Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tratala

wyrywanie zeba czy to nie zaszkodzi?

Polecane posty

Gość tratala

zastanawiam sie czy jak sie jest w ciazy to mozna wyrwac zeba.. mam do wyrwania 2 osemki.. na razie nie jestem w ciazy.... to etap staran... no wiadomo od 1 dnia nie bede wiedziala..i jesli np usune zeby w 3 tg ciazy to nic sie zlego nie stanie?

Gość urodzisz kalarepę
więc zasadniczo odradzam

Gość do urodzisz kalarepe
twoja stara najwyrazniej wyrwala zeba w ciazy:P bo cos mi tu kalarepia inteligencja zajechalo:P:P

Gość urodzisz kalarepę
czyli masz odpowiedź. A decyzja należy do Ciebie, durnoto :-)

Gość do urodzisz kalarepe
no kurwa nie moge:D:D co za prymityw

Gość wyleczylam....
Nie mozesz zaleczyc tych 8mek? Ja wasnie zaleczylam 2 ... bo mi sie wyrznely i to odrazu jak to 8mki z dziurami :O ogolnie wychodze z zalozenia ze nie wyrywac tylko leczyc.. Ale w ciazy wiem ze jest to niewskazane bo grozi krwotokiem (chyba-tak gdzies na necie czytalam) Sproboj zaleczyc te 8mki!!! Tym bardziej jesli powisz lekarzowi ze jestes w ciazy sam Ci odradzi wyrywanie...

Gość jestem dentystką
nie zaszkodzisz, ciąża nawet bardzo wczesna nie jest przeciwwskazaniem do ekstrakcji. Ale nie daj sobie zrobic zdjecia rtg!! powodzenia:))

Gość urodzisz kalarepę
nie gap się ciągle w lustro :D

Gość ktos mi ukradł nicka
moja kolezanka rwala zeba w ciazy dzidzia zdrowa sie urodzila ale rwala bez znieczulenia. Mysle ze napewno tez mozna ze znieczuleniem tyle tylko ze trzeba lekarzowi powiedziec a on juz cos dobierze w koncu kobiety w ciazy sa znieczulane do roznych zabiegow czy nawet porodu i dzieciaczki zdrowe sie rodza :)

Gość wyleczylam....
Mozna znieczulac.. Ja przy tym leczeniu jak siadlam na fotel powiedzialam dentystce ze jestem w ciazy i wyleczyla mnie bez problemu i mialam dawane znieczulenie... Na dodatek dala mi je chyba malo umiejetnie bo miejsce gdzie sie wkula bardzo bolalo a pozniej spuchlo mi i zrobil sie widoczny siniaczek... Ale nie byla ciaza przeciwskazaniem do znieczulenia..

Gość tratala
te 8mki nie sa zepsute tylko krzywia mi sie od nich jedynki gorne i zaczynam miec niezbyt fajny usmiech:(prawdopodobnie za malo mam miejsca tam... kalarepa:P proponuje sie leczyc:P i odwiedzic forum dla niedorozwinietych:D

Gość urodzisz kalarepę
Pierwszą wizytę u lekarza mam umówioną na czwartek. Co do drugiej części porady - jak widać, już zrealizowałam :D

Gość wyleczylam...
Wiem o czym mowisz... To samo mam tym bardzej ze ja posiadam jeszcze 2 mleczna.. nie wypadla mi po prostu a stala urosla obok i jedynki mi sie zeszly a mialam malenki przedzialek miedzy zebami czy jak to inaczej nazwac.. A teraz sie zeby zeszly i troche skrzywily ale na szczescie nie widac bardzo... Moze to dziwnie zabrzmi.. ale wiem ze to mozliwe jest tyle zeMoze sproboj te 8ki jak sie da wypchnac do tylu a 1 nawet jezykiem napychac tak jak powinny stac Mysle ze jak pojdziesz do kekarza cos Ci doradzi.. Ale skoro masz te zabi zdrowe o dziwo... to nie radzilabym wyrywac...