Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nick malo istotny

Czy ktoras z Pan doswiadczyla fistingu?

Polecane posty

powtarzasz wypowiedzi/zwroty swoje i innych, bądź bardziej twórcza jeśli potrafisz bo nudna się robisz.... zatem MOGĘ ale nie CHCĘ...... dotarło czy całość drukowanymi? na swój sposób umiliłaś mi chciaż dzień, ale jakoś nie będę dziękować.... zmęczona? to ochłodZ zagrzany móżdzek....szkoda, to mała rozgrzewka dopiero... następny proszę.... albo i nie, zajmę się czymś przyjemniejszym - primi na 20 powinnam dojechać:D

heh może inaczej ...\" imbecyl, debil, idiotka, głupia, dziwka \".... jednak kłopoty z twórczością.... posiedz sobie i poćwicz - zrób listę oryginalniejszych epitetów:) wieczorem/ rano może sprawdzę ... użyj mocy i nie spiesz się:)

Gość ktosiowata bis
powtarzam moje zwroty specjalnie dla ciebie, bo zdajesz sie nie rozumiec za pierwszym razem. sama badz bardziej tworcza artystko albo i nie, zajmij sie czyms w ogole, bo nawet fisting nie pomoze jak beda cie wywalac z pracy z powodu uzasadnionego nierobstwa i... na pewno wiesz jak sie okresla osobe, ktora zamiast pracowac zajmuje sie przegladaniem sieci. dziwne ze umileniem twojego dnia jest krytyka. zaczyna mi robic sie ciebie zal kobieto

znów nie skumałaś.... masz być twórcza, nie odtwórcza - nie używasz swoich argumentów tylko dzielnie odpowiadasz na moje zmieniając tylko trochę treść..... z artystką trafiłaś bo obrazy akurat też maluję hehe wyobraż sobie, że można podczas biegania w necie wykononywać też kilka innych czynności, zatem niekoniecznie obijać, ale to już dla ciebie pewnie niewykonalne...... krytyka.... pewnie miała być, ale nie dałaś rady.......przykro mi.... może kiedyś się nauczysz.....

widzę... ale mało to dla mnie istotne czy jesteś 1 czy 2.... może 1 i 2 to ty - dodajesz sobie otuchy wyimaginowaną koleżanką hehe

Gość ktosiowata bis
ciezkie zadanie, ale pomoge ci zrozumiec panno "kumata": napisalas, ze nie musisz niczego udowadniac 16:26, ja przyznalam ci racje ze nie musisz, ale moglabys 16:40, powinien byc koniec tej wymiany, ale ty powtorzylas ze mozesz ale nie musisz 16:58, ja ci zwrocilam uwage ze sie powtarzasz 17:08, ty ponownie swoje ze mozesz 17:21 wiec czyja tworczosc jest kopiowana? druga sprawa sa 2 osoby, ja i "ktosiowata", sprobuj stwierdzic naocznie roznice miedzy nimi, jesli nie zdolasz, pomoge: 17:19 ta wypowiedz nie jest moja, no wreszcie na to wpadlas 17:42 dzieki za wyjasnienie, ze prace traktujesz jako "czynnosci wykonywane podczas biegania w necie" to tylko mnie upewnia o tym ze UAM nie dla ciebie, leserko

dziś nie jestem na uczelni, a w salonie, ale umknęło co to pewie w ferworze, zdarza się;) taaaaak ładne cytaty - jesteś mistrzynią kopiowania i drążenia tematu pomonologuj sobie troszkę, może na coś wpadniesz ambitniejszego i oryginalnego.....

Gość Ayse
do: ktosiowata bis a po co ma ci cos udowadniac, kim ty jestes ?

Gość tee gorraca 25
ty dziwko zrób sobie fisting cewki moczowej bo chyba nie ma w twoim zerżniętym i zeszmaconym ciele dziury której ktoś ci (albo ty sama) nie przepchał :O

Gość reks
hau hau

Gość ktosiowata
reks stęskniłeś się.? biedna psina, musisz poczekać aż pańcia wróci, bo w tej chwili daje na uczelni zaliczenia oczywiście

Gość ktosiowata
taki fajny topic a tak podupadł

hmm dzień i noc, ale widże że troszkę poćwiczyłać:) no dalej - pokaż co tam jeszcze wypociłaś Kotku:) mogłaś dać też 3 razy r sam brak odstępu wystarczy - będzie bardziej mylące:P

Gość buhahahha
:) :D :P :) :D :P

Gość ktosiowata bis
i co tam, gorraca sciemniareczko? dzis jestes w pracy na uczelni czy w salonie samochodowym, a moze w domu przy kompie, ktory jest twoja zasadnicza lacznoscia ze swiatem?

Gość ktosiowata bis
chochliczek a ty, lagodnie mowiac nie jestes dla mnie wzorem do nasladowania :P

Gość asdic
Ten topik to znakomity materiał dla psychologa, tylko go nie kasujcie za wczesnie. Najśmieszniejsze jest to, że osoby zamiast pracować zajmują się głupotkami w necie, a po zakończeniu pracy nie mają lub nie chcą znaleźć czasu na te głupotki. Pozdrawiam wszystkich ckłócących się:)

Gość asdic
wpadam powiedziedziec ze po przeczytaniu tego tematu nie moge sobie wybic fistingu z glowy. z samej ciekawosci zaczynam fistingowac osiedlowe burki.

Gość Mnich
Nie wiem co to jest ale bardzo mi się to podoba (nazwa) jeżeli jest miła to proszę o instruktaż:)

Gość Mnich
Hallo?!! Długi wekend a Wy śpicie???

Gość Mnich
To może kołysankę zaśpiewać?