Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brrr a ja nie lubie śniegu

małolaty zarywające do 20-latków, buhahaha

Polecane posty

Gość no fajnie
Jeżeli nie zauważyłaś w swojej wypowiedzi agresji, nawiązuje teraz do tej pierwszej Twojej wypowiedzi, to nic na to nie poradzę. ale możesz uwierzyć była obrazliwa i była agresywna, sam tytuł topicu małolaty zarywajace do 20 latków buhahaa, jest obrazliwy i świadczy o twojej niedojrzałosci, takze nikt sie nie spodziewał raczej w osobie autorki leciwej ciotki. Chodziło raczej o ton moralizatorski jaki wystąpił w tych wypowiedziach i tak mało było w tym pobłażliwości.Występowało za to dużo emocji, emocji niedobrych, tym bardziej ze chodziło o tak błacha sprawę, jak szczeniackie wygłupy nastolatek.Od zarania dziejów dziewczyny podkochiwały si ew starszych facetach, a chłopcy w starszych kobietach. Może popatrz na to z innej strony, ile jest narzekań na teściowe, a przeciez wszystkie tesciowe były kiedyś młodymi dziewczynami . Dlaczego tak szybko sie zapomina i patrzy tylko przez pryzmat własnej osoby.I koło sie zamyka, z tych narzekających na teściowe tez jakaś część wyrośnie na teściową gderające jędzę. Taka jędzowatośc wychodzi właśnie w takich sytuacjach. Tylko krytykowac i obśmiewać.

Gość momikus
tu jest jeszcze jeden problem, dziewczyna odbywa praktyki w szkole, i co z tego wynika? A co dobrego może wyniknąć jak ona w tej szkole widzi czyt. gimnazjum widzi jedynie śliniące się na widok jej chłopaka pindy.Jak to można skomentować, bo dla mnie ta wypowiedz jest przerażająca, nie wpuszcząć takich siusiumajtek na teren szkoły ,bo one poziomem umysłowym niedaleko odbiegają od gimnazjalistek? Ale przecież są normalne studentki, na tyle dojrzałe, i pewne swej wartości ,które nie będą wchodziły w rywalizacje z kilkunastolatkami, które swym zachowaniem potrafią narzucić dystans i szacunek dla siebie. Które są na tyle mądre ,ze będą potrafiły coś tym dzieciakom przekazać.

Gość fjfiiiii
20 latka i juz zazdrosna o te młodsze, fajnie sie zapowida

hehehe ja w swojej pierwszej wypowiedzi nikogo nie obraziłam przedstawiłam tylko sytuacje jaka miała niedawno miejsce a topik wyrażał mój stosunek do takiego zachowanie nie chodzi tu o to, że dziewczynki kochaja się w starszych od nich facetach chodzi o to jak się przy tym zachowują :o myślą, że jak więcej odkryją, niż zakryją, zapalą przy nich papierosa, czy wypiją piwo to są na topie i że im imponują :o a tak wcale nie jest i o to mi chodziło to jest dla mnie poprostu śmieszne

Gość ytgjgg
Ja jestem nastolatką i przyznam że podobają mi się starsi chłopcy , ale narazie jestem za mała do jakiegoś kolesia o 3-4 lata starszego. Więc musze jeszcze czekac. Ja nie udaję starszej i nie patrze na inne dziewczyny jak na jakieś szmaty a do chłopców się uśmiecham , ani nie robię z siebie jakiejś starszej i najmądrzej..Więc nie wszystkie takie nastoaltki są...ale przyznam ze niestety znam takie...i wtedy jest mi trochę przykro że sa takie osoby

Gość ytgjgg
a napewno nie chodzę w stringach , nie poprawiam sobie dekoldu ani się na niego nie patrze, nie szpanuje komórką, nie psikam się śmierdzacymi perfum przed chłopakami i napewno nie chodze na solare i się nie maluję bo mam dopiero kilkanaście lat. Używam błyszczuku , aby usta nie były spiechrznięte(nieiwem czy to tak się pisze) A tak na marginesie to Wam powiem ,że np. idę sobie ulicą i jedzie jakis koleś w aucie (20-22 lat) i nagle zwalnie i się na mnie patrzy... Hehe ... może mi sie wydaje , ale troche sie dziwie

Gość do ytgjgg
I tak autorka topicu gdyby to zrobił jej chłopak, zklasyfikowałaby Cie jaką żłosna pindę, która swym kokieteryjnym zachowaniem i nimfetkowym wygladem prowokuje chłopaka, papa

Gość 15-latka
Dziewczyny naczytają się takich szmatławców jak Twist czy Bravo, gdzie tylko piszą o jednym: Jak wyglądać szałowo, lub zawrócić mu w głowie" A później rosną takie miniaturki dziwek... Ja jakoś nigdy specjalnie nie czytałam takich "gazet" i jestem normalna :P Coś w tym musi być? A tych dziewczynek, które opisuje autorka topiku naprawdę mi żal...

Gość lalllka
ja tez mam 16 lat ale ajkos sie nie zachowuje jak kurewka ...niestety znam takie....:/a potem dziwia sie stad tyle maloletnich z bruzchami itd...ja jak ptrzy sie an mnie ajkis 20paro letni facet to po rpostu czasem mam ochota pierdolnąć go w morde....wqrwiajace to jest i tyle.....

Gość ytgjgg
do ===>do ytgjgg ...hehe możliwe..

Gość ytgjgg
ale fakt faktem , że takie pierdoły własnie piszą w gazetach....

Gość ja tak uwazam
a ja popieram w 100% autora!!! te wspolczesne gowniary sa smieszne i zachowuja sie jagby mialy 18 lat!!! a jakie z nich kurewki puszczaja sie na lewo i prawo niestety taka jest prawda szybciej odda ci sie taka malolata niz dorosla dziewczyna

ejze wyhamujcie troche takie epitety i oskarzenia to troche splaszczaja problem. to jak zwykle istniejaca w kazdym z nas potrzeba akceptacji. to wrecz archetyp zmieniaja sie tylko granice obyczaju ale to juz nie tych \" malolat \" wina . to nasza wina.

Gość ytgjgg
do ===>>>>>>ja tak uwazam Ja wiem, że niektóre sie puszczają na lewo i na prawo ... niestety znam takie:/:/ a jakie sa mądre i najważniejsze , kręcą dupą i te popisy.... aż mi sie płakac chce i smiać, ale nie wszystkie sa takie....

Gość Każdy może być ponawiaczem
Ale dawno tu nikt nic nie napisał!

Wyluzujcie, z takich starych-malutkich to sie mozna niezle posmiac, a nie dostawac padaczki ze zlosci :) Jak swiat swiatem, takie dziewczyny byly, sa beda, szkoda nerwow niektorych niepojetnych osobek :P

Gość grerer
20 lat to nie małolaty?

Gość jajkoooo
mam 20 lat i jestem gówniara:P tak sie czuje