Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julcia25

kto używa perfum Fm???

Polecane posty

Gość liderfm
Zapraszam wszystkich do punktu dystrybutorskiego FMGROUP Katowice ul. Korfantego 68 (parter) - naprzeciwko GIG-u pn-pt w godzinach od 9-17. Na miejscu możesz: - zapoznać się z ofertą produktów FM GROUP. Wszystkie produkty można zobaczyć, doknąć, powąchać - zapoznać się z możliwościami jakie proponuje nam FM GROUP - rozpocząć współpracę z FM GROUP Zapraszam serdecznie. lider FM gg: 3436603 liderfm@poczta.fm

Gość saraitomi
Perfumy FM GROUP odpowiedniki oryginalnych drogich perfum u mnie 15% taniej niż w katalogu już od 15 zł. gg 1353399 saraitomi@amorki.pl http://www.najtaniej.dystrybutorfm.pl Zostań dystrybutorem FM Chcesz kupować taniej perfumy i kosmetyki ? Chcesz dodatkowo dorobić trochę grosza ? Pragniesz stworzyć własny biznes na bazie produktów wysokiej jakości ? Jeśli odpowiedziałeś sobie TAK na jedno z powyższych pytań to przyłącz sie do nas i bądź niezależny ! gg 1353399 saraitomi@amorki.pl http://www.najtaniej.dystrybutorfm.pl

Gość ejv
witam, ja mam pytanie, czy w fm są dostępne perfumy Gucci Envy Me (te różowe)? jesli tak to pod jakim numerem i ile koszują?

Gość Aga822
Ja kupuje od jakiegoś czasu te perfumy w sklepie internetowym : www.SklepFM.com Fajny sklepik :) Przesylki maja w super cenach a nawet mozna odebrać osobiście. Ja w sumie zawsze zalapuje sie na darmowa wysylke wiec jest ok :))

Gość weronijas
Serdecznie zapraszam osoby zainteresowane kupnem lub dystrybucją produktów firmy FM Group (perfum, kosmetyków, chemii gospodarstwa domowego, telefonii komórkowej) na terenie Warszawy. Pozdrawiam Weronika weronika.ordak@gmail.com

Serdecznie zapraszam chętnych do współpracy z FM z woj. podkarpackiego, szczególnie okolice Rzeszowa i Stalowej Woli. marta229@gazeta.pl

Perfumy i inne produkty Fm Group-dystrybutorka w Łodzi. Chętnie udzielę więcej informacji. Adres e-mail "madchen_ak@o2.pl".

Gość AROMA GROUP
Zapraszam do współpracy z nową firmą działającą w branży medycyny naturalnej zwanej aromaterapią. Posiada ona w swojej ofercie zarówno perfumy damskie jak i męskie ponadto naturalne olejki zapachowe, olejki eteryczne, musujące sole do kąpieli, sole do pielęgnacji stop, kadzidełka i oleje do masażu. Firma Aroma Group niedawno rozpoczęła działalność co daje możliwość zajęcia wysokiej pozycji w strukturze firmy. Każdy partner otrzymuje: - własny sklep internetowy w domenie www.twojanazwa.aromagroup.pl. - dostęp do bogato wyposażonego biura online - Próbki perfum i olejków zapachowych - Katalog produktów Aroma Group - dostęp do darmowych materiałów pomocnych do zareklamowania własnego biznesu np. banery statyczne, banery gif, teksty promocyjne, teksty html, prezentacje, materiały do wydruku. - możliwość uczestniczenia w darmowych szkoleniach, które odbywają się online (bez wychodzenia z domu). Pozwala to na bezproblemowe zapraszanie swoich znajomych wysyłając im link do pokoju szkoleniowego. W naszej firmie masz możliwość korzystania z kilku źródeł dochodu: 1. Sprzedaż detaliczna z zyskiem 43%, 2. Premia od Czynnego Dystrybutora. 3. Prowizja kwalifikacyjna. 4. Strukturalna premia obrotowa. 5. Pensja rentierska. 6. Firmowa premia obrotowa. Więcej informacji na temat firmy lub planu marketingowego możecie uzyskać kontaktując się ze mną. Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu ze mną: sklep internetowy: http://ag.aromagroup.pl adres email: mariuszborowy@o2.pl komunikator gg: 3436603 telefon: 509 545 418 Pozdrawiam

