Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zochaaaaa

swędzi mnie macica...POMOCY!!!

Polecane posty

Gość alenumer
DZIĘKI ZA WESOŁE ROZPOCZĘCIE DNIA....poryczałam się ze śmiechu normalnie jak przeczytałam o skiśniętym mleku i rybach na obiad.....no nie mogę....

Gość Brecht totalny
Boże co za genialny temat :) Az mi sie chce szmiac:(( Rozumiem ze ktos moze miec problemy ale kobieto nie moze cie swedzic macica bo macicy sie nie widzi.Pochwe miałas chyba na mysli :))Co za idiotyzm

Gość doktor Zbigniew Szperacz
A może chodzi o macicę perłową? Jeśli tak, to sprawa się komplikuje...

Gość doktorwilk
hop do góry:)

Gość twoj stary i towary
ale pierdolicie

Gość kaczorrrr
Kuźźźwa co wy tu pierdolicie ty zocha masz coś z banią nie rxnij sie tyle to bedzie gitara najwidoczniej twój men za bardzo cie przetarł i teraz cie pizda boli ...

Gość ałka
jak cię swędzi macica... "Kup se kołek osinowy, usiądź i siedź na nim. To cię uspokoi!" dzien swira jakby coś :D

Dobre to :) w końcu sie uśmiałam ;] Kłuje mnie lewe płuco i jak spojże lusterkiem przez nos to wydaje mi sie ze ono sie pali lol :P

Gość dejos
zochaaaa jesteś niemożliwa. sluchajcie ludzie, temu tematowi juz 3 rok leci a on ciagle smieszy i smieszy :P:P

Masakra... Wczoraj pół wieczora leżałam nad tym tematem i kwiczałam ze śmiechu :D

Gość zochaaaaa
walcie się! byłam u mojego gina i powiedział że miałam rację. to grzybica macicy. wymyśliliście z tą pochwom jak nie wiem co!

Gość pajak
szał macicy:D no nie moge:D

Gość zochaaaaa
a ty się Podgajny zamknij bo cie rakiem odbytu zaraże!!

Gość pajak
ok czekam:P

Gość hrtghrtgtr
ja mam propozycje, popros kogoś (zapewne wielu chętnych sie zgłosi) niech ci wsadzi pałe w du*e aż migdałki podrapie. powinno przejsc. podrodze moze ci mozg nastawi i zmądrzejesz.. hahah :D a pozatym, co za zlewka i z niby-zochy, i z tych co tak skrupulatnie tłumacza gdzie co i jak :D haha a najsmieszniejsze to jest to ze zocha sie słucha tych którzy jadą po niej a ci którzy jej dobrze radza dostają opie*dol :D:D:D:D: hmmm... ale wsumie to który rok juz ja ta piz*a swedzi? niedowiary ludziska!! ale co tam, ch*j z zocha wazne ze my mamy polewke dalej :P pozdro

Gość niuniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hihi, czyli juz nikt tu sie nie udziela? a mysłałam ze odpowiecie wreszcie zosi jakąś mądrą rada. ale widze ze duuuupa, jednak nie moze liczyc na wasza pomoc :P

Gość Wicia
to sie podrap ;]

Gość o lol
To masz naprawdę szeroką c*pę skoro twój chłop lizał cie po macicy, bo zeby cie tam polizac musialby tam cala glowe wsadzic!! :D

Gość ddddkdddddddddddddddd
idz sie jebać

Gość polapolapolapolapola
zochaaa, 3 lata masz już problemy z tą macicą to pewnie nowotwór. :D

Gość Olana
I to sie jeszcze ciągnie do dnia dzisiejszego :-)))) Olana jestem. Zocha zrobiłaś furore. A wyleczyłaś się wkońcu?????

hahahahaha :D dobra nie czytam tego wiecej bo tu sie mozna zmarszczek mimicznych nabawic, czytanie o swedzacych MACICACH jest niebezpieczne :D a wiecie co? mnie ostatnio paznokiec swedział. myslicie ze to przez prezerwatywy ktorych uzywa moj chłopak? :]

Gość Michasiek19
ja to sie usmialem, dobre teksty padały :D musi byc niezle rozjebana skoro macice widzi

Gość Sandrunia25
Tak czytałam ten wątek, uśmiałam się do łez :)) ale tak na poważnie, to Twoje objawy wskazują na infekcję bakteryjną pochwy lub jak wolisz macicy. Opisywałaś wcześniej rybi zapach, dość intensywny i nieprzyjemny. W infekcji o podłożu grzybiczym upławy są białe, serowate, nie mają zapchu a jeśli już występuje to jest taki słodki. Leczyć na własną ręke nie polecam. Lekarz przebada i przepisze odpowiednie leki. Pozdrawiam.

Gość anatomik
szukałam akurat informacji o macicy a tu Ci niespodzianka;) generalnie myślę, ze jakieś małolaty się bawią, ponieważ z każdym kolejmym wpisem staje się ta "laska" bardziej agresywana i wulgarna. chyba się "jej" znudziło.. mieszkam na wsi,ale dawno takich "uświadomionych" ludzi , jak zochaaa nie widziałam.. ;) po za tym muszę pwoiedzieć mojej asytence na ćwiczeniach z anatmoii, zę te preparaty w prosektorium są jakies trefne, gdyż macica jest źle usytuowana;) swoją drogą ciekawa jestem co ten dzieciak który to tworzy powiedziałaby o polozeniu pochwy ;)

Gość Mistrz swedzoncej macicy
Swedzenie Macicy jest zjawiskiem naturalnym w Twoim wieku pracie Twojego chlopaka jest tak male ze smyra Cie po :kwiatkach rozy"...To ze widzisz po rozchyleniu swoich nog macice tez mnie nie dziwi ja jak rozchyle dobrze pepek to widze co zjadlem i czy dobrze przetrawilem...Generalnie to schorzenie nazywa sie macicus kutasus niemozliwus idiotus i wystepuje co piatej kobiecie....moja rada jest dosc prosta kondon z kiosku jest robiony z gumy arabskiej z mala ilosci tynku i zelaza dlatego Twoja niunia teraz ma czerwone kropki ktore tez nosza nazwe rzerzaczka...zeby to wyleczyc rozchyl nogi pochyl glowe napluj mniej wiecej kolo zaladka tak zeby splynelo po jelicie grubym powtaram po jelicie grubym nie pomyl z ciekim a nie nie pluj za mocno bo w serce trafisz pozniej wez patykaa wymoczonego w piochtaninie i posmaruj sobie pluco jak bedziesz miala ciemno poswiec sobie latarka to tyle na dzisiejszy temat Pozdrawiam Dr tynkarz akrobata adikson Mozesz nabyc moja siazke pt."jak zyc z moja macica w zgodzie" zapytaj sie w ksiegarniach o nia kosztuje 84zł

Zochaaa, idź koniecznie do ginekologa. To może być coś poważnego.