Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smerfi

OBSESJA

Polecane posty

Gość Smerfi

Witam chciałabym się podzielić z wami moim problemem otóż zawsze jak zaczynam znajomość mam obsesje ze mi nie pojdzie ze mowie cos glupiego ze powianm sie zmeinac zawsze zastanawiam sie co robic aby myslam o mnie dobrze i abym mu sie nie znudzila szybko sie uzalezniam od chlopaka i zawsze potem dostaje kopa w tylek choc nie jestem osoba brzydka wrecz nawet ladna swiadczy o tym fakt ze zostalam miss powiatu i wogole zawsze chlopacy o mnie zabiegaja ale ja zawsze wszystko psuje tak bardzo chce aby bylo fajnie aby byl mi wierny ze za kazdym razem chrzanie to czy ja odstraszam takim nastawieniem wlasnie rozpoczelam nowy zwiazek chlopak jest uroczy a ja znowu dostaje obsesji nie wiem czemu nie moge byc soba dopiero sie spotykamy 3 tygodnie a ja mu robie o wszystko wyrzuty bo boje sie ze mnie rzuci i mysle ze jak zobaczy ze nie moze sobie pozwalac to bedzie mnie bardziej szanowal.....

Gość zmień podejście
to on ma o Ciebie walczyć i być zazdrosny itepe, poczuj sie jak księżniczka, on też pewnie czasem gada głupoty czy coś, z czasem Ci to przejdzie...z resztą gadać głupoty jest rzeczą ludzką..przynajmniej może być śmiesznie :), sama wiesz że powinnaś być sobą, i tak się zachowuj pewnie jesteś równie urocza jak ten chłopak

Gość Smerfi
Musze powiedziec ze bardzo mila odpowiedz i postaram sie nia kierowac a nie wiecznie myslec co on pomysli i czy jest dobrze, takie myslenie wyszlo z tego ze keidys baaaardzo sie zakochalam i za bardzo chialam aby bylo fajnie wiec on chyba zobaczyl ze na wszystko mu pozwalam itp

Smerfi - mnie sie po prostu wydaje, że ty nie jestes sobą. Za wszelka cenę starasz sie grac kogos innego, uważasz na każde swoje słowo i przez to robisz sie nienaturalna. I te ciągłe wyrzuty... Kto by to wytrzymał? Przestan się ciągle kontrolowac, każdemu zdarza sie palnąć czasem głupstwo.

Bądz sobą to najważniejsze bo pomyśl co by było gdybyś się komuś taka spodobała i musiałabyś udawać cały czas że jest wspaniale. Tak poprostu się nie da.

Gość miss powiatu
o kurwa nie wyrobie iiiiiihhhhhhhaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Smerfi
dziekuje za mile i trafne komentarze