Gość Dziczek2
Sama szukałam odpowiedzi na forum, czy opłaca się kupić perfumy firmy FM. Uwielbiam mieć całą mase różnych zapachów w domu, ale wydatek 200 zł co miesiąc niestety nie jest możliwy w moim przypadku na same perfumy. Szukałam, szukałam... i co znalazłam... Ci, którzy zaopatrują się tylko w oryginały pisali, że firmowe perfumy są najlepsze i nie warto tracić kasy na oryginały. Podejrzewam, że cała masa hejterów nie kupujących firmowych perfum też dorzucała swoje opinie, żeby poczuć się lepiej. Oczywiście komentowali bazarowe zakupy jako coś, czego nie warto kupować. Konsultantki Avon'u namawiały do zakupów ich perfum. Pisały, że są trwałe. Miałam kilka zapachów tej firmy, jakość do ceny nie była najgorsza, jeśli tylko dokonało się zakupu na allegro, gdzie zapachy kosztują 20-40zł. Panie, które sprzedawały perfumy FM zachwalały ich trwałość. Nie znalazłam żadnej opinii, która wydałaby się pomocna, więc postarałam się sprawdzić to sama. Zakupiłam numer 33 i 81. Znane zapachy, pierwszy cytrusowy, drugi jabłkowy. "Rzuciłam" się na serię HOT collection, gdzie procent zaperfumowania to 30... Zapachy podobne do oryginału. Ale z trwałością to już jest różnie. Owszem, pachną, ale nie tak długo jakbym sobie tego życzyła. A po 2 godzinkach faktycznie zapach robi się "płaski" i tani. Lubię, kiedy przechodząc obok zostawiam w powietrzu zapach. Tego tu nie ma. Może dlatego, że "dławię" się mocnymi zapachami i wybieram te świeższe, delikatniejsze. Postanowiłam, że kupię sobie olejek zapachowy. Znalazłam na allegro 2, które mi odpowiadały. Oczywiście "odpowiedniki" zapachów oryginalnych. Flakoniki po 5ml. Fajne... Ale dalej szału nie ma. Nie trzymają się baaardzo długo (bardzo długo w moim mniemaniu to ok 10 godzin). Morał jest jeden... kupować oryginały moje drogie panie. Jeśli kogoś szybko nudzą zapachy to kupować flakoniki po 30ml. Zainwestuję niedługo w Davidoffa Cool Water i Dolce&Gabbane Light blue. Są delikatne i świeże, więc nie liczę, że będą się długo utrzymywać. Podobno Kenzo wypuszcza długo pachnące zapachy. Nie wąchałam jeszcze Jungle elephant ale mam zamiar zamówić próbkę. Mocny zapach, ale za to długo się utrzymuje. Nurtuje mnie jeszcze Thierry Mugler i jego pachnidła. Womanity, angel i alien i też mam zamiar zamówić sobie próbki tych zapachów. Versace ma dwa ciekawe zapachy: Bright Crystal i Versence. Również delikatne i zmysłowe. A na chwilę obecną zakochana jestem w zapachu mojego męża: Bvlgari Aqua i jest tak boska, że czasami się nią spryskam... Pachne od rana do wieczora:) Jak dla mnie unisex. Kupujmy oryginały jak chcemy pachnieć długo drogie koleżanki:)

Gość perfumy fm poznan
jestem dystrybutorką firmy FM jeśli jesteś zainteresowana perfumami i kosmetykami zapraszam do zapoznania się z ofertą. www.perfumyfmpoznan.prv.pl

Gość m2212
Jestem z Rybnika i mam próbki. gg 4095285, e-mail: maa221222@gmail.com

Gość gość
Od dłuższego czasu zajmuję się sprzedażą kosmetyków firmy FM a także środkami chemicznymi do domu. Zainteresowanych proszę o kontakt.

Gość gość
Od dłuższego czasu zajmuję się sprzedażą kosmetyków firmy FM a także środkami chemicznymi do domu. Zainteresowanych proszę o kontakt. agniesia649@gmail.com

Gość gość
Jakie są Wasze opinie o 32 Thiery Mugler- Angel? Warto zamówić? :)

Gość gość
No tak jak inne fm-y. Z zapachu podobny, bardzo nietrwały. Jeśli inne FM-owe podróbki Ci podpasiły to kup

Gość ninaa31
szukam kogoś z bielska kto zajmuje sie dystrybucja zapachów fm i ma próbki

Gość gość
nina mam dla Ciebie propozycje :)

Gość ninaa31
dodam ze jestem zainteresowana zakupem .

Gość iwonazal
witam ja właśnie testuje zapach z fm nr 10 czyli odp jadore dior i co jest świetny .kupiłam 2 buteleczki a drugi to nr 33 odp d&g light blue są oba super ,nie jestem żadną przedstawicielką,polecam chociaz tez nie sa tanie ale warto dobre 10 godzin trzymaja się [trwalsze niz moje cerrutti 1881 ktore orginalne kupiłam

