapach perfumy kosztują 30 zł za 30 ml. Również Donna Karan - Be delicious :-) bardzo smakowity zapach. Tak się składa ze kocham te perfumy - odkąd powąchałam w drogerii :-) Można kupić u mnie próbeczki, wystawiam na allegro prywatną aukcję, kupujesz, płacisz, a potem wysyłam pocztą. Żadnego problemu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia24 0 Napisano Maj 7, 2006 Czesc.Gdzie moge kupic probki perfum FM??? Bardzo cchialabym kupic kilkanascie probek.Podajcie strone na allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxmara 01 0 Napisano Maj 7, 2006 kobietka .. kumam zatem ile bierzesz za próbkę ?? zawsze to ryzyko jak zapaszek mi sie nie spodoba po licho mi 30:(( a zapach od oryginału jednak sie różni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Maj 9, 2006 A więc.... próbka kosztuje u mnie 1,5 zł. Przy wiekszych ilosciach schodze oczywiscie z ceny ;-) Na życzenie wystawiam aukcję prywatną z próbeczkami - jest to fajne zabezpieczenie dla obu stron, tak myślę :-) Jesli jestescie zainteresowane - zapraszam piszcie na meila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia24 0 Napisano Maj 9, 2006 Chcialabym zakupic 10 probek perfum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzinka83 Napisano Maj 9, 2006 Czytam od dłuższego czasu dyskusję :). Początkowo używałam tych perfum, teraz sprzedaję i używam! Jestem bardzo zadowolona z jakości :). Polecam szczerze!!! Jakby ktoś ze Śląska (Ruda Śląska i okolice) byłby zainteresowany to oczywiście zapraszam na zakupy :) (dodaję zawsze próbkę gratis). Moi faworyci zapachowi to Gucci Rush (choć zgadzam się z kobietką, że na lato za ciężki), Gucci Envy Me, Miracle Lancome. Dziewczyny, które u mnie zamawiają są też zachwycone Lancome O`oui. Ja, kiedy skończy mi się buteleczka zamawiam dla siebie Diora J`adore :) - ożeźwiająco kwiatowy zapac :)! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzinka83 Napisano Maj 9, 2006 Przepraszam za błąd ortograficzny :P to literówka oczywiście "orzeźwiający" :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaynteresowana Napisano Maj 9, 2006 a jaka jest cena tych perfum?i za ile ml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzinka83 Napisano Maj 9, 2006 Perfumiki kosztują 30 zł za 30 ml :))) Jesli ktoś miałby ochotę dowiedzieć się jeszcze czegoś więcej to listę zapachów (z fotografiami oryginałów - czasami pamiętamy buteleczkę a nie nazwę :)), informacje o tych perfumach, cenach i firmie mogę wysłać na maila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Maj 10, 2006 gosiu24 - przy 10 sztukach może byc 1,3 zl za sztukę. czyli razem było by 13 zł. Do tego trzeba oczywiscie uwzglednic kozt wysylki - najlepiej w kopercie babelkowej, zeby nic sie nie zniszczyło. Mam nadzieję że maz konto na allegro ;-) a jesli nie, to szybciutko mozna założyc. Czekam w takim razie na listę zapachów ktore Cię interesują, mogę Ci wyslac na meila ofertę i opis wszystkich zapachów FM. A moze sama chcialabys zostac konsultantka naszej firmy? :-) na prawdę fajna praca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Maj 10, 2006 aha, zapomnialam napisac, ze koszt wysylki próbek to 4,20zł (list polecony priorytetowy w kopercie bąbelkowej), natomiast bez priorytetu 3,20zł. wysyłka Listem \"nie poleconym\" jest raczej ryzykowna - zawsze moze zginąć. A tak mamy potwierdzenie nadania i list zostanie przyniesiony do domku (a nie wrzucony do skrzynki na listy). Madzinka83 - mamy podobne gusta ;-) Ja tez kocham słodkie zapachy jak J\'adore :-) a ostatnio jeszcze Givenchy - very irresistible. A co myslisz o nowosciach zapachowych? Moim zdaniem, bardzo ładnie wyszedł im Cacharel - promesse i Lancome - Hypnose. Paris Hilton pachnie za to jak landrynki, az głowa boli ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach