Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nick malo istotny

Czy ktoras z Pan doswiadczyla fistingu?

Polecane posty

Gość ktosiowata bis
ktosiowata chyba jej nie uwierzylas? pracownik naukowy ma tyle do zrobienia ze nie ma na nic czasu, i jeszcze ci studenci. a ona caly czas siedzi i pisze chyba mozna zaryzykowac wniosek, ze wladze UAM lubia spotkania w grupie i fisting w obie dziurki :)

Gość ktosiowata
no więc na zakończenie tej przewspaniałej, ożywionej i niezwykle kreatywnej dyskusji chciałam wyrazić swój podziw dla prawdziwie wszechstronnej i wyzwolonej kobiety 21 wieku, twoje osiągnięcia w dziedzinie dawania dupy skłaniają mnie do niezwykłych refleksji i każą mniemać iż niechybnie dostaniesz nagrodę Nobla w dziedzinie dupodajstwo za 3 grosze tak trzymaj ps a z roślinami to też można (tak np z rosiczką okrągłolistną)??? bardzo mnie to trapi

Gość ktosiowaty
nie ma to jak pissing z rosiczka

na początek sprawdź absolwentów 2004 można robić wiele rzeczy na raz - podzielna uwaga się przydaje - a zajęcia mam głównie w weekendy i wieczory z zaocznymi więc spoko:) a teraz siedzę sobi w salonie samochodowym gdzie też pracuję, to też możesz sprawdzić w necie - Honda podpowiem

Gość super wąż
gorrraca nie spodziewalem sie innych odpowiedzi :) nie po to pytalem zeby je uzyskac, chcialem tylko zebys przez chwile zastanowila sie nad soba mam nadzieje ze chociaz to osiagnalem pozdrawiam

na początek sprawdź absolwentów 2004 można robić wiele rzeczy na raz - podzielna uwaga się przydaje - a zajęcia mam głównie w weekendy i wieczory z zaocznymi więc spoko:) a teraz siedzę sobi w salonie samochodowym gdzie też pracuję, to też możesz sprawdzić w necie - Honda podpowiem

Gość starszy pan i reks
mój reksio lubi pissing ja to wolałbym trochu kulturalnego scatu....

gorrr. nie tłumacz łosiom co robisz bo pojemne ich mózgi tego nie ogarną .niektórzy np. myslą , że fisting to łowienie ryb , więc nie warto sobie dupy zawracac. aha , lód coraz grubszy , więc mazury , kulig itd. w zasięgu - tak jak rozmawialiśmy 👄.

Gość ktosiowata bis
gorraca jak stracisz te obie prace z powodu dziecinnego gaworzenia tak jak to robisz, to bedziesz tu doslownie dzien i noc, bo co masz za zycie poza forum? primi tobie lod zalewa mozg i zamienia go w twarda skorupe, w calym kraju odwilz a ty pieprzysz ze mazury kulig, no niezle chyba chcesz gorraca utopic na tym kuligu po jeziorach :D

oooooo już wierzysz? czyżbyś jednak znalazla potwierdzenie w necie? bez obaw, nie strace:) primi - mam lepsze miejsce - obgadamy wieczorem:)

Gość ktosiowata bis
jak sie tak usilnie upierasz ze masz jakas prace, to nie zaprzeczam, moze cie to dowartosciuje dziwne, ale nie ma cie w wykazie pracownikow UAM na Wydziale Biologii, a sa tam wymienieni nawet pracownicy wykwalifikowani. jak tak sie chwalisz, to wrzuc linka potwierdzajacego, ze tam pracujesz

Gość ktosiowata
pewnie że nie straci, wszak dawanie dupy zawsze w najwyższej cenie, nie mówiąc już o takich fajerwerkach jak double penetration ps ale magisterka to jednak dużo musiała cie kosztować :(

patrząc po nazwiskach to lista osób z min 3 letnim stażem i zatrudnionych na umowę o pracę na czas nieokreślony, al ja do nich jeszcze nie należę, ale mogę Ci wysłać skana dokumentów hehe ale drugą pracę łatwo możesz sprawdzić

Gość ktosiowata bis
to co, jestes na wiecznym okresie probnym? zamiesc tego skana na forum, primi powie ci jak sie to robi, on taki obeznany z tymi komputerowo-internetowymi technologiami :D

ktośka -chyba Cię popierd.... skana umowy o pracę i dyplomu z adresem, peselem mam upubliczniać ??? - aż tak mi nie zależy, nie dam się podpuścić, szukaj dalej sama p.s.jest jeszcze umowa na czas określony jak byś nie wiedziala

Gość mnie g.... obchodzi
czy masz studia, prace najwazniejsze co soba reprezentujesz

Gość ktosiowata bis
no i prosze, pojawia sie problem, nie pokaze skana, a wysylac nieznanej osobie chcialas, co idiotko? nie zalezy mi na twoim adresie ani peselu, ktorego czesc moge sobie napisac sama, ale po co. ale, jak jestes taka otwarta i mowisz a, to powiedz tez b i pokaz choc imie, stanowisko i adres uczelni i w ten sposob zamkniesz usta niedowiarkom. mysle ze poradzisz sobie z kadrowaniem :D jak jestes taka otwarta, opowiadasz wszystkim o tym co i z kim robisz w lozku, to czemu masz nie pokazac miejsca w ktorym pracujesz? wstydzisz sie czy co? teraz sie okaze czy to prawda, czy jestes prawdziwa odwazna kobieta, czy tylko nedzna suczka dla kazdego no moze prawie kazdego czekamy

to się nie doczekasz smarkul, mówię ile mam ochotę i komu mam ochotę, Ci co mają wiedzieć to wiedzą, nie zamierzam tego ujawniać bandzie pajaców, którzy nie mają nawet odwagi zaczernić nicku, goń się dziecinko, nie dam Ci tej satysfakcji.