Gość olo1300
Na wstępie rozwieję wątpliwości, po pierwsze jestem facetem, nie jestem przedstawicielem , konsultantem itp. żadnej firmy kosmetycznej i chemicznej w zasadzie nie mam w ogóle nic wspólnego z tą branżą. Pragnę podzielić się swoją opinią na temat perfum FM nr 56 ( zapach zbliżony do Fahrenheit) . Otóż zanim zdecydowałem się na ich zakup szukałem opinii n/t trwałości zapachu , różnicy w zapachu pomiędzy oryginalnym Diorem, a także popularności wśród mężczyzn. Niestety opinie na temat perfum FM pisane były jedynie przez płeć piękną. Przejdźmy do rzeczy, otóż zapach Fahrenheit od wielu lat jest moim topowym. Przez ten czas miałem kilka flakoników (mniejszych , większych ), i po przeczytaniu różnych opinii , komentarzy i porównań muszę stwierdzić ,że nie wiem czy były to perfumy oryginalne czy nie. Przejdźmy do perfum FM - 56. Od początku nie zakładałem ,że mają one być podróbką, oryginałem rozlewanym pod inną nazwą lub Bóg wie czym jeszcze, chciałem je po prostu wypróbować . Otóż po pierwszym użyciu perfum czuć intensywność zapachu bardzo zbliżonego do oryginału, po kilkunastu minutach zapach jakby częściowo odparowuje przez chwilę pozostawiając na ciele nutę zalatującą tanim mydłem ...ale!!!!!po kolejnych kilku minutach (nie wiem czym to jest spowodowane) zapach ponownie staje się bardzo zbliżony do oryginału . Nie jest on duszący , nieznośny dla otoczenia( czego doświadczyłem z ostatnimi perfumami sygnowanymi znakiem DIOR, choć zapewne nie miały one z nim nic wspólnego) . Trwałość zapachu na ubraniach oceniam bardzo dobrze ok 9-10 godzin wyczuwalny jest wyraźny dla Fahrenheit zapach, jeżeli chodzi o ciało, też niczego sobie 4-5 godzin ( intensywność zapachu j.w.)Ogólnie perfumami FM jestem bardzo miło zaskoczony. Po kilku godzinach przyjemna nuta zapachowa unosi się z dosyć dużą intensywnością. Pomimo upływu czasu sam czuje je od siebie i to w niewiele zmienionej zapachowo formie. Ogólnie biorąc pod uwagę fakt ,że marka Dior - Fahrenheit jest ponoć najczęściej podrabianą na świecie (czego doświadczyłem na własnej skórze) i po zakupie różnie jest z ich trwałością , decyzję o zakupie perfum FM oceniam na bardzo zadowalającą. Moim zdaniem marketowe podróbki w stylu HEAT... itp. są dużo gorszej jakości niż te z firmy FM, np. dlatego ,że tymi marketowymi musiałem się psiknąć z 10 razy aby choć przez chwilę czuć je od siebie. W przypadku marki FM wystarczą 3 psiknięcia i efekt jest zadowalający. Zapewne za chwilę ktoś napisze ,że kupiłbym oryginał i psikałbym się raz i to by wystarczyło , ale proszę mi uwierzyć ,że kupowałem różne perfumy sygnowane logiem Diora, każdy sprzedawca zapewniał ,że to oryginały, lecz jedyne co je odróżniało od perfum FM to cena. Trwałość taka sama (lub mniejsza w zależności od źródła ) lecz różnica w cenie to min. 100 zł. Wybór należy do Was Panowie i Panie , ja polecam te perfumy , zapewne kupię też inny zapach z tej firmy.

Gość magdzik_86
Uzywałam perfum z Fm zapachy bardzo ładne ale nietrwałe moim zdaniem,od niedawna zaczelam kupowaac z LP i sa meeega trwale i pieknie pachna ;) mozna kupowac bez zadnych posrednikow jak w sklepie internetowym ,jak by ktos chial jakieś info magdanelka1@wp.pl

Gość Michaulina
Ja używam FM od bodajże 1,5 roku i cały czas jestem bardzo zadowolona. Perfumy ładnie pachną, są trwałe, a do tego cena jak najbardziej przystępna :)

Serdecznie zapraszam osoby zainteresowane kupnem lub dystrybucją produktów firmy FM Group (perfum, kosmetyków, chemii gospodarstwa domowego ) Kępno woj. Wielkopolskie tel 602 834 600 tinkop@op.pl

Gość gość
Ja osobiście wolę dołożyć i wybrać dobre,a przede wszystkim trwałe perfumy o ładnym zapachu niż co chwilę zmieniać na tańsze zamienniki. Na HurtowniaKarolina.pl znajdziesz teraz szeroki wybór.

Gość Monam11
Jakie polecacie damskie perfumy fm? zapach musi być świeży, orzeźwiający

Gość gość
Według mnie to nie wiem co zmienili ale coś zmienili i te perfumy to abstrakcja :D nie pachną nawet zbliżenie i się nie trzymają. Jak szukasz czegoś świeżego i takiego wow to zdecydowanie Be Delicious od Donny Karan a najbardziej zbliżony i trwały zapach znajdziesz na stronie www.zapachowiec.pl

Gość gość
Ja kiedyś, ale przerzuciłam się na odpowiedniki Paris Avenue. Szczególnie wersje de luxe mają większą trwałość nadal kosztują po 20,30 40 zł. Więc kupuję na http://edp24.pl/