Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojjjj

jaki kolor tuszu do jakiego koloru oczu

Polecane posty

Gość ojojjjj

przymierzam się kupić tusz w jakimś kolorze- wyczytałam się troche na neciie ale niekiedy jedni zaprzeczają drugim jaki kolor pasuje do jakich oczu- pomóżcie forumowiczki, napiszcie tak z doświadczenia jak to jest u was

czarny uniwersalny, ewentualnie szary lub braz, chociaz i tak uzywam tylko czarnego.reszta to porazka i wiesniactwo jak dla mnie....

Gość makologfa
Justus Wieśniactwo?, dla mnie taki sposób wysławiania to porażka. Na wybór koloru tuszu może miec wiele czynników. Pora dnia, pora roku, Twoja karnacja, oprawa oczu. Jestem blondynką o jasnej karnacji z niebieskimi oczami i mam rzęsy gęste i długie , ale jasne, wystarczy pomalowanie czarnym tuszem np. MF 2000 Calorie i praktycznie wygldaja jak sztuczne, dlatego na codzień wole używać tej wersji czarno brazowej, na wieczór juz może być czarny tusz, ale tez niekoniecznie, zależy od sytacji, a latem można od czasu do czasu zaszaleć z innym kolorem. Naprawde to sprawa indywidualna, trzeba poeksperymentować i wybrać dla siebie najlepszy. Nawet różnice w odcieniu moga miec znaczenie, powodzenia w szukaniu tego właściwego.