Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gupoludek

Chora wyboraźnia

Polecane posty

moja wyobraźnia nie zna granic.. od kilku dni się mój facet się nie odzywał tzn. odzywał ale miałam wyłączony telefon-ładowałam, pozniej mi przyszedł smsy ze on dzwonił 2 razy, ok dzisiaj w ogóle nie dzwonił, ani nie rozmawialiśmy, ani nie pisaliśmy NIC, a mnie juz myśli nachodzą głupie ze kogoś ma, ze się mna nie interesuje, ze nie kocha, ze pewnie siedzi teraz na piwie z tą drugą..😭 nie wiem co się dzieje.. mieszkamy w różnych miastach, jakoś moje zaufanie nie jest 100procentowe co do niego.. może to wynika z mojej samooakceptacji? z tego ze jestem przy kości i ciągle myśle ze może znaleźć sobie inną? szczuplejszą, ładniejszą chociaż jesteśmy juz 5 lat ze sobą, jesli długo nie pisze, nie odzywa się to wmawiam sobie ze się mna nie interesuje, ze ma wazniejsze sprawy. dzisiaj cały dzien nie mogłam sie skupić na nauce( w sobote mam egzaminy), ciągle myślałam o tym co on robi, dlaczego milczy może ma inną? moze ma mnie dość? i zadzwoniłam, nie wytrzymałam a on spokojnie odpowiada z uśmiechem ze sobie gra, bo netu nie ma od 2 dni, w całym bloku padła sieć.. ze dzwonił wczoraj 2 razy i dzisiaj ale nie odbierałam, ze byłam niedostępna echhh.. zaczełam pukać się w głowe.. co się ze mną dzieje:(

To dlatego, ze bardzo go kochasz. Rozumiem Cie w 100 %. Ja tez mam czesto glupie mysli, jak nie ma Go w domu, chociaz mieszkamy razem i widujemy sie czesto:) Ale najwazniejsze, ze Mu o tym mowie, a On zapewnia mnie, ze kocha i nigdy nie zostawi, a ja Mu wierze :) Chociaz z zaufaniem mam spore problemy, bo juz sie raz zawiodlam. Trzeba probowac, wierzyc i chciec. A jak nadchodza czarne mysli, to powiedz im poprostu \"spadajcie\"! Lub zadzwon do niego, tak jak to zrobilas i upewnisz sie, ze wszystko w porzadku.:)

Gość uppppppppppp

Gość a czy nie możesz
po prostu do niego zadzwonić? nie widze problemu po prostu powiedz,ze widzialas,ze dzwonil, a ty mialas rozladowany telefon. jest z tym jakis problem?

A może się zezłościł, że nie odbierasz, bo może jestes na piwie z innym? I teraz czeka aż ty zadzwonisz?