Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia ja glupia

Czy te brwi odrosną?

Polecane posty

Gość glupia ja glupia

Wyrwalam sobie penseta koncowki brwi. Czy one odrosna? W tej chwili sa troche za krotkie, bo zle wymierzylam (idiotka). Mam nadzieje, ze nie zostanie tak juz do konca zycia! Jak dlugo trzeba czekac az wloski zaczna odrastac? No i od czego to zalezy, ze jedne odrastaja, a inne juz nigdy nie pojawiaja sie w miejsu wyrwania???

Gość niuńka niuń
nie odrosna!! tak zostana!

Gość nie słuchaj głupich pewnie ż
że odrosną

Gość no przecież żę
i to za kilka dni już :)

Gość nie boj nic....
Nie zalamuj sie, odrosna. Nie wiem ile czasu, jakos z 2 tygodnie - ja wlasnie co 2 tyg. brwi reguluje. Tez tak kiedys zrobilam, za krotkie sobie zrobilam ale odrosly. Niektore nie odrastaja bo jak wyrwiesz tak calkiem z cebulka to nie odrośnie:( Np. moja mama ma cieniutkie brwi, mowi ze tylko raz w zyciu wyrwala i jej nie odrosly. Tak wiec roznie to bywa ale raczej odrastaja.

Gość kamiczka
Spoko, nie bój:)Odrosną Ci przecież, ale nie wiem po jakim czasie, coś ok miesiąca i będzie wszystko na miejscu:)

Gość co wy pieprzycie
jasne ze jak wyriwesz z cebulkami to odrosna ale slabsze...przeciez ja nawet widze jak sa wyrwane z cebulkami i wyrastaja normalnie tylko wolniej... a tak samo jak depilujecie nogi woskiem albo deilatorem to wyrywa wam cebulki i tez odrastaja!