Gość ktosiowata bis
smarkulo? gon sie? skad te nerwy? wszystko bylo dobrze poki cie nie zemaskowalam, kretynko? teraz widac jaka jestes, potrafisz tylko klamac i nabierac ludzi. i tak jest ze wszystkim, z twoim seksem, praca, sukcesami, biedna dziewczyno dobraliscie sie z primim, ten gosc tez umie tylko grozic i straszyc, a naprawde to sra w gacie i g... potrafi. 'namierzam was' 'powysylam foty' i co namierzyles debilu? slowa nic nie kosztuja, dupku, tylko czyny. pokaz co potrafisz albo naprawde to ja narobie ci wstydu

Gość ktosiowata bis
primi tylko niech to nie bedzie kasowanie wpisow, to potrafia zrobic moderatorzy, jak sie do nich poskarzysz, to nadal niewiele umiesz. ciekawe, co potrafisz sam zrobic namierzaczu za 3 grosze :)

ROZEJM!!!! Gorrraca, Green, Primi i reszta normalnych (chociaz niewilelu ich tu jest) skonczcie ta glupia dyskusje z banda dewotek:) Milej zabawy na Mazurach;) Moge sie zabrac z Wami?;)

hehe żadne nerwy, chyba, że z twojej strony, nie jesteś w stanie wyprowadzić mnie z równowagi, nie ma takiej opcji i nie zdemaskowałaś mnie bo nie dowiedziałaś sie tego czego chciałaś:) nie muszę Ci niczego udowadniać panno \"nikt\" do pięt mi nie dorastasz wiec nic nie zdziałasz w temacie

Gość ktosiowata bis
jest taka opcja, gorraca, tylko ze sie do niej nie przyznasz. mowisz "nie dowiedzialas sie czego chcialas" a to znaczy ze klamiesz, ze pracujesz na jakiejs uczelni, bo przeciez gdybys naprawde pracowala, to czemu nie mialabys tego udowadniac? o to mi chodzilo. piszesz ze nie musisz mi udowadniac, fakt, ale moglabys, to byloby na rowni z opowiadaniem o 4 palcach w twoim odbycie i cipie, a skoro tego nie robisz - klamiesz, panno "ktos". dewotki wiedza czym zastapic slowo "ktos" = "dziwka", ja tego nie zrobie. twoje piety mnie niewiele obchodza, ja patrze znacznie wyzej, domysl sie gdzie, jesli potrafisz primi do dziela

Gość ktosiowata bis
primi, zebys nie musial sie meczyc i bezbolesnie zrozumial o co mi chodzi, rusz zafistingowany tylek :D i zacznij na powaznie namierzac.

skup się - wyjaśnię najporościej jak umiem - może schodząc najniżej swojego osiągnę twój najwyższy i zrozumiesz: nie muszę tego TOBIE udowadniać, niczego nie MUSZĘ, a już na pewno nie dlatego, że ty tego chcesz, twoje zachcianki mnie nie obchodzą, więc daruj sobie te kiepskie wywody, wszystko co robię robię bo CHCĘ, LUBIĘ, MOGĘ, a nie dlatego, że muszę MUSZĘ, choćby tym sie różnimy ograniczona istotko i również z tego powodu nie dowiesz sie. p.s. nie muszę używać wobec innych pospolitych inwektyw jak ty żeby coś powiedzieć, nie robisz na mnie nawet nikłego wrażenia...

Gość Ayse
najgorzej jak przyjdzie jakas dewota i pieprzy o szacunku!!! co was to obchodzi coi, gdzie i kiedy robi goraca. czy wy myslicie, ze osoby wyksztalcone, brykaja sie po bozemu i przy zgaszonych swiatlach? kazdy wie co jest dla niego najlepsze, a krytykowanie kogos za postepowanie i pomyslowosci , swiadzcy o pbraku pomyslu na zycie. amen

Gość ktosiowata bis
zagladalam gleboko w dol zeby cie zrozumiec i nie radze sobie z jedna rzecza, nieograniczona glupia istotko: juz powiedzialam ze nie MUSISZ mi udowadniac, wiec po co z wielkim zaparciem mnie o tym przekonujesz? napisalam ze jedynie MOZESZ udowodnic, a ty to powtorzylas z takim przekonaniem, ze z wysilku nastepna wypowiedz wyslesz chyba za godzine albo i pozniej. to nie ja, ale ty zaczelas sie chwalic swoim zawodem, wiec sama zaczelas sprawe, ale jak przychodzi do konkretow to dziwnie unikasz tematu. Ayse, znawco dewot, nie powiedzialam ze to co robi w lozku gorraca mi sie nie podoba, nie powiedzialam ze fisting jest zboczeniem nie do przyjecia. powiedzialam jedynie ze gorraca klamie, bo nie chce pokazac, ze rzeczywiscie robi to co robi. dewota powiedzialaby "amen", ja tego nie zrobie :)