Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nick malo istotny

Czy ktoras z Pan doswiadczyla fistingu?

Polecane posty

Gość buhahahah
ale ubaw :D poki co wszyscy smieja sie z gorrracej a nie z fotek primi postaraj sie :P

Gość ktosiowata
hehehhehehhe ktosiowata bis..niedoceniasz go, on dokładnie wie gdzie ma dupę, w końcu to jego ze tak powiem - stanowisko i głowne narzędzie pracy

kur... jak ktoś mocno przeżywa naszą znajomość gorrr. któryś z tych z małym kutasem? a może to ta co chciałaby a nie może? a może ten z anglii? a może ta co ostatnio takia zazdrosna i co zrobi wszystko...? jezu armia niezaspokojonych frajerów...frajerek - a niech tam - niech wykażą się w kolejnym odcinku telenoweli - w końcu dajemy im namiastkę życia...prawdziwego.

Gość ktosiowata
tak, czuję że żyję tylko wtedy kiedy ktoś mi pakuję dyszel od wozu, to są prawdziwe doznania, prawdziwe życie, choć bywa nieraz brutalne i potem 3 dni nie mogę na dupie usiąść

Gość super wąż
tak primi zgadzam sie wszyscy zyja w nierealnym swiecie tylko nie wy - jestescie wyjatkowi (chyba sie powtarzam)

Gość buahahahahahahahaahah
ale się uśmiałam :D

Gość ktosiowata
a co wykładasz gorąca - fistingologię czy też może zoofilistykę? czy też może chemię na półkie w biedronce

Gość ktosiowaty
siedze w mojej knajpie i zamiast zakończyc rw kompie rok 2005 to pisze na kafe a z boku siedzi trzech kumpli i doslownie wyją! ale jazda jak mnie namierzysz primi to wpadnij postawie ci browca na koszt firmy haha

Gość primitiw
stane na rekach, opuszcze spodnie a ty wyjmiesz sobie kufel z automatu, jak sie postarasz to moze nawet pianka z kranika poleci

Gość super wąż
to byles ty primi? widzialem blysk i sie przestraszylem zrobiles mi fotke? o rany... gorrraca przepraszam za wszystko tylko nie smiejcie sie ze mnie

Gość studencina
tez marze zeby zostac na stiudiach! co musze zrobic? myslisz ze jak dam dziekanowi to wystarczy? czy od razu do rektora sie udac? lubisz kaktusy?

Gość super wąż
jestem przerazony (teraz mowie powaznie) ale nie tym ze ktos mnie namierzy tylko tym ze to co mowisz jest wysoce prawdopodone a ja nie chce zyc w takim swiecie

Gość ktosiowata
koniecznie odwiedzę stronę UAM - zaczynasz mnie fascynować, może dowiem się tam więcej na twój temat i czy to prawda że tak lubisz fisting, twoi studenci powinni być zorientowani w tej kwestii wg jakich kryteriów dajesz zaliczenia 6- fisting, bondage, anal, oral, smaganie pejczem, double penetration 5 - fisting, bondage, anal, oral, smaganie pejczem 4 - fisting, bondage, anal, oral 3 - fisting, bondage, anal 2 - fisting, bondage 1 - fisting ??? wiele się pomyliłam??

wiesz co? może dla pewności i rektor i dziekan:) tylko pamiętaj, że co 4 lata się zmieniają:P kaktusy lubię:P

Gość skimming
buhhahahaha primi nie czuje dupy po tym jak wreszcie doswiadczyl fistingu :):) :) jak mu gorraca opowiedziala jaka to rozkosz, to nie mogl nie sprobowac przeciez on musi zrobic wszystko co ta dzi(e)weczka

Gość ktosiowata bis
gorraca ty cos wykladasz? ciekawe kiedy jak w kolko siedzisz na necie?

Gość ktosiowata
gorąca czy to prawda że studia na poznańskim uniwerku trzymają mniej więcej ten sam poziom co wieczorowe kursy tańca w innych miastach??

Gość super wąż
gorrraca kto cie tak skrzywdzil, zranil, skrzywil twoja psychike? czujesz sie kochana? jestes szczesliwa?

Gość ktosiowata
gorąca --->agniesia/madzia czy marysia??? jak masz na imię kotku

Gość super wąż
ktosiowata znalazlas cos na stronce UAM?

Gość ktosiowaty
daria

Gość ktosiowata
a moża asia?

Gość ktosiowata
daria? hmm nie ma tam nikogo takiego, no chyba że jej działalność uniwersytecka ogranicza się do szorowania uniwersyteckich kibli

Gość skimming
a primi namierza namierza i nie moze namierzyc nic poza dupa, bo mu w niej utonela wlasna reka

Gość ktosiowaty
zassało:O